Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

PAZARTESİ KİLO BİLDİRİMİ VE CUMA HEDEF
segus (64,80/65.5/64.5
SchonerDuft (68,70/G.k69,80/H.k 68,00

bi-zuzu ( 59.2/ G.k/h.k
tobosoludulcinea (62,6 /G.k/h.k
kayacans (75,0/75/73
patient women (81,8/g.k/h.k
lilipit (74.60/74.25/73.75)
Buki_89 (66,50/g.k/h.k
Nidsalii (62,2/g.k/h.k
gamzelim080 (76,4/g.k/h.k
selcanmehmetcan( 76.0/g.k76.1/h.k75.5
Turkuaz07 (72,40/G.k/H.K
nilesss (73,8/74/73)

BitmeyenUmidim kuzum sen aslan penceçesi civan perçemi mi içiyordun tedavi için
Bende iyiyim diyelim,yok canim daha hicbir kure baslamadim,bir erincelik var sanki baslasam iyi olur,sen devam ediyormusun..ben 70kg yada 73 kg dusunce tedaviye baslayim diyorum ama korku var nedense sanki umidim yok gibi birsey ama rabbim daha iyi bilir cesaret versin hayırlısını da versin..

tedavi değilde doğal yolla olursa artık kilo verirsem 65 ten aşağı düşebilirsem aşılama yaparım belki o da .
erincelik ne ? benim kalite için kullandığım bir takviye var pro women doktoruna danış istersen içinde e c d b vitaminleride mevcut kullandığım 4 5 ilacın birleşimi + takviyelerde var içerisinde 3 4 ay kullanmayı düşünüyorum kısmetse . bizim kilolar nasıl gidiecek bilmiyorum kilo vermeye korkar olmuşum kendimi çözümlüyorum da bu ara .
sen niye korkuyorsun tedaviden kuzum . aşılama yapıldı mı sana peki ?

kaptinn sen nasılsın nasıl geçti hafta sonu
iyiyim bebegim yoruldum bayaaa gözlerimi acamıyorum uykusuzluktan
cuma randevum vardı cumartesi gnüm vardı dünde eşimin patronları piknige davet etmiş oraya gittik bişey yapmadım ama baya yordu ben acık hava

sen napıyosun

PAZARTESİ KİLO BİLDİRİMİ VE CUMA HEDEF
segus (64,80/65.5/64.5
SchonerDuft (68,70/G.k69,80/H.k 68,00

bi-zuzu ( 59.2/ G.k/h.k
tobosoludulcinea (62,6 /62,5/62
kayacans (75,0/75/73
patient women (81,8/g.k/h.k
lilipit (74.60/74.25/73.75)
Buki_89 (66,50/g.k/h.k
Nidsalii (62,2/g.k/h.k
gamzelim080 (76,4/g.k/h.k
selcanmehmetcan( 76.0/g.k76.1/h.k75.5
Turkuaz07 (72,40/G.k/H.K
nilesss (73,8/74/73)

Eriniyorum demek istedim :))
Benim dr yok suan arastirmadayim kayserinin nerdeyse hep ozel dr lara gittim bayagi para doktum sayilir ozamanki maddi durumlara,iki asilama 3 tup yapildi,benimki normal yolla bile olmadi olmasida zor ,yumurtaliktaki sivi spermi yakıyor yani asit uretiyor tup yapildiginda bile embriyoyu bile yok edebilir ediyorda bence,bu yuzden korkuyorum,bunun tedavisi adet olmamak menopoza girmek,her tedavide ameliyat olsun benim icin zararli diger organlarmada bulasirmis özellikle bagirsa bu yuzden kabizlik problemim cok olur vc de sancili okur bazen..yani rahimdeki sivi mikroplara karsi asit uretirmisya benimki asiri temiz titiz fazla uretiyor :)) ondan spermi bile yok ediyor... biraz acik yazdim kusura bakmayin tedavi cok gordugumuzden normal geliyor bana edep kalmiyor tekrar ozurdilerim ..

kemik ağrılığı 3,0 mü az değil mi drdotty . ben de obez görünüyorum boyuma göre . işimiz zor valla . nerde ölçtürdün diyetisyene mi gittin

kemik ağrılığı 3,0 mü az değil mi drdotty . ben de obez görünüyorum boyuma göre . işimiz zor valla . nerde ölçtürdün diyetisyene mi gittin
Yok canim kendi terazim, kg yuksek olunca kemik agirligi hafif olur 83kg dayken 2,8gr di simdi 3.0 cikti.gelecek ay sorarim yag oranım kac die eslestiririm..

ıyıyım canım benımde haftasonu gezmelı yemelı ıcmelı gectı dınlenmek için işe geldim
iyi işyerleri var dinlenmek için desene
kızlar aranızda hıc patates dıyetını deneyen oldumu. SchonerDuft @tgb1907 yenı detoks arayısındayım
patates ve yoğurt yiyordun ama bence yapma sonu gelmiyor akşam bozuyorsun yeiklerinden az kısmaya çalış ekmek yemiyorsan ekmek ye
bana normal geliyor artık butür şeyler alışıyor insan bir süre sonra :)
bunun tedavisi varmı peki . tam adı ne hastalığın ? kuzum allah her zaman hayırlısı versin hakkımızda ama içimizde de bırakmasın

Ne sandın canım 40-50 kilo sanıyormuş herkes. Ortalama 60 kiloda olan bir insanın kemikleri 3-6 kilo arası olur. Mineral, organik madde ve Sudan oluşur. Süngerimsi yapıda olanlar dahada hafif gelir.
Bu bilgiden sonra bizim takımdan hiç kimse iri kemikliyim diyemez.

Ben iyiyim canım çocuklar sporsuz kaldığımda şişmanlıyorum diye koşturuyorlar beni. Sabah tüm oteli ve çevresini koştuk bugün 14.000 adım oldum şimdiden. Ama çooooook Yorgun’um. Çarşamba ya kadar eşimde burada ama hiç faydası yok bana. Tembel olmuş iyice.
Bir arkadaşım ev durumunu sormuştu sanırım segus
inşallah olacak gibi evin sahibi şu günlerde eşimi arayıp duruyor satmak İçin.

aynen valla evde curcuna tımarhane gıbı ev işe geldim kafam dinlendi bu hafta cok dıkkat edemem belkı dıyehaftaya detoks denıyım dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…