- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #283.721
Kuzum sandviç yapamıyorum mecburen böyle oluyor kahvaltı.63 yada 62 kiloya kadar devamÖğlen yumurta falan görünce acaba dedim. Tost yx da soğuk sandviç daha sağlıklı olur aslında hazırlayıp yanında götürme imkanın var mı bilmiyorum. Sen birde nişanlıydın sanırım devam mı
Gecmış olsun cnm beden kıEvet biliyorum canim da bunları bile zor yedim :-(canim bisey istemiyor bide mide agrisi var iki gundur yarin düzene sokucam inşallah
Hayırdır cnmKizlar ozur diliyorum hepinizden liste devam ediyor mu bilmiyorum ama burdan ekleyin isterseniz cok teli elime alamiyorum
Dıyetısyene mı gudıosun cnmmEvet haklisin diyet listemde oldugu icin yedim,yaninda çorba olsaydi yemiyecektim bu seferlik boyle oldu..
Kız zuzuu neden sekerlı seyler yedın bakiiimm9 temmuz
Kahvaltı 08.00
Tereyaginda yumurta 2 tane
2 kk beyaz peynir
1 kk kasar p
3 dilim hindi fume
2 dilim tb ekmegi
1 yk nutella
Ogle. 15.30
1 kase corba
Bolca piyaz salata
Ara. 3 kare bitter
Ara. 1 bardak ev yapimi az sekerli limonata
Aksam 19.00
1 pors tavuk sote
1 dilim ekmek
1 kase yogurt
Su. 3 lt
Spor yine temizlik ekstradan 90 dk tempolu yuruyus
Saatleri çok güzel ayarlamışsın ama az yemişsin diyetisyeninin öngördüğü besinleri mutlaka almalısın. Bebeğinde var emziriyorsun.Evet biliyorum canim da bunları bile zor yedim :-(canim bisey istemiyor bide mide agrisi var iki gundur yarin düzene sokucam inşallah
Evde tekim ve çok tırstım
Zaten 8 sene midem den tedavi gordum en ufak bi stres etkiliyor ...sağol canimGecmış olsun cnm beden kı
Evet canim biliyorum daha dikkatli olu cam söz :)Saatleri çok güzel ayarlamışsın ama az yemişsin diyetisyeninin öngördüğü besinleri mutlaka almalısın. Bebeğinde var emziriyorsun.
Evet canim biliyorum daha dikkatli olu cam söz :)
Kız zuzuu neden sekerlı seyler yedın bakiiimm
Normalde olmazdı da uyku gitti yawAa bu saatte uyanık insan
Benden başka olmaz genelde
waaw bravo darısı başımaHedefe kalmış 1.6 kilo
Ne bileyim benimki geç geldi beni uyandırdı kendi uyudu sinir şeyHayırdır ki
waaw bravo darısı başıma)
Ne bileyim benimki geç geldi beni uyandırdı kendi uyudu sinir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?