Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla hiçte umrum değil tazmnatımı 1ay sonrasına atamam cıkıcam işte banane
keyfine bak kuzum nasıl mutlu olacaksan onlar düşünsün
iyi canim bugün is yerindeki d0ktora gittim sargiyi degistirdi temizledi biraz iyi görünüyo yara dedi ben bakmadim tabi:) tekrar sardi haftayada dikisler alincak iste
dikişler açarken acıdı mı sargıyı

google teyzeden bak pazar günü resim atarım sana canlı canlı
evet iyi anlaşıyorum şükür güzel geçer diye düşünüyorum . kalabalık olmakta yolculuk sırasında iyi oluyor şoför gerekli

google teyzeden bak pazar günü resim atarım sana canlı canlı
evet iyi anlaşıyorum şükür güzel geçer diye düşünüyorum . kalabalık olmakta yolculuk sırasında iyi oluyor şoför gerekli
tamam bakim, yolla vallah merak ederim zaten... süper cok iyi canim... evet gerci iki arabadada söför tek ama olsun:) busene bende kullancam nasip olursa en azindan iyi yerlerde kullanim diyorum

öğrendim tabi 8de gidicem sabah bide eski evin orda kalmış kaydım kafayı yicem çok uzak

valla yapcam bugün aten yumurtlama dönemim değil

yap kuzum madem sen bilirsin

bedavaya laf yedim onun yüzünden
onu kovmuyosunuz bari beni kovun diye aglıcam yakında
ay valla ibretlik kız ya mail atmayı bilmemek ne demek kör de değil ya alıcı yazıyo nasıl yanlış göndermiş

bizde balkon cok severizde sehpayla takılıyoduk artık gelsin kahvaltılar aksam cayları
ohhh misssss

ahahaah korkutmaaaa beniiiiii yok hic acimadi
Yok kız korkma en zoru geçti bana bakma sen :)
tamam bakim, yolla vallah merak ederim zaten... süper cok iyi canim... evet gerci iki arabadada söför tek ama olsun:) busene bende kullancam nasip olursa en azindan iyi yerlerde kullanim diyorum
Ya bende kullanmak istiyorum ama korkuyorum trafikten birine zarar vermekten falan . Yollarım aksilik olmazsa pazar gidicez

Yaptım 3 bardak içtim. 1 bardak döktüm tadı kötü ya .
Ay sorma bi giriyorum buraya okuyorum yazamadan geri cikmak zorunda kalıyorum bi iş var elimde bitirebildiğim kadar bitirmem lazım sen nasılsın?
Çok şişim dukan yaptım ama halen sisim işe yarar umarım. Senden sonra devam edecek olan var mı işin kalanına.

Çok şişim dukan yaptım ama halen sisim işe yarar umarım. Senden sonra devam edecek olan var mı işin kalanına.

Dukani bi kac gun daha yap faydasini görürsün , ben işim olmadığı için yardım ediyorum birine artık kalanınıda o yapsın hic düsünemicem

Dukani bi kac gun daha yap faydasini görürsün , ben işim olmadığı için yardım ediyorum birine artık kalanınıda o yapsın hic düsünemicem
Ne güzel bir iş arkadaşısın sen öyle :) .
2 3 gün yapsam yumurtlama dönemine gelecek bir şey olur mu . Biri düşük yaparsın gibi birşey demişti zaten tadı çok kötü ya zorla 3 bardak içtim

Sabahtan beri alıntı yapıp bırakıyorum nasıl tatil bu ya hiç kendime zaman ayıramıyorum

evet
şuan tv mutfak masası yatak odası dolabı halı ve perdeler yok beyaz eşyalarım ve kombimizde kurulmadı
Üzülme ponçikim bak onuda bulamayanlar var. Hem herşey tam olsun diye bu çaba niye yavaş yavaş yaparsınız. Gönüller bir olsun
Bi de bana bak
Ev yok eşya yok bi arabam bi bebek aram bide 3-5 giysi...

Sen amcanla birlikte çalışıyordun değil mi canım. Çok zor akraba ile çalışmak
Çalışır ter döker kazanır bi yatırım yaparsın sana söyleyecekleri şu olur. Bizim sayemizde ev bark sahibi oldu ne kötü.
Hem yanlış hatırlamıyorsam sen standardın altında ücretle çalışıyordun orada. Boşver bide terbiyesiz konuşmalar var bırak gitsin. Dilerim oralardaki en güzel iş senin olur hepsi de çatlar
*** Ben bir sürü alıntı yapmıştım ya nerde diğerleri

