- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #283.641
ay saol kuzum zirvede bırakayım dedim bu haftatugbaFB
Canımcım seninle karşılıklı yazışamıyoruz hiç denk gelemedik. Motivasyonuna ve bunu paylaşma şekline hayranım.900gr vermişsin bile tebrik ederim. Seni haftanın örnek yarışmacısı ilan ediyorum
Daha önceden başlasaymışız keşke şimdiye mezun olurdunay saol kuzum zirvede bırakayım dedim bu haftabu hafta o kadar zorduki benim için boğazımı tutmak (3 gündür tatil alışverişi için avmlerdeyiz yanımdakilern yediklerinin içtiklerinin haddi hesabı yok) ama yok ben onların yediklerini 2 10 gün sonra tatilde yicem hem ben yarış insanıymışım acayip gaza geldim bu hafta
1 AY Bnedense sana ağır gelmesine şaşmadım ne narin miden varsmoothie yapmasammı diyorum yaa
son 3 ay hiç kilo almadım desem
geçmiş doğum günün kutlu olsun canım, kızlarımız yanlış hatırlamıyorsam (22 aylık benim ki) aynı yaştalar bende çok aradım ama bulamadım pentide bir modelde vardı ama ondada kızımın yaşı kalmamıs başkada bulamadım. hep yabancı sitelerde var ordanda getirmek zaman alıyordu bu sene ayrı takılacaz
teşekkür ederim canım 8 ağustos doğumlu 23 aylık olduk dünnedense sana ağır gelmesine şaşmadım ne narin miden varsmoothie yapmasammı diyorum yaa
geçmiş doğum günün kutlu olsun canım, kızlarımız yanlış hatırlamıyorsam (22 aylık benim ki) aynı yaştalar bende çok aradım ama bulamadım pentide bir modelde vardı ama ondada kızımın yaşı kalmamıs başkada bulamadım. hep yabancı sitelerde var ordanda getirmek zaman alıyordu bu sene ayrı takılacaz
Himm evet yaa benim ilac glifor kullanıyorum dr soyletin ilacimi degistirdiyim ya,senin dedigin 16/8 nedenek yani 8 saate birmi beslenmek kusura bakma bunu yeni duydum aklima takildi..Gördüm fotoğrafları işte minnacık yemişsin.
Bu kadar az yiyerek olmaz ki tabi kabızlık yaşarsın, vitamin mineral kalmaz vücutta, daha fazla yemelisin kaçamak ürün koymadan listelerine
Neyse konuşcaz bu konuyu özelden fırçalayım seni. Rencide olma kızların yanında
16/8 diyeti ile herkes kilo verebilir canım. Serbest saatlerde istediğin herşeyi yiyebiliyorsun tatlı tuzlu farketmez. Ama ben diyetten kalma alışkanlıklarımı sürdürüyorum. Protein ve sebze ağırlıklı besleniyorum. Doğal şekerler tüketmeye çalışıyorum. Hurma, kuru meyveler, meyve gibi. Ama sık öğünler yapıyorum porsiyonlarım da büyük. Sende kendi diyet listeni bu saatlere uyarlayarak yapabilirsin. Eminim hızla kilo verirsin
Canım benim ya en az 3000 km. Arabayla nasıl geleceksiniz. Uçakla gelin araba kiralayın bence hem Euro yüksek hiç koymaz size araç kiraları. Biz E seri Mercedes leri 750 tl. Ye kiraya verdik passatlar 250tl civarı Opel yada Ford olursa daha uygun fiyatlar. Üstelik arabayı nerden teslim alırsan al istediğin şehirde bırakabiliyorsun.
Ay okuyanda Rent car cı sanacak beni. Belki faydası olur Buki ye diye yazdım.
Canım yukarıda da yazdım. Tabi sende yaparsın Diyetisyeninin listesini bırakmadan yap ama. Yeme içme saatlerini 16/8 kuralına göre düzenle. Yani 8 saat yiyorsun kalan 16 saat kalorisiz sıvılar dışında yeme içme yok
Mesela 10 gibi kahvaltı yaparsan 18:00 da son yemeğini yeyip bırakacaksın. Sporda yapıyorsun zaten
Emzirmede ben hiç sıkıntı yaşamadım 2 çocuk emziriyorum 2 daha olsa doyururum
Kaliteli yağlar kullanmaktan vazgeçme salatalarında sebze yemeklerinde yağ mutlaka olsun proteini ihmal etme ben haftada 2 gün bakliyatta yiyorum. Sütüm süper, sana zaten diyetisyen in sağlıklı program yapmıştır.
