- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #283.701
Kahvaltın daha zengın olsun cnmsabah
6 84te olabilir unuttum ) topik peynir
2 şeker pare ( kayısı )
ara
şekersiz kahve
öğlen
1 kase barbunya
yarım çiğ soğan
ara
yok
akşam
evde barbunya var belki ondan yerim belki kıymalı yumurta ve 1 dilim ekmek yerim
menü yazma sebebim fikir vermeniz
Geç kaldım işe ayak üstü atıştırdım kuzum ama genelde de pek değişmiyor kahvaltımKahvaltın daha zengın olsun cnm
Ogle guzel
Ara yapsan ıyı olurdu
Aksamda ıyı
Evet biliyorum canim da bunları bile zor yedim :-(canim bisey istemiyor bide mide agrisi var iki gundur yarin düzene sokucam inşallahResmen az gezmıssın cnm boyle olmaz ki
1 yk nutella ve 3 jare bitter mi regli dönemimi yoksa9 temmuz
Kahvaltı 08.00
Tereyaginda yumurta 2 tane
2 kk beyaz peynir
1 kk kasar p
3 dilim hindi fume
2 dilim tb ekmegi
1 yk nutella
Ogle. 15.30
1 kase corba
Bolca piyaz salata
Ara. 3 kare bitter
Ara. 1 bardak ev yapimi az sekerli limonata
Aksam 19.00
1 pors tavuk sote
1 dilim ekmek
1 kase yogurt
Su. 3 lt
Spor yine temizlik ekstradan 90 dk tempolu yuruyus
Sen çalışıyor musun?Kızlar bugün ki menüm
Sabah: 1 wasa kraker, yeşilçay, ara öğünde 1 avuç fındık
Öğlen : sahanda yumurta, 1 tabak domates, salatalık söğüş, 2 dilim peynir, çay ve 4 parmak kalınlığında ekmek (ancak böyle anlatabildim)
Akşam : 1 tabak taze fasulye
Not:1 saat yürüyüş yaptım ve 2 litre su içtim
Evet canım çalışıyorum o yüzden kahvaltım hep böyleSen çalışıyor musun?
Öğlen yumurta falan görünce acaba dedim. Tost yx da soğuk sandviç daha sağlıklı olur aslında hazırlayıp yanında götürme imkanın var mı bilmiyorum. Sen birde nişanlıydın sanırım devam mıEvet canım çalışıyorum o yüzden kahvaltım hep böyle
Geçmiş olsun canim zencefilli ballı çay yap ic çok iyi gelir ..Grip oluyorum ben acayip baş ağrım var gözlerim yanıyor veee burnum akıyor boğazlarımdan bahsetmiyorum bilegeçen cuma kim hastaydı bu hava da nasıl hasta oldu dedim istemsizce böyle oluyormuş
Zencefilim yok evde limonlu su içtim alerji ilacımı aldım hemen geçer umarımGeçmiş olsun canim zencefilli ballı çay yap ic çok iyi gelir ..
Bugunku yaptigimi yazdim,gecen haftayi demiyorsun dimi,onemli degil sen iyi olda canim saglik olsun..:)Kizlar ozur diliyorum hepinizden liste devam ediyor mu bilmiyorum ama burdan ekleyin isterseniz cok teli elime alamiyorum
Evet haklisin diyet listemde oldugu icin yedim,yaninda çorba olsaydi yemiyecektim bu seferlik boyle oldu..Aksam ekmek fazla
Oglenınde zayıf olmuş
Evet canım :)Bugunku yaptigimi yazdim,gecen haftayi demiyorsun dimi,onemli degil sen iyi olda canim saglik olsun..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?