- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #282.561
16:00 dan sonra yemedinmi biseyBugünkü menüm kızlar
8:00 kahvalti
2 dilim kepekli ekmek
kk peynir
1 haş.yumurta
5 zeytin
10:00 ara
10 çig badem
6 minik çilek
12:30 öğlen
1 tabak bamya
1 kase yogurt
16:00 ara
2 yaprak galete
bir parça peynir
Ay bu menü bi beni benden aldı midem şişti normal mi kızlar sanki kilo almışım gibiyim ya
su 2,5 olur yatana kadar
spor 30 dk lesli , 50 squat
KizlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrAy buralar ne kadan sessiz
Yok yemedim midem bi hoş dünyaları yemiş gibiyim az sonra süt içerim belki16:00 dan sonra yemedinmi bisey
Ayy ne guzel yaYok yemedim midem bi hoş dünyaları yemiş gibiyim az sonra süt içerim belki
kimse yok :)Kizlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
Galiba
kk dan bakındım biraz kollarına kadar ölçmüşlerBen mezureyle belimi ölçmüştüm 125 cm den 107 ye indim diğer bölgelerimi ölçmedim
Eşim yerken bi iki lüp dondurma almış olabilirim ama bugun guzel eksiyle uyandım çok daha motive bi gun gecirdim çok cıscoslamadım
Kuzum aksam yemegin yokmu bu menuyle nasıl şiştin kiBugünkü menüm kızlar
8:00 kahvalti
2 dilim kepekli ekmek
kk peynir
1 haş.yumurta
5 zeytin
10:00 ara
10 çig badem
6 minik çilek
12:30 öğlen
1 tabak bamya
1 kase yogurt
16:00 ara
2 yaprak galete
bir parça peynir
Ay bu menü bi beni benden aldı midem şişti normal mi kızlar sanki kilo almışım gibiyim ya
su 2,5 olur yatana kadar
spor 30 dk lesli , 50 squat
07.30 da uyanmissin aslind ametabolizmayi canli tutmak adina 8 9 gibi kahvalti yapabilirmissin.. bu konuda ustatlarimiz ne der bilemedim ama ben erken kahvaltiyla metabolizma uyamdirilmali diye okumustum..Kızlar merhaba menümü paylaşayım hemen sabah 7:30 nescafe
11:45 kepekli ekmek ile tost kaşar ve sucuklu. Çay
13:30 gib nescafe
15:00 sade kahve
16:30 yoğurtlu patlıcan salatası 2dilim kepekli ekmek ile şimdi dondurma olur. Su 2lt olmuştur
Birde elma yiyip doyanlar var kuzum.. ben elma yiyince daha cok acikiyorum midem kaziniyo :)Ayy ne guzel ya
Canım iki küçük çocuğum var sabah birine kahvaltı hazırlarken diğeri uyanıyor küçüğü babaannesi doyuruyor ben de kızıma kahvaltı hazırlıyorum evde olunca evin işi bitmiyor kış hazırlığı ev temizliği çamaşır bulaşık derken o saati buluyor :)07.30 da uyanmissin aslind ametabolizmayi canli tutmak adina 8 9 gibi kahvalti yapabilirmissin.. bu konuda ustatlarimiz ne der bilemedim ama ben erken kahvaltiyla metabolizma uyamdirilmali diye okumustum..
Hiç öyle bir sıkıntım yok şükür AYNI EVDE YAŞIYORUM TABİ YAŞAMAK DENİLİRSEAyy bdv ye konu acmalik oldum kv ailemin yanina gittim diye burayada gelsin diyo birde sanki bir cuval patatesim ben bana bile teklif etmiyo esime gonder diyo.. sinirlerim zıp zıp...gidesim zaten yoktu iyice kactı.. hiç hoş değil beni arayıp davet etse gene gitmezdim dedaha iyi olurdu.. Neyseki eşim bu konuda israrcı degil kendi ailene tabiki gideceksin benimkilere gitmek zorunda degilsin diyo... sizde varmi boyle durumlar napiyosunuz tatillerde esiniz olmadan tek gidiyomusunuz... not ailelerimizin ikiside farkli illerde
Bence yaprak galetanın etkisi bu bende 1tane yiyorum tok tutuyor bayağı iyi buluşYok yemedim midem bi hoş dünyaları yemiş gibiyim az sonra süt içerim belki
MasallahEşim yerken bi iki lüp dondurma almış olabilirim ama bugun guzel eksiyle uyandım çok daha motive bi gun gecirdim çok cıscoslamadım
Demi yaBirde elma yiyip doyanlar var kuzum.. ben elma yiyince daha cok acikiyorum midem kaziniyo :)
Ayy hic sevmem emrivakiAyy bdv ye konu acmalik oldum kv ailemin yanina gittim diye burayada gelsin diyo birde sanki bir cuval patatesim ben bana bile teklif etmiyo esime gonder diyo.. sinirlerim zıp zıp...gidesim zaten yoktu iyice kactı.. hiç hoş değil beni arayıp davet etse gene gitmezdim dedaha iyi olurdu.. Neyseki eşim bu konuda israrcı degil kendi ailene tabiki gideceksin benimkilere gitmek zorunda degilsin diyo... sizde varmi boyle durumlar napiyosunuz tatillerde esiniz olmadan tek gidiyomusunuz... not ailelerimizin ikiside farkli illerde
Bende evde kendim mayaliyordum buzkuga atmistim cikariyim tekrar baslayim içmeye,ramazan dolasiyla ara vermistim hep unutuyorum ins pazartesi baslayim bana hatirlat canim okadar yogunumki unutuyorum hep..Hepinize teşekkür ederim:) kefir beni hamilelikte kurdeşenden kurtaran mucivezi içecek
doktorlar tüm hamileliğin boyunca geçmez demişti. tüm ilaçlarda kortizon olduğu için veremediler. 5 haftada tamamen yok etti
kendisi ile ilişkimiz bu sebeple çok kuvvetli
korkacak hiç bir sey yok daha sağlıklı detoks olamaz sanırım. hurma zaten bütün besin değerlerini barındırıyor. kefirde tokluk sağlıyor hopp güle güle kilolar
kilom durduğu anda 2 -3 gün yapacağım bundan sonra duraklamalara yer yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?