Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SchonerDuft detoks yapalım canım kahvaltı saglam olursa devamını guzel getırırım dukan bırasınıda yapıcam daha bu hafta cok sıkı tutmaya calısıyorum annemler bende hergun kalorısı yuksek seyler yapılıyo evde

fotoğrafla gelsin veririm demiş anneme ama 9da mı gelir aile hekimi diyosunn

Bence 1 günlük sütte kullanma
Çorbaya baharatlar eklenebilir her kase için 1 tk zeytinyağ ilave edilecek. Bu çorbanın üzerine bol maydonoz ekleyebilirsin yoğurdunu probiyotik seçmen daha akıllıca olabilir. 1 öğününde de sarımsak kullanırsın çok iyi olur çorbanada ilave edebilirsin yada sirke.
Bu şekilde haftada 2 gün yapılabilir. Bunu diyetisyenler hafta sonuna veriyorlar hafta içi dışarıda beslenenler için. Eğer yapabilirim dersen Çarşamba perşembe 2 gün seni hedefine ulaştırır

dortty nin verdiği çorbayı yapacam smothie de yazmış onu da yaparım senin önerin var mı ?
aynen kuzum hergün bişey cıkartıyolar işe gelemiyorum dogru düzgün aslında daha 2 ay var ama
olsun kontroller önemli gerçi eskiden kontrol mü vardı . neyse sen aksatma zaten 15 gün sonra çıkıcaksın işten rahat edersin
pişirirken sarımsak koysam nasıl olur rende yapıp haşlıcam blenderdan geçecem bu kadar dimi. yarın anneme gidecem 2 haftadır görmüyorum orda yapamam zorlanırım perşembe günü yaparım bugün dukan birası yapıyorum akşamda muzlu süt içicem dengeler bu haftayı sanırım

bu zamana kadar 3 adet detoks denedim kızçeler. en sıkıntısız ananas detoksuydu.

1. kefir + hurma -- günde 1,5 lt kefir + 21 hurma
2. kabak --- kesinlikle bana göre değil
3. ananas --

sabah 2 dilim ananas + 2 yk ylaf ezmesi + yoğurt
öğlen : et+salata
ara öğün : 2 dilim ananas + 3 yk yogurt
akşam : et+salata + 1 dilim ananas

ve gün içerisinde ananas kabuklarını tarcınla kaynatıp içiyorsunuz. süper bir tadı var

geçen sene gittiğim bir diyetisyen her canlının saf sütü kendi cinsine faydalıdır. sen yoğurt , kefirden vazgeçme sütü boşver demişti.. aynen devam edeceğim bende. laktozsuz aldım eve koydum ama tatlı krizlerinde tarcınla ikisi ilaç gibi

ananas diyeti bana şöyle uymuyor öğlen eti nerde yicem . et yerine tavukta olmaz sanırım birde yulaf sevmiyorum

cıkamadım ben bu işten bi türlü neden böyle oluyo
sorun cıkartcak gibiler benle beraber diger arkadasta izine cıkıyo kimse kalmıyo fln diyolar ama bakalım

ama az cok gelmiştir baya seyin herhalde beni biliyosn düğünden önceki hafta daha beyaz esya servislerim gelmemişti
gecen insta da gördüğüm koltuk takımı mıydı
evet
şuan tv mutfak masası yatak odası dolabı halı ve perdeler yok beyaz eşyalarım ve kombimizde kurulmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…