- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.801
bi dha mı gelcez dünyayaay biz korkarız bana telefon almış haberim bile yokt aldığım gibi demeye başladım bunu nasıl ödücez diye okadar istememe rağmen
dinlenmek şart valla insan yoruluyo calışmaktandabilmiyorum 2 3 ay evde kalırım sonra iş bakarım diyorum tecrübem var belki kpssye girerim bilmiyorum net değil yolum burası beni yoruyor. dünde de ablası geldi bana diyorki sende iyi kapak attın buraya
neden öyle az hesapladı sigorta
ben bgün kimseyi görmedim baksana herkes firar haftanın ortasında@tobosoludulcinea bugün görünmedin @tgb1907 sende yoksun çok mu iş yıktılar kuzum sana gider ayaka
ağzından kaçırdı kadın şuan herşeye sessiz kalıyorum normalde daha erken çıkıcaktım süpriz harcamalar olunca kaldıdinlenmek şart valla insan yoruluyo calışmaktanda
ben kapak atmadım onlar beni bırakmıyo desene
evet kimse yok bugün herkes yoğun sanırımben bgün kimseyi görmedim baksana herkes firar haftanın ortasında
O NASI AGZINDAN KACIRMAK BEN PATAVATSIZIMDIR BEN BİLE YAPMAM BUNUağzından kaçırdı kadın şuan herşeye sessiz kalıyorum normalde daha erken çıkıcaktım süpriz harcamalar olunca kaldı
beni çalışmak değilde başka şekildeki sıkıntılar yordu . huzur istiyorum açıkçası .
evet kimse yok bugün herkes yoğun sanırım
ya borc ödicen yada minimum yasıcan hareketsiz gezmesiz tozmasız hevessizhe dimi anca borç ödeyelim
atsınlar şu kızı artık ben tahammül edemiyorumO NASI AGZINDAN KACIRMAK BEN PATAVATSIZIMDIR BEN BİLE YAPMAM BUNU
ayyy kuzene mail atmayı gösteriyodum yanlış kişiye göndermişnedir bnm cektigim
vur kafasına bir tane . daha mail atmayı bilmiyor ama fbrika da çalışıyor nasıl iş anlamadım benO NASI AGZINDAN KACIRMAK BEN PATAVATSIZIMDIR BEN BİLE YAPMAM BUNU
ayyy kuzene mail atmayı gösteriyodum yanlış kişiye göndermişnedir bnm cektigim
ya borc ödicen yada minimum yasıcan hareketsiz gezmesiz tozmasız hevessiz
eşim masa alms mesela balkona cok mu lazımdı hayır ama cok sevindim
bedavaya laf yedim onun yüzündenatsınlar şu kızı artık ben tahammül edemiyorum
bende cözemedim henüzvur kafasına bir tane . daha mail atmayı bilmiyor ama fbrika da çalışıyor nasıl iş anlamadım ben
bizde balkon cok severizde sehpayla takılıyoduk artık gelsin kahvaltılar aksam caylarıay biz ilk onu aldık olmazsa olmazımız bizim balkonda oturmak sanki sigara içiyoruz
doğru diyosun sanırım biz ot gibi yaşarız
oh olsunbende cözemedim henüz
müdür yapar bn güveniyorum diyodu ay sonu cıkıcam kesinleşince güvenmiyorm ben ona bekle diger izindeki kız gelsin demeye basladı
valla hiçte umrum değil tazmnatımı 1ay sonrasına atamam cıkıcam işte bananeoh olsunmüdürüne kalsın bir başına
iyi canim bugün is yerindeki d0ktora gittim sargiyi degistirdi temizledi biraz iyi görünüyo yara dedi ben bakmadim tabi:) tekrar sardi haftayada dikisler alincak isteBuki_89 fıstığım parmağın nasıl oldu dikkat ediyorsun değil mi
orasi ne kiz öyle ismide bi degisikmis:)Pazar günü cennet cehennem ören yeri var orya gidecez ordan denize . Cumartesi günü daha netleşmedi eşimsiz plan yapacaz. Belki kuaför işlerini hallederiz. Siz ne zaman geliyorsunuz annenlerle karşılaşacak mısınız burda. Rüyamda da seni gördüm buki hastaneye geliyormuşsun benim evime yakınmış ne olduğunu soyledin ama unuttumparmağın nasıl oldu
ah seni cok iyi anliyorum, ben artik bisüre sonra fena aglak bisey oldum herseye agliyodumAynen canım öyle yapmaya çalışıyorum ama bazen gerçekten sabrım taşıyo çıldırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?