- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.661
ayy cok sevındım canım hadı ıns olurBen iyiyim canım çocuklar sporsuz kaldığımda şişmanlıyorum diye koşturuyorlar beni. Sabah tüm oteli ve çevresini koştuk bugün 14.000 adım oldum şimdiden. Ama çooooook Yorgun’um. Çarşamba ya kadar eşimde burada ama hiç faydası yok bana. Tembel olmuş iyice.
Bir arkadaşım ev durumunu sormuştu sanırımsegus
inşallah olacak gibi evin sahibi şu günlerde eşimi arayıp duruyor satmak İçin.
Ay bende unutmuşum mezun olduğumu
iyiyim kuzum tatil öncesi işlerim arttı bitirmeye çalışıyorum bi yandanda son tatil alışverişlerini yapıyorum
kemik ağrılığı 3,0 mü az değil midrdotty . ben de obez görünüyorum boyuma göre . işimiz zor valla . nerde ölçtürdün diyetisyene mi gittin
saol kuzumtebrik ederim canim
ama evlenme yıl donumumdu kız dıyet dusunmedım hıc gezerkenyok canım ben yapmadımyemiş yemiş detoks arayışındayım diyo
kemik ağırlığı 3 mübenim 12 nasıl oluyor o
O senin yüzdendir tüm ağırlığının %12si kemiklerindiryok canım ben yapmadımyemiş yemiş detoks arayışındayım diyo
hee tamam haketmişin kilo almayı o zamanama evlenme yıl donumumdu kız dıyet dusunmedım hıc gezerken
aa evet haklısın ama yüzdem de 7.5 kilo yapıyorO senin yüzdendir tüm ağırlığının %12si kemiklerindir
12 çok fazla
iyi yapmışsın valla bizde bulsak keşke
güzel geçti ya günde 2 3 saatten fazla yürüdük neredeyse
bende öyle sandım eee bu ağırlıklar hep yağdan mı .. etten mi organlar mı ağır yoksa kan ve su ağırlığımı ? kafam mı ağır
Ne sandın canım 40-50 kilo sanıyormuş herkes. Ortalama 60 kiloda olan bir insanın kemikleri 3-6 kilo arası olur. Mineral, organik madde ve Sudan oluşur. Süngerimsi yapıda olanlar dahada hafif gelir.
Bu bilgiden sonra bizim takımdan hiç kimse iri kemikliyim diyemez.
YAAA ne güzel işte istediğini ye iç kontrollü şekilde . ev içinde şimdiden gözün aydın diyelim sana adam aramaya başladı ise olur gibime geliyorBen iyiyim canım çocuklar sporsuz kaldığımda şişmanlıyorum diye koşturuyorlar beni. Sabah tüm oteli ve çevresini koştuk bugün 14.000 adım oldum şimdiden. Ama çooooook Yorgun’um. Çarşamba ya kadar eşimde burada ama hiç faydası yok bana. Tembel olmuş iyice.
Bir arkadaşım ev durumunu sormuştu sanırımsegus
inşallah olacak gibi evin sahibi şu günlerde eşimi arayıp duruyor satmak İçin.
neden edemezsin ki ?aynen valla evde curcuna tımarhane gıbı ev işe geldim kafam dinlendibu hafta cok dıkkat edemem belkı dıyehaftaya detoks denıyım dedım
voleybolumu oynadımAy bende unutmuşum mezun olduğumudur bi kilo verdiğimi yazayım dedim ama ismimi göremeyince şok yaşadım neyse mezun apoletim gelsinde daha kolay olur alışmam
iyiyim kuzum tatil öncesi işlerim arttı bitirmeye çalışıyorum bi yandanda son tatil alışverişlerini yapıyorum
sen ne yapıyosun nasılsın?
bol bol gezdin sanki hafta sonu
trambolin sporunu da yapmışın
yok canım ben yapmadımyemiş yemiş detoks arayışındayım diyo
çalışmaya çalışıyorum çok yorgun ve uykusuzumiyiyim bebegim yoruldum bayaaa gözlerimi acamıyorum uykusuzluktan
cuma randevum vardı cumartesi gnüm vardı dünde eşimin patronları piknige davet etmiş oraya gittik bişey yapmadım ama baya yordu ben acık hava
sen napıyosun
sen niye yorgunsun nolduu naptın hafta sonuçalışmaya çalışıyorum çok yorgun ve uykusuzumaçık hava iyi gelmiştir mis gibi .
normal kuzum yaa bu Zamani en sabirli ve en sakin halinle gecirmeye Calis bazi seyleride duymamazlikdan görmemezlikden gelçok sıkıcı son derece gergin sinirli
ohhh harika vallah iyi olmusgüzel geçti ya günde 2 3 saatten fazla yürüdük neredeyse
görümcem bizdeydi hafta sonu dolanşıp durduk dünde çok geç uyudum 2yidi uyumamıştımsen niye yorgunsun nolduu naptın hafta sonu
ayyy gezmekte yoruyo insanı yaaagörümcem bizdeydi hafta sonu dolanşıp durduk dünde çok geç uyudum 2yidi uyumamıştım
EVET AMA ÇOK YORULDUM BU HAFTA DA PLANLAR VAR HELE PAZAR GÜNÜ ÇOK YOĞUN GEÇECEK SEN NAPTIN HAFTA SONUohhh harika vallah iyi olmus
valla yoruyor ayaklarım çok fena ağrıyor şuanayyy gezmekte yoruyo insanı yaaa
Sallama yesılcaymı yaparım bak bunu.hee tamam haketmişin kilo almayı o zamandukan birası yapsana bu hafta
750 ml suya 2 yeşilçay atıyosun hafif soğuyunca 1 sade soda ve yarım limon sıkıyosun ve gün içinde bunu bitiriyosun ek olarakta 2.5 litre su içiyosun
haa birde wc ye yakın oturuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?