Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok bızım aksam yemegımız en erken 6.5 7 oluyo 6da bıtıremem yemek ısını. Senın kadar gec olöasada bende 12den once yatmıyorum sayılırmı acaba
Günaydın canım
Ben bugün 12:00 de başlayıp 20:00 de bitireceğim yemek olayını. Diğer saatler su nescafe çay şeklinde sürdürebiliriz. Sabah erken kalkıp işe gidiyorsun eğer yapabilirsen 12:00 ye kadar beklemek zorlamazsa sende bu saatleri deneyebilirsin

Gunaydin kizlar ❤❤
Gunaydın bana gün 4 bucukta aydinlandi. Kizim hasta burnu cok fena akiyo silmeye yetisemiyorum fizyolojik serumla aciyorum ama 5 dakika gitmiyo..bedenim bu yorgunluga daha nekadar dayanir bilemiyorum.. sabah 9 a kadar uyuyacagim gunlere nekadar kaldi acaba

Çok geçmiş olsun canim Allahim şifa versin o günleri bende bekliyorum kizimda beni 6 da dikti ayağa asker gibi ..

Günaydın canım ben gece menünü gördüm ama O ŞEKERLİ LEBLEBİLERİ FARKETMEMİŞTİM. Umarım miktarı azdır . İlk gün İçin çok güzel afiyet olsun
Günaydın canım :)
Allahtan çok az almış eşim cimriliği biyerde işe yarıycak inşallah. Yalan olmasın 15 tane falandır belki

Kızlar öğlen çiğköfte yedim ekmeksiz akşam o yüzden sadece salata ve yoğurt yiycem

kuzu akşam ne yedin?

geçmiş olsun kuzum..
kızın kaç yaşında?
odayı buharlandır ..
sürekli çek burnunu silmekten daha iyi ..

Kızlar bir de migros'ta wasa sesam diye kraker'e benzer bişey aldım sabah kahvaltısında bunu tüketicem. İnternetten baktım şimdi ekmek hakkı için kullanılıyor ve 2 dilimi 1 dilim ekmek yerine tüketilmeli diyor. Daha önce kullanan oldu mu bu arada 35 kalori yazıyor

tüketebilirsin canım ben bi diyetisyenden online diyet programı almıştım onun listede sabah kahvaltısında wasa yada etimek vardı

En iyisi aslında o biliyor musun tadini çıkar

kızlar merhaba dün akrabalrımla beraberdim hepsi birden hastane cantanı artık hazırla diye söylendiler acaba hazırlamanın vakti geldi mi geç mi kalıyoruz
Bence de hazırla artık 7 aylık olmuş inşallah vaktinde gelir bebeğiniz ama bi sürpriz yaparsa hazırlıksız yakalanmayın. Benim kuzenim erken doğum yaptı hiçbişey hazıtlamamış annesi o doğum yaptıktan sonra hazırlık yapıp götürdü. Sağlıcakla gelsin bebeğiniz inşallah

Kızlar gunaydın ben yetısemıyorum hıc ya oglum buyumeye basladıkca zaman yetmemeye basladı gunduz ıs aksam ev ısı oglusla oynamak derken gece 12 oluyo oturmam. Buraya gelıyorum okumaya baslıyorum cvp yazamadan cıkıyorum dun saat 5te gunaydın yazmısım anca yollayabılmısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…