- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #281.141
Ayy ben boğazımi tutuyorum da spor yok ya hiç canim istemiyorrHep useniyorum yanıma arkadas lazım beslenmeyi tam düzene koyamasamda sporu hayatima oturtmam lazim kizlar hep beraber hadi
Hoibulduk canım nasılsın değişiklik varmı.71 72 oldum sanırımBugün yarın denizdeyim kuzum . Poncik salata yemez bu aradaalıştıramadık
Kuzum hoş geldin kaç oldun
Hakkında hayırlısı olsun canim vardır bunda da bi hayır öyle düşün ❤Ve işte evimizden ayrılıyoruz kızlarpek isteyerek gelmedim buraya pekte sevmedim aslında ama alışmıştık şu son bakış vardır ya aynen o durumu yaşıyorum. Çocuklar ve eşim evden ayrıldı son bir sigarasını bir kahvesini içiyorum ellerimden evimin. En güzel köşemdi burası huzur köşemdi. Ne çok anı biriktirmişim 3 yılda ne çoğalmışım. Şükürler olsun. Bir parçamıda burada bırakıyorum şimdi hep hatırlamak ve özlemek üzere anılarımı bırakıyorum. Bir yavrumun çocuk günlerini birinin bebekliğini bırakıyorum. Bize yalnızlığımızı unutturan can yoldaşımız bahçemizi bırakıyorum kapı önünde mor menekşelerimizi. Çok şey bırakıyorum aslında ama dönülmemek üzere elveda. Tek sigara tek kahvelik zaman yetmemeliydi vedalaşmamıza ama bitti görüşemeyiz elveda
Yeni evinizde huzur sağlık afiyet diliyorum canımVe işte evimizden ayrılıyoruz kızlarpek isteyerek gelmedim buraya pekte sevmedim aslında ama alışmıştık şu son bakış vardır ya aynen o durumu yaşıyorum. Çocuklar ve eşim evden ayrıldı son bir sigarasını bir kahvesini içiyorum ellerimden evimin. En güzel köşemdi burası huzur köşemdi. Ne çok anı biriktirmişim 3 yılda ne çoğalmışım. Şükürler olsun. Bir parçamıda burada bırakıyorum şimdi hep hatırlamak ve özlemek üzere anılarımı bırakıyorum. Bir yavrumun çocuk günlerini birinin bebekliğini bırakıyorum. Bize yalnızlığımızı unutturan can yoldaşımız bahçemizi bırakıyorum kapı önünde mor menekşelerimizi. Çok şey bırakıyorum aslında ama dönülmemek üzere elveda. Tek sigara tek kahvelik zaman yetmemeliydi vedalaşmamıza ama bitti görüşemeyiz elveda
Leslie yle başlamaya ne dersin ?Ayy ben boğazımi tutuyorum da spor yok ya hiç canim istemiyorr(
Gidişatım hiç iyi değil bende nasıl 55 olucamı duşunuyorum kara kara.. şimdi birde mens donemindeyim çikolata yememek icin kendimi zor tutuyorum dolaptan nutella bana sesleniyo sanki:)Bende onu diyorum Ramazan bitti pidesi bitmedi yani. Sabah pide öğle lavaş akşam pide çok olmuş. Yaz geldi artık mercimek çorbayı kaldırıp yeşil mercimekli salata yiyebilirsiniz yada soğuk çorba (ayran çorbası da deniyor buğday nohut nane ekleyerek ben kendime karabuğdaylı yapıyorum bebeğe pirinç ile yaptımSchonerDuft ) domates çorbası olabilir ev usulü kremasız.
