Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ah ah bir zamanlar benim 20 kilo vardı hedefime, hey gidi hey
Sonunda kendinle çok gurur duyacaksın
Maaşallah benden bi 14 kilocuk gitti de iste hedefi yüksek tutdum dogumdan onceki kilomun altindayim aslinda ama yermez daha da vericem insallah

Kız zuzuu neden sekerlı seyler yedın bakiiimm
Kendimi durduramiyorum kahvaltiyi sıki yapmadıgımda gun boyu biseyler tirtikliyorum.. acelemdr yok 2 ayda 4 kilo daha veririm diye aheste aheste:) burda olmak cok guzel cunku

Aa bu saatte uyanık insan
Benden başka olmaz genelde
Acep derdiniz nedir .. yatin uyuyun yav. Bir atasozumuz derki cocuuun olunca ariycan o uykuları :))
Hedefe kalmış 1.6 kilo
Ilk hedefim 58 di sonrasi 55 e cektim bisey kalmadi gibi suanki halimde hosuma gitti fena olmaz bi 4 kilo daha verirsem ama yavastan acelem yok iyi duruyorum..nisan ortalarinda 70 kiloydum
Gunaydin canim

Dıyetısyene mı gudıosun cnmm
Gunaydin canim evet saglikli yasam diyetisyene gidiyorum,hep kendi basima birseyleri yemedim kıstım tekrar basa donuyom.ekmegi yemedigimi soyleyince kiziyor bagirsa posa olcak kas kaybi yasarsin metobolizmani hizlandiracak diyo ben soylemesemde ondaki bilgisarli terazi soyluyir yogurdunu yememissin gibi,aksamlari iki kepce corbo olunca ekmegini bir dilimi yok,aydan aya değişiyor guzel kg vermeye baslayinca ekmek dilimlerini kaldiriyor yedigin tahil gidalara gorede durum degisiyor,aksamlar protein yoksa kk peynir yenecek ben hic yemdim.aslinda tam uygulayamadim bahce zamani olunca oyle oluyor simdi elimden geleni yapaya uymaya çalışacağım..

Günaydın kızlar pek sesimi çıkarmadım bu 2 3 haftadır ama kurallara uyun lütfen uymayanlar özellikle yeni gelen arkadaşları gözlüyorum ya varlar ya yoklar bildirim konusunda da c
Aynı merkeze mi gidiyorsun halen.
Tam uygula 2 3 hafta uygularsan farkı görürsün

Ayni merkeze gidiyorum canim ilk defa bu ay sevindi diyetisyen 2,5 kg yagdan vermissin dedi.kas kaybedinde diger aya sabit bi sekilde cikiyorum
Bugun sabah 4:30 kalktim cicek topkadik comel kalk comel kalk arka baldirlarim kollarim agriyor ayagim zonkluyor resmen.ins su yaglarim erir aslinda bu spor bahanesiyle tarlaya gidiyorum erisin yaglar

Evet kizlar, dün bi video buldum bisüre onu yapcam 5 mile diye bi video bisaat sürüyo bisaat sonunda 8000 bin adim olmus oluyo ve ter su icinde kaliyosun... dün yaptim ve yediklerimede baya bi dikkat ettim busabaha düne göre tam tamina Eksi 900gr.

kahvaltim
Cappucino ve yaninda minik bi kurabiyecik (sabahlari vazgecilmezim)
Ögle: almanlara ait bi ekmek var türklerin simidi gibi ama biraz daha farkli ondan vardi bende öglen bisey getirmedim diye onu yedim yag sürüp (merak etiyseniz böyle bisey http://www.die-broetchentuete.de/butterbrezel.html )
Aksam Bi avuc cig Findik ve büyük bi bardak süt yaninada sekersiz müslibar

tatlıya bayılıyorum diyet yaparken de biz SekerPancarii yla beraber haftada 2 haftada 1 gün 1 öğün yerine künefe yerdik hep nerdeyse bütün gün aç kalıp
kuzum sen korse kullandın mı dogumdan sonra ben alcamda nasıl bişey alsam karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…