Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok canim bugun ruh halim bozuktu boyle beslendimm listeye uygun değil yani..dikkat ederim
Sen ıyı olda cnm
Onemlı olan kafanın rahat olması
Bnmde bozuktu sorma
Ikı haftadır cocukların hastalıgı
Uykusuzluk
Cok bunaldm
Uzuntude çabası
Onemlı hastalık degıl cok sukur
Allah beterınden saklasın

Ayy allah yardimcin olsun,cocuklar duse kalka hastalana hastalana buyuyorlar iste,rabbim buyuk dert vermesin,cok gecmis olsun..

Yine de menunu begendim maşallah guzel besleniyorsun,sadece makarna olmamis,seninde duzenin bozuldigu için enerjiye ihtiyacin var,bir an once toparlanirsiniz ins..

Tup bebek tedavisi gordun mu gorecekmisin benim kizim da tup bebek
Yok kuzum 3 kere yaptırdım pgt için olmadı şimdi olursa doğal ya da aşılama başka düşünce yok kafamızda. Senin kaçıncı denemede oldu
Bak memun guzel saglikli buldum afiyet olsun canimmm
Sağol canım
Seni anlıyorum haftalardır bende o moddayım stresini azaltma yolları bulman lazım öyle başla tedaviye stres olumsuz etkiliyor biliyorsun
Çok geçmiş olsun canım ya minige

Afiyet olsun canım

Ne güzel bir iş arkadaşısın sen öyle :) .
2 3 gün yapsam yumurtlama dönemine gelecek bir şey olur mu . Biri düşük yaparsın gibi birşey demişti zaten tadı çok kötü ya zorla 3 bardak içtim
6 aydır hiç işim yok kuzum boşa gelip gidiyorum rahatsız oluyorum artık aldığım paradan çıkarsınlar niye tutuyolar diye düşünmeye başladım (kendim çıkmam 8 senem bitecek :)) gönüllü yardım ediyorum işi olanlara

öle bi riskin varsa hiç içme sen canım, kabak detoksunu mu denesen acaba bi 2 gün

Bende eşimle kipaya indim az yürüdük iyi geldi .
Bu ara sağlam spor yapıyorsun hadi bakalım bub hafta da 2 kilo verebilirsin böyle giderse

kardeşim spor yapıyorum yapmaya çalışıyorum ama sabah tartıya çıktım hala sabit görünüyorum..75lerde ..
sanırım hafta sonu kahvaltısının etkisi ..ya da adet olacam bugün yarın ondan olabilir...

ama bugün ve yarında böyle dikkat edersem 2 kg olmasa da 1kg vs vermiş olurum inşaallah...

günaydın arkadşlar ..

dünki menüm

sabah 2 yumurta haşlanmış
2 dilim ekmek

ara. yarım grissino

öğle
köfte salata ayran

ara. bi light kefir
yarım grissino

akşam
10kaşık kabak yemeği bi kaşık pilav bi dilim ekmek yoğurt

ara.üzüm

Ayy sorma bu sefer neden cok korkuyorum icten ice kendimi yiyip bitiriyorum halbuki güçlü bi kareketerim var hastalikla mucadele etmekte,galiba sukursuzluk seytanin verdigi vesvese bu sanirim,toparlanacagim ins.bide sunu fark ettim son zamanlarda kendimi diyetteyim modundan alamıyorum mutsuz oluyorum hani yiyincede mutlu olmuyorum bir garip birsey,bir an once gitseydi su kg lar cok sıkıldım hedefim var hayalim var bir an once tedaviye baslamak,bari bayramaca 6 kg verirmiyim kendime olan guvenime noldu,ama icimden bir ses zayiflayacaksin ama yavaş boyle beynime komut veriyorum galiba...yada nasipten otesi yok bana kalsa bu ay ama kg yuzundende hic rikse atmak istemiyorum verdigim paralarda cope gitmesin istiyorum hem vicdanen rahat olacagim ins..

Ah canım bebeğim çok geçmiş olsun. İnşallah atlatır hemen. Sanada çok zor hem yorgunluğu hem üzüntüsü olur. Sende dikkat et kendine. Hem buna şükür Allah dermansız dertler vermesin kuzucum.

fotoğrafla gelsin veririm demiş anneme ama 9da mı gelir aile hekimi diyosunn
Evet canım tabı asm nız sınıf olup esnek mesaı yoksa 9da baslar. Bızde fıx 9da baslanır poliklinige ama oturdugum mahallede her doktorun saatı farklı kımısı 10da baslıyo kımısı 7de

Canım bemde bugun dukan bırası yapıyorum cok hosuma gıttı bıra nıyetıne cekıyprum  ben yarın kabak yapmayı dusundum o ıyı gelıyo bana hem lezzetlı. Bıde bu dukan bırasını yaparken normal yıyoruz dımı yanı yıne dıyet seklınde devammı yoksa sadece dukan bırasınımı ıcıyoruz.

Dünkü menümü yazayım
Kahvaltı
Haslanmis 1 yumurta
Söğüş domates salatalık
1 yk kadar peynir

Ögle
2 fındık lahmacın
Bol yeşillik ayran

Akşam
Taze fasulye
Izgara tavuk derisiz sanırım 4 but yedim
Turşu ve biraz yeşillik

Gün boyunca 2lt den fazla su
Açık sekersiz çay
1 şekersiz turk kahvesi

1bucuk saat kadar da havuzda yuzdüm ve bugun heryerim et kırıgı olmuş kaslarım ağrıyo

SchonerDuft canim bugun karar verdim sağlıklı yumurta olusmasi icin kurlere başlıyorum,hem kendimide test edecegim kg yonden etkiliyecekmi yanliz bu kurleri uygularken yemeği biraz azaltabilirim kg almamak icin..aslan pencesi+ari poleni+incir kuru de uygulamayi dusunuyorum.birde demir hapini kullanacagim ins demirim dusuktu ilaci aldim kullanmamistim..olur ya birden fikrim degisirse dr gidersem hic olmasa hazirlik olsun vucudum degerlerim iyi olsun sifa rabbimden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…