- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.321
çok yiyebileceğin bi yemeksede salatalık, yoğurt, salata ile geçir canım bi öğün yemezsen bişey olmazkızlar son öğün akşam da kaçamak yapmazsam biiznillah :)
akşam inşaallah güzel bir yemek vardır abartmadan yerim
28 nisandan beri kk ya uğramamışevet bildirimde de bulunmamıştı o hafta
ÖĞLEN TAVUK GÖĞSÜ YEDİM KÖZDE PİŞMİŞ 3 YK KADAR BULGUR YEDİM BİRDE KURU SOĞAN MOR OLANDAN 1 TANE AKŞAM BELLİ DEĞİL KV YE GİDECEZ ORDA NE VAR BİLMİYORUMSchonerDuft nerdesin canım öğlen ne yedin ve akşam ne yemeyi planlıyosunn?
öğlen menünü çok iyi begendim canım bende kabak yemeği yedim akşamda barbunya var ama onumu yesem kabak mı yapsam bilemedimÖĞLEN TAVUK GÖĞSÜ YEDİM KÖZDE PİŞMİŞ 3 YK KADAR BULGUR YEDİM BİRDE KURU SOĞAN MOR OLANDAN 1 TANE AKŞAM BELLİ DEĞİL KV YE GİDECEZ ORDA NE VAR BİLMİYORUM
Kabak canım kabaköğlen menünü çok iyi begendim canım bende kabak yemeği yedim akşamda barbunya var ama onumu yesem kabak mı yapsam bilemedim
tamamdır kabak yenilecek akşam o kadarKabak canım kabakyarın seni birincilik ile mezun edelim
Sen kaç kilo verdin canımtamamdır kabak yenilecek akşam o kadar
ay yok birinin 3 kilo veresi tutar şans yok bende
Barbunya nın kalorisi yüksek bence kabak yap ye ben ilaçlarımı bitiryim yapacam birşeyler . akşam tantuni varmış etinden yerim yanına salata yoğurt eğer sebze yemeği varsa sebze yemeği yerimöğlen menünü çok iyi begendim canım bende kabak yemeği yedim akşamda barbunya var ama onumu yesem kabak mı yapsam bilemedim
Tamda perşembe günü nerden çıktı kayınvalideye gitmek ya üfffffffBarbunya nın kalorisi yüksek bence kabak yap ye ben ilaçlarımı bitiryim yapacam birşeyler . akşam tantuni varmış etinden yerim yanına salata yoğurt eğer sebze yemeği varsa sebze yemeği yerim
şu an için 1.6 kilo yarına kısmet bakalımSen kaç kilo verdin canım
Gönüllerin birincisi
aynen kabak kavurayım ben en iyisi, ay tantuniye bayılırımBarbunya nın kalorisi yüksek bence kabak yap ye ben ilaçlarımı bitiryim yapacam birşeyler . akşam tantuni varmış etinden yerim yanına salata yoğurt eğer sebze yemeği varsa sebze yemeği yerim
bugün tatil için yola çıkacaklardı canım ondan yazamadı sanırım bugün hiç ama yarın her türlü yazar
görümcem antalyadan geldi kuzum artık genelde orda oluruz gibiTamda perşembe günü nerden çıktı kayınvalideye gitmek ya üfffffff
Cezamızın silinmesi gerek sen yoğurt yeakşamdan bi bekünis iç yarın -3kg çıkarsın
ceza silinmesi nasıl oluyor kuzuTamda perşembe günü nerden çıktı kayınvalideye gitmek ya üfffffff
Cezamızın silinmesi gerek sen yoğurt yeakşamdan bi bekünis iç yarın -3kg çıkarsın
kayınvalidenin yemekleri güzel midir?görümcem antalyadan geldi kuzum artık genelde orda oluruz gibi
şuan yiyesim yok inşallah orya gidincede olmazşu an için 1.6 kilo yarına kısmet bakalım
aynen kabak kavurayım ben en iyisi, ay tantuniye bayılırımbende tatil dönüşü yapmayı planlıyorum, afiyet olsun benim içinde ye ama sadece etinden ye
ay ne güzel hadi inşallahşuan yiyesim yok inşallah orya gidincede olmaz
zaten eve gidince bir sürü işim var yarın sabahta öyle kalori yakarım bol bolay ne güzel hadi inşallah
Bende erken uyanip leslie yapmayi düşünüyorumzaten eve gidince bir sürü işim var yarın sabahta öyle kalori yakarım bol bol100 gr belki fazladan yakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?