- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #281.321
Evet canım listeye.göre hareket etÖyle mi hesaplayacagim 87,6 dan
kuzuum basur falan mı var acaba yada kabızlıktan fazla zorladıysan kılcal damarlar catlamıştır korkutma kendini kötü bieşy cıkmıcakAlıntılar yine gitti kusura bakmayın kızlar.
Hastaneye gittik eşimle wcye çıktım biraz zorladım sonra t. Kağıdına kan gördüm ve.bolca kan vardı . Çok korktuğum için eşime de söyledim hemen drye.götürdü önce ortadoğuya gittik adamın konuşmasını beğenmedik hemen.diyet.olayına girdi.gıda takviyeleri verecem.vs birde kolonoskopi önerdi canlı yapcam.acimicak dedi anesteziye gerek yok dedi. Bizde adamın aydınlanma sürecinden ona güvenemedik. Karatay tarzı bir beslenme şekli önerecekti ama biz kaçtık resmen hastaneden . Üniversite de prof olan bir doktor araştırmış eşim ona muayeneye götürdü adam güzel ilgilendi sorular sordu en azından yarın kan testleri verecem birde kolonoskopi önerdi istemiyorum dedim. Halende canım çok yanıyor kanetron yağı sürdüm karnım ağrıyor. 6 7 aydır hep birşeyler oluyor ne zaman düzen e gircek hayatım merak ediyorum
Allah şifa versin belki basit bir sızıntıdır korkmayın olumlu düşünün inşallah olumlu sonuçlar çıkarAlıntılar yine gitti kusura bakmayın kızlar.
Hastaneye gittik eşimle wcye çıktım biraz zorladım sonra t. Kağıdına kan gördüm ve.bolca kan vardı . Çok korktuğum için eşime de söyledim hemen drye.götürdü önce ortadoğuya gittik adamın konuşmasını beğenmedik hemen.diyet.olayına girdi.gıda takviyeleri verecem.vs birde kolonoskopi önerdi canlı yapcam.acimicak dedi anesteziye gerek yok dedi. Bizde adamın aydınlanma sürecinden ona güvenemedik. Karatay tarzı bir beslenme şekli önerecekti ama biz kaçtık resmen hastaneden . Üniversite de prof olan bir doktor araştırmış eşim ona muayeneye götürdü adam güzel ilgilendi sorular sordu en azından yarın kan testleri verecem birde kolonoskopi önerdi istemiyorum dedim. Halende canım çok yanıyor kanetron yağı sürdüm karnım ağrıyor. 6 7 aydır hep birşeyler oluyor ne zaman düzen e gircek hayatım merak ediyorum
Yok canım zorlamz cogu zaman 12 de yıyorum dah kolay olur benım ıcın.Günaydın canım
Ben bugün 12:00 de başlayıp 20:00 de bitireceğim yemek olayını. Diğer saatler su nescafe çay şeklinde sürdürebiliriz. Sabah erken kalkıp işe gidiyorsun eğer yapabilirsen 12:00 ye kadar beklemek zorlamazsa sende bu saatleri deneyebilirsin
11 aylık canım senınkı nekadarlık. Oglumlamılgılı bı sorunum yok aslında ona zaman ayırıyorum ev ıslerını bıraktım o uyuyunca yapıyorum ama yetısemıyorum ya. Acayıp bı yorgunluk var ustumdeSaolasın kuzum. 11 aylik bugun yine gittik hastaneye bogaz enfeksiyonu ilerlemis ilaclar etki etmemis degistirdik 4 gundur hasta cocuk burnunu otri bebeyle cekiyorum serumfizyolojik sıkmaya gerek olmuyo gayet sıvı zaten. Çekmemem icin elinden geleni yapiyor tabi gene cekiyorum ama atesi zaten yuksek bide cebelledirken iyice yukseliyo
Eylul annesi olmasamda 2017 temmuz annesi olarak hazirlamani oneririm nezaman ne olacagini bilemeyiz hayirlisiyla saglikla vaktinde gelsin bebisko.. isim buldunuz mu
Maalesef bi cok anne bundan muzdarip az kaldi gececek ama senin minikkus nekadarlıktı ben 1 bucuk yasi bekliyorum bi aydinlanma yasarda uykunun tadini anlar bol bol uyur diye
oo tebrik ederim 1.sayfada yüzdenin nasıl hesaplandığı yazıyor aday listesindeki kilonu baz alarak yüzdeni hesaplayıp yaz kuzum . regli bitince fazladan 1 kilo daha inecek regli şişliği vardır şimdi .Günaydınlar benden motivesi varmı ki bugün ?
Regl dönemimdeyim birdeeeee
Başlangıç 81.6
Bugün Eki Görüntüle 2159724
ok kuzumdrdotty SchonerDuft B Birgarip1
Kızlar bugun cok yogunum resmi islerim var yeni bi okula tayin istedim ilisik kesip baslama yapıcam yuzdesini alamiyorum siz yaparsaniz cok sevinirim..
