Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tobosolu_dulcinea
Nerdesin canım Aristo diyetini anlattık daha önce oralarda zaman kaybetme gel de bi selamını alalım
Menünü okuyalım yorumlarımızı yapalım
Geldim canım geldim iş yoğumluğundan yeterince takip edemedim giris yaapıp okuyamadan cıktim çogu zaman dunden beri detoks yapiyorum cuma size mahcup olmamak icin hem kk da hem de nette cesitli yerlerde ayran detoksu diye bi detoksa rastlamistim onu yapiyorum en azindan bayrami telafi etmis olaurum aristi diyetinide ciddi ciddi düsunuiyorum canım ayrıca sporada agirlik vericem şöyle bi squat programina karar verdim dostlar

ahahaha iki görümcem var canim gecen Kücük görümceme yapmistim simdi büyük görümcemde sira
he tm anladımmmmm :)))

evet 12 haftaya eskimiş olur giydirmeden atarm artk

kaptinn
Üyelerin paylaşım alanına uğramadın sanırım
Kötü haberler var canım
hemen bakıyorummm

Omlet yerine 3 yk barbunya 1 kepçe çorba icseydin de olurdu.
Senin sporlara bayılıyorum

Omlet yerine 3 yk barbunya 1 kepçe çorba icseydin de olurdu.
Senin sporlara bayılıyorum

hayır içemezdim :) akşam öğününde kuru bakliyat yemeyeceğim bu ay. ayrıca çorbada da mercimek vardı.
bazı kurallarım var bu ay.

Ocak ayından beri kilo vermeye çalışıyorum. her gün tartılarak durumumu yeterince öğrendim.

pirinçli , tel şehriyeli , buğdaylı çorbalar masum değiller maalesef.
Kuru bakliyat yediğim her günün ertesi + olarak döndü bana.

bu sebeple bu ay ciddi katı kurallar koydum kendime ben

kuru bakliyatin kalorisi yüksek malesef. Kendi vücudunu iyi tanırsın kaç kiloydun . Srn kefir ve hurma diyetinden bahsetmiştin dimi

Ne detoksu yapıyorsun

Iyi gitti bu ara iştah sıfır 3 gün yaptım tartida etkisi var bakalım ne olacak spor hiç yapmıyorum ama usengeclik var bi üzerimde :-(
Sporsuz olmaz ama 7lere bir gel zorlarız seni drdotty ile şimdilerde yer hareketleri yap dizleriniyorma

kuru bakliyatin kalorisi yüksek malesef. Kendi vücudunu iyi tanırsın kaç kiloydun . Srn kefir ve hurma diyetinden bahsetmiştin dimi

87 kilo ile başladım. bu sabah itibari ile 76 kiloyum.

evet hurma + kefiri ben yaptım. 2 hafta sonra bir daha yapacağım :)
verdiğim kiloyu geri almadığım tek detoks oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…