Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Progestan kullanabilirsin
Ama bu ilaçlar şişkinlik kabızlık sinirlilik vs. Yapabiliyor
O grubun en güvenilir ilacı progestan diye biliyorum

Progestan kullanabilirsin
Ama bu ilaçlar şişkinlik kabızlık sinirlilik vs. Yapabiliyor
O grubun en güvenilir ilacı progestan diye biliyorum
ah ah az kullanmadım progestanı iyi biliriz birbirimizi
dediğin gibi onu kullanıyım ben vucutta alışık zaten zamanında

bencede kimseden bekleme birşey söz hakkı doğar zaten gıcık bir tip
aman sanki yapmasalar söz söylemicekler karışmıcaklar

Gunaydın kızlar herkese pazt den beri -500 deyim

Canım n11 e filan baktin mi bilemiyorum nasil bişry ariyosun ama seçenek cok en azindan ayric a indirim kupon filanda yakalayabilirsin
günaydın canım cok iyi kilo vemişssinnn bugnde biraz sıkarsan 700 civarı gidebilirrrrr
bakayım oraya da akşam eşimle bkarız olmadı
Valla alıp sevıyolar canım yapcak bısey yok Allah korudsun kotu seylerden yavrularımızı. Sıkma kendını rahat ol
sevsinlerde düzgün sevsinler ısırmaya hırpalamaya kalkan olursa vururum

bu cuma gruptaki 4. haftam.
bu 4 haftada 79,5kgdan. bugün 74 ü gördüm yani toplamda 5,5 kilo verdim ve yarında - görmeyi ümit ediyorum.

benim için rekor bir rakaaam

bu 4 hafta içerisinde 4+3 gibi bir beslenme uyguladım. 4 gün normal düzen yemek + 3 gün detokslar.
bence işe de yaradı. hiç + görmeden sadece eksildim.

Belki sizlerde de işe yarar

bi gün eksi bi gün artı çıkıyorum deliricemmmm
Stresten oluyorsun canım kendini rahat tutmaya çalış
cocuga uyku seti bakıyorum bulamıyorum cok pahalı yaaa
Ucuz bişey alma canım boyar maddeler çok tehlikeli bebekler için kendi yatağın içinde organik nevresim al bebeğinede
Yada kaliteli pazen kumaşlar al ( desene şekle özenme) boyasız olsun diktir terziye

tebrik ederimmmmm bence 4 hafta için gayet iyi

terziye diktirmek bnmde aklımdan geçti aslında kumascıya mı gitsem ben bi annemde makina var o da dikebilir

kızlar son öğün akşam da kaçamak yapmazsam biiznillah :)
akşam inşaallah güzel bir yemek vardır abartmadan yerim

canım uğrayamıyorum işler yoğun diyet de yapamıyorum maalesef sen nasulsın nasıl gidiyor
anladım tatlım bizdede tam tersi hiç iş yok internete girmek için işe gelip mesai saatinin dolmasını bile beklemeden gidiyorum
sen zaten kilolu değildin 59-60 diye hatırlıyorum en son (almadıysan tabi ) aldıysanda istediğinde veriyodun veriliyorda yani takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…