- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.841
İnşallah canım geçmiş olsun. Allah beterinden korusunAy çok haklısın abla Ama işte bi görünce dayanamadımMalum can isteyince cidden yememek lazım
Dolma akşam yemeği olunca itiraz olmuyorbide daha küçüğüm abla bebekten önce bi eş bulmak lazım
Tedavide abla şey polikistik over için gitmiştim rahimde kanserden şüphelendiler ilk ilaç tedavisine başlayacaklarmış daha sonra ameliyat ile temizlenir dediler ilaç etki etmezse o ilaç içinde az kilo olursa dozuda az olur Yan etkiside az olur diye az biraz verebilirsen ver dediler bide bu hafta koşturmaktan tahlillerden falan aşırı bitkin düşmüşüm toparlanıp öyle başlarım artık sonu hayırlı olur inşallah
Kuzum sen kaç yaşındasın ki ..Ay çok haklısın abla Ama işte bi görünce dayanamadımMalum can isteyince cidden yememek lazım
Dolma akşam yemeği olunca itiraz olmuyorbide daha küçüğüm abla bebekten önce bi eş bulmak lazım
Tedavide abla şey polikistik over için gitmiştim rahimde kanserden şüphelendiler ilk ilaç tedavisine başlayacaklarmış daha sonra ameliyat ile temizlenir dediler ilaç etki etmezse o ilaç içinde az kilo olursa dozuda az olur Yan etkiside az olur diye az biraz verebilirsen ver dediler bide bu hafta koşturmaktan tahlillerden falan aşırı bitkin düşmüşüm toparlanıp öyle başlarım artık sonu hayırlı olur inşallah
Bende eşimle kipaya indim az yürüdük iyi geldi .Kızlar iyi akşamlar hepinize
Akşam sporu 45dk yürüyüşü yaptım
Çok güzel oldu beeeeeee
Eveeett canım ablalarım
Tup bebek tedavisi gordun mu gorecekmisin benim kizim da tup bebekÖz amcam değil ama babamın çocukluk arkadaşı gibi birşey. Is öğreneyim diye zamanında annemin baskısı ile başladım . Benim kazancım yok benim burdaki kazancım izin alabilmek tüp bebek tedavilerinde ameliyatlarda aşılama da vs ondan kaldım şimdi kart borcum bitsin çıkıcam tek maaş ile zor geçinmek ama stresimin azalacağını düşünüyorum . Baksana ablası da kapak attın buraya diyor cok argoca bir kelime . Çok saçma sapan geçirmişim hayatı keşkelerim çok bu konuda keşkelerim hiç bitmicek sanırım .
Ne tedavisi bebek mi düşünüyorsun.
Menünde dolmayı beğenmedim sadece . Yeri yanlış o da afiyet olsun canım
PAZARTESİ KİLO BİLDİRİMİ
VEsegus (64,80/65.5/64.5
CUMA HEDEF
SchonerDuft (68,70/69,80/68,00
bi-zuzu ( 59.2/ G.k/ 59.2)
tobosoludulcinea (62,6 /62,5/62
kayacans (75,0/75/73
patient women (81,8/81,8/81,0
lilipit (74.60/74.25/73.75)
Buki_89 (66,50/67,2/65
Nidsalii (62,2/62,1/61,5)
gamzelim080 (76,4/g.k/h.k
selcanmehmetcan( 76.0/76.1/75.5
Turkuaz07 (72,40/71,6/ 55
nilesss (73,8/74/73)
*** Hedefi tutturamayanlara ceza uygulaması başlıyor. Bu cuma hedefini tutturamayanlara (yaklaşım oranlarına göre değişen gün sayılarında) ŞEKER orucu tutturuyoruz.
Artı gelenin cezası büyük olur
Takım birincimize de (hedefini tutturmuş olmak şartı ile) ödül belirleyelim.
