- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #281.121
Başşladımı uykusuzluk gerçi hava sıcaklığından olabılır...yurt dısında nereye gittiinnnnn
herkeste aynı dertBİZDE İYİYİZ yani ben kendi adıma konusaym gayet iyiyim uykusuzluk dışında
maşallah192 cm uzun adam
Benim oğlanda 13 yaşında 178 cm uzun bunlar
57 cm doğdu bunlarmaşallah
ay normalde 45-50 arası mı oluyodu57 cm doğdu bunlar
Gunaydın kusumGunayydınnn
Cok ıyı bunu bende yapabılırım 12 20 uygun saatler olurmu pekı kaptanımÖğle 12:00 akşam 20:00 arası yiyerek 15 gün deneyeceğim kızlar
Belki akşam daha erkene çekilebilir ama ben geç yattığım İçin 20:00 yi tercih ettim 10:00 18:00 arası yapabilir misinGunaydın kusum
Cok ıyı bunu bende yapabılırım 12 20 uygun saatler olurmu pekı kaptanım
Bende yapabilirmiyim ki :)Öğle 12:00 akşam 20:00 arası yiyerek 15 gün deneyeceğim kızlar
Bugün yarın denizdeyim kuzum . Poncik salata yemez bu aradaMerhaba arkadaşlar
Bugün telefonu elime defalarca aldım hep sabote edildim benim 13 yaşındaki yetişkin oğlum tarafından. Bazılarını yanıtladım bazılarını okudum geçtim herkese selam olsun.
@tgb1907 canım Ümitköy bölgesini önermişsin teşekkür ederim çok güzel oralar olabilir ama öncelikli olarak ya Külliyeye yakın olmalı evim zaten annemlerde Beştepede oturuyorlar, yada Or-An sitesi tarafında okula yakın olmalı. Bakacaz artık hayırlısı olsun. Gerçi bize şöyle dağ başında kimseciklerin olmadığı bi yer lazım ya
SchonerDuft bugün göremedim sanki canım nerelerdesin@2KediAnnesi Miray12_34 aktifliğinizi çok sevdim hep böyle devam etsin
poncikbirgelincik kuzucum diyet yapmalısın spor yapmalısın ama şu açlık grevini sevmedim akşama en azından salata ekle
@Gagamzege ve diğer Yeni arkadaşlar isminizin altına başlangıç kilonuzu, güncel kilonuzu ve hedef kilonuzu yazabilirseniz daha kolay olur yorumlar
@kaptinn ilk sayfa İçin benden beklediğin bir düzenleme var biliyorum bu akşam sana mesaj atarım
@Bir garip canım spor listesine tüm takımı ekleyelim bence az spor yada çok spor buna hepimizin ihtiyacı var. En azından hep birlikte denemeliyiz
@leylmira nasıl gidiyor takımın enerjisinden hoşlandın mı spor listesine girmeni öneririm
@nilesss spor programını da beslenme programınıda çok sevdim mutlaka örnek alıcam sabah 40 dk plates akşam Leslie çok iyi tebrik ederim
@bi-zuzu tantuni yemişsinafiyet olsun
Sevgiler
Kuzum hoş geldin kaç oldunSlm kızlar nasılsınız ben geldım kılo alnış bir şekılde6 kılo aldım en az vermek istiyorum istiyorum.. @kaptinn hayırlı olsun canım gebeliğin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Bende onu diyorum Ramazan bitti pidesi bitmedi yani. Sabah pide öğle lavaş akşam pide çok olmuş. Yaz geldi artık mercimek çorbayı kaldırıp yeşil mercimekli salata yiyebilirsiniz yada soğuk çorba (ayran çorbası da deniyor buğday nohut nane ekleyerek ben kendime karabuğdaylı yapıyorum bebeğe pirinç ile yaptım20 haziran
Kahvaltı 07.30
2 dilim pide
3 zeytin 1 kk peynir
1 haslanmis yumurta
Öglen 11.30
Köfte dürüm( lavaş ekmekle)
2 tane ayran
Ara. 1 muz
1 şeftali
Bi avuç kiraz
Aksam 18.00
1 kase mercimek çorbasi
