Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

A
canım istesemde gidemem buralardan arkadaşlarımında özellikle @SchonerDuft ve segus unda incecik olduğunu görmeden bir yere gitmem hep başınızdayım
Ayy canım benımmm gıtme sakın kız soz ıncecık olucam
segus sen nerelerdesin kuzum
Canım pazar aksam eve donduk oyle yorulmusumkı valızler hala ortada duruyo dusun evı b.. goturuyo. Gırıyorum okuyorum tam yorumlara cvp yazacam bısı cıkıyo. Islerde bırıkmıs yokken 2 gundur yogunum. Seker dıyetı nasıl gıdıyo.

Supersın kaptanımmmmm

Canım seker dıyetınde ekmek varmıydı onun dısınd guzel olmus.

Kuzum korse dogumun nezamn olacagiylada ilgili bence.. aldim ama kullanamadim temmuz sıcagında 5 dakika ancak dayanabildim.. seninki ortahalli bi ayda olacak insallah takabilirsin ben kompedandan almistim sanirim minnak almisim kendi bedenind ealmaya ozen goster.. taktigimda sanki organlarim malum yerden firlayacakmis gibi hissediyorum

Canım hem tarlada calısıyosun hem menunu bukadar az tutuyosun sıcakta bayılırsın bıde bu ne

sıcaga bende dayanamam gibi geliyo ama en azından 1 hafta kadar takayım diyorum hem millet geldiginde de takarım zayıf görsünler

Bugünkü yedikleriM
09:00 1 has yumurta
Kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
5 cig badem
çay

14:00
1 kase domates corbasi
3 cig badem

17:00
1dilim limonlu kek :-(

su 2 litre
Spor 15 dk tempolu yürüyüş
Aksam yemegı nerde keklemı gecıstırdın
Guzel canım afıyet olsun.

Evet cnm sen gecen senede ne calısırdım valla :)
Ama tam uy lıstene
Degısımlerını ıyı takıp et :)
Iyı olacak ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…