- 11 Ocak 2016
- 1.651
- 3.023
- 133
- 45
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #283.681
banane benide incecik gör bende mezun olurum birgün inşaallahcanım istesemde gidemem buralardan arkadaşlarımında özellikleSchonerDuft ve segus unda incecik olduğunu görmeden bir yere gitmem hep başınızdayım
Eğer 75 ve altında Doğuma gidersen 40 gün sonunda kesin 65 olursun. Sonrasında eğer dikkat etmezsen 2-3 kilo alırsın. İlk 40 gün kilolarını hiç düşünme zaten karnında büyük olur korkma ve üzülme kendiliğinden gidiyor. 40 ını tamamlayınca kaliteli yağları kısma kullan tatlı yememeye çalış emzirirken zor olur ama tatlıya düşkünlük olmazsa gider kilolar.bende almasam keskeeeee dogumdan sonra 65 e düşsem hemencik
@segus pazartesileri yoğun oluyor. Akşam belki uğrar. Birde sanırım tatil dönüşü ilk mesaisi bugün. Kaptan takiptejumping jack benim tartzım aslında spor yaptığını anlıyorsun .
ne olmuştu kız anımsayamadım
evet çok boşladı hiçte özlemiyor bizisegus
Canım tatilden yeni geldi artık sadece hafta sonları denize gidebilir. Öyle ikide bir tatil yapıp kilo alıp gelmek yokevet canim ya insallah güzelde gecer:) sizin varmi tatil planlari?
evet sırf ceza almamak için zorlamıştım . yok ondan yapmıyorum zaten reglim 1 gün geçti muhtemelen çarşamba perşembe olacam geçen ayda öyle olmuştu ileri atıyor.250 squat yaptığından sonraki gün leke olmuştu hamileymişin meğer
günlük planlar var sadece günübirlik yaparsak o daevet canim ya insallah güzelde gecer:) sizin varmi tatil planlari?
Eğer 75 ve altında Doğuma gidersen 40 gün sonunda kesin 65 olursun. Sonrasında eğer dikkat etmezsen 2-3 kilo alırsın. İlk 40 gün kilolarını hiç düşünme zaten karnında büyük olur korkma ve üzülme kendiliğinden gidiyor. 40 ını tamamlayınca kaliteli yağları kısma kullan tatlı yememeye çalış emzirirken zor olur ama tatlıya düşkünlük olmazsa gider kilolar.
@segus pazartesileri yoğun oluyor. Akşam belki uğrar. Birde sanırım tatil dönüşü ilk mesaisi bugün. Kaptan takipte
Canım tatilden yeni geldi artık sadece hafta sonları denize gidebilir. Öyle ikide bir tatil yapıp kilo alıp gelmek yokdeğil mi? SchonerDuft
Bukicim sen şu aldığın fazlalığı hızlıca vermelisin canım Tr tatilinde alırsan bunun üstüne sonra zor olur. Senin spor listen çok güzeldi beni yordu ama yapabilen yapsın
Piknik derkengünübirlik gideriz kuzum deniz olmasa da piknik ve günlük turlar a gitme planımız var
hepiniz için burda olucam canımbanane benide incecik gör bende mezun olurum birgün inşaallah
yemek konusunda zorluyosun zaten spor içinde yürüyüş yeterli senin içinevet sırf ceza almamak için zorlamıştım . yok ondan yapmıyorum zaten reglim 1 gün geçti muhtemelen çarşamba perşembe olacam geçen ayda öyle olmuştu ileri atıyor.
günlük planlar var sadece günübirlik yaparsak o da
hihih evet aynen tatil baya bi tehlikeli... ben bugün basliyorum yine bihafta boyunca yapmistim bide ara ara aklima geldikce yapiyorum ama buhafta cok istikrarli bi sekilde yapcam... evet aynen izine gidene Kadar baya bi vermem lazim cünki türkiyeye geldigimde hic düsünmeden yiyp icmek istiyorum bol bolEğer 75 ve altında Doğuma gidersen 40 gün sonunda kesin 65 olursun. Sonrasında eğer dikkat etmezsen 2-3 kilo alırsın. İlk 40 gün kilolarını hiç düşünme zaten karnında büyük olur korkma ve üzülme kendiliğinden gidiyor. 40 ını tamamlayınca kaliteli yağları kısma kullan tatlı yememeye çalış emzirirken zor olur ama tatlıya düşkünlük olmazsa gider kilolar.
