Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iyiyim balım şükür yok bi sıkıntı ayaklarım ağrıyor biraz ayıptır söylemesi 45 dk lesli yaptiydim di
eriin yağlar gitsin kilolar diyorsun
diyetisyen menünden memnun musun uyabiliyor musun
Cnm kurallarda onlar yqzmiyir
Tam tahlilli tuketiyorsun
Sekersiz21gun diye sayfa var ordan takip edebilirsin
Ben ekmegi kestim ama cok az tb ekmegi yiyrm cnm
orkideyi hatırlarmısın o yaptığında bulgur yoktu yemiyordu.
ordan takip edeyim çok güzel vermişsin

Gızzlarrr naptınız bu haftaa çok yorucu sporlar yapıp bol bol kilo vermişsinizdir inşaalla
Haftaya da çok kilo verin ama biz daha çok kilo verelim

kaptinn datlumm bincez üstüne bascam kırbacı demiştin ya.o laf ŞİŞKO nurinin lafı ya sizin takım Nuri olsun ,bizim takım aç sefil sezercik

Cnm bende pilav makarna vs o tarz seyler tuketmedim
Sadece sut olsun diye iki gun bulgur pilavi hedim
Patates yemedim vs
Kurallarda yazmiyordu ama onlar

Aynen canim bi kurtulaydim ..memnunum da tam hepsini yiyemiyorum ilk gün bi yedim şişti midem uyuyorum yani kacamak "0" ..

bizim bu hafta dinlenme haftamızdı dinlenelim ki haftaya fazla fazla verelim dimi
hazır gelmişken sana teşekkür edeyim kendi adıma, çok güzel bi fikirdi takımları yarıştırmak, belki bu sayede haftalardır kırılmayan kilomu kırıp mezun olurum

Bu hafta bizim takım genel olarak çok iyi aslında.Bildirim yapmayan bir iki kaçağımız ve ailevi sağlık sorunlarından bildirim yapamayacak bir arkadaşımız var.Onlar da olsaydı birinci olabilirdik sanırımŞu an zor görünüyor .
Rica ederim canım.Tatlı rekabet her zaman iyi motivasyon kaynağıdır ya bizim takıma da iyi gelecektir eminim.İnşallah bu hafta büyük bir atak yapıp mezun olursun canım.
Spor yapmıyorsan yada az yapıyorsan arttır tatlım.Ben de mezuniyete az kilo kala rehavetten mi ne haftalardır kilo vermem azalmıştı.Spora ve ödem attırıcı çay vs yüklenip kilo vermiştim.

aslında bu hafta çok fazla yüklendim spora o yüzden kas ağırlığım arttı tahminimce ama pes etmeden bu haftada yapacam illa düşecektir kilom diye düşünüyorum
daha vakit var sanırım, umarım kaçaklarınız süpriz yapıp gelirler( casusluk yapıp baktım çok iyi derece yapanlar var )

SchonerDuft spor şeysi mi ekledim ben onu da dünkü yürüyüş eklemefim bigunkuyle beraber eklicem artık
@Bir garip ilgileniyor kuzum liste ile bugün yeni liste olması gerekli
ya takım isimleri çok hoş
Cnm bende pilav makarna vs o tarz seyler tuketmedim
Sadece sut olsun diye iki gun bulgur pilavi hedim
Patates yemedim vs
Kurallarda yazmiyordu ama onlar
senin yaptığın gibi yapacam bende teşekkürler kuzum
Aynen canim bi kurtulaydim ..memnunum da tam hepsini yiyemiyorum ilk gün bi yedim şişti midem uyuyorum yani kacamak "0" ..
güzel gidiyorsun kuzum 3 ayda fit anne olursun

Nolcak böyleeee halımızzz

Sporun faydasını bu hafta mutlaka görürsün canım.Bazen tartı herşey demek olmuyor ya.Kas ağırlığın artmıştır,spor biraz ödem yapmış da olabilir.
Bireyselde sanırım birinci bizden çıkacak ki o arkadaşımız geçen perşembe hazmı zor yiyecekler yediği için geçen cuma tartı doğruyu söylememişti.cumartesi cumaya göre neredeyse 1 kilo eksideydi.
Bu hafta hem diyetine çok dikkat etti,spor yaptı hem de perşembe gününü çok hafif yşyerek geçirdi .bu da 3,3 kilo gibi bir eksi görmesine sebep oldu.
Sen de eminim haftaya çok iyi eksi ike gelir mezun olursun canım.

***14. TAKİM 577.ETAP***

segus (65.8/66.2 / +0.4/%-0.6)
SchonerDuft (69,1/69,00 / 0,10/%0,15)
tgb1907 (64,1/63,9 /0,2 /%0,31)

bi-zuzu (60,50/60 /0,5 /%0,82 )
tobosoludulcinea (63,4/63,6 /+ 0,2/-%0,30)
kayacans (75.00 /77/-2/-%2,6)
patient women (84,3/83,1/1,2/%1,43)

lilipit (75,7/ 75.15/0.55 /% 0.022) 544. Etapta izne ayrılan üye döndü yüzdesi 33’e bölündü

14.Takım ortalaması:

***14. TAKİM 577.ETAP***

segus (65.8/66.2 / +0.4/%-0.6)
SchonerDuft (69,1/69,00 / 0,10/%0,15)
tgb1907 (64,1/63,9 /0,2 /%0,31)

bi-zuzu (60,50/60 /0,5 /%0,82 )
tobosoludulcinea (63,4/63,6 /+ 0,2/-%0,30)
kayacans (75.00 /77/-2/-%2,6)
patient women (84,3/83,1/1,2/%1,43)

lilipit (75,7/ 75.15/0.55 /% 0.022) 544. Etapta izne ayrılan üye döndü yüzdesi 33’e bölündü

14.Takım ortalaması: 0,096

inşallah canım dediğin gibi olur ödem atıcı çay , sıkı bi diyet ve sporla bence bu hafta bu iş tamamdır
ay sanada bişey ikram etmedik kusura bakma

kendi ellerimle açtım fazla fazla var, soğumadan sıcak sıcak yeyin takımınada ikram etmeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…