- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.821
keyfine bak kuzum nasıl mutlu olacaksan onlar düşünsünvalla hiçte umrum değil tazmnatımı 1ay sonrasına atamam cıkıcam işte banane
dikişleriyi canim bugün is yerindeki d0ktora gittim sargiyi degistirdi temizledi biraz iyi görünüyo yara dedi ben bakmadim tabi:) tekrar sardi haftayada dikisler alincak iste
google teyzeden bak pazar günü resim atarım sana canlı canlıorasi ne kiz öyle ismide bi degisikmis:)
oo kiz kiza plan hep süper olurevet annemle ve kardesimle denk gelcez bir iki gün bizim oralara gidince esimle sonrasinda zaten Istanbul ve izmir... ayin 4ünde cikcaz kismet olursa yola kayinvalidemlerle birlikde iki araba.
aaa gercektenmi naptiysam hastanede artik hihihhi... iyi kuzum ya Sabah is yerinde doktora gittim yeni sargi yapti iyilesmis baya yara dedi ben bakmadim ama simdi renkli bi sargi yapti kirmizi öyle dolaniom ortalikda
ahahaah korkutmaaaa beniiiiii yok hic acimadikeyfine bak kuzum nasıl mutlu olacaksan onlar düşünsün
dikişleraçarken acıdı mı sargıyı
tamam bakim, yolla vallah merak ederim zaten... süper cok iyi canim... evet gerci iki arabadada söför tek ama olsun:) busene bende kullancam nasip olursa en azindan iyi yerlerde kullanim diyorumgoogle teyzeden bak pazar günü resim atarım sana canlı canlı
evet iyi anlaşıyorum şükür güzel geçer diye düşünüyorum . kalabalık olmakta yolculuk sırasında iyi oluyor şoför gerekli
Annemler geldı canım 1 hafta bendeler hergun bol kalorılı seyler yaparlar d
Yaaa kusme soz cok dıkkat edıcem cıs cos yemıcem
8de acılıyor polklınık
Bak hemen ogrenmıssın yerımı yukarı cıkcak ama yukardayım
Yapalım canım bı ogun guzel yersem devaöı
valla yapcam bugün aten yumurtlama dönemim değil
ay valla ibretlik kız ya mail atmayı bilmemek ne demek kör de değil ya alıcı yazıyo nasıl yanlış göndermişbedavaya laf yedim onun yüzünden
onu kovmuyosunuz bari beni kovun diye aglıcam yakında
ohhh misssssbizde balkon cok severizde sehpayla takılıyoduk artık gelsin kahvaltılar aksam cayları
Ay sorma bi giriyorum buraya okuyorum yazamadan geri cikmak zorunda kalıyorum bi iş var elimde bitirebildiğim kadar bitirmem lazım sen nasılsın?
Yok kız korkma en zoru geçti bana bakma sen :)ahahaah korkutmaaaa beniiiiii yok hic acimadi
Ya bende kullanmak istiyorum ama korkuyorum trafikten birine zarar vermekten falan . Yollarım aksilik olmazsa pazar gidiceztamam bakim, yolla vallah merak ederim zaten... süper cok iyi canim... evet gerci iki arabadada söför tek ama olsun:) busene bende kullancam nasip olursa en azindan iyi yerlerde kullanim diyorum
Yaptım 3 bardak içtim. 1 bardak döktüm tadı kötü yaöğrendim tabi8de gidicem sabah bide eski evin orda kalmış kaydım kafayı yicem çok uzak
yap kuzum madem sen bilirsin
ay valla ibretlik kız ya mail atmayı bilmemek ne demek kör de değil ya alıcı yazıyo nasıl yanlış göndermiş
ohhh misssss
Çok şişim dukan yaptım ama halen sisim işe yarar umarım. Senden sonra devam edecek olan var mı işin kalanına.Ay sorma bi giriyorum buraya okuyorum yazamadan geri cikmak zorunda kalıyorum bi iş var elimde bitirebildiğim kadar bitirmem lazım sen nasılsın?
Yaptım 3 bardak içtim. 1 bardak döktüm tadı kötü ya.
Çok şişim dukan yaptım ama halen sisim işe yarar umarım. Senden sonra devam edecek olan var mı işin kalanına.
