- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #282.541
Oyy ne tatlı olur minicik tıpış tıpış gezinir ortalıkta3 gunde 7 8 adima mi cikti super ozaman maaşallah ..11.5 aylık benim minikkus dogum gunune yurusun çok istiyorum elbiseyle emekleyemiyo rahatsiz oluyo:) yururse elbiseyle rahat eder
3 gunde 7 8 adima mi cikti super ozaman maaşallah ..11.5 aylık benim minikkus dogum gunune yurusun çok istiyorum elbiseyle emekleyemiyo rahatsiz oluyo:) yururse elbiseyle rahat eder
Sagol canim biraz tembellik var uzerimde bugün
Ev icunde hakinızda hayirlisı olsun canim ama cok begenmissin cocuklar icinde cok uygun olur insallah gonlune gore sonuclanırCanım ev işi dünkü görüşmede olmadı ama o bölgenin fiyatı çok yüksek olduğu İçin çok müşteri görmüyor sahipleri ihtiyaçları olduğu İçin satıyorlarmış aylar önce evden taşınmışlar. Biz olması gereken piyasa fiyatını teklif ettik bekliyoruz. Aynısından 1 tane daha var sitede o da boş ve fiyatı daha uygun ama içi pek özenli yapılmamış içini tekrar yaptırmak gerekiyor. Teklif ettiğimiz para içinde eksiğimiz var eksik olan kısım İçin beklemeleri gerekiyor. Yada satmayı planladığımız daireyi takasa almaları gerekiyor. Bana biraz zor gibi geldi bakalım
Bekleyeceğim babam oranın olacağını söylüyor ben tatile gidicem zaten evimde yok sıkılıyorum. Yarın çıkarım belki yola.
oh oh baslasin hazirliklar. Bartu demek anla mi ne bakimmm nettenisim bartu düşünüyoruz bakalımmm akşam ütü yaptık bugün bavulu cıkarttırcam eşime içine yerleştiricem eksikleride yavas yavas eklerim aklıma geldikce acil durum için en azından kıyafetler hazır dursunda
70im ben
Evin içini tadilata versen nasıl olur . Bodruma mı gideceksinizCanım ev işi dünkü görüşmede olmadı ama o bölgenin fiyatı çok yüksek olduğu İçin çok müşteri görmüyor sahipleri ihtiyaçları olduğu İçin satıyorlarmış aylar önce evden taşınmışlar. Biz olması gereken piyasa fiyatını teklif ettik bekliyoruz. Aynısından 1 tane daha var sitede o da boş ve fiyatı daha uygun ama içi pek özenli yapılmamış içini tekrar yaptırmak gerekiyor. Teklif ettiğimiz para içinde eksiğimiz var eksik olan kısım İçin beklemeleri gerekiyor. Yada satmayı planladığımız daireyi takasa almaları gerekiyor. Bana biraz zor gibi geldi bakalım
Bekleyeceğim babam oranın olacağını söylüyor ben tatile gidicem zaten evimde yok sıkılıyorum. Yarın çıkarım belki yola.
