- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.761
fotoğrafla gelsin veririm demiş anneme ama 9da mı gelir aile hekimi diyosunnponcikbirgelincik canım poliklinik 9 da başlıyor aile hekiminden ehliyet raporu fotografınla gıt ıslem yaopsın bız sevkedıyoruz hastaneye ama senın hekımın nasıl calısıyor bılmıyorum.ama once aıle hekımıne gıtceksın fotografınla.
az işte az 1 aycık31 gün
aynen kuzum hergün bişey cıkartıyolar işe gelemiyorum dogru düzgün aslında daha 2 ay var amasağlık ocağı geçerli oluyor mu ki ? ben özel klinikten almıştım kaç sene önce
rutin kontroller mi canısı .
yok ne toparlaması daha yatak odası dolabım bile gelmediaz işte az 1 aycıkagzım yüzüm demeden geçer evini toparlasdın mı
Bence 1 günlük sütte kullanmaHMM 1 gün olacaksa yaparım evde yulaf kepeğim de var kabak ve havuç ile nasıl yapcam çorbayı yağ salça a yasak baharat atabilirmiyim . öğlen ve akşam çorba mı içmem lazım . laktozsuz süt içiyorum artık o serbset mi smothide
dortty nin verdiği çorbayı yapacam smothie de yazmış onu da yaparım senin önerin var mı ?SchonerDuft detoks yapalım canım kahvaltı saglam olursa devamını guzel getırırım dukan bırasınıda yapıcam daha bu hafta cok sıkı tutmaya calısıyorum annemler bende hergun kalorısı yuksek seyler yapılıyo evde
olsun kontroller önemli gerçi eskiden kontrol mü vardı . neyse sen aksatma zaten 15 gün sonra çıkıcaksın işten rahat edersinaynen kuzum hergün bişey cıkartıyolar işe gelemiyorum dogru düzgün aslında daha 2 ay var ama
pişirirken sarımsak koysam nasıl olur rende yapıp haşlıcam blenderdan geçecem bu kadar dimi. yarın anneme gidecem 2 haftadır görmüyorum orda yapamam zorlanırım perşembe günü yaparım bugün dukan birası yapıyorum akşamda muzlu süt içicem dengeler bu haftayı sanırımBence 1 günlük sütte kullanma
Çorbaya baharatlar eklenebilir her kase için 1 tk zeytinyağ ilave edilecek. Bu çorbanın üzerine bol maydonoz ekleyebilirsin yoğurdunu probiyotik seçmen daha akıllıca olabilir. 1 öğününde de sarımsak kullanırsın çok iyi olur çorbanada ilave edebilirsin yada sirke.
Bu şekilde haftada 2 gün yapılabilir. Bunu diyetisyenler hafta sonuna veriyorlar hafta içi dışarıda beslenenler için. Eğer yapabilirim dersen Çarşamba perşembe 2 gün seni hedefine ulaştırır
Maşallah canım akşama kadar yaksın metabolizma
Günaydınnn gelincik
Segus senin için hemen açıverir
Sizin ordan aşağı doğru inince segusun sağlık ocağı var
Belki laktozsuz süt kullanabilirsin sindirimde sorun oluyorsa + gösterebilir
ananas diyeti bana şöyle uymuyor öğlen eti nerde yicem . et yerine tavukta olmaz sanırım birde yulaf sevmiyorumbu zamana kadar 3 adet detoks denedim kızçeler. en sıkıntısız ananas detoksuydu.
1. kefir + hurma -- günde 1,5 lt kefir + 21 hurma
2. kabak --- kesinlikle bana göre değil
3. ananas --
sabah 2 dilim ananas + 2 yk ylaf ezmesi + yoğurt
öğlen : et+salata
ara öğün : 2 dilim ananas + 3 yk yogurt
akşam : et+salata + 1 dilim ananas
ve gün içerisinde ananas kabuklarını tarcınla kaynatıp içiyorsunuz. süper bir tadı var
ama az cok gelmiştir baya seyin herhalde beni biliyosn düğünden önceki hafta daha beyaz esya servislerim gelmemiştiyok ne toparlaması daha yatak odası dolabım bile gelmedieksikler var
cıkamadım ben bu işten bi türlü neden böyle oluyodortty nin verdiği çorbayı yapacam smothie de yazmış onu da yaparım senin önerin var mı ?
olsun kontroller önemli gerçi eskiden kontrol mü vardı . neyse sen aksatma zaten 15 gün sonra çıkıcaksın işten rahat edersin
pişirirken sarımsak koysam nasıl olur rende yapıp haşlıcam blenderdan geçecem bu kadar dimi. yarın anneme gidecem 2 haftadır görmüyorum orda yapamam zorlanırım perşembe günü yaparım bugün dukan birası yapıyorum akşamda muzlu süt içicem dengeler bu haftayı sanırım
evetama az cok gelmiştir baya seyin herhalde beni biliyosn düğünden önceki hafta daha beyaz esya servislerim gelmemişti
gecen insta da gördüğüm koltuk takımı mıydı
gelir onlarda yavas yavas perdeler için ne tarih verd,iler o tür seyleride sürekli aramak gerekiyoevet
şuan tv mutfak masası yatak odası dolabı halı ve perdeler yokbeyaz eşyalarım ve kombimizde kurulmadı
daha almadık ki tarih versinlergelir onlarda yavas yavas perdeler için ne tarih verd,iler o tür seyleride sürekli aramak gerekiyo
hdi ya ağustos ayında çıksan nasıl oluyorcıkamadım ben bu işten bi türlü neden böyle oluyo
sorun cıkartcak gibiler benle beraber diger arkadasta izine cıkıyo kimse kalmıyo fln diyolar ama bakalım
ev orda hazır dururken neden 1 sene boyunca beklediniz ben onuda anlamadım ama neyse daha cokta geç kalmş sayılmazsınızdaha almadık ki tarih versinlerbu cumartesi alcaz perdeleri halılar Allah kerim
yok bırakmıcam agustosa temmuz sonu cıkıcam bu fabrikada daha fazla durasım yokhdi ya ağustos ayında çıksan nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?