Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ahahahah ben bunu eylül nnelerine yazcaktm buraya mı yazmısım yanlışlıkla yaaaaa

dmi erken dogum ihtimali de var umarım olmaz öyle bişey ama olursa kıyafetler daha yıkanmadı bile

Ay ben dun gece mafettim ya

20 Haziran

Sabah

Omlet(1 yumurtalı)
Beyaz peynir
Birkaç tane zeytin
Domates-biber
2 dilim ekmek
Şekersiz çay

Ara

1 avuc fındık-badem karısımı

Akşam

2 kase mantar corbası
(Glifordan dolayı halsizim yemek fln yapamadım o yuzden sadece corba)

Gece

3-4 sıkım çiğköfte(bunun sebebi butun gun canımı çiğköfte cektiren canım arkadaslarım)
1 ayran

Su: 1 litre(içtikçe midem bulandı dün)
Spor: Yok(halsizliğimin geçmesini bekliyorum başlıcam)
Kaçamak: Malum çiğköfte hem de gece vakti.

Gecmis olsun canim annemde bacagindan aldirdi aldirmazsan büyür diye biliyorum

Geçmiş olsun
Hangisinin görüntüsü daha dikkat çekici olur iz kalır ama öyle çok olduğunu sanmıyorum bence aldır

Gunaydınlar ya kusura bakmayın ben dün listemi atmayı unuttum şiödi atsam sorun olurmu
1 dilim peynir
Salata
2 adet ceviz
1 bucuk dilim ekmek
Öğle yemeği yemedim gec kahvaltı yaptım
İkindi ara öğünü 1 bardak kefir
Dünden kalan 2 kaşık sebze yemegi
Akşam bir tabak kabagetti
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
Ara 3 tane kuru kayısı
4 litre su ve 25 dakka yuruyus

Teşekkür ederim canım, annende plastik cerrahide mi aldırdı
Yok canim genel cerrahiye aldirdi dışından küçük görünüyordu ama alınırken doktor anneme göstermiş el büyüklüğünde bisey çıkmış bence beklemeden aldir ki büyümesin.

Biz Ankara’ya doğru şimdi yola çıkıyoruz geceye kadar yokum herkesten menüleri bekliyorum
Hepinize sevgiler

Ankaradan sevgiler

Bence de guzel. Şekerli leblebilerinden canım cekti ama

Yolda oldugun için görmezden gelelim madem seni zaten akşam yemeği yememişsin bile

Ben bu konuda farklı dusunuyorum.
Görünen yerlerdeki cok da buyuk olmayan yara izleri bana cok karizmatik geliyor
O yuzden bence canını sıkma.

bnmde kulagımın arkasında var gözükmese bile varlıgı sinir bozuyo cok mu iz kalırmş dövmeyle fln kpatabilirsin belki minik bi izse

4 litre su ben 1i bile içemezken
Menün cok guzel canım bu kabagettinin lezzeti nasıl ben de düşünüyorum yapmayı bir de neyle kestin

bnmde kulagımın arkasında var gözükmese bile varlıgı sinir bozuyo cok mu iz kalırmş dövmeyle fln kpatabilirsin belki minik bi izse
Bilmiyorum canım, önce ultrason çektirmem gerekiyormuş sonra gel konuşalım dedi, biraz da ters bi doktordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…