- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #281.181
ahahahah ben bunu eylül nnelerine yazcaktm buraya mı yazmısım yanlışlıkla yaaaaaBence de hazırla artık 7 aylık olmuşinşallah vaktinde gelir bebeğiniz ama bi sürpriz yaparsa hazırlıksız yakalanmayın. Benim kuzenim erken doğum yaptı hiçbişey hazıtlamamış annesi o doğum yaptıktan sonra hazırlık yapıp götürdü. Sağlıcakla gelsin bebeğiniz inşallah
karpuzda iki üçgen minik dilim bir porsiyon meyve oalrak geçiyor da :) baya kalorili karpuz :)3 _4 dilim
Gecmis olsun canim annemde bacagindan aldirdi aldirmazsan büyür diye biliyorumKızlar moralim çok bozuldu, benim boynumda yağ bezesi var nohut kadar aldırmak istiyorum bugün doktora gittim (plastik cerrahiye) iz kalır dedinapıcam ben ya görünen bir yerde. Aldırmasam da herkesin dikkatini çekiyor
Geçmiş olsunKızlar moralim çok bozuldu, benim boynumda yağ bezesi var nohut kadar aldırmak istiyorum bugün doktora gittim (plastik cerrahiye) iz kalır dedinapıcam ben ya görünen bir yerde. Aldırmasam da herkesin dikkatini çekiyor
Teşekkür ederim canım, annende plastik cerrahide mi aldırdıGecmis olsun canim annemde bacagindan aldirdi aldirmazsan büyür diye biliyorum
Yok canim genel cerrahiye aldirdi dışından küçük görünüyordu ama alınırken doktor anneme göstermiş el büyüklüğünde bisey çıkmış bence beklemeden aldir ki büyümesin.Teşekkür ederim canım, annende plastik cerrahide mi aldırdı
Biz Ankara’ya doğru şimdi yola çıkıyoruz geceye kadar yokum herkesten menüleri bekliyorum
Hepinize sevgiler
Menüüü bildirimi
Sabah 1 yumurta rafadan
Küçük bir domates
1 salatalık 6 zeytin
1 kıl biberi ekmek nooo
Ara öğün kiraz ve sade kahve
Öğlen çok çok az makarna yedim bile denemeyecek kadar az bir kaşık taze fasulye çorba
Ara şekerli leblebi
Akşam bulgur pialvı taze fasulye sirkeli salata
Ara şekerli leblebi türk kahvesi
İlk güne göre fena değil gibi
Su çok az hiç söylemeyim spor ev işi :))
Dünkü menüm şöyleydi arkadaşlar
Sabah00
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
3 dilim beyaz peynir
Avokadolu Domates biber salatalık (limon zeytinyağ sos ile)
7 siyah zeytin
3 kayısı
4-5 kiraz
Öğle 14:30
Konya’nın meşhur etli ekmeğini yemeden mi gelseydim
Yarım porsiyon etli ekmek
1 zero kola
Salata
Ara
İyi bir komşunun koskocaman kabarık keki
1 dilim
1 kupa çay
Akşam 19:00 civarı
4-5 küçük kare karpuz
Akşam 21:00 civarı
Çocuklar Yesin diye gittiğimiz yerde atıştırdık Eşim ve ben birlikte 1 porsiyon kiraz 1 porsiyon kayısı 1 porsiyon erik ve tahminen 300 -400 gr yoğurt yedik
Gece
Kakaolu Hindistan cevizli süt
Arkadaşlar dün menüm pek olmadı dışarıda olunca evsiz üstelik anca bu kadar oldu ama bugün 16/8 diyetiyle devam edeceğim
Sevgiler
Kızlar moralim çok bozuldu, benim boynumda yağ bezesi var nohut kadar aldırmak istiyorum bugün doktora gittim (plastik cerrahiye) iz kalır dedinapıcam ben ya görünen bir yerde. Aldırmasam da herkesin dikkatini çekiyor
bnmde kulagımın arkasında var gözükmese bile varlıgı sinir bozuyo cok mu iz kalırmş dövmeyle fln kpatabilirsin belki minik bi izseKızlar moralim çok bozuldu, benim boynumda yağ bezesi var nohut kadar aldırmak istiyorum bugün doktora gittim (plastik cerrahiye) iz kalır dedinapıcam ben ya görünen bir yerde. Aldırmasam da herkesin dikkatini çekiyor
Gunaydınlar ya kusura bakmayın ben dün listemi atmayı unuttum şiödi atsam sorun olurmu
1 dilim peynir
Salata
2 adet ceviz
1 bucuk dilim ekmek
Öğle yemeği yemedim gec kahvaltı yaptım
İkindi ara öğünü 1 bardak kefir
Dünden kalan 2 kaşık sebze yemegi
Akşam bir tabak kabagetti
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
Ara 3 tane kuru kayısı
4 litre su ve 25 dakka yuruyus
Bilmiyorum canım, önce ultrason çektirmem gerekiyormuş sonra gel konuşalım dedi, biraz da ters bi doktordubnmde kulagımın arkasında var gözükmese bile varlıgı sinir bozuyo cok mu iz kalırmş dövmeyle fln kpatabilirsin belki minik bi izse
doktordan hoslanmadıysan hiç ugrasma kuzum baska doktora git bizim paamızla bize kapris yapıyolar uyuz oluyormBilmiyorum canım, önce ultrason çektirmem gerekiyormuş sonra gel konuşalım dedi, biraz da ters bi doktordu
Kabagetti de ne ola4 litre suben 1i bile içemezken
Menün cok guzel canım bu kabagettinin lezzeti nasıl ben de düşünüyorum yapmayı bir de neyle kestin
kabagın spagetti gibi kesilip haslanms haliymş bn baktm hemencikKabagetti de ne ola
Memleketten aldık valla tazecik meyve kokuyor mis gibiAnkaradan sevgiler
Bence de guzel. Şekerli leblebilerinden canım cekti ama
Yolda oldugun için görmezden gelelim madem seni zaten akşam yemeği yememişsin bile
Kabagetti de ne ola
kabagın spagetti gibi kesilip haslanms haliymş bn baktm hemencik
Memleketten aldık valla tazecik meyve kokuyor mis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?