- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.721
Segus un yanına mı gitcen ponciksegus canım sağlık ocakları kaçta açılıyor
Nesfit tarzı şeyler mi yiyorsun sütle sade süt mübirde dikkatimi çeken bir durum daha var.
sabah kahvaltısını sütle yaptığımın ertesi günü bende + çıkıyor.
o sebeple süt ürünleri kullanmam daha uygun gibi.
Nesfit tarzı şeyler mi yiyorsun sütle sade süt mü
onun yanına değilde başka sağlık ocağına gitmem lazım ehliyet için sağlık raporu alcam daSegus un yanına mı gitcen poncik8 de açılıyor kuzum
günaydın kuzummgünaydııınnn sağlık ocagına gittimde geldi çarsıda işlerim avrdı onları hallettim cok sıcak bayılcaktm nerdeyse
31 gündüğüne az kaldı
sağlık ocağı geçerli oluyor mu ki ? ben özel klinikten almıştım kaç sene önceonun yanına değilde başka sağlık ocağına gitmem lazım ehliyet için sağlık raporu alcam da
rutin kontroller mi canısı .günaydııınnn sağlık ocagına gittimde geldi çarsıda işlerim avrdı onları hallettim cok sıcak bayılcaktm nerdeyse
Maşallah canım akşama kadar yaksın metabolizmasabah 30dk tempolu yürüyüş artı 10 dk aerobik yaptım :)
yaklaşık 284 kalori yakmışım :)
akşamda spor yaparsam süper olacak evelallah :)
ALlah ım sağlık versin hepsi oluyor emekleeeeeee
Günaydınnn gelincikGünaydın kızlarrr
segus canım sağlık ocakları kaçta açılıyor
Belki laktozsuz süt kullanabilirsin sindirimde sorun oluyorsa + gösterebilirbirde dikkatimi çeken bir durum daha var.
sabah kahvaltısını sütle yaptığımın ertesi günü bende + çıkıyor.
o sebeple süt ürünleri kullanmam daha uygun gibi.
benim yenileme kuzum oluyor dedilersağlık ocağı geçerli oluyor mu ki ? ben özel klinikten almıştım kaç sene önce
rutin kontroller mi canısı .
yok canım yanlış yukarda kalıyorMaşallah canım akşama kadar yaksın metabolizma
Günaydınnn gelincik
Segus senin için hemen açıverir
Sizin ordan aşağı doğru inince segusun sağlık ocağı var
Belki laktozsuz süt kullanabilirsin sindirimde sorun oluyorsa + gösterebilir
yeşil çayı demliyordum soğuyunca içine soda ve limon ama oranını hatırlamıyorumponcikbirgelincik dukan birasını nasıl yapıyordun
anladım kuzum.benim yenileme kuzum oluyor dediler
yok canım yanlış yukarda kalıyor
yeşil çayı demliyordum soğuyunca içine soda ve limon ama oranını hatırlamıyorum
Canımcım yarım saat kadar önce mesaj attı bana çarşambaya kadar giremeyebilir.@patient women sen nerelerdesin kuzu
sorun yok umarım ok canımCanımcım yarım saat kadar önce mesaj attı bana çarşambaya kadar giremeyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?