Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kefir hangi marka . Kaç gün yaptın bende yapmak istiyorum 2 şeyi de severek tüketirim

canım evde mayalayabiliyorsan çok daha iyi. yapma şansım yoksa kefirdanem yada altınkılıç tavsiye ederim.

Ankara’dayım çocukluğumun geçtiği evde Beştepe mahallesi Emek
Akşam üstü çocuklarımı çocukken oynadığım parka götüreceğim

bende Ankara'da yaşıyorum. İstanbullu gelin olarak

canım evde mayalayabiliyorsan çok daha iyi. yapma şansım yoksa kefirdanem yada altınkılıç tavsiye ederim.

bende Ankara'da yaşıyorum. İstanbullu gelin olarak
Ben doğuştan Ankaralı olarak 21 sene aradan sonra yeniden yerleşmeye geldim canım
Çok özledim çok
Başka şehirlerden gelenler özellikle sahillerden gelenler pek alışamaz sevemez Ankara’yı ama umarım sen sevmişsindir

sevdim valla :) sorsalar İstanbula döner misin diye? dönmeyebilirim. huzurlu bir şehir burası. kalabalıklaşmaya başlasa da dayanılmayacak gibi değil asla.

Varmi bende bilmiyorum kürek çekme demişti bi ara nasil bisey bilmiyorum ama
Kuzum sen şimdi kürek yapma zaten. Kürek aleti daha çok erkeklere uygun omuzları kanatları geliştirip karnı incelten hatta belinizi sırtınızı her yeri çalıştıran zor bi alet. Ben oğlan İçin almıştım hep bilgisayarda diye zaten futbol oynuyor bacaklar iyi kollar omuzlar gelişsin diye aldım. Kendimde yapmaya çalışıyorum. Belki emzirme sonunda göğüslerimin düşmesine engel olur

Yeni adayların kilo tanıtımı

Dotty. 87/65 (örnek)
nilesss B.K/ H.K
Evelynn B.K / H.K
Miray12_34 B.K/ H.K
leylmira B.K/ H.K
G Gagamzege B.K/ H.K

Kızlar sizi aday listesine yazıyorum lütfen yukarıdaki listeye başlangıç ve hedef kilonuzu yazarmısınız. Alıntılarken hep son listeyi alıntıladığınızdan emin olun lütfen

Dotty. 87/65 (örnek)
nilesss B.K/ H.K
Evelynn B.K / H.K
Miray12_34 B.K/ H.K
leylmira B.K/ 81.6 H.K/70
G Gagamzege B.K/ H.K

Kızlar sizi aday listesine yazıyorum lütfen yukarıdaki listeye başlangıç ve hedef kilonuzu yazarmısınız. Alıntılarken hep son listeyi alıntıladığınızdan emin olun lütfen

78/65

Anladim canim iste bebis var bide oglan yuruyusede çıkamıyorum

Dotty. 87/65 (örnek)
nilesss 78/ 65
Evelynn B.K / H.K
Miray12_34 B.K/ H.K
leylmira B.K/ 81.6 H.K/70
G Gagamzege B.K/ H.K

Anladim canim iste bebis var bide oglan yuruyusede çıkamıyorum
O zaman sıkılmadan Leslie ye devam. Jumping jack yapabilirsin eğlenceli eğer başın dönmeyecekse
Birde YouTube da Ayşe Tolga’nın spor videoları var onları deneyebilirsin. Spor listesine adını yazıyorum

O zaman sıkılmadan Leslie ye devam. Jumping jack yapabilirsin eğlenceli eğer başın dönmeyecekse
Birde YouTube da Ayşe Tolga’nın spor videoları var onları deneyebilirsin. Spor listesine adını yazıyorum
Ayy lesli canidir artık ona devam youtube benim evde açılmıyor çekim zor köyde oturuyorum da bi carsiya gittiğimde indireyim videosunu artık yaz barim napalim

Ayy lesli canidir artık ona devam youtube benim evde açılmıyor çekim zor köyde oturuyorum da bi carsiya gittiğimde indireyim videosunu artık yaz barim napalim
Senin adın varmış zaten listede tüm gruba atama yaptım spora hepimizin ihtiyacı var bu hafta biraz başlayalım gerisi gelir

kuzu akşam ne yedin?

geçmiş olsun kuzum..
kızın kaç yaşında?
odayı buharlandır ..
sürekli çek burnunu silmekten daha iyi ..
Saolasın kuzum. 11 aylik bugun yine gittik hastaneye bogaz enfeksiyonu ilerlemis ilaclar etki etmemis degistirdik 4 gundur hasta cocuk burnunu otri bebeyle cekiyorum serumfizyolojik sıkmaya gerek olmuyo gayet sıvı zaten. Çekmemem icin elinden geleni yapiyor tabi gene cekiyorum ama atesi zaten yuksek bide cebelledirken iyice yukseliyo

kızlar merhaba dün akrabalrımla beraberdim hepsi birden hastane cantanı artık hazırla diye söylendiler acaba hazırlamanın vakti geldi mi geç mi kalıyoruz
Eylul annesi olmasamda 2017 temmuz annesi olarak hazirlamani oneririm nezaman ne olacagini bilemeyiz hayirlisiyla saglikla vaktinde gelsin bebisko.. isim buldunuz mu

Maalesef bi cok anne bundan muzdarip az kaldi gececek ama senin minikkus nekadarlıktı ben 1 bucuk yasi bekliyorum bi aydinlanma yasarda uykunun tadini anlar bol bol uyur diye

hazırlıcam canııım karar verdm yıkmaya baslıcam kıyafetleri yavastan :)
isim karar verdk evet bartu olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…