- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #282.521
Tebrikler çok iyi :) hurma diyeti aynı şekilde etki ediyor bu kefiri de bi deneyeyim bi ara severim kefiri :)Günaydınlaaar
29.06.2018 -- kefir detoks 3. gün
sadece öğlen -- tavuklu salata yedim.
devamı 1 lt kefir + 14 hurma :)
tam 75 gördüm sabah3 günde 1 kilo civarı oldu yani.
Dün sabah sadece egzersiz yapabildim. akşam içimden bsey yapmak gelmedi kızımla koyun koyuna uyudum.
Haftasonu telafi edilecek tabiki
Masallah iyi dayaniyorsun canim benim gozum yemiyor ama ilerde dusunurum yapmayi..
Günaydın
Gunaydın
Ne guzel kararlı bisekilde ilerliyosun 3 gund e1 kilo super ben de hurma diyetine baslayacaktim ama evdeki ramazandan kalma hurmalardan birisinin ici kurtlanmisti o goruntuden sonra 2 ay yiyemem heralde
Bence tempolu yuruyus bile sayilip 2 puan edebilir dakikası.. benim evim biraz sehir disi bebisle cikip yuruyus yapmak istiyorum ama kopek falan gelir diye tırsiyorum. Ya bide cete halinde gezen kazlar var kiminse sonir oluyorum yoldalar arabayla gecerlenarabaya bile tısliyolar ben evden arabasız cikamiyorum
Tebrikler çok iyi :) hurma diyeti aynı şekilde etki ediyor bu kefiri de bi deneyeyim bi ara severim kefiri :)
Günaydın
Gunaydın
Ne guzel kararlı bisekilde ilerliyosun 3 gund e1 kilo super ben de hurma diyetine baslayacaktim ama evdeki ramazandan kalma hurmalardan birisinin ici kurtlanmisti o goruntuden sonra 2 ay yiyemem heralde
Bence tempolu yuruyus bile sayilip 2 puan edebilir dakikası.. benim evim biraz sehir disi bebisle cikip yuruyus yapmak istiyorum ama kopek falan gelir diye tırsiyorum. Ya bide cete halinde gezen kazlar var kiminse sonir oluyorum yoldalar arabayla gecerlenarabaya bile tısliyolar ben evden arabasız cikamiyorum
Canım ev işi dünkü görüşmede olmadı ama o bölgenin fiyatı çok yüksek olduğu İçin çok müşteri görmüyor sahipleri ihtiyaçları olduğu İçin satıyorlarmış aylar önce evden taşınmışlar. Biz olması gereken piyasa fiyatını teklif ettik bekliyoruz. Aynısından 1 tane daha var sitede o da boş ve fiyatı daha uygun ama içi pek özenli yapılmamış içini tekrar yaptırmak gerekiyor. Teklif ettiğimiz para içinde eksiğimiz var eksik olan kısım İçin beklemeleri gerekiyor. Yada satmayı planladığımız daireyi takasa almaları gerekiyor. Bana biraz zor gibi geldi bakalımAnılar biriktirdin belki ondandır kuzum .
O komşu tam.bir fiyasko ya
Ev işi ne oldu anlaşabildiniz mi ?
Ben attığim adimi bile spor olsun diye atıyorum yaptigim her isi o derece bikkinimTmm canim cok sagol takima faydam olur en cokta kendim için yoksa spor yapmayi cok sevmiyorum tarlayi sevmiyorum ama sirf hareket olsun bu zorunlu giderek zayiflayim diye gidiyorum..yoksa hareketliyim ama bi okadarda icimde bıkkınlık tembelim.. motivem sayenizde artacak ins..
İnşallah kuzum kısmet çok beğendim bahçesini ama hayırlısı olsun
Bizde iyiyiz drdotycim
Tam bilgim olmamakla beraber karatay hayvansal seyler yemede bi sorun gormuyor olarak biliyorum ye gitsin kuzuKızlar
Geç kalmadan kahvaltımı yapayım
Keçi peyniri yasak değil dimi karatayda
Bilen acil yazabilir mi
Tembelim
TeşekkürlerTam bilgim olmamakla beraber karatay hayvansal seyler yemede bi sorun gormuyor olarak biliyorum ye gitsin kuzu
Canim sen yeni misin nick i hic hatirlamadim bian bizim takimda misinTeşekkürler
Bozulsun istemiyorum
Çünkü şekerden de kurtulmak istiyorum mesela
Bıktım artık tatlı krizlerimden
Karataycı olmak istiyorum
MasallahKızlarr kızım ilk adımlatıni atmaya başladı 3 adim atarak bana dogru geliyor mükemmel bişey sanirım yakinda yürür çook mutluyum minikkuşum özgürleşme yolunda
Hayır 6 ncı takımdayımCanim sen yeni misin nick i hic hatirlamadim bian bizim takimda misin
3 gunde 7 8 adima mi cikti super ozaman maaşallah ..11.5 aylık benim minikkus dogum gunune yurusun çok istiyorum elbiseyle emekleyemiyo rahatsiz oluyo:) yururse elbiseyle rahat ederMasallahkac aylik
Biz 13ayligiz uç gündür iki adimlaa basladik şimdi 7-8 adıma kadar çıktı cok güzel bi duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?