- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #283.341
Ayy inşaallah canimm kafayı yicem kilo vercem diye@Bir garip ilgileniyor kuzum liste ile bugün yeni liste olması gerekli
ya takım isimleri çok hoş
senin yaptığın gibi yapacam bende teşekkürler kuzum
güzel gidiyorsun kuzum 3 ayda fit anne olursun
Nolcak böyleeee halımızzz
her zaman beklerizBilmukabele canımkaptinn e iadeyi ziyaret yaptım, gelirim inşallah ara ara Sizi de beklerim ballar baklavalar ne isterseniz
biz yiyerek zayıflayanlardanız o yüzden öle oldu oGızzlarrr naptınız bu haftaaçok yorucu sporlar yapıp bol bol kilo vermişsinizdir inşaalla
Haftaya da çok kilo verin ama biz daha çok kilo verelim
kaptinn datlumm bincez üstüne bascam kırbacı demiştin ya.o laf ŞİŞKO nurinin lafı ya sizin takım Nuri olsun ,bizim takım aç sefil sezercik
Az yiyip bol bol yürüyeceğim inşallah :)haftaya bomba gibi dönecez moral bozmak yok sen haftaya ne yapacağını belirledin mi canım
Maşallah ne hamarat hatunmuşsun.inşallah canım dediğin gibi olurödem atıcı çay , sıkı bi diyet ve sporla bence bu hafta bu iş tamamdır
ay sanada bişey ikram etmedik kusura bakma
Eki Görüntüle 2165903
kendi ellerimle açtımfazla fazla var, soğumadan sıcak sıcak yeyin takımınada ikram etmeyi unutma
Eki Görüntüle 2165912
kaptinn huri sanmıştım seni,nuri çıktın ya. yiyip yiyip kilo verenleri hiç kuskanmıyorum Ağlamıyorum gözüme mutluluk kaçtı da
Maşallah ne hamarat hatunmuşsun.Ellerine sağlık yemiş kadar oldum
Ben karataycıyımOnu yiyeceğime zıkkımı köküyle beraber yerim kuzum
Gaddarlık konusunda haklısınteşekkürler canımbelki takımın yerdi ,verdikleri kiloların bi mükafatı yok mu çok gaddar bi kaptanmışın
Eki Görüntüle 2165912
kaptinn huri sanmıştım seni,nuri çıktın ya. yiyip yiyip kilo verenleri hiç kuskanmıyorum Ağlamıyorum gözüme mutluluk kaçtı da
Maşallah ne hamarat hatunmuşsun.Ellerine sağlık yemiş kadar oldum
Ben karataycıyımOnu yiyeceğime zıkkımı köküyle beraber yerim kuzum
***14. TAKİM 577.ETAP***
segus (65.8/66.2 / +0.4/%-0.6)
SchonerDuft (69,1/69,00 / 0,10/%0,15)
tgb1907 (64,1/63,9 /0,2 /%0,31)
bi-zuzu (60,50/60 /0,5 /%0,82 )
tobosoludulcinea (63,4/63,6 /+ 0,2/-%0,30)
kayacans (75.00 /77/-2/-%2,6)
patient women (84,3/83,1/1,2/%1,43)
lilipit (75,7/ 75.15/0.55 /% 0.022) 544. Etapta izne ayrılan üye döndü yüzdesi 33’e bölündü
14.Takım ortalaması: 0,096
Sen iyisin de çevren kötübnm etrafımda cok var yiyerek kilo almayan üstüne bide zyıflayan ve bundan dertlenen gelde tarmalı tüfekle tarama
Saolasın kuzum gözümün onündeki listeyi bulamadım.. rabbim kimseye hastalık vermesin ne zor 2 gun atlattim sadece balli sut ile su icebildim.simdi yeni yeni duzelmeye basladim.. Hasta halimlede olsa tartilmayi ihmal etmedim amageçmiş olsun canım dikkat et kendine ben listeni hallettim
yaptıgın banaysa öğrendigin sanaSen iyisin de çevren kötü
Sen onlara uyma kuzum, onlar kendini kurtarır olan sana olur( bu anne sözlerine de alış,kullanması çok zevkli oluyormuş)
Biz de bekleriz her zamanher zaman beklerizama haftaya daha cok bekleriz görün bakın bizim takım nasıl zayıflıyo
hayır en cok biz yoksa seni anneme söylerimBiz de bekleriz her zamanHep birlikte zayıflayalım ama en çok bi zayıflayalım canım kuzucuğunu da sağlıcakla kucağına al inşallah Küçüğüm 3. Ayını bitirdi benim de
Babası kılıklı favorimdiryaptıgın banaysa öğrendigin sana
geliyo terliiikkk
seni alan 3 güne boşar
vs vs vs arastırma içindeyimde erkege uymuyo bunların hic biri
ah bak evet bu olabilirBabası kılıklı favorimdir
Öperim annenin ellerinden sonra sana dönüp Kızım sen büyüksün ayıp bırak arkadaşın önde olsun derhayır en cok biz yoksa seni anneme söylerim
masalllahhhh yaaa zaman ne cabuk geçiyo dimibnde bi doguraydm
Ters bi harekete gerek yok pırt mırt yapınca bile diyebilirsin komik oliiiah bak evet bu olabilirters bi hareketinde hemen yapıştırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?