Aaaaa şimdi farkettim arada 3 porsiyon meyve yemişsinnası 55 olucan sen
Canım yeni evinde çok daha güzel anilar biriktireceksin butarafından bak iyi düşün vedalaşmak hep zordur son sigaralık da olmuyo bende dublex evim vardı en deniz manzaralısından tayinim çıkınca geldigimiz ilde zamanda olmamasindan hic istemedigim bi yeri tutmak zorunda kaldim bi kac ay sonra gercekten icime sinen bi ev buldum sehir dışıda olsa icinde huzura ermek icin orayı kiraladım sende icine sinmese degistirirsin zor tasinmak ama insanin evine ici sinmesi cok daha onemli.. yeni evinde guzel gunlerde saglikla mutlulukla oturmak nasip olsun kuzumVe işte evimizden ayrılıyoruz kızlarpek isteyerek gelmedim buraya pekte sevmedim aslında ama alışmıştık şu son bakış vardır ya aynen o durumu yaşıyorum. Çocuklar ve eşim evden ayrıldı son bir sigarasını bir kahvesini içiyorum ellerimden evimin. En güzel köşemdi burası huzur köşemdi. Ne çok anı biriktirmişim 3 yılda ne çoğalmışım. Şükürler olsun. Bir parçamıda burada bırakıyorum şimdi hep hatırlamak ve özlemek üzere anılarımı bırakıyorum. Bir yavrumun çocuk günlerini birinin bebekliğini bırakıyorum. Bize yalnızlığımızı unutturan can yoldaşımız bahçemizi bırakıyorum kapı önünde mor menekşelerimizi. Çok şey bırakıyorum aslında ama dönülmemek üzere elveda. Tek sigara tek kahvelik zaman yetmemeliydi vedalaşmamıza ama bitti görüşemeyiz elveda
Cuma günü basliyoruz insallahLuluuu94 spor listesi ne oldu
Evet canım aslında cumartesi ayrılacaktım evden komşuyla sorun olunca eşim geldi işte şimdi annemin evindeyizHakkında hayırlısı olsun canim vardır bunda da bi hayır öyle düşün ❤
Teşekkür ederim canım ama henüz Yeni evim yok eşyaları bıraktık ev sahibi ne yaparsa yapsın artıkYeni evinizde huzur sağlık afiyet diliyorum canım
22 şubattan bayram Arife’sine kadar hiç çikolata yememiştim. Şimdi Arife gününden bu yana buzdolabı beni her gece yanına çağırıyor “gel burada Nutella var” gitmiyorum yada bol kakaolu hindistan cevizli süt yapıyorum sana da tavsiye ederim canım.Gidişatım hiç iyi değil bende nasıl 55 olucamı duşunuyorum kara kara.. şimdi birde mens donemindeyim çikolata yememek icin kendimi zor tutuyorum dolaptan nutella bana sesleniyo sanki:)
Canım yeni evinde çok daha güzel anilar biriktireceksin butarafından bak iyi düşün vedalaşmak hep zordur son sigaralık da olmuyo bende dublex evim vardı en deniz manzaralısından tayinim çıkınca geldigimiz ilde zamanda olmamasindan hic istemedigim bi yeri tutmak zorunda kaldim bi kac ay sonra gercekten icime sinen bi ev buldum sehir dışıda olsa icinde huzura ermek icin orayı kiraladım sende icine sinmese degistirirsin zor tasinmak ama insanin evine ici sinmesi cok daha onemli.. yeni evinde guzel gunlerde saglikla mutlulukla oturmak nasip olsun kuzum
Günaydın canım ben gece menünü gördüm ama O ŞEKERLİ LEBLEBİLERİ FARKETMEMİŞTİM.Menüüü bildirimi
Sabah 1 yumurta rafadan
Küçük bir domates
1 salatalık 6 zeytin
1 kıl biberi ekmek nooo
Ara öğün kiraz ve sade kahve
Öğlen çok çok az makarna yedim bile denemeyecek kadar az bir kaşık taze fasulye çorba
Ara şekerli leblebi
Akşam bulgur pialvı taze fasulye sirkeli salata
Ara şekerli leblebi türk kahvesi
İlk güne göre fena değil gibi
Su çok az hiç söylemeyim spor ev işi :))
Yok bızım aksam yemegımız en erken 6.5 7 oluyo 6da bıtıremem yemek ısını. Senın kadar gec olöasada bende 12den once yatmıyorum sayılırmı acabaBelki akşam daha erkene çekilebilir ama ben geç yattığım İçin 20:00 yi tercih ettim 10:00 18:00 arası yapabilir misin
Oh pıdeler pıdeler oglen duruöler yenmıs afıyet olsun aksamkı pıdeyı yemeseydın barı20 haziran
Kahvaltı 07.30
2 dilim pide
3 zeytin 1 kk peynir
1 haslanmis yumurta
Öglen 11.30
Köfte dürüm( lavaş ekmekle)
2 tane ayran
Ara. 1 muz
1 şeftali
Bi avuç kiraz
Aksam 18.00
1 kase mercimek çorbasi
Bir porsiyon soya soslu tavuk
Bol yesillikli salata
1 dilim pide hala pide yiyorum ramazanda fazla olanları difrize atmışım bi sure pideli takılcam
Su 2 lt
Spor tempolu yuruyus 30 dk
Squat 30
Bel egzersizleri 5 dk :)
Afıyet olsun canım sabahın bıraz olmamıs gıbı doyduysan sıkıntı yokKızlar malum bugün benim ilk günümdü ve menüm çok değişti :)
Sabah : 2 form bisküvi, 2 adet kayısı, yeşilçay
Öğlen : ekmek olmadan çiğköfteve çay
Akşam : 3 YK makarna (tam dolu değildi) 1 tabak salata, 1 kase yoğurt, şimdi 2 tane közlenmiş biber yiycem
Akşam da 1 veya 2 dilim karpuz
Bu arada 40 dk tempolu yürüdüm
Ve gün içinde 2 litre kadar su içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?