Bir porsiyon soya soslu tavuk
Bol yesillikli salata
1 dilim pide hala pide yiyorum ramazanda fazla olanları difrize atmışım bi sure pideli takılcam
Su 2 lt
Spor tempolu yuruyus 30 dk
Squat 30
Bel egzersizleri 5 dk :)
20 haziran
Kahvaltı 07.30
2 dilim pide
3 zeytin 1 kk peynir
1 haslanmis yumurta
Öglen 11.30
Köfte dürüm( lavaş ekmekle)
2 tane ayran
Ara. 1 muz
1 şeftali
Bi avuç kiraz
Aksam 18.00
1 kase mercimek çorbasi
Bir porsiyon soya soslu tavuk
Bol yesillikli salata
1 dilim pide hala pide yiyorum ramazanda fazla olanları difrize atmışım bi sure pideli takılcam
Su 2 lt
Spor tempolu yuruyus 30 dk
Squat 30
Bel egzersizleri 5 dk :)
Bugünkü yediklerim kızlar
8:30 kk peynir
2 dilim çavdar ekmeği
4 zeytin
çay
12:00
2 erik
az mısır :-(
17:00 1 bardak süt
kızımın cici bebesinden 5 tane canim çok çekti)
18:00 kabak( yoğurtlu) 3 kaşık yiyebildim
su 3 lt
spor 45 dk yürüyüş
30 squat
Kızlar malum bugün benim ilk günümdü ve menüm çok değişti :)
Sabah : 2 form bisküvi, 2 adet kayısı, yeşilçay
Öğlen : ekmek olmadan çiğköfteve çay
Akşam : 3 YK makarna (tam dolu değildi) 1 tabak salata, 1 kase yoğurt, şimdi 2 tane közlenmiş biber yiycem
Akşam da 1 veya 2 dilim karpuz
Bu arada 40 dk tempolu yürüdüm
Ve gün içinde 2 litre kadar su içtim
ABD'de Illinois Üniversitesi araştırmacılarının yürüttüğü bir araştırma, günün 16 saati aç kalarak yapılan diyetin kilo vermede oldukça etkili olduğunu ortaya koydu
ABD'de yürütülen bir araştırma, günün 16 saati aç kalarak yapılan diyetin kilo vermede oldukça etkili olduğunu ortaya koydu.
Illinois Üniversitesi araştırmacılarının yaptığı çalışmada, yaş ortalaması 45 olan 23 aşırı kilolu katılımcı 12 hafta boyunca 16:8 oruç diyetini uyguladı.
AA'nın haberine göre; katılımcılar, saat 10.00'dan 18.00'e kadar istedikleri besinden istedikleri miktarda yedi, günün geri kalan kısmında sadece su ve kalorisi olmayan içecekler içtiler.
VÜCUT AĞIRLIKLARININ YÜZDE 3'ÜNÜ KAYBETTİLER
Oruç diyeti sayesinde günlük 350 kalori daha az alan katılımcıların 12 haftanın sonunda vücut ağırlıklarının yüzde 3'ünü kaybettikleri ve sistolik kan basınçlarının düştüğü görüldü.
Araştırma ekibinden Krista Varady, "Bu çalışmayla kalori hesabı yapmadan ya da diyetinizden bazı besinleri tamamıyla çıkarmadan kilo kaybetmenin yollarının olduğunu gördük" ifadesini kullandı.
Varady, bu çalışmayla 16:8 diyetinin kilo kaybetmek için önemli bir unsur olduğuyla ilgili bilimsel kanıt elde ettiklerini belirtti.
Araştırmanın sonuçları "Nutrition and Healthy Aging" dergisinde yayımlandı.
Hep useniyorum yanıma arkadas lazım beslenmeyi tam düzene koyamasamda sporu hayatima oturtmam lazim kizlar hep beraber hadiAlıntılarım gitti sinir oldum. Boğsak tarafına geldik eşimle sabah incekuma diye çıktık buraya gelip pansiyon tuttuk size resim atmak isterdim ama atamıyorum.segus tekeri yaptırdık ustayi aradık sağolsun geldi akşamın o vakti.
Luluuu94 ben başlasam sonu gelmiyor malesef jumping jack iyi benim için ama şöyle yapalım sen onu yap bende kendime göre ayarlama yapayım olur.mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?