- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.781
huzur yoksa en iyisini yaparsın kuzumyok bırakmıcam agustosa temmuz sonu cıkıcam bu fabrikada daha fazla durasım yok
malesef son günlerim güzel geçsin dedim aam sorun cıkartıp duruyo herkes bıktım iyice şeytan diyo bugün bırak cıkhuzur yoksa en iyisini yaparsın kuzum
kuzum az kalmış şurda tam maaş alırsın hiç olmazsa dayan birazmalesef son günlerim güzel geçsin dedim aam sorun cıkartıp duruyo herkes bıktım iyice şeytan diyo bugün bırak cık
bende onun için sabrediyorum zaten yoksa cok kesinti yaparlar biliyorum nasıl olsa cıktm diyekuzum az kalmış şurda tam maaş alırsın hiç olmazsa dayan biraz
paramız olmadığı borç ödediğimiz için olabilir mi acebaev orda hazır dururken neden 1 sene boyunca beklediniz ben onuda anlamadım ama neyse daha cokta geç kalmş sayılmazsınız
Ççıkış tarihini kontrol et işveren olarak mı yapacaklar işkura da başvur 04 olarak yaparlarsa işsizlikte alırsınbende onun için sabrediyorum zaten yoksa cok kesinti yaparlar biliyorum nasıl olsa cıktm diye
işte o para hiç olmuyo sorun ordaparamız olmadığı borç ödediğimiz için olabilir mi aceba
nikahlı cıkıs yapcam yinede alabiliyo muyum kiÇçıkış tarihini kontrol et işveren olarak mı yapacaklar işkura da başvur 04 olarak yaparlarsa işsizlikte alırsın
alamazsın kuzumnikahlı cıkıs yapcam yinede alabiliyo muyum ki
tühhh peki fabrika için bi kayıp oluyo mu beni 4yada 5 nolu kodla cıkartırsalar ?alamazsın kuzum
kız borç varken üstüne borç yapamıyosun işteişte o para hiç olmuyo sorun ordaborca girmeden bişey sahibi olmıyonnn ama insan borca girmeyede cesaret edemiyo yumurta dayanmadn
aslında olmaz sana tüm hklarını verecekler zaten yasal yoldan rica edebilirsin muhasebeye 04 kodu ile çıkış alabilir miyim diye ama tazminatı konuş onun garantisini l yanitühhh peki fabrika için bi kayıp oluyo mu beni 4yada 5 nolu kodla cıkartırsalar ?
amaaaan neyse kuzu nerdeyse üstüne para vercm salın beni diye
ha bi eksik ha bi fazla diye cesaretlenmiyo musunuz peki biz öyle yapmıştkkız borç varken üstüne borç yapamıyosun işte
yok yok kalsın tazminattanda olmıyayım benaslında olmaz sana tüm hklarını verecekler zaten yasal yoldan rica edebilirsin muhasebeye 04 kodu ile çıkış alabilir miyim diye ama tazminatı konuş onun garantisini l yani
sigortaya tazminatını hesaplattır yakınlarda ise . bende ekim gibi çıkmayı düşünüyorum işten burdan sıkıldımyok yok kalsın tazminattanda olmıyayım ben
bizim öyle değil benimki biri bitmeden öbürünü yapmaz cinsha bi eksik ha bi fazla diye cesaretlenmiyo musunuz peki biz öyle yapmıştk
sigorta daha az hesapladı gitmem bi dahasigortaya tazminatını hesaplattır yakınlarda ise . bende ekim gibi çıkmayı düşünüyorum işten burdan sıkıldım
ayy biz hiç korkmuyoz borctan ama sonra öderkende anamız aglıyobizim öyle değil benimki biri bitmeden öbürünü yapmaz cinsmax 6 taksit yapar
ay biz korkarız bana telefon almış haberim bile yokt aldığım gibi demeye başladım bunu nasıl ödücez diye okadar istememe rağmenayy biz hiç korkmuyoz borctan ama sonra öderkende anamız aglıyo
bilmiyorum 2 3 ay evde kalırım sonra iş bakarım diyorum tecrübem var belki kpssye girerim bilmiyorum net değil yolum burası beni yoruyor. dünde de ablası geldi bana diyorki sende iyi kapak attın burayasigorta daha az hesapladı gitmem bi daha
ordan cıkıp nereye gircenn orası senin için rahattı aslında kuzu izin konusunda falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?