- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #281.221
Geldim canım geldim iş yoğumluğundan yeterince takip edemedim giris yaapıp okuyamadan cıktim çogu zamantobosolu_dulcinea
Nerdesin canım Aristo diyetini anlattık daha önce oralarda zaman kaybetme gel de bi selamını alalım
Menünü okuyalım yorumlarımızı yapalım
he tm anladımmmmm :)))ahahaha iki görümcem var canim gecen Kücük görümceme yapmistim simdi büyük görümcemde sira
evet 12 haftaya eskimiş olur giydirmeden atarm artkŞimdi yıka canım bebeğin cicilerini ama her hafta tekrar yıkayıp ütüle yani bekledikçe kumaş dokularında gözle görünmeyen Yenidoğanı rahatsız edebilecek canlıcıklar oluşmasın
Hem bebek giyene kadar eskimiş olur
Aldır canım iz önemli değil o tip şeyler göründüğünden daha büyük oluyor lenflere yakın mı
Kendine güvenen tipler biraz aksi olur. Senin sağlığının patronu olduğunu hissettirmek hoşlarına gidiyor
Kele bacım sende mi heri
Yok heri
Sizi gidi hemşehriler
hemen bakıyorummm
AnlamadımSpor ile verilebilir kilo ise 3 gün diyet 5 gün spor ile verirsin.
MalaesefPazartesiden kenara not aldığım sporlar boşa mı gitti yan
Omlet yerine 3 yk barbunya 1 kepçe çorba icseydin de olurdu.20.06.2018 / Çarşamba
Sabah : 2 haşlanmış yumurta + 5 zeytin + 2 yk tulum peynir
öğlen : ton balıklı salata
Ara : Sütlü nescafe
akşam : 2 yumurtadan peynirli omlet + 1 minik kase yoğurt (akşam yemeklerini kayınvalidemde yiyoruz genelde. dün akşam sağolsun benlik hiç birşey yapmamıştı. tarhana çorba + pilav+ barbunya ve patatesli salata :) omlete talim olduk :)
şirkette toplamda 30 adet squat
21:15-22:30 arası leslie + egzersiz (sabah yapmak için kalkıp bacak ağrısından yapamayınca akşam hepsini yapmadan yatmadım
Örtmenim ben ediyorumBen geldim naptınız kızlar bugün perşembe menülerimize dikkat ediyoruz dimi
Omlet yerine 3 yk barbunya 1 kepçe çorba icseydin de olurdu.
Senin sporlara bayılıyorum
kuru bakliyatin kalorisi yüksek malesef. Kendi vücudunu iyi tanırsın kaç kiloydun . Srn kefir ve hurma diyetinden bahsetmiştin dimihayır içemezdim :) akşam öğününde kuru bakliyat yemeyeceğim bu ay. ayrıca çorbada da mercimek vardı.
bazı kurallarım var bu ay.
Ocak ayından beri kilo vermeye çalışıyorum. her gün tartılarak durumumu yeterince öğrendim.
pirinçli , tel şehriyeli , buğdaylı çorbalar masum değiller maalesef.
Kuru bakliyat yediğim her günün ertesi + olarak döndü bana.
bu sebeple bu ay ciddi katı kurallar koydum kendime ben
Senin masallahın var . Detoks nasıl gitti kaç gün yaptınÖrtmenim ben ediyorum
Ne detoksu yapıyorsunGeldim canım geldim iş yoğumluğundan yeterince takip edemedim giris yaapıp okuyamadan cıktim çogu zamandunden beri detoks yapiyorum cuma size mahcup olmamak icin hem kk da hem de nette cesitli yerlerde ayran detoksu diye bi detoksa rastlamistim onu yapiyorum en azindan bayrami telafi etmis olaurum aristi diyetinide ciddi ciddi düsunuiyorum canım ayrıca sporada agirlik vericem şöyle bi squat programina karar verdim dostlar
Eki Görüntüle 2159308
Canım hurma diyetikuru bakliyatin kalorisi yüksek malesef. Kendi vücudunu iyi tanırsın kaç kiloydun . Srn kefir ve hurma diyetinden bahsetmiştin dimi
Iyi gitti bu ara iştah sıfır 3 gün yaptım tartida etkisi var bakalım ne olacak spor hiç yapmıyorum ama usengeclik var bi üzerimde :-(Senin masallahın var . Detoks nasıl gitti kaç gün yaptın
Ben yarin alışverişe cikabilirsem yapicam oni :))
Sporsuz olmaz ama 7lere bir gel zorlarız seniIyi gitti bu ara iştah sıfır 3 gün yaptım tartida etkisi var bakalım ne olacak spor hiç yapmıyorum ama usengeclik var bi üzerimde :-(
Ne oldu kuzumBende olaylar bitmez ya
Bugünde başka başka şeyler oluyor
Biraz BDV okuyayımda halime şükredeyim bari.
kuru bakliyatin kalorisi yüksek malesef. Kendi vücudunu iyi tanırsın kaç kiloydun . Srn kefir ve hurma diyetinden bahsetmiştin dimi
Ay ben önceki gün yaşadığım havuz mevzusundan sonra toparlanamadım herhalde kafa çok dağınık
Ay anlatamamkiNe oldu kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?