- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.681
akşam tuzlu suya koy gecer kuzu yas mı geçiyodur nedir erkenden yorulmaya basladıkvalla yoruyor ayaklarım çok fena ağrıyor şuan
tatil dönüşü seve seve yaparım canımKızlar size yazmayı unuttum (özür dilerim oğlanlar akıl bırakmadı)Luluuu94 spor listeleri ile ilgili sorumluluğunu devretmek istiyor. Şu günlerde çok uygun olamıyor.
Ben de spor konusunda çocuklarla yaptığım aktiviteler dışında bilgili de değilim başarılı da değilim.
Bu hafta spor listesini önceki hafta olduğu gibi paylaşacağım ama bu konuda motivasyonu arttıracak şekilde sorumluluk almak isteyen bir arkadaşımız olursa çok güzel olacak.
BentugbaFB nin bu konuda takıma destek olabileceğini düşünüyorum.(en azından tatil dönüşü takımın spor bakanı olabilir kendisi ) Ama tercih etmezse mezun oldum banane derse Canı sağolsun başka bir arkadaşımızdan yardım isteriz
Önerileri bekliyorum
Çok sevindim canım o zaman şimdilik ben bişeyler yapmaya çalışırımtatil dönüşü seve seve yaparım canım
kendimde bölgesel videolara yönlenecem arkadaşlarım içinde elimden ne geliyorsa yaparım
Ben alkol kullanmiyorum buralar yaniyor nem hat safhada kola fanta soda ne varsa iciyorum birde dondurma yiyorum kebaplar hamburgerler derken kilomada bakamiyorum :) tatildeyim ama ben yaolmaz ama bende tatile gidicem ama diyete devam belki alkole dayanamam ideallerimiz var
ne planlarin var bakalim canim ... hafta sonu cumartesi esimle gezdik Sabah kahvaltiya gittik biraz gezindik aksam kayinvalidemlerdeydik Mangal yaptik hep birlikde pazar da kendi anneme gectik busabah türkiyeye gitti onlarda öyle kosturmaca gecti vallah:)EVET AMA ÇOK YORULDUM BU HAFTA DA PLANLAR VAR HELE PAZAR GÜNÜ ÇOK YOĞUN GEÇECEK SEN NAPTIN HAFTA SONU
AFİYET OLSUNBen alkol kullanmiyorum buralar yaniyor nem hat safhada kola fanta soda ne varsa iciyorum birde dondurma yiyorum kebaplar hamburgerler derken kilomada bakamiyorum :) tatildeyim ama ben ya
Bunun tedavisi cocuk dogurmak oda yuzde kac sans bu hastaligin gitmesi kimilerde hic gitmiyormus birde menopaza girdinmi hastalik geriliyor yani..benim bu hastaliga endometriozis teshisi koydular,dr dunyada bu hastalik 4 kiside varsa biri sensin demisti,rabbim bana nasip etti :)) vardir bununda mukafati isyan etmeden bu ahir omrumuzu tamamlariz inş..iyi işyerleri var dinlenmek için desene
patates ve yoğurt yiyordun ama bence yapma sonu gelmiyor akşam bozuyorsun yeiklerinden az kısmaya çalış ekmek yemiyorsan ekmek ye
bana normal geliyor artık butür şeyler alışıyor insan bir süre sonra :)
bunun tedavisi varmı peki . tam adı ne hastalığın ? kuzum allah her zaman hayırlısı versin hakkımızda ama içimizde de bırakmasın
Yanlis hatirlamiyorsam insan oglunun kemik agirli 2-3 kg mu ne yillar once duymustum ee ölünce iki kg kalir mutemelen.. :))yok canım ben yapmadımyemiş yemiş detoks arayışındayım diyo
kemik ağırlığı 3 mübenim 12 nasıl oluyor o
Evet kizlar çok mahcubum vakitten ziyade hiç motivasyonum yok diyet yapamiyorumKızlar size yazmayı unuttum (özür dilerim oğlanlar akıl bırakmadı)Luluuu94 spor listeleri ile ilgili sorumluluğunu devretmek istiyor. Şu günlerde çok uygun olamıyor.
Ben de spor konusunda çocuklarla yaptığım aktiviteler dışında bilgili de değilim başarılı da değilim.
Bu hafta spor listesini önceki hafta olduğu gibi paylaşacağım ama bu konuda motivasyonu arttıracak şekilde sorumluluk almak isteyen bir arkadaşımız olursa çok güzel olacak.
BentugbaFB nin bu konuda takıma destek olabileceğini düşünüyorum.(en azından tatil dönüşü takımın spor bakanı olabilir kendisi ) Ama tercih etmezse mezun oldum banane derse Canı sağolsun başka bir arkadaşımızdan yardım isteriz
Önerileri bekliyorum
Özür dilerim Bu haftayı çok sorunlu geçirdiğim için burası dahil her şeyi unutmuşum bundan sonra her gün uğramaya çalışacağım sizlere bildiremedimde tekrar kusuruma bakmayınMİNİK ADAYLARIMIZ
@Buki_89 (66,50/ / /%) sabit
@Miray12_34 (70///%) başl.t:19 haziran başl.k:,hedef:
@Nidsalii (62,8/62,2/0,6/%0,95) bşl.t.23 Haziran bşl.k65 hedef :50
@she-ra (92,8///%) bşl.t. 26 Haziran bşl.k.95 hedef 60
@yediveren14 (58/ / /% )
bşl.t.28Haziran bşl.k.58 hedef55
@gamzelim080 (75,80//76,4/0,6 alınmıştır%)
@selcanmehmetcan( 76.5/76.0/ 0.5/0.65 %)
@Turkuaz07 (72,50///%) başl.t:12 Temmuz başl.k:72,50 H.kilo:55
@nilesss (74,8/73,8/1,0/1,33%) başl. k:79,5 H.kilo :65 bşl.t.19 haziran
Miray12_34 cuma bildirimini yapmamış görünüyorsun.
@she-ra seni takımdan çıkarmak zorundayız uğramıyorsun bildirim yapmıyorsun
@yediveren14 kk ya uğradığın halde takımda kalıp kalmayacağını belirtmediğini gördük iyi kilo vermeler sana
N Nidsalii takıma uğramıyorsun bizimle devam etmek istiyorsan biraz daha aktif olman gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?