- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #281.161
Günaydın canımYok bızım aksam yemegımız en erken 6.5 7 oluyo 6da bıtıremem yemek ısını. Senın kadar gec olöasada bende 12den once yatmıyorum sayılırmı acaba
Lesli yaparak verdim 9 kiloyu ama sıkıldım ...Leslie yle başlamaya ne dersin ?
Gunaydın bana gün 4 bucukta aydinlandi. Kizim hasta burnu cok fena akiyo silmeye yetisemiyorum fizyolojik serumla aciyorum ama 5 dakika gitmiyo..bedenim bu yorgunluga daha nekadar dayanir bilemiyorum.. sabah 9 a kadar uyuyacagim gunlere nekadar kaldi acabaGunaydin kizlar ❤❤
Çok geçmiş olsun canim Allahim şifa versin o günleri bende bekliyorum kizimda beni 6 da dikti ayağa asker gibi ..Gunaydın bana gün 4 bucukta aydinlandi. Kizim hasta burnu cok fena akiyo silmeye yetisemiyorum fizyolojik serumla aciyorum ama 5 dakika gitmiyo..bedenim bu yorgunluga daha nekadar dayanir bilemiyorum.. sabah 9 a kadar uyuyacagim gunlere nekadar kaldi acaba
Günaydın canım :)Günaydın canım ben gece menünü gördüm ama O ŞEKERLİ LEBLEBİLERİ FARKETMEMİŞTİM.Umarım miktarı azdır . İlk gün İçin çok güzel afiyet olsun
Kızlar öğlen çiğköfte yedim ekmeksizakşam o yüzden sadece salata ve yoğurt yiycem
Gunaydın bana gün 4 bucukta aydinlandi. Kizim hasta burnu cok fena akiyo silmeye yetisemiyorum fizyolojik serumla aciyorum ama 5 dakika gitmiyo..bedenim bu yorgunluga daha nekadar dayanir bilemiyorum.. sabah 9 a kadar uyuyacagim gunlere nekadar kaldi acaba
Kızlar bir de migros'ta wasa sesam diye kraker'e benzer bişey aldımsabah kahvaltısında bunu tüketicem. İnternetten baktım şimdi ekmek hakkı için kullanılıyor ve 2 dilimi 1 dilim ekmek yerine tüketilmeli diyor. Daha önce kullanan oldu mu bu arada 35 kalori yazıyor
Canım 1 dilim mi yoksa 2 dilim mi tüketmeliyim.tüketebilirsin canım ben bi diyetisyenden online diyet programı almıştım onun listede sabah kahvaltısında wasa yada etimek vardı
oo süper peki karpuz u ne miktar yedin?Sahihuban canım akşam 3 YK makarna (ama dolu dolu değildi) bir kase yoğurt, salata, közlenmiş biber (ekmek yemedim ) 40 dk yürüyüş yaptım. Bir de karpuz
3 _4 dilimoo süper peki karpuz u ne miktar yedin?
2 dilim 1 paket yani bu arada bende çok severim wasayı domatesli denemelisinCanım 1 dilim mi yoksa 2 dilim mi tüketmeliyim.tam emin olamadım
En iyisi aslında o biliyor musun tadini çıkarEvet canım aslında cumartesi ayrılacaktım evden komşuyla sorun olunca eşim geldi işte şimdi annemin evindeyiz
Teşekkür ederim canım ama henüz Yeni evim yok eşyaları bıraktık ev sahibi ne yaparsa yapsın artık
Çocukların oyuncaklarını belediyenin kreşine verdim. Giyimleride belediyeye gönderdim ihtiyaç sahipleri için. Büyük eşyalardan da sadece salon takımım yeniydi (onu da birisine vereceklermiş ev almış borçlularmış memnun olmuşlar )diğerleri 15 yıllıktı bıraktım.
Şimdi hiçbirşeyim yok evim eşyam yok. Büyük oğlanın bilgisayarı ,2 adet powerboard , 1 büyük valiz giyim (çocuklar ve benim giyimlerimi içeren) 1 büyük valiz çantalarım ve 1 çift ayakkabımdımdızlak ortada kaldım
22 şubattan bayram Arife’sine kadar hiç çikolata yememiştim. Şimdi Arife gününden bu yana buzdolabı beni her gece yanına çağırıyor “gel burada Nutella var” gitmiyorum yada bol kakaolu hindistan cevizli süt yapıyorum sana da tavsiye ederim canım.
Benim evim yok şu an canım zaten seçimden sonra 2 ay Bodrum’a gideceğiz, eşyamızda olmadığı İçin acele etmiyoruz. Ama keşke evim olaydı da dönüp geleceğim yeri bilseydim.
Hayırlısı olsun bakalım Allah sağlık versin ağzımızın tadını bozmasın da geçer bugünlerde.
Bence de hazırla artık 7 aylık olmuşkızlar merhabadün akrabalrımla beraberdim hepsi birden hastane cantanı artık hazırla diye söylendiler acaba hazırlamanın vakti geldi mi geç mi kalıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?