SchonerDuft
Yine alakasız bir biçimde araya girerek herkese merhabaKonulardan çok uzağım ben bu sefer ayrı bi uzak kaldım kızmakta haklısınız Ama bi türlü konularda yakalayamıyorumNeysem bugün ki menüyü yazayım
Kalkınca
1 büyük bardak su
2 kayısı
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Domates,kelek
1 kk tulum peynir
1 tk krem peynir
1.5 dilim ekmek
1 fincan yeşil çay
Ara
Sade Türk kahvesi
1adet meyveli danone
Akşam
1.5 kepçe çorba
1 adet biber dolması
Yoğurt
1 küçük üçgen karpuz
Ara
Sade Türk kahvesi
2 fincan şekersiz çay
Yatana kadar 3 lt su olur
SPOR
Sabah: 10 dk ısınma zıplama 10 dk git kardiyo
10 bin adım

Yarın ki yapılacak tahliller kontrol ve tedavilerden sonra perşembe günü hormon sıfırlama diyetine başlayacağım biraz kilo vermem gerekiyormuş daha sonra tedaviye başlanabilirmişyarından sonra sıkı bir şekilde başlarım inşallah
Bu haftada baya bi sıkıntı sorun hastane falan diyince her şeyi unutmuşum hepinizden tekrar özür dilerimsizler nasılsınız iyisinizdir inşallah

kaptinn müslin bezlerden almayı unutma canım hem büyüklerinden hem küçüklerinden
Ben çamaşırlarını dalin sıvı çamaşır deterjanı ile yıkıyorum hep ama uni de güzel. Islak mendilleri uni baby nin yeni doğan İçin ıslak pamuk mendil olanını al mutlaka.
Ay bugün sana taktımda kafayı canım kusura bakma

Afiyet olsun canım güzel menü
Kelek deyince turşusunu hayal ettim.
Ben kaçırdım sanırım ne tedavisi bu
Herşey güzel olsun canım sağlıklı mutlu olsun

Öz amcam değil ama babamın çocukluk arkadaşı gibi birşey. Is öğreneyim diye zamanında annemin baskısı ile başladım . Benim kazancım yok benim burdaki kazancım izin alabilmek tüp bebek tedavilerinde ameliyatlarda aşılama da vs ondan kaldım şimdi kart borcum bitsin çıkıcam tek maaş ile zor geçinmek ama stresimin azalacağını düşünüyorum . Baksana ablası da kapak attın buraya diyor cok argoca bir kelime . Çok saçma sapan geçirmişim hayatı keşkelerim çok bu konuda keşkelerim hiç bitmicek sanırım .
Ne tedavisi bebek mi düşünüyorsun.
Menünde dolmayı beğenmedim sadece . Yeri yanlış o da afiyet olsun canım

Sabah
1 dilim ekmeğe krem peynir
1 minik salatalık
Ara
Bitki çayım
5 badem çiğ
Öğlen
1 tabak kadar yeşil mercimekli patlıcan
2 yk kadar nohutlu bulgur
1 havuç turşu
Ara
5 çiğ fındık
Akşam
1 muzla muzlu süt büyük bardak
1 minik salatalık
3 bardak dukan birası
Suyu saymadım 1 lt daha eklerim

Spor
Yürüyüş yaptım yolu uzatarak 15 dk kadat
Belki jumping jack tarzı video yaparım

Aslında soğukta içiliyor serin serin uğraşmak zor gelmese bende yaparım

Öyle aslında çok haklısın canım
Ama düğünden sonra nişanlım 1 hafta kalabilcek sadece evimizde o yüzden eksik olmasın evinin tadını alsın istiyorum belki de gereksiz ama bilmiyorum işte

Ben kaçırmışım ne oldu kuzum

Kızlar şu meyveli yoğurtları yemeyin gerçekten çok kötüler
Kendiniz yapın yoğurdunuzu isterseniz meyveli mayalayın isterseniz probiyotiğinizi katın içine. Piyasada her bütçeye uygun yoğurt makinesi var. Hem size hem çocuklarınıza ailenize daha iyi olur. Ben dün yedim bugünde N Nidsalii nin menüsünde gördüm gerçekten evinizde kendi yaptığınız çok daha lezzetli ve katkısız. Söylemek istedim fikrimi
Sevgiler

Ay çok haklısın abla Ama işte bi görünce dayanamadımMalum can isteyince cidden yememek lazım
Ne tedavisi bebek mi düşünüyorsun.
Menünde dolmayı beğenmedim sadece . Yeri yanlış o da afiyet olsun canım
Dolma akşam yemeği olunca itiraz olmuyor bide daha küçüğüm abla bebekten önce bi eş bulmak lazım
Afiyet olsun canım güzel menü
Kelek deyince turşusunu hayal ettim.
Ben kaçırdım sanırım ne tedavisi bu
Herşey güzel olsun canım sağlıklı mutlu olsun
Tedavide abla şey polikistik over için gitmiştim rahimde kanserden şüphelendiler ilk ilaç tedavisine başlayacaklarmış daha sonra ameliyat ile temizlenir dediler ilaç etki etmezse o ilaç içinde az kilo olursa dozuda az olur Yan etkiside az olur diye az biraz verebilirsen ver dediler bide bu hafta koşturmaktan tahlillerden falan aşırı bitkin düşmüşüm toparlanıp öyle başlarım artık sonu hayırlı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…