- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #281.241
Kefir hangi marka . Kaç gün yaptın bende yapmak istiyorum 2 şeyi de severek tüketirim87 kilo ile başladım. bu sabah itibari ile 76 kiloyum.
evet hurma + kefiri ben yaptım. 2 hafta sonra bir daha yapacağım :)
verdiğim kiloyu geri almadığım tek detoks oldu.
Ok kuzumAy ben önceki gün yaşadığım havuz mevzusundan sonra toparlanamadım herhalde kafa çok dağınık
Ay anlatamamki
bikac gün tek sulu seyler tüketerek denesen? benim is arkadasimda cok ise yaradi 10 gün sadece Co rbayla beslendi suan acayip sekilde düzelme var ve göbek kisminda gözle görülür incelmeWc işini nasıl çözecem bilmiyorum. 2 3 haftadır düzen yok bayramda yaylaya gittiğim de çıkabildim 1 gün sonra yine durdu ki o zaman bile rahatlayamadım. Duphalac kullanıyordum o da çıkarmıyor bitki içemiyorum biliyorsunuz . Nasıl olacak bilmiyorum doktora gitsem ilaç verecek o da korkutuyor beni
Hurma kefirle yada sütle birleşince wc sorunu kalmaz canımWc işini nasıl çözecem bilmiyorum. 2 3 haftadır düzen yok bayramda yaylaya gittiğim de çıkabildim 1 gün sonra yine durdu ki o zaman bile rahatlayamadım. Duphalac kullanıyordum o da çıkarmıyor bitki içemiyorum biliyorsunuz . Nasıl olacak bilmiyorum doktora gitsem ilaç verecek o da korkutuyor beni
Hurma kefirle yada sütle birleşince wc sorunu kalmaz canım
Buki_89 söylemişti bi arkadaşına diyetisyeni sebze çorbası önermişti sanırım 1 hafta boyunca uygulamış hem kilo vermiş hem wc sorununu çözmüştü
hic önemli degil:)Pardon Buki çim mesajını atlamışım canım
Şimdi annemdeyiz canım sonrada biraz tatil düşünüyoruz o arada bi ev bulunur inşallah.hic önemli degil:)
sen naptin canim tasindinmi suan nerelerdesin
Tamam canım hazırlıyorum sanada atarımdrdotty kuzum aday listesiyle takım listesi hazırlancak bugün unutmadın dıimiii biz işteykn yaparsa ayrdımcı oluruz hem
Oturarak yapılan biseyse yaparım yatarak yapamiyorum başım dönüyorSporsuz olmaz ama 7lere bir gel zorlarız senidrdotty ile şimdilerde yer hareketleri yap dizleriniyorma
Şimdi annemdeyiz canım sonrada biraz tatil düşünüyoruz o arada bi ev bulunur inşallah.
Zaten eşyaları da bıraktım
Giyimleri de bıraktım zaten çok bişey yoktu hepsi eski bedenime göreydi. Detox oldu yani
Bu hafta bol bol alışveriş yaparım artık
Terliğim bile yok
Canim benim de sorunum vardı biliyorsun ac karnina su iç bide çorba salata yağsız değil az zeytinyagi da koymak gerekiyormus salataya benim düzene girdi şükürWc işini nasıl çözecem bilmiyorum. 2 3 haftadır düzen yok bayramda yaylaya gittiğim de çıkabildim 1 gün sonra yine durdu ki o zaman bile rahatlayamadım. Duphalac kullanıyordum o da çıkarmıyor bitki içemiyorum biliyorsunuz . Nasıl olacak bilmiyorum doktora gitsem ilaç verecek o da korkutuyor beni
Teşekkür ederim canım inşallahoooo negüzel alisveris Zamani desene ay yap vallah:)
umarim en kisa zamanda bulursunuz ev ve yeni düzeninizi kurarsiniz canim
Nasıl ya öyle bi spor mu var?drdotty bana oturarak yapilan spor onerirmisin
Varmi bende bilmiyorum kürek çekme demişti bi ara nasil bisey bilmiyorum amaNasıl ya öyle bi spor mu var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?