Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay saol kuzum zirvede bırakayım dedim bu hafta bu hafta o kadar zorduki benim için boğazımı tutmak (3 gündür tatil alışverişi için avmlerdeyiz yanımdakilern yediklerinin içtiklerinin haddi hesabı yok) ama yok ben onların yediklerini 2 10 gün sonra tatilde yicem hem ben yarış insanıymışım acayip gaza geldim bu hafta

Daha önceden başlasaymışız keşke şimdiye mezun olurdun
Gerçi sensiz bi 14. Takım düşünemiyorum

1 AY B
teşekkür ederim canım 8 ağustos doğumlu 23 aylık olduk dün

Himm evet yaa benim ilac glifor kullanıyorum dr soyletin ilacimi degistirdiyim ya,senin dedigin 16/8 nedenek yani 8 saate birmi beslenmek kusura bakma bunu yeni duydum aklima takildi..

o zmaan ben bu haftadan sonra 9/17 arası yapayım
bu arada ben hafta sonu ondanda iyi kilo atmış olabilirim (farkında olmadan( 2 günde sabah 10da kahvaltı, 16da da yemeğimi yedim sonrasında bişey yemedim
inşallah.

düşünüyorum listeden ayrıldığım kiloma döneyim hemen gircem bu hafta dönebilsem de bu hafta girsem keşke

bu hafta birinci oluruz o zaman bence keşke bende girebilsem bu hafta listeye
anaaa kilomu aldın sen , listeden çıkınca ipin ucuda kaçıyor ya canlı örneği
Kızlr yyguladıgınız dıyet var mı
Ben bu hafta sekersıze ara verıyrm sonra devm
ben protein uyguluyorum canım sabah yumurta peynir, öğlen ton balıklı salata yada ızgara tavuk, akşsmada ton balıklı salata yada ızgara tavuk

Senin burda olman bize mühtiş enerji veriyor motivasyonum artiyor bir an once evine taşın die dua edecegim :)))

Daha önceden başlasaymışız keşke şimdiye mezun olurdun
Gerçi sensiz bi 14. Takım düşünemiyorum
canım istesemde gidemem buralardan arkadaşlarımında özellikle SchonerDuft ve segus unda incecik olduğunu görmeden bir yere gitmem hep başınızdayım

1 AY B

teşekkür ederim canım 8 ağustos doğumlu 23 aylık olduk dün
31 ağustos bizimde inşallah bulursun kuzum bulursan banada at seneye için alırım bende bu sene alışveriş sayfasını kapattık
sadece kızıma güneş kremi kaldı hala kararsızım sen baktın mı hiç

butik oteller bana da cazip geliyor açıkçası alaçatıyı gördükten sonra hele .
denerim hafta sonuna görümcem bizde olur muhtemelen ona yaparım ben çok ekşi şeyler sevmiyorum limon dışında
Merhaba cnm
Teyzem gwldı ıstanbuldan gıremedım yaa
Oglum ateslendı bıde
geçmiş olsun kuzum nasıl şimdi.
Kızlr yyguladıgınız dıyet var mı
Ben bu hafta sekersıze ara verıyrm sonra devm
protein yapabilirsin 3 gün
kuzum bu şekilde yediğimde sindirmem daha kolay oluyor geçici de olsa bak bugün wcye çıkabildim iş yerinde öbür türlü zor geliyor şuan atak demem doğru mu bilmiyorum ama o dönemin içindeyim fodmap diyetini araştırıyorum zaten seçiciyim daha çok seçecem sanırım ok azarlarını bekliyorum

çok narinimdir bence zaman harcama onun yerine salata yap ye daha mantıklı garantisi var en azından
canım istesemde gidemem buralardan arkadaşlarımında özellikle SchonerDuft ve segus unda incecik olduğunu görmeden bir yere gitmem hep başınızdayım
bana çok uzak geliyor ya çok takıyorum 3 haftadır perşembeleri aç kalarak 100 gr eksi çıkabildim bu hafta bir atak yapmam lazım. ayrıca nereye gidiyorsun kim bırakyor seni sende bir demirbaşsın artık

Himm evet yaa benim ilac glifor kullanıyorum dr soyletin ilacimi degistirdiyim ya,senin dedigin 16/8 nedenek yani 8 saate birmi beslenmek kusura bakma bunu yeni duydum aklima takildi..
Glifor zayıflamanı destekler yan etkilerini kaldırabilirseniz sorun yok. Zaten 15 günde alışıyor vücut.
16/8 diyetinde günün 8 saati içinde dilediğin gibi besleniyorsun (tabiki amaç kilo vermekse karbonhidratları sınırlı tüketmek gerek şeker doğal olanlar(meyve gibi) dışında kullanılmamalı) kalan 16 saatte kalorisiz içecekler içebilirsin su, çay,kahve, soda gibi
Senin burda olman bize mühtiş enerji veriyor motivasyonum artiyor bir an once evine taşın die dua edecegim :)))
Canım inşallah aslında ev olsada Eylül’e kadar buradayım ama insan bi düzeni olduğunu bilmek istiyor.
Teşekkür ederim güzel sözlerine
Mustela’nın ürünlerini tavsiye ederim canım

aldım tabi ramazan sonrası bayram bide nişanlımı göndermenin üzüntüsüyle

yok kuzum ya arabayla gezmeyi seviyoruz bide biz yoldada bi otelde kalip o kaldigimiz ülkeyi geziyoruz busene tam neresi denk gelir daha bakiyoduk. tam 2100 km benim evimden ilk gitigimiz yer yani güzel olur diye tahmin ediyorum bakalim:) kisin tekrar bi tatil düsünüyoruz ozaman ucakla gitcez ama.

yok kuzum bende yapmim biliyorum kendimi bukadar cok meyve yersem kesin siserim

butik oteller bana da cazip geliyor açıkçası alaçatıyı gördükten sonra hele .
denerim hafta sonuna görümcem bizde olur muhtemelen ona yaparım ben çok ekşi şeyler sevmiyorum limon dışında
ozaman Eksi olmayan meyvelerden kat canim oda olur... evet aynen bende seviyorum butik hoteleri, bakalim kendimizi nerelerde bulcaz

yok canım yapmam kokteyl felan bana göre değil beni salata paklar valla uzak olmasın seninde metabolizmana uygun diyet bulacaz sen merak etme benim kilo derdim kalmayınca
trubaby ve mustela arasında kaldım bende
ay sen tatildesin bebelerle sen iyi bilirsin
trubaby'in mg ı çok düşük ve çok katı bi kremmiş ee birazda fiyatlı
ama yinede kızım çok beyaz olduğu için tereddütteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…