@segus pazartesileri yoğun oluyor. Akşam belki uğrar. Birde sanırım tatil dönüşü ilk mesaisi bugün. Kaptan takipte
Canım tatilden yeni geldi artık sadece hafta sonları denize gidebilir. Öyle ikide bir tatil yapıp kilo alıp gelmek yokdeğil mi? SchonerDuft
Bukicim sen şu aldığın fazlalığı hızlıca vermelisin canım Tr tatilinde alırsan bunun üstüne sonra zor olur. Senin spor listen çok güzeldi beni yordu ama yapabilen yapsın
günübirlik planlar cok güzel oluyo bence gecen sene bikac defa yapmistik esimle dahada yapcaktikda kardesimin arabasi bozuldu esimde tamir etmeye kalkismiti birbucuk iki haftasi gecti arabayi yapana Kadar ay ne sinir olmustumevet sırf ceza almamak için zorlamıştım . yok ondan yapmıyorum zaten reglim 1 gün geçti muhtemelen çarşamba perşembe olacam geçen ayda öyle olmuştu ileri atıyor.
günlük planlar var sadece günübirlik yaparsak o da
mangallı olanlardanPiknik derken
Öyle yemeli içmeli organizasyonlar yapmayalım bulan var bulamayan var
inan zorlamıyorum yediklerimi de zor yiyorum yemiş olmak için hava çok sıcakhepiniz için burda olucam canım
yemek konusunda zorluyosun zaten spor içinde yürüyüş yeterli senin için
günübirlik planlar cok güzel oluyo bence gecen sene bikac defa yapmistik esimle dahada yapcaktikda kardesimin arabasi bozuldu esimde tamir etmeye kalkismiti birbucuk iki haftasi gecti arabayi yapana Kadar ay ne sinir olmustum
ahahah evet
illa yapacam deyip kurcalıklr zaten
bizim geçen yaz berbattı ya arabayı satmıştık hastane işleri derken yazın suya bile giremedik
Ben oyumu kiymali yumurtadan yana kullaniyorumsabah
6 84te olabilir unuttum ) topik peynir
2 şeker pare ( kayısı )
ara
şekersiz kahve
öğlen
1 kase barbunya
yarım çiğ soğan
ara
yok
akşam
evde barbunya var belki ondan yerim belki kıymalı yumurta ve 1 dilim ekmek yerim
menü yazma sebebim fikir vermeniz
Resmen az gezmıssın cnm boyle olmaz kiBugünkü yedikleriM
09:00 1 has yumurta
Kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
5 cig badem
çay
14:00
1 kase domates corbasi
3 cig badem
17:00
1dilim limonlu kek :-(
su 2 litre
Spor 15 dk tempolu yürüyüş
Aksam ekmek fazlaSabah 4:30 kuru erik su
7:00 bir salatalik salatalik
9:00 ''' ''' salatalik
10:30 iki dilim t.bug.ekmk hasbal(sekerim düştüğü sebebiyle) zeytin,izcik peynir sekersiz cay
Ogle sonu : iki kayisi
Ara: bir acur
Ara: kiraz sapi cayi bir b.
Aksam : haslanmis et iki dilim t.bug. ekmek,bir bardak ayran bir salatalik
3lt su tamamlanacak,spor 2,5saat tarlada egzersiz :) aksam yurus yapmayi planliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?