Bak memun guzel saglikli buldum afiyet olsun canimmmSabah
1 dilim ekmeğe krem peynir
1 minik salatalık
Ara
Bitki çayım
5 badem çiğ
Öğlen
1 tabak kadar yeşil mercimekli patlıcan
2 yk kadar nohutlu bulgur
1 havuç turşu
Ara
5 çiğ fındık
Akşam
1 muzla muzlu süt büyük bardak
1 minik salatalık
3 bardak dukan birası
Suyu saymadım 1 lt daha eklerim
Spor
Yürüyüş yaptım yolu uzatarak 15 dk kadat
Belki jumping jack tarzı video yaparım
Bende hep organik saglikli beslenme taraftariyim helede hazir gida sadece biskuvi girer birde tavukKızlar şu meyveli yoğurtları yemeyin gerçekten çok kötüler
Kendiniz yapın yoğurdunuzu isterseniz meyveli mayalayın isterseniz probiyotiğinizi katın içine. Piyasada her bütçeye uygun yoğurt makinesi var. Hem size hem çocuklarınıza ailenize daha iyi olur. Ben dün yedim bugünde N Nidsalii nin menüsünde gördüm gerçekten evinizde kendi yaptığınız çok daha lezzetli ve katkısız. Söylemek istedim fikrimi
Sevgiler
Sorun neydi acaba bende yaptiracagim cok strese girdim ya,iki uc gundur iyi degilim yatiyorum kalkıyorum kg vermek tup bebek sürekli aklimda stres oldum hic mutlu degilim moralman toparlanmam lazimm, bide bu ay sonu baslayalim diyorum ama daha cok kg vermem lazimmTup bebek tedavisi gordun mu gorecekmisin benim kizim da tup bebek
Cnm ıyı degıl yalilipit
Bugün senin hiç mesajına rastlamadım. En son küçük çocuğununda ateşlendiğini yazmıştın. Herşey yolunda mı? Nasıl oldular?
Bu lıste cnm dıyetısyenın verdıgıne uygunmuMenü
Sabah yas kayisi,kiraz sapi cay
12:30da peynir t.bugday ekmek
Ara soguk as bi kase
Aksam kiyma kavurmasi bol acili iki dilim ekmek
Ara uc erik
Ara bi neskafe
Ara kirazsapi cay
2,5lt su 35dk kondisyon bisiklet,15dk yürüyüş
Bugun canim hic bisey yapmak isemedi zorla spora verdim,kızlar desteginize ihtiyacim var,diyetteyim mutsuzumm:)
Hani aclik degil ruhsal aclik yerine birsey koyamiyorum sanki..
Cnm emzıyor musunBebisten firsat bulmusken bende yazayim
Sabah sucuklu 2 yumurta 1.5 dilim cavdar ekm.
Oglen 1 halley 2 kucuk parca cikolata (adet olacakmisim meger)
Aksam bi kepce corba 4 tane firinda kofte 4 dilim patates
Tabi s ve a yemek oncesi zenfelli elma sirkesi ve bitki cayim
30 dakika yurusus
3 lt su
Yok canim bugun ruh halim bozuktu boyle beslendimm listeye uygun değil yani..dikkat ederimBu lıste cnm dıyetısyenın verdıgıne uygunmu
Karısık geldı bana da
Yedıklerın gayet guzel ancak ogle yemegı yok mu?SchonerDuft
Yine alakasız bir biçimde araya girerek herkese merhabaKonulardan çok uzağım ben bu sefer ayrı bi uzak kaldım kızmakta haklısınız Ama bi türlü konularda yakalayamıyorum Neysem bugün ki menüyü yazayım
Kalkınca
1 büyük bardak su
2 kayısı
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Domates,kelek
1 kk tulum peynir
1 tk krem peynir
1.5 dilim ekmek
1 fincan yeşil çay
Ara
Sade Türk kahvesi
1adet meyveli danone
Akşam
1.5 kepçe çorba
1 adet biber dolması
Yoğurt
1 küçük üçgen karpuz
Ara
Sade Türk kahvesi
2 fincan şekersiz çay
Yatana kadar 3 lt su olur
SPOR
Sabah: 10 dk ısınma zıplama 10 dk git kardiyo
10 bin adım
Yarın ki yapılacak tahliller kontrol ve tedavilerden sonra perşembe günü hormon sıfırlama diyetine başlayacağımbiraz kilo vermem gerekiyormuş daha sonra tedaviye başlanabilirmiş yarından sonra sıkı bir şekilde başlarım inşallah
Bu haftada baya bi sıkıntı sorun hastane falan diyince her şeyi unutmuşum hepinizden tekrar özür dilerimsizler nasılsınız iyisinizdir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?