Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

biz yiyerek zayıflayanlardanız o yüzden öle oldu o takımın şişkosu olarak beni sözcü sectiler o sisko bnm yani gerisi incecik

kaptinn huri sanmıştım seni,nuri çıktın ya.yiyip yiyip kilo verenleri hiç kuskanmıyorum Ağlamıyorum gözüme mutluluk kaçtı da

Maşallah ne hamarat hatunmuşsun.Ellerine sağlık yemiş kadar oldum
Ben karataycıyımOnu yiyeceğime zıkkımı köküyle beraber yerim kuzum

teşekkürler canım belki takımın yerdi ,verdikleri kiloların bi mükafatı yok mu çok gaddar bi kaptanmışın

teşekkürler canım belki takımın yerdi ,verdikleri kiloların bi mükafatı yok mu çok gaddar bi kaptanmışın
Gaddarlık konusunda haklısınBir ara yeni bir üye gelmişti 5 yada 6. günde mesajla bu yaptığın çok gaddarca olmuyor mu demiştiOndan sonra kendisinden haber alamadık zatii
Kaçamaklara çok pis spor cezası veriyorum
Kızların ödülü cezadan yırtmak oluyor

bnm etrafımda cok var yiyerek kilo almayan üstüne bide zyıflayan ve bundan dertlenen gelde tarmalı tüfekle tarama

anam - lerdesiniz yaw
bence bu hafta tam detoksluk olmuşuz hepimizzzzz

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ben listeni hallettim
Saolasın kuzum gözümün onündeki listeyi bulamadım.. rabbim kimseye hastalık vermesin ne zor 2 gun atlattim sadece balli sut ile su icebildim.simdi yeni yeni duzelmeye basladim.. Hasta halimlede olsa tartilmayi ihmal etmedim ama dun -600 dum 59 lari gormustum sonunda bugun gene 60 olmusum. Dun cok terlemistim sanirim ondan dolayi 59.4 olmustum hasta olmasam mini bi gobek havasi atcaktim:)

Sen iyisin de çevren kötü
Sen onlara uyma kuzum, onlar kendini kurtarır olan sana olur( bu anne sözlerine de alış,kullanması çok zevkli oluyormuş)
yaptıgın banaysa öğrendigin sana
geliyo terliiikkk
seni alan 3 güne boşar
vs vs vs arastırma içindeyimde erkege uymuyo bunların hic biri

her zaman bekleriz ama haftaya daha cok bekleriz görün bakın bizim takım nasıl zayıflıyo
Biz de bekleriz her zaman Hep birlikte zayıflayalım ama en çok bi zayıflayalımcanım kuzucuğunu da sağlıcakla kucağına al inşallah Küçüğüm 3. Ayını bitirdi benim de

Biz de bekleriz her zaman Hep birlikte zayıflayalım ama en çok bi zayıflayalımcanım kuzucuğunu da sağlıcakla kucağına al inşallah Küçüğüm 3. Ayını bitirdi benim de
hayır en cok biz yoksa seni anneme söylerim
masalllahhhh yaaa zaman ne cabuk geçiyo dimi bnde bi doguraydm

hayır en cok biz yoksa seni anneme söylerim
masalllahhhh yaaa zaman ne cabuk geçiyo dimi bnde bi doguraydm
Öperim annenin ellerinden sonra sana dönüp Kızım sen büyüksün ayıp bırak arkadaşın önde olsun dertahmini doğum tarihin ne canım, tam sıcaklarda son aylar iyice yakar, allahım kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…