Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar ceza ödül uygulaması ile ilgili fikirlerinizi bekliyorum.
Birde menü paylaşımına özen göstermenizi rica ediyorum.

Hedefi tutturamayanlara ceza uygulaması başlıyor. Bu cuma hedefini tutturamayanlara (yaklaşım oranlarına göre değişen gün sayılarında) ŞEKER orucu tutturuyoruz.
Artı gelenin cezası büyük olur
Takım birincimize de (hedefini tutturmuş olmak şartı ile) ödül belirleyelim.

şeker orucu çok zor ama yerinde bir karar . benim menülerime yorum yapılmıyor belli kişiler yapıyor takımı şikayet edeyim azcık . birde bana perşembe günü için detoks bulalım ya da kalorş mi sayayım ne yapayım gitmiyor kilo takıldı 68 70 arası gidip geliyor şaşması lazım

Uzun süredir kıramadın direncini. Ben notlarıma bakıp yazayım sana
Yorum yapmayanlara da ceza verelim

SchonerDuft bir öneri gelsin benden
Kuzum senin bağırsak problemin olduğuna göre şöyle bişey yapabilirsin
Kahvaltıda chia tohumu ile smothi yapabilirsin yeşil smothiler toksin atıcıdır ( geceden 1 bardak suyun içinde 1 tk chia tohumunu bekletip sabah bu karışımı yeşil smothiye ekleyebilirsin. Yeşil smothide salatalık ve limon iyi bir alternatif yada elma kivi kullanabilirsin.
Kabak ve havuçla yapılan sebze çorbasını detox çorbası gibi değerlendirebilirsin.(tuzsuz olmalı)
Yeşil salata, ayran ekleyebilirsin bunlara.
Yoğurt ve sirke dışında fermente ürün kullanmamalısın. (Süt ürünleri tüm peynirler detox boyunca yasak olmalı buna tüm ekmeklerde dahil. Belki yulaf kepeği kullanabilirsin ama dayanabiliyorsan onuda kullanma. )

HMM 1 gün olacaksa yaparım evde yulaf kepeğim de var kabak ve havuç ile nasıl yapcam çorbayı yağ salça a yasak baharat atabilirmiyim . öğlen ve akşam çorba mı içmem lazım . laktozsuz süt içiyorum artık o serbset mi smothide

Annemler geldı canım 1 hafta bendeler hergun bol kalorılı seyler yaparlar d
segus evlilik yıldönümün diye şımarıklık etmişsin ama umarım annen var diye de aynı şeyi yapmazsın kuzucum artı gelene küserim daha da olmadı
Yaaa kusme soz cok dıkkat edıcem cıs cos yemıcem
segus canım sağlık ocakları kaçta açılıyor
8de acılıyor polklınık
Bak hemen ogrenmıssın yerımı yukarı cıkcak ama yukardayım
segus perşembe günü detoks yapalım mı ama kahvaltı sağlam olacak
Yapalım canım bı ogun guzel yersem devaöı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…