- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #283.741
Iyi iyi benim hedefe daha oooo 15 kilo nerdeyseYok benim daha 3 kilo var ya ilk hedefe de sonra bir 8 kiloluk hedef daha koyacağım
Oda öyle yaptıErkek milletine bakarsak onlar totoyu dönüp uyurlar
Iyi iyi benim hedefe daha oooo 15 kilo nerdeyse
Maaşallah benden bi 14 kilocuk gittiAh ah bir zamanlar benim 20 kilo vardı hedefime, hey gidi hey
Sonunda kendinle çok gurur duyacaksın
Maaşallah benden bi 14 kilocuk gittide iste hedefi yüksek tutdum dogumdan onceki kilomun altindayim aslinda ama yermez daha da vericem insallah
Maaşallah benden bi 14 kilocuk gittide iste hedefi yüksek tutdum dogumdan onceki kilomun altindayim aslinda ama yermez daha da vericem insallah
1,65Boyun kaç ki canım
Tek avantajim zaten goren 83 oldugma inanmiyor yok ya 70 anca diyorlarVoov benden uzunsun benim 1.61
Ucundan yakalamışım 6ları
Kendimi durduramiyorum kahvaltiyi sıki yapmadıgımda gun boyu biseyler tirtikliyorum.. acelemdr yok 2 ayda 4 kilo daha veririm diye aheste aheste:) burda olmak cok guzel cunkuKız zuzuu neden sekerlı seyler yedın bakiiimm
Acep derdiniz nedir .. yatin uyuyun yav. Bir atasozumuz derki cocuuun olunca ariycan o uykuları :))Aa bu saatte uyanık insan
Benden başka olmaz genelde
Ilk hedefim 58 di sonrasi 55 e cektim bisey kalmadi gibi suanki halimde hosuma gitti fena olmaz bi 4 kilo daha verirsem ama yavastan acelem yok iyi duruyorum..nisan ortalarinda 70 kiloydumHedefe kalmış 1.6 kilo
Gunaydin canimGunaydin kizlar
Yıllardır ilk kez korktum yaİnsan kendi evinde korkar mı hiç
Gunaydin canim evet saglikli yasam diyetisyene gidiyorum,hep kendi basima birseyleri yemedim kıstım tekrar basa donuyom.ekmegi yemedigimi soyleyince kiziyor bagirsa posa olcak kas kaybi yasarsin metobolizmani hizlandiracak diyo ben soylemesemde ondaki bilgisarli terazi soyluyir yogurdunu yememissin gibi,aksamlari iki kepce corbo olunca ekmegini bir dilimi yok,aydan aya değişiyor guzel kg vermeye baslayinca ekmek dilimlerini kaldiriyor yedigin tahil gidalara gorede durum degisiyor,aksamlar protein yoksa kk peynir yenecek ben hic yemdim.aslinda tam uygulayamadim bahce zamani olunca oyle oluyor simdi elimden geleni yapaya uymaya çalışacağım..Dıyetısyene mı gudıosun cnmm
Sabahlari bir yk kasigi bal çörekotu karisimi yap ye canim,annem cok cekti mode agrisi pes etmede tam bir yil yedi allahin izniyle gecti midenin agrisinda büklüm dururdu kivranirdi..Zaten 8 sene midem den tedavi gordum en ufak bi stres etkiliyor ...sağol canim
Aynı merkeze mi gidiyorsun halen.Gunaydin canim evet saglikli yasam diyetisyene gidiyorum,hep kendi basima birseyleri yemedim kıstım tekrar basa donuyom.ekmegi yemedigimi soyleyince kiziyor bagirsa posa olcak kas kaybi yasarsin metobolizmani hizlandiracak diyo ben soylemesemde ondaki bilgisarli terazi soyluyir yogurdunu yememissin gibi,aksamlari iki kepce corbo olunca ekmegini bir dilimi yok,aydan aya değişiyor guzel kg vermeye baslayinca ekmek dilimlerini kaldiriyor yedigin tahil gidalara gorede durum degisiyor,aksamlar protein yoksa kk peynir yenecek ben hic yemdim.aslinda tam uygulayamadim bahce zamani olunca oyle oluyor simdi elimden geleni yapaya uymaya çalışacağım..
Ayni merkeze gidiyorum canim ilk defa bu ay sevindi diyetisyen 2,5 kg yagdan vermissin dedi.kas kaybedinde diger aya sabit bi sekilde cikiyorumGünaydın kızlar pek sesimi çıkarmadım bu 2 3 haftadır ama kurallara uyun lütfen uymayanlar özellikle yeni gelen arkadaşları gözlüyorum ya varlar ya yoklar bildirim konusunda da c
Aynı merkeze mi gidiyorsun halen.
Tam uygula 2 3 hafta uygularsan farkı görürsün
tatlıya bayılıyorumEğer 75 ve altında Doğuma gidersen 40 gün sonunda kesin 65 olursun. Sonrasında eğer dikkat etmezsen 2-3 kilo alırsın. İlk 40 gün kilolarını hiç düşünme zaten karnında büyük olur korkma ve üzülme kendiliğinden gidiyor. 40 ını tamamlayınca kaliteli yağları kısma kullan tatlı yememeye çalış emzirirken zor olur ama tatlıya düşkünlük olmazsa gider kilolar.
@segus pazartesileri yoğun oluyor. Akşam belki uğrar. Birde sanırım tatil dönüşü ilk mesaisi bugün. Kaptan takipte
Canım tatilden yeni geldi artık sadece hafta sonları denize gidebilir. Öyle ikide bir tatil yapıp kilo alıp gelmek yokdeğil mi? SchonerDuft
Bukicim sen şu aldığın fazlalığı hızlıca vermelisin canım Tr tatilinde alırsan bunun üstüne sonra zor olur. Senin spor listen çok güzeldi beni yordu ama yapabilen yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?