Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün yarın denizdeyim kuzum . Poncik salata yemez bu arada alıştıramadık
Slm kızlar nasılsınız ben geldım kılo alnış bir şekılde 6 kılo aldım en az vermek istiyorum istiyorum.. @kaptinn hayırlı olsun canım gebeliğin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Kuzum hoş geldin kaç oldun

Alıntılarım gitti sinir oldum. Boğsak tarafına geldik eşimle sabah incekuma diye çıktık buraya gelip pansiyon tuttuk size resim atmak isterdim ama atamıyorum. segus tekeri yaptırdık ustayi aradık sağolsun geldi akşamın o vakti.
Luluuu94 ben başlasam sonu gelmiyor malesef jumping jack iyi benim için ama şöyle yapalım sen onu yap bende kendime göre ayarlama yapayım olur.mu

20 haziran
Kahvaltı 07.30
2 dilim pide
3 zeytin 1 kk peynir
1 haslanmis yumurta

Öglen 11.30
Köfte dürüm( lavaş ekmekle)
2 tane ayran
Ara. 1 muz
1 şeftali
Bi avuç kiraz
Aksam 18.00
1 kase mercimek çorbasi
Bir porsiyon soya soslu tavuk
Bol yesillikli salata
1 dilim pide hala pide yiyorum ramazanda fazla olanları difrize atmışım bi sure pideli takılcam
Su 2 lt
Spor tempolu yuruyus 30 dk
Squat 30
Bel egzersizleri 5 dk :)

Bende onu diyorum Ramazan bitti pidesi bitmedi yani. Sabah pide öğle lavaş akşam pide çok olmuş. Yaz geldi artık mercimek çorbayı kaldırıp yeşil mercimekli salata yiyebilirsiniz yada soğuk çorba (ayran çorbası da deniyor buğday nohut nane ekleyerek ben kendime karabuğdaylı yapıyorum bebeğe pirinç ile yaptım SchonerDuft ) domates çorbası olabilir ev usulü kremasız.
Aaaaa şimdi farkettim arada 3 porsiyon meyve yemişsin nası 55 olucan sen

Bugünkü yediklerim kızlar
8:30 kk peynir
2 dilim çavdar ekmeği
4 zeytin
çay

12:00
2 erik
az mısır :-(

17:00 1 bardak süt
kızımın cici bebesinden 5 tane canim çok çekti )

18:00 kabak( yoğurtlu) 3 kaşık yiyebildim

su 3 lt
spor 45 dk yürüyüş
30 squat

Kızlar malum bugün benim ilk günümdü ve menüm çok değişti :)
Sabah : 2 form bisküvi, 2 adet kayısı, yeşilçay
Öğlen : ekmek olmadan çiğköfte ve çay
Akşam : 3 YK makarna (tam dolu değildi) 1 tabak salata, 1 kase yoğurt, şimdi 2 tane közlenmiş biber yiycem
Akşam da 1 veya 2 dilim karpuz
Bu arada 40 dk tempolu yürüdüm
Ve gün içinde 2 litre kadar su içtim

Akşam pide yemeseydin keşke canım cok olmus sanki sabah öğle akşam full pide lavaş

Akşam az yemişsin o cicibebeyi falan hepppsini dengelemiş bence afiyet olsunn

Güzel canım afiyet olsun

Bu benim beslenmeme benziyor

Hep useniyorum yanıma arkadas lazım beslenmeyi tam düzene koyamasamda sporu hayatima oturtmam lazim kizlar hep beraber hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…