Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tebrikler çok iyi :) hurma diyeti aynı şekilde etki ediyor bu kefiri de bi deneyeyim bi ara severim kefiri :)

Masallah iyi dayaniyorsun canim benim gozum yemiyor ama ilerde dusunurum yapmayi..

Tebrikler çok iyi :) hurma diyeti aynı şekilde etki ediyor bu kefiri de bi deneyeyim bi ara severim kefiri :)

Hepinize teşekkür ederim:) kefir beni hamilelikte kurdeşenden kurtaran mucivezi içecek
doktorlar tüm hamileliğin boyunca geçmez demişti. tüm ilaçlarda kortizon olduğu için veremediler. 5 haftada tamamen yok etti

kendisi ile ilişkimiz bu sebeple çok kuvvetli

korkacak hiç bir sey yok daha sağlıklı detoks olamaz sanırım. hurma zaten bütün besin değerlerini barındırıyor. kefirde tokluk sağlıyor hopp güle güle kilolar

kilom durduğu anda 2 -3 gün yapacağım bundan sonra duraklamalara yer yok

Anılar biriktirdin belki ondandır kuzum .
O komşu tam.bir fiyasko ya
Ev işi ne oldu anlaşabildiniz mi ?
Canım ev işi dünkü görüşmede olmadı ama o bölgenin fiyatı çok yüksek olduğu İçin çok müşteri görmüyor sahipleri ihtiyaçları olduğu İçin satıyorlarmış aylar önce evden taşınmışlar. Biz olması gereken piyasa fiyatını teklif ettik bekliyoruz. Aynısından 1 tane daha var sitede o da boş ve fiyatı daha uygun ama içi pek özenli yapılmamış içini tekrar yaptırmak gerekiyor. Teklif ettiğimiz para içinde eksiğimiz var eksik olan kısım İçin beklemeleri gerekiyor. Yada satmayı planladığımız daireyi takasa almaları gerekiyor. Bana biraz zor gibi geldi bakalım
Bekleyeceğim babam oranın olacağını söylüyor ben tatile gidicem zaten evimde yok sıkılıyorum. Yarın çıkarım belki yola.

Ben attığim adimi bile spor olsun diye atıyorum yaptigim her isi o derece bikkinim yasasin zayiflamak

Kızlarr kızım ilk adımlatıni atmaya başladı 3 adim atarak bana dogru geliyor mükemmel bişey sanirım yakinda yürür çook mutluyum minikkuşum özgürleşme yolunda
Masallah kac aylik
Biz 13ayligiz uç gündür iki adimlaa basladik şimdi 7-8 adıma kadar çıktı cok güzel bi duygu

Masallah kac aylik
Biz 13ayligiz uç gündür iki adimlaa basladik şimdi 7-8 adıma kadar çıktı cok güzel bi duygu
3 gunde 7 8 adima mi cikti super ozaman maaşallah ..11.5 aylık benim minikkus dogum gunune yurusun çok istiyorum elbiseyle emekleyemiyo rahatsiz oluyo:) yururse elbiseyle rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…