- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #281.281
Afiyet olsun kuzum okadar cokta yememissin 3 4 sıkımdan ne olacak benim canım çekse heralde 10 sıkım yetmezdi gene kacamak kacamamış sendeAy ben dun gece mafettim ya
20 Haziran
Sabah
Omlet(1 yumurtalı)
Beyaz peynir
Birkaç tane zeytin
Domates-biber
2 dilim ekmek
Şekersiz çay
Ara
1 avuc fındık-badem karısımı
Akşam
2 kase mantar corbası
(Glifordan dolayı halsizim yemek fln yapamadım o yuzden sadece corba)
Gece
3-4 sıkım çiğköfte(bunun sebebi butun gun canımı çiğköfte cektiren canım arkadaslarım)
1 ayran
Su: 1 litre(içtikçe midem bulandı dün)
Spor: Yok(halsizliğimin geçmesini bekliyorum başlıcam)
Kaçamak: Malum çiğköfte hem de gece vakti.
Izi mi yoksa kendisimi daha cok dikkat cekip rahatsızlik veriyor ona gore karar ver kuzum.Kızlar moralim çok bozuldu, benim boynumda yağ bezesi var nohut kadar aldırmak istiyorum bugün doktora gittim (plastik cerrahiye) iz kalır dedinapıcam ben ya görünen bir yerde. Aldırmasam da herkesin dikkatini çekiyor
Afiyet olsun 4 litre su tok tutmustur zaten:) kabagetti kulağa enfes geliyo en kısa zamanda deniycemGunaydınlar ya kusura bakmayın ben dün listemi atmayı unuttum şiödi atsam sorun olurmu
1 dilim peynir
Salata
2 adet ceviz
1 bucuk dilim ekmek
Öğle yemeği yemedim gec kahvaltı yaptım
İkindi ara öğünü 1 bardak kefir
Dünden kalan 2 kaşık sebze yemegi
Akşam bir tabak kabagetti
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
Ara 3 tane kuru kayısı
4 litre su ve 25 dakka yuruyus
Ooo hemşolar çogalmış bende sizdenimLeblebi diyomm sen memleket soruyosun herii :)
Tam benim kafaBende olaylar bitmez ya
Bugünde başka başka şeyler oluyor
Biraz BDV okuyayımda halime şükredeyim bari.
Oo oyle spormu varmış bende uyuyarak yapilan spor isterimdrdotty bana oturarak yapilan spor onerirmisin
Yokmuş galibaTam benim kafaneler var orada da ya insan şok oluyor şükrediyor haline
Oo oyle spormu varmış bende uyuyarak yapilan spor isterim
Yeni adayların kilo tanıtımı
Dotty. 87/65 (örnek)
nilesss B.K/ H.K
@2KediAnnesi B.K / H.K
Miray12_34 B.K/ H.K
leylmira B.K/ H.K
G Gagamzege 107 kilo h. K 70 kilo
Kızlar sizi aday listesine yazıyorum lütfen yukarıdaki listeye başlangıç ve hedef kilonuzu yazarmısınız. Alıntılarken hep son listeyi alıntıladığınızdan emin olun lütfen
Tam benim kafaneler var orada da ya insan şok oluyor şükrediyor haline
Oo oyle spormu varmış bende uyuyarak yapilan spor isterim
Super canim yarindan itibaren basliyoruz katilima gore ekleme çıkarma yapariz artikKızlar spor yarışma listelerini hâlâ tamamlayamadık Sadece diyetle kilo veremeyeceğimize göre spor yapacağız Ben kafama göre gruplara atama yapıyorum sağlık nedeniyle spor yapamayacak olanlar Bilgi versinlerLuluuu94
Fit ördekler
drdotty
@poncikbirgelincik
SchonerDuft
nilesss
leylmira
bi-zuzu
@Buki_89
Fat ördekler
Luluuu94
@segus
@tgb1907
Silent Scream Silent Scream
Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirsin hiç düzene girmemişti zaten senin wc sorunun. İlaç ve diyetle sorun yaşamadan atlatmanı dilerim.Alıntılar yine gitti kusura bakmayın kızlar.
