Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ve işte evimizden ayrılıyoruz kızlar pek isteyerek gelmedim buraya pekte sevmedim aslında ama alışmıştık şu son bakış vardır ya aynen o durumu yaşıyorum. Çocuklar ve eşim evden ayrıldı son bir sigarasını bir kahvesini içiyorum ellerimden evimin. En güzel köşemdi burası huzur köşemdi. Ne çok anı biriktirmişim 3 yılda ne çoğalmışım. Şükürler olsun. Bir parçamıda burada bırakıyorum şimdi hep hatırlamak ve özlemek üzere anılarımı bırakıyorum. Bir yavrumun çocuk günlerini birinin bebekliğini bırakıyorum. Bize yalnızlığımızı unutturan can yoldaşımız bahçemizi bırakıyorum kapı önünde mor menekşelerimizi. Çok şey bırakıyorum aslında ama dönülmemek üzere elveda. Tek sigara tek kahvelik zaman yetmemeliydi vedalaşmamıza ama bitti görüşemeyiz elveda

Hakkında hayırlısı olsun canim vardır bunda da bi hayır öyle düşün ❤

Yeni evinizde huzur sağlık afiyet diliyorum canım

Gidişatım hiç iyi değil bende nasıl 55 olucamı duşunuyorum kara kara.. şimdi birde mens donemindeyim çikolata yememek icin kendimi zor tutuyorum dolaptan nutella bana sesleniyo sanki:)

Canım yeni evinde çok daha güzel anilar biriktireceksin butarafından bak iyi düşün vedalaşmak hep zordur son sigaralık da olmuyo bende dublex evim vardı en deniz manzaralısından tayinim çıkınca geldigimiz ilde zamanda olmamasindan hic istemedigim bi yeri tutmak zorunda kaldim bi kac ay sonra gercekten icime sinen bi ev buldum sehir dışıda olsa icinde huzura ermek icin orayı kiraladım sende icine sinmese degistirirsin zor tasinmak ama insanin evine ici sinmesi cok daha onemli.. yeni evinde guzel gunlerde saglikla mutlulukla oturmak nasip olsun kuzum

Menüüü bildirimi
Sabah 1 yumurta rafadan
Küçük bir domates
1 salatalık 6 zeytin
1 kıl biberi ekmek nooo
Ara öğün kiraz ve sade kahve
Öğlen çok çok az makarna yedim bile denemeyecek kadar az bir kaşık taze fasulye çorba
Ara şekerli leblebi
Akşam bulgur pialvı taze fasulye sirkeli salata
Ara şekerli leblebi türk kahvesi
İlk güne göre fena değil gibi

Su çok az hiç söylemeyim spor ev işi :))

Hakkında hayırlısı olsun canim vardır bunda da bi hayır öyle düşün ❤
Evet canım aslında cumartesi ayrılacaktım evden komşuyla sorun olunca eşim geldi işte şimdi annemin evindeyiz
Yeni evinizde huzur sağlık afiyet diliyorum canım
Teşekkür ederim canım ama henüz Yeni evim yok eşyaları bıraktık ev sahibi ne yaparsa yapsın artık
Çocukların oyuncaklarını belediyenin kreşine verdim. Giyimleride belediyeye gönderdim ihtiyaç sahipleri için. Büyük eşyalardan da sadece salon takımım yeniydi (onu da birisine vereceklermiş ev almış borçlularmış memnun olmuşlar )diğerleri 15 yıllıktı bıraktım.
Şimdi hiçbirşeyim yok evim eşyam yok. Büyük oğlanın bilgisayarı ,2 adet powerboard , 1 büyük valiz giyim (çocuklar ve benim giyimlerimi içeren) 1 büyük valiz çantalarım ve 1 çift ayakkabım dımdızlak ortada kaldım
22 şubattan bayram Arife’sine kadar hiç çikolata yememiştim. Şimdi Arife gününden bu yana buzdolabı beni her gece yanına çağırıyor “gel burada Nutella var” gitmiyorum yada bol kakaolu hindistan cevizli süt yapıyorum sana da tavsiye ederim canım.
Benim evim yok şu an canım zaten seçimden sonra 2 ay Bodrum’a gideceğiz, eşyamızda olmadığı İçin acele etmiyoruz. Ama keşke evim olaydı da dönüp geleceğim yeri bilseydim.
Hayırlısı olsun bakalım Allah sağlık versin ağzımızın tadını bozmasın da geçer bugünlerde.

Günaydın canım ben gece menünü gördüm ama O ŞEKERLİ LEBLEBİLERİ FARKETMEMİŞTİM. Umarım miktarı azdır . İlk gün İçin çok güzel afiyet olsun

Dünkü menüm şöyleydi arkadaşlar
Sabah00
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
3 dilim beyaz peynir
Avokadolu Domates biber salatalık (limon zeytinyağ sos ile)
7 siyah zeytin
3 kayısı
4-5 kiraz
Öğle 14:30
Konya’nın meşhur etli ekmeğini yemeden mi gelseydim
Yarım porsiyon etli ekmek
1 zero kola
Salata
Ara
İyi bir komşunun koskocaman kabarık keki
1 dilim
1 kupa çay
Akşam 19:00 civarı
4-5 küçük kare karpuz
Akşam 21:00 civarı
Çocuklar Yesin diye gittiğimiz yerde atıştırdık Eşim ve ben birlikte 1 porsiyon kiraz 1 porsiyon kayısı 1 porsiyon erik ve tahminen 300 -400 gr yoğurt yedik
Gece
Kakaolu Hindistan cevizli süt

Arkadaşlar dün menüm pek olmadı dışarıda olunca evsiz üstelik anca bu kadar oldu ama bugün 16/8 diyetiyle devam edeceğim
Sevgiler

Belki akşam daha erkene çekilebilir ama ben geç yattığım İçin 20:00 yi tercih ettim 10:00 18:00 arası yapabilir misin
Yok bızım aksam yemegımız en erken 6.5 7 oluyo 6da bıtıremem yemek ısını. Senın kadar gec olöasada bende 12den once yatmıyorum sayılırmı acaba

Oh pıdeler pıdeler oglen duruöler yenmıs afıyet olsun aksamkı pıdeyı yemeseydın barı

Afıyet olsun canım sabahın bıraz olmamıs gıbı doyduysan sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…