- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.701
Yukaridaki gibi mi canim?PAZARTESİ KİLO BİLDİRİMİ VE CUMA HEDEF
segus (64,80/65.5/64.5
SchonerDuft (68,70/G.k69,80/H.k 68,00
bi-zuzu ( 59.2/ G.k/h.k
tobosoludulcinea (62,6 /62,5/62
kayacans (75,0/75/73
patient women (81,8/81,8/81,0
lilipit (74.60/74.25/73.75)
Buki_89 (66,50/g.k/h.k
Nidsalii (62,2/g.k62,1/h.k61,5)
gamzelim080 (76,4/g.k/h.k
selcanmehmetcan( 76.0/g.k76.1/h.k75.5
Turkuaz07 (72,40/71,6/ H.K
nilesss (73,8/74/73)
@Turkuaz07 canım bildirimini buraya yapman gerekiyor. Güncel kilonu yazdım hedef kilonuda yazar mısın
Bu mesaja cevapla sonra köşeli parantezleri ve içindeki yazıları sil sonra kendi kilo bildirim alanını doldur ve gönder (kırmızı ile H.K yazan alanı silip hedef kilonu yazmalısın)
Bu cuma hedefledigin kiloyu yazmalisin canimYukaridaki gibi mi canim?
Aa tamam canim acemilik tesekkur ederimBu cuma hedefledigin kiloyu yazmalisin canim
Allah kolaylık versin kaderimize evimizi çocuk sevinçleri ile doldursun kuzum elden keşke birşeyler gelse ....Bunun tedavisi cocuk dogurmak oda yuzde kac sans bu hastaligin gitmesi kimilerde hic gitmiyormus birde menopaza girdinmi hastalik geriliyor yani..benim bu hastaliga endometriozis teshisi koydular,dr dunyada bu hastalik 4 kiside varsa biri sensin demisti,rabbim bana nasip etti :)) vardir bununda mukafati isyan etmeden bu ahir omrumuzu tamamlariz inş..
Lütfen çünkü geçen cuma listeye girecektin ama aktiflik sorunu olduğu için alamadık senin aktiflik durumuna göre listeye alınacaksın. Menülerini de görmüyorum senin menü paylaştığında beni etiketler misinÖzür dilerim Bu haftayı çok sorunlu geçirdiğim için burası dahil her şeyi unutmuşum bundan sonra her gün uğramaya çalışacağım sizlere bildiremedimde tekrar kusuruma bakmayın
Pazar günü cennet cehennem ören yeri var orya gidecez ordan denize . Cumartesi günü daha netleşmedi eşimsiz plan yapacaz. Belki kuaför işlerini hallederiz. Siz ne zaman geliyorsunuz annenlerle karşılaşacak mısınız burda. Rüyamda da seni gördüm buki hastaneye geliyormuşsun benim evime yakınmış ne olduğunu soyledin ama unuttumne planlarin var bakalim canim ... hafta sonu cumartesi esimle gezdik Sabah kahvaltiya gittik biraz gezindik aksam kayinvalidemlerdeydik Mangal yaptik hep birlikde pazar da kendi anneme gectik busabah türkiyeye gitti onlarda öyle kosturmaca gecti vallah:)
Bence çok değil koruma evresindesin zaten harekette var
Menümü paylaşıyorum
Sabah 7:00
1 dilim kızarmış beyaz ekmek
1 tk tereyağ
1 krem beyaz
Çayyyy
Ara 9:00
Patates salatası 1 kase
1 parmak kadar beyaz peynir
Çay
12:00 civarı 2 top dondurma(ilk kez yedim)
Öğle 14:00
Kıymalı pide elim kadar
1 kase sodalı cacık üstünde 3-5 kuru üzüm ile (ilginç bişey ilk kez yedim) sevdim
Ara
Meyveli yoğurt
Akşam 19:00
1 orta dilim karpuz (1 porsiyondan fazla sanırım)
2 kaşık tulum peyniri
1 dilim t.b ekmeği
Gece 00:00
1/2 kase mercimek çorba
Fesleğen soslu domates söğüş
Utanmasam daha yiyecektim
Spor: gece 01:30 02:30 arası yüzme tempolu
Kumda yürüyüş 45 dk
Oğlanlarla yapılanlar ise en az 2 saatlik yürüyüşe eş değer olmuştur
Belki sizden utanırda yarın daha az yerim
kuzum inşaallah :)Sahihuban senin azmine çok güveniyorum canım geçen hafta 2 kilo vermiştin bu hafta yine 2 kilo hedef koymuşsun fazla olabilir bu. Ama takım birincisi olacağın hissindeyim.
Aynen canım öyle yapmaya çalışıyorum ama bazen gerçekten sabrım taşıyo çıldırıyorumnormal kuzum yaa bu Zamani en sabirli ve en sakin halinle gecirmeye Calis bazi seyleride duymamazlikdan görmemezlikden gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?