- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.301
aynen canimevet sen iş yeri doktoruna git 14 gün aynı bant ile dolaşmak olmaz
Progestan kullanabilirsinkızlar size bi sorum olacak tatil zamanı büyük ihtimal regl döneminde olucam (başka bi zamana alamazdım tatilimi), adet geciktirici hap kullansam diyorum çoook önce bi kullanmıştım ama unuttum hapın adı neydi ne zaman içliyordu, önerecebileceğiniz bi hap var mı?
ah ah az kullanmadım progestanı iyi biliriz birbirimiziProgestan kullanabilirsin
Ama bu ilaçlar şişkinlik kabızlık sinirlilik vs. Yapabiliyor
O grubun en güvenilir ilacı progestan diye biliyorum
aman sanki yapmasalar söz söylemicekler karışmıcaklarbencede kimseden bekleme birşey söz hakkı doğar zaten gıcık bir tip
günaydın canım cok iyi kilo vemişssinnn bugnde biraz sıkarsan 700 civarı gidebilirrrrrGunaydın kızlar herkesepazt den beri -500 deyim
Canım n11 e filan baktin mi bilemiyorum nasil bişry ariyosun ama seçenek cok en azindan ayric a indirim kupon filanda yakalayabilirsin
sevsinlerde düzgün sevsinlerValla alıp sevıyolar canım yapcak bısey yok Allah korudsun kotu seylerden yavrularımızı. Sıkma kendını rahat ol
sebebi ne peki sence ?Kızlarrrrrben tekrar kilo alıyorum galiba 68.4 dü kilom
Stresten oluyorsun canım kendini rahat tutmaya çalışbi gün eksi bi gün artı çıkıyorum deliricemmmm
Ucuz bişey alma canım boyar maddeler çok tehlikeli bebekler için kendi yatağın içinde organik nevresim al bebeğinedecocuga uyku seti bakıyorum bulamıyorum cok pahalı yaaa
tebrik ederimmmmmbu cuma gruptaki 4. haftam.
bu 4 haftada 79,5kgdan. bugün 74 ü gördüm yani toplamda 5,5 kilo verdim ve yarında - görmeyi ümit ediyorum.
benim için rekor bir rakaaam
bu 4 hafta içerisinde 4+3 gibi bir beslenme uyguladım. 4 gün normal düzen yemek + 3 gün detokslar.
bence işe de yaradı. hiç + görmeden sadece eksildim.
Belki sizlerde de işe yarar
terziye diktirmek bnmde aklımdan geçti aslında kumascıya mı gitsem ben biStresten oluyorsun canım kendini rahat tutmaya çalış
Ucuz bişey alma canım boyar maddeler çok tehlikeli bebekler için kendi yatağın içinde organik nevresim al bebeğinede
Yada kaliteli pazen kumaşlar al ( desene şekle özenme) boyasız olsun diktir terziye
Stresten oluyorsun canım kendini rahat tutmaya çalış
Ucuz bişey alma canım boyar maddeler çok tehlikeli bebekler için kendi yatağın içinde organik nevresim al bebeğinede
Yada kaliteli pazen kumaşlar al ( desene şekle özenme) boyasız olsun diktir terziye
bende kaliteli kumaş alıp anneme diktirmiştimterziye diktirmek bnmde aklımdan geçti aslında kumascıya mı gitsem ben biannemde makina var o da dikebilir
ben bunu bi düşüneyimbende kaliteli kumaş alıp anneme diktirmiştim
umeyye nerde acaba gercektn bi anda habersiz gtmişti o
izne ayrılacam 2-3 hafta dedi gidiş o gidişumeyye nerde acaba gercektn bi anda habersiz gtmişti o
canım uğrayamıyorum işler yoğun diyet de yapamıyorum maalesef sen nasulsın nasıl gidiyor
evet bildirimde de bulunmamıştı o haftaizne ayrılacam 2-3 hafta dedi gidiş o gidiş
anladım tatlım bizdede tam tersi hiç iş yok internete girmek için işe gelip mesai saatinin dolmasını bile beklemeden gidiyorumcanım uğrayamıyorum işler yoğun diyet de yapamıyorum maalesef sen nasulsın nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?