Bayramdan onceki cuma 61.5
Bayram sabahı 60.7
Bugun 60.9
Şimdiden tesekkurler kolay gelsin
sabit yazacaksın kuzum hallederim benkuzum ben sabitim nasıl ifade yazacağım?
günaydın herkeseeee :)
basur yok ama yırtıldı sanırım . eşim pimpirikli benim 1 doktora gittik beğenmedi adam neyden kabız olduğunu araştırmak yerine karatay tarzı diyet vs şeylerden bahsetti beğenmedi doktoru üniversitede bir doktor araştırmış ona gittik tüm vitaminlerime bakacak neden kabız olduğumu araştıracak çünkü sürekli oluyorum ve karnım hep şiş . kötü birşey yoktur bence de ama kafa rahatlığı önemlikuzuum basur falan mı var acaba yada kabızlıktan fazla zorladıysan kılcal damarlar catlamıştır korkutma kendini kötü bieşy cıkmıcak
normalde minik damla şeklinde geliyordu es geçiyordum ama bu sefer bayağı kanlı geli klozete de damlamış 2 kere olunca korktum eşime söyledim ama iyi oldu araştıracak vitamin eksikliğide yapıyormuş fazlalığı da bir daha kafama göre de diyet detoks şeyleri yapmıcam . toparlanayım diyetisyene gidicemSchonerDuft tatlim korkma bence bisey yoktur zorlamada cok oluyo öyle. senin ilk defami basina geldi? bende sIk sIk olur o bikeresinde hatte okadar cok kann vardiki tüm wc ye sicramisti... biseyde yoktu ama zorlayinca öyle ufak yirtilmalar oluyo... zaten tehlikeli olabilcek diskiyla birlikde gelen kan onda bile herzaman kötü bisey olmuyo
ay cok az geldi bana perşembe diye mi böyle yoksa hep mi aynıBugünkü menüm kızlar
09:00 kah.2 dilim kıZarmış ekmek
kk peynir
3 zeytin
çay
13:00 öğlen yoğurtlu patlıcan köz
az peynirli bol salata
15:00 ara 2 erik
17:00 aksam 1 bardak süt 2 kaşık yulaf ezmesi az tarcin
su 2,5 litre
iki öğünde kemke yemesen aksam yemgi de yiyebilirdin benceeee21 Haziran
Kahvaltı 07.30
Tereyagda yumurta 1 tane
3 zeytin
1 dilim pide (son artik kalmadi)
Ara 09.30
3 kare bitter cikolata
Ogle 15.30
200 gr ızgara et
Bolca salata
2 yk kadar acıli ezme
20 cm capinda lavas ekmek
Ara. 21.00
1 kase yogurt
Aksam yemegi yok yarin tartıda yuzum gulsun diye
Su.2 lt
Spor.60 dakika tempolu yuruyus
akşam makarna hiç olmams ne kadar yedigini de yazmamıssınnnMenü bildirimim
Sabah iki yumurta haşlaması
1 salatalık
1 aivei biber
10 zeytin
Bir parça süzme peynir
Ara
Türk kahvesi az şekerli ve kiraz
Öğlen
Bir parça yaz helvası ve sütsüz buğday gevreği
Ara
Yok
Akşam salçasız tereyağlı makarna
Bamya yemeği
Salata
Hiç ekmek yemiyorum
Akşamda şekersiz çay içtim bir bardak
sporun cok iyi de menü biraz fazla gibi geldi bana kuzu gündüzSabah 05.30
1 ısırık patatesli sıkma
1.avuç tuzsuz.çekirdek
Ara 09.00 gibi
10 tane kadar çubuk kraker
Öğlen 11.00
Serpme kahvaltı yaptık
Kaşarlı omlet
2 dilim.peynir
Domates salatalık roka
Bal.reçel tereyağı
4.5.bardak çay
3 tane 1 avuç büyüklüğünden az büyük esmer undan yufka ekmek
Ara
Yok
Akşam
3.şekerpare (kayısı)
5 kiraz
Su.sayamadım 3.lt olmuştur
Spor. 2.saat yüzme
Bölgesel 20.dk hareket
fazla derken kuzumay cok az geldi bana perşembe diye mi böyle yoksa hep mi aynı
iki öğünde kemke yemesen aksam yemgi de yiyebilirdin benceeee
akşam makarna hiç olmams ne kadar yedigini de yazmamıssınnn
sporun cok iyi de menü biraz fazla gibi geldi bana kuzu gündüz
normalde minik damla şeklinde geliyordu es geçiyordum ama bu sefer bayağı kanlı geli klozete de damlamış 2 kere olunca korktum eşime söyledim ama iyi oldu araştıracak vitamin eksikliğide yapıyormuş fazlalığı da bir daha kafama göre de diyet detoks şeyleri yapmıcam . toparlanayım diyetisyene gidicem
Bu ara istahim yok kuzum yaay cok az geldi bana perşembe diye mi böyle yoksa hep mi aynı
Makarna 5 6 kaşık salçasız tereyağlı bamyada 2 kaşıkay cok az geldi bana perşembe diye mi böyle yoksa hep mi aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?