Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

16:00 dan sonra yemedinmi bisey

30 haziran
Kahvaltı 08.30
2 tereyaginda yumurta
2 dilim tb ekmegi
Zeytin peynir domates
Ogle 12.00
Köz patlıcan salata
2 dilim kavun

Ara. 15.00
3 ceviz

Ara. 17.00
Çeyrek avakado
1 şeftali

Akşam. 19.00
Yemek hazırlayamadım kızçem uyumadi ve mızmızdı
1 kk tulum peyniri
40 gr ton balığı
Domates salatalık marul
1 dilim tb ekmeği
ara. Iki tatli kaşığı algida maraş dondurma
Spor 2 saat evde yuruyuş :) kızım kucağimda odadan odaya yavas tempoda
Sayılırmi spordan bilemedim ama sıcaklardan sanırım çok terledim
Su.3 lt gecti

Kızlar merhaba menümü paylaşayım hemen sabah 7:30 nescafe
11:45 kepekli ekmek ile tost kaşar ve sucuklu. Çay
13:30 gib nescafe
15:00 sade kahve
16:30 yoğurtlu patlıcan salatası 2dilim kepekli ekmek ile şimdi dondurma olur. Su 2lt olmuştur

Kuzum aksam yemegin yokmu bu menuyle nasıl şiştin ki mide şişkinliģin miş :) suyu aksama dogru daha cok ictiysen belki o yapmistir. Ama menu gayet iyi bi aksam yemegi aradı gozlerim olaydi gece acikma durumu olmazsi diye dusunuyorum.. miden guruldamqya baslamadı mı

07.30 da uyanmissin aslind ametabolizmayi canli tutmak adina 8 9 gibi kahvalti yapabilirmissin.. bu konuda ustatlarimiz ne der bilemedim ama ben erken kahvaltiyla metabolizma uyamdirilmali diye okumustum..

Ayy bdv ye konu acmalik oldum kv ailemin yanina gittim diye burayada gelsin diyo birde sanki bir cuval patatesim ben bana bile teklif etmiyo esime gonder diyo.. sinirlerim zıp zıp...gidesim zaten yoktu iyice kactı.. hiç hoş değil beni arayıp davet etse gene gitmezdim de daha iyi olurdu.. Neyseki eşim bu konuda israrcı degil kendi ailene tabiki gideceksin benimkilere gitmek zorunda degilsin diyo... sizde varmi boyle durumlar napiyosunuz tatillerde esiniz olmadan tek gidiyomusunuz... not ailelerimizin ikiside farkli illerde

07.30 da uyanmissin aslind ametabolizmayi canli tutmak adina 8 9 gibi kahvalti yapabilirmissin.. bu konuda ustatlarimiz ne der bilemedim ama ben erken kahvaltiyla metabolizma uyamdirilmali diye okumustum..
Canım iki küçük çocuğum var sabah birine kahvaltı hazırlarken diğeri uyanıyor küçüğü babaannesi doyuruyor ben de kızıma kahvaltı hazırlıyorum evde olunca evin işi bitmiyor kış hazırlığı ev temizliği çamaşır bulaşık derken o saati buluyor :)

Hiç öyle bir sıkıntım yok şükür AYNI EVDE YAŞIYORUM TABİ YAŞAMAK DENİLİRSE

Eşim yerken bi iki lüp dondurma almış olabilirim ama bugun guzel eksiyle uyandım çok daha motive bi gun gecirdim çok cıscoslamadım
Masallah

Birde elma yiyip doyanlar var kuzum.. ben elma yiyince daha cok acikiyorum midem kaziniyo :)
Demi ya biz hep elma aciktirir diye buyuduk ki aciktiriyor benide sorun bizdemiki

Ayy hic sevmem emrivaki zaten benim ailem uzak oldugu için esimin ailesi falan hep bir oldularmi icim buruluyor yalniz evde oturmayi tercih ediyorum

Bende evde kendim mayaliyordum buzkuga atmistim cikariyim tekrar baslayim içmeye,ramazan dolasiyla ara vermistim hep unutuyorum ins pazartesi baslayim bana hatirlat canim okadar yogunumki unutuyorum hep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…