Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dinlenmek şart valla insan yoruluyo calışmaktanda
ben kapak atmadım onlar beni bırakmıyo desene

dinlenmek şart valla insan yoruluyo calışmaktanda
ben kapak atmadım onlar beni bırakmıyo desene
ağzından kaçırdı kadın şuan herşeye sessiz kalıyorum normalde daha erken çıkıcaktım süpriz harcamalar olunca kaldı
beni çalışmak değilde başka şekildeki sıkıntılar yordu . huzur istiyorum açıkçası .
ben bgün kimseyi görmedim baksana herkes firar haftanın ortasında
evet kimse yok bugün herkes yoğun sanırım

O NASI AGZINDAN KACIRMAK BEN PATAVATSIZIMDIR BEN BİLE YAPMAM BUNU
ayyy kuzene mail atmayı gösteriyodum yanlış kişiye göndermiş nedir bnm cektigim

vur kafasına bir tane . daha mail atmayı bilmiyor ama fbrika da çalışıyor nasıl iş anlamadım ben
bende cözemedim henüz
müdür yapar bn güveniyorum diyodu ay sonu cıkıcam kesinleşince güvenmiyorm ben ona bekle diger izindeki kız gelsin demeye basladı

PAZARTESİ KİLO BİLDİRİMİ
VE
CUMA HEDEF
segus (64,80/65.5/64.5
SchonerDuft (68,70/69,80/68,00

bi-zuzu ( 59.2/ G.k/ 59.2)
tobosoludulcinea (62,6 /62,5/62
kayacans (75,0/75/73
patient women (81,8/81,8/81,0
lilipit (74.60/74.25/73.75)

Buki_89 (66,50/67,2/65
Nidsalii (62,2/62,1/61,5)
gamzelim080 (76,4/g.k/h.k
selcanmehmetcan( 76.0/76.1/75.5
Turkuaz07 (72,40/71,6/ 55

nilesss (73,8/74/73)
*** Hedefi tutturamayanlara ceza uygulaması başlıyor. Bu cuma hedefini tutturamayanlara (yaklaşım oranlarına göre değişen gün sayılarında) ŞEKER orucu tutturuyoruz.
Artı gelenin cezası büyük olur
Takım birincimize de (hedefini tutturmuş olmak şartı ile) ödül belirleyelim.

orasi ne kiz öyle ismide bi degisikmis:)
oo kiz kiza plan hep süper olur evet annemle ve kardesimle denk gelcez bir iki gün bizim oralara gidince esimle sonrasinda zaten Istanbul ve izmir... ayin 4ünde cikcaz kismet olursa yola kayinvalidemlerle birlikde iki araba.

aaa gercektenmi naptiysam hastanede artik hihihhi... iyi kuzum ya Sabah is yerinde doktora gittim yeni sargi yapti iyilesmis baya yara dedi ben bakmadim ama simdi renkli bi sargi yapti kirmizi öyle dolaniom ortalikda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…