Canım insülin çok iştah yapar insülin kullananların zayıflaması zor hatta kilo alırlar. Ama metformin türevi ilaçlar zayıflatır çünkü şekeri dengede tutar iştah kontrol edilmiş olur
Geçmiş olsun canım oğluna
Şimdi nasıl oldu yavrucuk havalar çok sıcak terlerini takip edemiyoruz sanırım çocukların benimkilerde hasta
Arkadaş bildirim yapmadığı İçin 1 ay önceki kilosu var elimizde
Eşimde Ankara’da bugün tek başıma ne yeyim şimdi ben
Ama bırakıyorum bugün 16/8 diyetini çok kilo verdiriyor
Canımmmmm
Günaydın
Ne yemekli daveti ya
Ben 5 öğün açık büfedeyim
Aşkolsun sana
Yok canım az gelmez
Sen çok az yemeye alıştırmışsın kendini
Amin canım amin
Bi tane de senin dileğinle olsun
Üzülmek ne migrenim tuttu
Stresten kilo verdim
Hazırlıklı ol cezan büyük
anaaa kilomu aldın sen , listeden çıkınca ipin ucuda kaçıyor ya canlı örneğiinşallah.
düşünüyorum listeden ayrıldığım kiloma döneyim hemen gircem bu hafta dönebilsem de bu hafta girsem keşke
bu hafta birinci oluruz o zaman bencekeşke bende girebilsem bu hafta listeye
ben protein uyguluyorum canım sabah yumurta peynir, öğlen ton balıklı salata yada ızgara tavuk, akşsmada ton balıklı salata yada ızgara tavukKızlr yyguladıgınız dıyet var mı
Ben bu hafta sekersıze ara verıyrm sonra devm
Senin burda olman bize mühtiş enerji veriyor motivasyonum artiyor bir an once evine taşın die dua edecegim :)))tugbaFB
Canımcım seninle karşılıklı yazışamıyoruz hiç denk gelemedik. Motivasyonuna ve bunu paylaşma şekline hayranım.900gr vermişsin bile tebrik ederim. Seni haftanın örnek yarışmacısı ilan ediyorum
canım istesemde gidemem buralardan arkadaşlarımında özellikleDaha önceden başlasaymışız keşke şimdiye mezun olurdun
Gerçi sensiz bi 14. Takım düşünemiyorum
31 ağustos bizimde inşallah bulursun kuzum bulursan banada at seneye için alırım bende bu sene alışveriş sayfasını kapattık1 AY B
teşekkür ederim canım 8 ağustos doğumlu 23 aylık olduk dün
butik oteller bana da cazip geliyor açıkçası alaçatıyı gördükten sonra hele .aynen canim bende sanki butik hotel taraftariyim gibi:)
mangoyu begenmediysen istedigin herhangi baska meyvede olur nebilim kivi olur böyle eksili seyler daha iyi gidiyo hernagi bi meyveyi kullanabilirsin, dene istersen o kokteylin yerine bu olabilir diye düsündüm
geçmiş olsun kuzum nasıl şimdi.Merhaba cnm
Teyzem gwldı ıstanbuldan gıremedım yaa
Oglum ateslendı bıde
protein yapabilirsin 3 günKızlr yyguladıgınız dıyet var mı
Ben bu hafta sekersıze ara verıyrm sonra devm
kuzum bu şekilde yediğimde sindirmem daha kolay oluyor geçici de olsa bak bugün wcye çıkabildim iş yerinde öbür türlü zor geliyor şuan atak demem doğru mu bilmiyorum ama o dönemin içindeyimGördüm fotoğrafları işte minnacık yemişsin.
Bu kadar az yiyerek olmaz ki tabi kabızlık yaşarsın, vitamin mineral kalmaz vücutta, daha fazla yemelisin kaçamak ürün koymadan listelerine
Neyse konuşcaz bu konuyu özelden fırçalayım seni. Rencide olma kızların yanında
16/8 diyeti ile herkes kilo verebilir canım. Serbest saatlerde istediğin herşeyi yiyebiliyorsun tatlı tuzlu farketmez. Ama ben diyetten kalma alışkanlıklarımı sürdürüyorum. Protein ve sebze ağırlıklı besleniyorum. Doğal şekerler tüketmeye çalışıyorum. Hurma, kuru meyveler, meyve gibi. Ama sık öğünler yapıyorum porsiyonlarım da büyük. Sende kendi diyet listeni bu saatlere uyarlayarak yapabilirsin. Eminim hızla kilo verirsin
Canım benim ya en az 3000 km. Arabayla nasıl geleceksiniz. Uçakla gelin araba kiralayın bence hem Euro yüksek hiç koymaz size araç kiraları. Biz E seri Mercedes leri 750 tl. Ye kiraya verdik passatlar 250tl civarı Opel yada Ford olursa daha uygun fiyatlar. Üstelik arabayı nerden teslim alırsan al istediğin şehirde bırakabiliyorsun.