Ne güzel bir iş arkadaşısın sen öyle :) .Dukani bi kac gun daha yap faydasini görürsün , ben işim olmadığı için yardım ediyorum birine artık kalanınıda o yapsınhic düsünemicem
Üzülme ponçikim bak onuda bulamayanlar var.evet
şuan tv mutfak masası yatak odası dolabı halı ve perdeler yokbeyaz eşyalarım ve kombimizde kurulmadı
Sen amcanla birlikte çalışıyordun değil mi canım. Çok zor akraba ile çalışmakağzından kaçırdı kadın şuan herşeye sessiz kalıyorum normalde daha erken çıkıcaktım süpriz harcamalar olunca kaldı
beni çalışmak değilde başka şekildeki sıkıntılar yordu . huzur istiyorum açıkçası .
evet kimse yok bugün herkes yoğun sanırım
Afiyet olsun canım güzel menüSchonerDuft
Yine alakasız bir biçimde araya girerek herkese merhabaKonulardan çok uzağım ben bu sefer ayrı bi uzak kaldım kızmakta haklısınız Ama bi türlü konularda yakalayamıyorum Neysem bugün ki menüyü yazayım
Kalkınca
1 büyük bardak su
2 kayısı
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Domates,kelek
1 kk tulum peynir
1 tk krem peynir
1.5 dilim ekmek
1 fincan yeşil çay
Ara
Sade Türk kahvesi
1adet meyveli danone
Akşam
1.5 kepçe çorba
1 adet biber dolması
Yoğurt
1 küçük üçgen karpuz
Ara
Sade Türk kahvesi
2 fincan şekersiz çay
Yatana kadar 3 lt su olur
SPOR
Sabah: 10 dk ısınma zıplama 10 dk git kardiyo
10 bin adım
Yarın ki yapılacak tahliller kontrol ve tedavilerden sonra perşembe günü hormon sıfırlama diyetine başlayacağımbiraz kilo vermem gerekiyormuş daha sonra tedaviye başlanabilirmiş yarından sonra sıkı bir şekilde başlarım inşallah
Bu haftada baya bi sıkıntı sorun hastane falan diyince her şeyi unutmuşum hepinizden tekrar özür dilerimsizler nasılsınız iyisinizdir inşallah
Öz amcam değil ama babamın çocukluk arkadaşı gibi birşey. Is öğreneyim diye zamanında annemin baskısı ile başladım . Benim kazancım yok benim burdaki kazancım izin alabilmek tüp bebek tedavilerinde ameliyatlarda aşılama da vs ondan kaldım şimdi kart borcum bitsin çıkıcam tek maaş ile zor geçinmek ama stresimin azalacağını düşünüyorum . Baksana ablası da kapak attın buraya diyor cok argoca bir kelime . Çok saçma sapan geçirmişim hayatı keşkelerim çok bu konuda keşkelerim hiç bitmicek sanırım .Sabahtan beri alıntı yapıp bırakıyorum nasıl tatil bu ya hiç kendime zaman ayıramıyorum
Üzülme ponçikim bak onuda bulamayanlar var.Hem herşey tam olsun diye bu çaba niye yavaş yavaş yaparsınız. Gönüller bir olsun
Bi de bana bak
Ev yok eşya yok bi arabam bi bebek aram bide 3-5 giysi...
Sen amcanla birlikte çalışıyordun değil mi canım. Çok zor akraba ile çalışmak
Çalışır ter döker kazanır bi yatırım yaparsın sana söyleyecekleri şu olur. Bizim sayemizde ev bark sahibi oldune kötü.
Hem yanlış hatırlamıyorsam sen standardın altında ücretle çalışıyordun orada. Boşver bide terbiyesiz konuşmalar var bırak gitsin. Dilerim oralardaki en güzel iş senin olur hepsi de çatlar
*** Ben bir sürü alıntı yapmıştım ya nerde diğerleri
Ne tedavisi bebek mi düşünüyorsun.SchonerDuft
Yine alakasız bir biçimde araya girerek herkese merhabaKonulardan çok uzağım ben bu sefer ayrı bi uzak kaldım kızmakta haklısınız Ama bi türlü konularda yakalayamıyorum Neysem bugün ki menüyü yazayım
Kalkınca
1 büyük bardak su
2 kayısı
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Domates,kelek
1 kk tulum peynir
1 tk krem peynir
1.5 dilim ekmek
1 fincan yeşil çay
Ara
Sade Türk kahvesi
1adet meyveli danone
Akşam
1.5 kepçe çorba
1 adet biber dolması
Yoğurt
1 küçük üçgen karpuz
Ara
Sade Türk kahvesi
2 fincan şekersiz çay
Yatana kadar 3 lt su olur
SPOR
Sabah: 10 dk ısınma zıplama 10 dk git kardiyo
10 bin adım
Yarın ki yapılacak tahliller kontrol ve tedavilerden sonra perşembe günü hormon sıfırlama diyetine başlayacağımbiraz kilo vermem gerekiyormuş daha sonra tedaviye başlanabilirmiş yarından sonra sıkı bir şekilde başlarım inşallah
Bu haftada baya bi sıkıntı sorun hastane falan diyince her şeyi unutmuşum hepinizden tekrar özür dilerimsizler nasılsınız iyisinizdir inşallah
Aslında soğukta içiliyor serin serin uğraşmak zor gelmese bende yaparımYaptım 3 bardak içtim. 1 bardak döktüm tadı kötü ya.