Evin içini tadilata versen nasıl olur . Bodruma mı gideceksinizCanım ev işi dünkü görüşmede olmadı ama o bölgenin fiyatı çok yüksek olduğu İçin çok müşteri görmüyor sahipleri ihtiyaçları olduğu İçin satıyorlarmış aylar önce evden taşınmışlar. Biz olm7ası gereken piyasa fiyatını teklif ettik bekliyoruz. Aynısından 1 tane daha var sitede o da boş ve fiyatı daha uygun ama içi pek özenli yapılmamış içini tekrar yaptırmak gerekiyor. Teklif ettiğimiz para içinde eksiğimiz var eksik olan kısım İçin beklemeleri gerekiyor. Yada satmayı planladığımız daireyi takasa almaları gerekiyor. Bana biraz zor gibi geldi bakalım
yani bana da :))
Senin ki de miyani bana da :))
Aaaa eminim ki başı çeker benimkiSenin ki de mi
Canım benimBizde iyiyiz drdotycim
Kıskandim bak neden o uclü de bizi sormuyosun bakim
ayy sınıfımda bi ogrencim boyle yapar kil olurdum şaka tabiki benimkide o geldi bian gozume
Teşekkürler
Bozulsun istemiyorum
Çünkü şekerden de kurtulmak istiyorum mesela
Bıktım artık tatlı krizlerimden
Karataycı olmak istiyorum
Bende kim diyorum bu takımımı ziyaret eden diyet kızı. Hoşgeldin canım umarım bi-zuzunun cevabı işine yaramıştır bende kendisiyle aynı fikirdeyim.Daha karpuz kesecektik ya neyse Oturmaya da bekleriz.Hayır 6 ncı takımdayım
Gerçi giremedim takıma , 2 haftalık süreçte
İnşallah haftaya girerim
Açılırsın canım gündüz uykusu bende migreni tetikliyor hiç uyuyamamSagol canim biraz tembellik var uzerimde bugün7 gibi uyandim yatakta donüp durdum uyku tutmadı 8 bucuk gibi kalktim limonlu ılık su ictim mutfaga girdim toparladim cay demledim kahvalti yapiim dedim ama simdide uykum var yatmaya kalksam uyuyamam biliyorum bakalim kahvalti yapımca belki ayilirim
Ev icunde hakinızda hayirlisı olsun canim ama cok begenmissin cocuklar icinde cok uygun olur insallah gonlune gore sonuclanırbende dün bi ev baktım satılık evide yerinide manzarasinıda begendim esimede fotolarinı gonderdim o da begendi anneme anlattim sağolsun hevesimi kaçırdi damat gelicekte siz evi almaya talip olucaksınızda o zamana kadar o ev kacar diyerek
Aslında tadilat işi bizim için zor değil. Büyük abim mühendis, müteahhitlik yapıyor diğeri mimar birlikte çalışıyorlar. İç mimari ekipleri var yengenin biri iç mimar ben mobilyaların tarzını gösterdim seçimleri onlara bıraktım zaten hangi ev olsa onlar herşeyimi yapacaklar. Ama maliyeti ve süreyi hesaplayınca hemen hemen aynı yere geliyor.Evin içini tadilata versen nasıl olur . Bodruma mı gideceksiniz
Haklısın canım bende aynı fikirdeyim aslındaCanım benimçok utandım şimdi biricik Hemşom ben sabah kızları aktif gördüm o yüzden etiketledim mesajdalar diye.
Hepinizi çok seviyorum ördeklerim benim.
Bende kim diyorum bu takımımı ziyaret eden diyet kızı. Hoşgeldin canım umarım bi-zuzunun cevabı işine yaramıştır bende kendisiyle aynı fikirdeyim.Daha karpuz kesecektik ya neyse Oturmaya da bekleriz.
Açılırsın canım gündüz uykusu bende migreni tetikliyor hiç uyuyamam
Eşin gelmeden bakma istersen evlere. Kaçan balık büyük olur derler ya. Yetiştirip alamazsan üzülürsün hep aklında kalır. Ev bu 3 ayda 5 ayda değişecek bişey değil sonuçta.
Ben evi çok beğendim ama hayırlısı diyorum.
Aslında tadilat işi bizim için zor değil. Büyük abim mühendis, müteahhitlik yapıyor diğeri mimar birlikte çalışıyorlar. İç mimari ekipleri var yengenin biri iç mimar ben mobilyaların tarzını gösterdim seçimleri onlara bıraktım zaten hangi ev olsa onlar herşeyimi yapacaklar. Ama maliyeti ve süreyi hesaplayınca hemen hemen aynı yere geliyor.
Bodrum’a gidiyorum orada konakladığımız otel eşime ve birlikte çalıştığı ekibe 1 eylüle kadar kapatılıyor. Baş....n ın hediyesi. Allah razı olsun her yaz 4-5 ailelik kontenjanla rahat tatil yapıyorum
Yagdan mi vermiyosun ki acep benim cok belli oluyomus verdigim her gören şok zayiflama fazla diyolerAhahhaaa ne sandındombılı degılım ben kımse dalga gecemez benımlr kız yıne zayıflamıssın dıyen yok daha fazlan var dıyolar
Ben mezureyle belimi ölçmüştüm 125 cm den 107 ye indim diğer bölgelerimi ölçmedimAsıl sorumu unutmusum
Nasıl alınıyor ölçü bilen aydinlatabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?