Hastaneye gittik eşimle wcye çıktım biraz zorladım sonra t. Kağıdına kan gördüm ve.bolca kan vardı . Çok korktuğum için eşime de söyledim hemen drye.götürdü önce ortadoğuya gittik adamın konuşmasını beğenmedik hemen.diyet.olayına girdi.gıda takviyeleri verecem.vs birde kolonoskopi önerdi canlı yapcam.acimicak dedi anesteziye gerek yok dedi. Bizde adamın aydınlanma sürecinden ona güvenemedik. Karatay tarzı bir beslenme şekli önerecekti ama biz kaçtık resmen hastaneden . Üniversite de prof olan bir doktor araştırmış eşim ona muayeneye götürdü adam güzel ilgilendi sorular sordu en azından yarın kan testleri verecem birde kolonoskopi önerdi istemiyorum dedim. Halende canım çok yanıyor kanetron yağı sürdüm karnım ağrıyor. 6 7 aydır hep birşeyler oluyor ne zaman düzen e gircek hayatım merak ediyorum
Hep stres ve üzüntü beni bu hale getirdi nasıl düzelsin ki ilaçla tatil dönüşü olunca rahatladım birazGeçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirsin hiç düzene girmemişti zaten senin wc sorunun. İlaç ve diyetle sorun yaşamadan atlatmanı dilerim.
Benimde muayene şekli itibariyle gitmek istemeyeceğim bir sorun inşallah ihtiyacım olmaz. Şimdilik iyiyim
Biraz rahat tutmaya çalış kendini canım. Üzülerek yada kendimizi harabederek hiçbişey düzelmiyor. Bak deneyimledin işte sorunlar böyle çözülemiyor. Bazı şeylere de ne yazık ki gücümüz yetmiyor. Beklemek gerekiyor.Hep stres ve üzüntü beni bu hale getirdi nasıl düzelsin ki ilaçla tatil dönüşü olunca rahatladım biraz.
2 ay öncesine kadar iyiydim aslında ama güçlü durmakta çok zor . HayırlısıBiraz rahat tutmaya çalış kendini canım. Üzülerek yada kendimizi harabederek hiçbişey düzelmiyor. Bak deneyimledin işte sorunlar böyle çözülemiyor. Bazı şeylere de ne yazık ki gücümüz yetmiyor. Beklemek gerekiyor.
Dilerim senin için hayırlı olan her dileğine kavuşursun canım. Sağlıklı mutlu .....
Çok geçmiş olsun canimAlıntılar yine gitti kusura bakmayın kızlar.
Hastaneye gittik eşimle wcye çıktım biraz zorladım sonra t. Kağıdına kan gördüm ve.bolca kan vardı . Çok korktuğum için eşime de söyledim hemen drye.götürdü önce ortadoğuya gittik adamın konuşmasını beğenmedik hemen.diyet.olayına girdi.gıda takviyeleri verecem.vs birde kolonoskopi önerdi canlı yapcam.acimicak dedi anesteziye gerek yok dedi. Bizde adamın aydınlanma sürecinden ona güvenemedik. Karatay tarzı bir beslenme şekli önerecekti ama biz kaçtık resmen hastaneden . Üniversite de prof olan bir doktor araştırmış eşim ona muayeneye götürdü adam güzel ilgilendi sorular sordu en azından yarın kan testleri verecem birde kolonoskopi önerdi istemiyorum dedim. Halende canım çok yanıyor kanetron yağı sürdüm karnım ağrıyor. 6 7 aydır hep birşeyler oluyor ne zaman düzen e gircek hayatım merak ediyorum
Gayet iyi gitmissin kuzum yarın cuma tartıda -görmek icin az ve oz menun begendimBugünkü menüm kızlar
09:00 kah.2 dilim kıZarmış ekmek
kk peynir
3 zeytin
çay
13:00 öğlen yoğurtlu patlıcan köz
az peynirli bol salata
15:00 ara 2 erik
17:00 aksam 1 bardak süt 2 kaşık yulaf ezmesi az tarcin
su 2,5 litre
İnşallah canım verebiliyorsan ne güzel işte.3 kare bitter cikolata soyleki hemn aciklayayim canim cok cekti kizlar ya #yiyerek zayifliyorum
#herseyden azcık azcık yiyorum topigi accam kendime)
Ekmegi kesemiyorum doymuyorum cunku kacamaklarimda hep oldu azaltmak istiyorum ama son bayram haftasina kadar hep haftada 1 kilo vererek geldim 8 haftayı imsallah 4 5 hafta daha boyle gidersem kurtulurum diye cok sıkmıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?