Çok şişim dukan yaptım ama halen sisim işe yarar umarım. Senden sonra devam edecek olan var mı işin kalanına.
Öyle aslında çok haklısın canımSabahtan beri alıntı yapıp bırakıyorum nasıl tatil bu ya hiç kendime zaman ayıramıyorum
Üzülme ponçikim bak onuda bulamayanlar var.Hem herşey tam olsun diye bu çaba niye yavaş yavaş yaparsınız. Gönüller bir olsun
Bi de bana bak
Ev yok eşya yok bi arabam bi bebek aram bide 3-5 giysi...
Sen amcanla birlikte çalışıyordun değil mi canım. Çok zor akraba ile çalışmak
Çalışır ter döker kazanır bi yatırım yaparsın sana söyleyecekleri şu olur. Bizim sayemizde ev bark sahibi oldune kötü.
Hem yanlış hatırlamıyorsam sen standardın altında ücretle çalışıyordun orada. Boşver bide terbiyesiz konuşmalar var bırak gitsin. Dilerim oralardaki en güzel iş senin olur hepsi de çatlar
*** Ben bir sürü alıntı yapmıştım ya nerde diğerleri
Ben kaçırmışım ne oldu kuzumÖz amcam değil ama babamın çocukluk arkadaşı gibi birşey. Is öğreneyim diye zamanında annemin baskısı ile başladım . Benim kazancım yok benim burdaki kazancım izin alabilmek tüp bebek tedavilerinde ameliyatlarda aşılama da vs ondan kaldım şimdi kart borcum bitsin çıkıcam tek maaş ile zor geçinmek ama stresimin azalacağını düşünüyorum . Baksana ablası da kapak attın buraya diyor cok argoca bir kelime . Çok saçma sapan geçirmişim hayatı keşkelerim çok bu konuda keşkelerim hiç bitmicek sanırım .
Ne tedavisi bebek mi düşünüyorsun.
Menünde dolmayı beğenmedim sadece . Yeri yanlış o da afiyet olsun canım
Ay çok haklısın abla Ama işte bi görünce dayanamadımKızlar şu meyveli yoğurtları yemeyin gerçekten çok kötüler
Kendiniz yapın yoğurdunuzu isterseniz meyveli mayalayın isterseniz probiyotiğinizi katın içine. Piyasada her bütçeye uygun yoğurt makinesi var. Hem size hem çocuklarınıza ailenize daha iyi olur. Ben dün yedim bugünde N Nidsalii nin menüsünde gördüm gerçekten evinizde kendi yaptığınız çok daha lezzetli ve katkısız. Söylemek istedim fikrimi
Sevgiler
Dolma akşam yemeği olunca itiraz olmuyorNe tedavisi bebek mi düşünüyorsun.
Menünde dolmayı beğenmedim sadece . Yeri yanlış o da afiyet olsun canım
Tedavide abla şey polikistik over için gitmiştim rahimde kanserden şüphelendiler ilk ilaç tedavisine başlayacaklarmış daha sonra ameliyat ile temizlenir dediler ilaç etki etmezse o ilaç içinde az kilo olursa dozuda az olur Yan etkiside az olur diye az biraz verebilirsen ver dediler bide bu hafta koşturmaktan tahlillerden falan aşırı bitkin düşmüşüm toparlanıp öyle başlarım artık sonu hayırlı olur inşallahAfiyet olsun canım güzel menü
Kelek deyince turşusunu hayal ettim.
Ben kaçırdım sanırım ne tedavisi bu
Herşey güzel olsun canım sağlıklı mutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?