Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

3 gunde 7 8 adima mi cikti super ozaman maaşallah ..11.5 aylık benim minikkus dogum gunune yurusun çok istiyorum elbiseyle emekleyemiyo rahatsiz oluyo:) yururse elbiseyle rahat eder
Oyy ne tatlı olur minicik tıpış tıpış gezinir ortalıkta
Kp diyordu zaten bi başladımi bir haftanın basina gelir diye

Ara ara çok yormadan yurumeye devam edin annesi bizimki uc turdan sonra yoruluyor

3 gunde 7 8 adima mi cikti super ozaman maaşallah ..11.5 aylık benim minikkus dogum gunune yurusun çok istiyorum elbiseyle emekleyemiyo rahatsiz oluyo:) yururse elbiseyle rahat eder

bende öyle diyordum ki :) doğumgününden 4 gün sonra yürüyeme başladı
zaten bir daha da oturmadı sanırım

Sagol canim biraz tembellik var uzerimde bugün 7 gibi uyandim yatakta donüp durdum uyku tutmadı 8 bucuk gibi kalktim limonlu ılık su ictim mutfaga girdim toparladim cay demledim kahvalti yapiim dedim ama simdide uykum var yatmaya kalksam uyuyamam biliyorum bakalim kahvalti yapımca belki ayilirim
Ev icunde hakinızda hayirlisı olsun canim ama cok begenmissin cocuklar icinde cok uygun olur insallah gonlune gore sonuclanır bende dün bi ev baktım satılık evide yerinide manzarasinıda begendim esimede fotolarinı gonderdim o da begendi anneme anlattim sağolsun hevesimi kaçırdi damat gelicekte siz evi almaya talip olucaksınızda o zamana kadar o ev kacar diyerek

oh oh baslasin hazirliklar. Bartu demek anla mi ne bakimmm netten

gobusun baya cikmistir artik 70 bir sey degil tadini cikar

Evin içini tadilata versen nasıl olur . Bodruma mı gideceksiniz

Bizde iyiyiz drdotycim
Kıskandim bak neden o uclü de bizi sormuyosun bakim
ayy sınıfımda bi ogrencim boyle yapar kil olurdum şaka tabiki benimkide o geldi bian gozume
Canım benim çok utandım şimdi biricik Hemşom ben sabah kızları aktif gördüm o yüzden etiketledim mesajdalar diye.
Hepinizi çok seviyorum ördeklerim benim.
Teşekkürler
Bozulsun istemiyorum
Çünkü şekerden de kurtulmak istiyorum mesela
Bıktım artık tatlı krizlerimden
Karataycı olmak istiyorum

Hayır 6 ncı takımdayım
Gerçi giremedim takıma , 2 haftalık süreçte
İnşallah haftaya girerim
Bende kim diyorum bu takımımı ziyaret eden diyet kızı. Hoşgeldin canım umarım bi-zuzunun cevabı işine yaramıştır bende kendisiyle aynı fikirdeyim.Daha karpuz kesecektik ya neyse Oturmaya da bekleriz.
Açılırsın canım gündüz uykusu bende migreni tetikliyor hiç uyuyamam
Eşin gelmeden bakma istersen evlere. Kaçan balık büyük olur derler ya. Yetiştirip alamazsan üzülürsün hep aklında kalır. Ev bu 3 ayda 5 ayda değişecek bişey değil sonuçta.
Ben evi çok beğendim ama hayırlısı diyorum.
Aslında tadilat işi bizim için zor değil. Büyük abim mühendis, müteahhitlik yapıyor diğeri mimar birlikte çalışıyorlar. İç mimari ekipleri var yengenin biri iç mimar ben mobilyaların tarzını gösterdim seçimleri onlara bıraktım zaten hangi ev olsa onlar herşeyimi yapacaklar. Ama maliyeti ve süreyi hesaplayınca hemen hemen aynı yere geliyor.
Bodrum’a gidiyorum orada konakladığımız otel eşime ve birlikte çalıştığı ekibe 1 eylüle kadar kapatılıyor. Baş....n ın hediyesi. Allah razı olsun her yaz 4-5 ailelik kontenjanla rahat tatil yapıyorum

Haklısın canım bende aynı fikirdeyim aslında aklımizda ev alma fikri var hep o yuzden netten zaman zaman takip ediyorum fiyatları filan ama dunku tamamen tesaduf oldu canim yeni ev alip taşınmış bi arkadasıma is cıkisi hayirli olsuna gitmistik baska bi arkadasimla ayni apartmanda başka bos satilik bi daire varmis "bi baksana belki begenirsin alirsiniz komsu oluruz" diyerek beni gazlamasiyla gidip evi gezdik ve de beģendim aynen dedigin gibi canım aklimda kaldi esiminde aklima sokmuş bulundum nasip artik yakin zamanda gelebilirse esim satılmamis olursa bakicaz canim hakkımızda hayirlisi hepimizin sizinkide insallah hayırlisiyla olur tatilde super olmuş çocuklarla enerjinizi atmak icin bol bol imkanıniz olucaktır

Ahahhaaa ne sandın dombılı degılım ben kımse dalga gecemez benımlr kız yıne zayıflamıssın dıyen yok daha fazlan var dıyolar
Yagdan mi vermiyosun ki acep benim cok belli oluyomus verdigim her gören şok zayiflama fazla diyoler kaynananla sende git bi ölçtür diyetisyene yağ oranını

Kızlar keske diyete baslamadan vucut olçülerimi alsaymışım. Kilo bildirimi gibi onuda bildirirdij...2 ayi gecti ben 68 den 60 a indim hamilelik oncesi tum kiyafetlerime sığıyorum artik bikaçı dar gelsede giriyorum icine son 2 kilom kaldı onuda verince 3 kilo daha hedef koyup 55 lerde birakmayi planliyorum hos çok sıki diyet yaptığımda soylenemez ama..

Bugünkü menüm kızlar
8:00 kahvalti
2 dilim kepekli ekmek
kk peynir
1 haş.yumurta
5 zeytin

10:00 ara
10 çig badem
6 minik çilek

12:30 öğlen
1 tabak bamya
1 kase yogurt

16:00 ara
2 yaprak galete
bir parça peynir

Ay bu menü bi beni benden aldı midem şişti normal mi kızlar sanki kilo almışım gibiyim ya

su 2,5 olur yatana kadar
spor 30 dk lesli , 50 squat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…