Canım yukarıda da yazdım. Tabi sende yaparsın Diyetisyeninin listesini bırakmadan yap ama. Yeme içme saatlerini 16/8 kuralına göre düzenle. Yani 8 saat yiyorsun kalan 16 saat kalorisiz sıvılar dışında yeme içme yok
Mesela 10 gibi kahvaltı yaparsan 18:00 da son yemeğini yeyip bırakacaksın. Sporda yapıyorsun zaten
Canım insülin çok iştah yapar insülin kullananların zayıflaması zor hatta kilo alırlar. Ama metformin türevi ilaçlar zayıflatır çünkü şekeri dengede tutar iştah kontrol edilmiş olur
Geçmiş olsun canım oğluna
Şimdi nasıl oldu yavrucuk havalar çok sıcak terlerini takip edemiyoruz sanırım çocukların benimkilerde hasta
nedense sana ağır gelmesine şaşmadım ne narin miden varsmoothie yapmasammı diyorum yaa
bana çok uzak geliyor ya çok takıyorum 3 haftadır perşembeleri aç kalarak 100 gr eksi çıkabildim bu hafta bir atak yapmam lazım. ayrıca nereye gidiyorsun kim bırakyor seni sende bir demirbaşsın artıkcanım istesemde gidemem buralardan arkadaşlarımında özellikleSchonerDuft ve segus unda incecik olduğunu görmeden bir yere gitmem hep başınızdayım
Glifor zayıflamanı destekler yan etkilerini kaldırabilirseniz sorun yok. Zaten 15 günde alışıyor vücut.Himm evet yaa benim ilac glifor kullanıyorum dr soyletin ilacimi degistirdiyim ya,senin dedigin 16/8 nedenek yani 8 saate birmi beslenmek kusura bakma bunu yeni duydum aklima takildi..
Canım inşallah aslında ev olsada Eylül’e kadar buradayım ama insan bi düzeni olduğunu bilmek istiyor.Senin burda olman bize mühtiş enerji veriyor motivasyonum artiyor bir an once evine taşın die dua edecegim :)))
Mustela’nın ürünlerini tavsiye ederim canım31 ağustos bizimde inşallah bulursun kuzum bulursan banada at seneye için alırım bende bu sene alışveriş sayfasını kapattık
sadece kızıma güneş kremi kaldı hala kararsızım sen baktın mı hiç
aldım tabi ramazano zmaan ben bu haftadan sonra 9/17 arası yapayım
bu arada ben hafta sonu ondanda iyi kilo atmış olabilirim (farkında olmadan( 2 günde sabah 10da kahvaltı, 16da da yemeğimi yedim sonrasında bişey yemedim
anaaa kilomu aldın sen , listeden çıkınca ipin ucuda kaçıyor ya canlı örneği
ben protein uyguluyorum canım sabah yumurta peynir, öğlen ton balıklı salata yada ızgara tavuk, akşsmada ton balıklı salata yada ızgara tavuk
ozaman Eksi olmayan meyvelerden kat canim oda olur... evet aynen bende seviyorum butik hoteleri, bakalim kendimizi nerelerde bulcazbutik oteller bana da cazip geliyor açıkçası alaçatıyı gördükten sonra hele .
denerim hafta sonuna görümcem bizde olur muhtemelen ona yaparım ben çok ekşi şeyler sevmiyorum limon dışında
çok narinimdirbence zaman harcama onun yerine salata yap ye daha mantıklı garantisi var en azından
bana çok uzak geliyor ya çok takıyorum 3 haftadır perşembeleri aç kalarak 100 gr eksi çıkabildim bu hafta bir atak yapmam lazım. ayrıca nereye gidiyorsun kim bırakyor seni sende bir demirbaşsın artık
trubaby ve mustela arasında kaldım bendeGlifor zayıflamanı destekler yan etkilerini kaldırabilirseniz sorun yok. Zaten 15 günde alışıyor vücut.
16/8 diyetinde günün 8 saati içinde dilediğin gibi besleniyorsun (tabiki amaç kilo vermekse karbonhidratları sınırlı tüketmek gerek şeker doğal olanlar(meyve gibi) dışında kullanılmamalı) kalan 16 saatte kalorisiz içecekler içebilirsin su, çay,kahve, soda gibi
Canım inşallah aslında ev olsada Eylül’e kadar buradayım ama insan bi düzeni olduğunu bilmek istiyor.
Teşekkür ederim güzel sözlerine
Mustela’nın ürünlerini tavsiye ederim canım
millet üzüntüden erir sende ters tepmişaldım tabi ramazansonrası bayram bide nişanlımı göndermenin üzüntüsüyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?