- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.861
Sen ıyı olda cnmYok canim bugun ruh halim bozuktu boyle beslendimm listeye uygun değil yani..dikkat ederim
Ayy allah yardimcin olsun,cocuklar duse kalka hastalana hastalana buyuyorlar iste,rabbim buyuk dert vermesin,cok gecmis olsun..Sen ıyı olda cnm
Onemlı olan kafanın rahat olması
Bnmde bozuktu sorma
Ikı haftadır cocukların hastalıgı
Uykusuzluk
Cok bunaldm
Uzuntude çabası
Onemlı hastalık degıl cok sukur
Allah beterınden saklasın
Yine de menunu begendim maşallah guzel besleniyorsun,sadece makarna olmamis,seninde duzenin bozuldigu için enerjiye ihtiyacin var,bir an once toparlanirsiniz ins..İşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 7:30 kahvalti
1 sekersiz cay, 5 adet siyah zeytin, 3 adet yesil zeytin,1 dilim kizarmis ekmek, kahvaltılık salatalık, yesil bıber 1 kıbrıt kutusu beyaz peynır, bir parça varil peyniri, 1 haslanmıs yumurta
Ara ogun 1o:30
2 kayisi
1 kupa poşet çay ballı ıhlamur
Oglen 12:30
Bır porsıyon kabak yemegı
Bır kase yogurt
Bır salatalık
2 biber
Ara öğün 15:30
Bır kupa ballı ıhlamur poşet sekersız
Bir tane mürdüm eriği
16:30 kaçağı sıcak simit
Aksam 17:00
Bir tabak makarna
Domates salatalık
Bir bardak ayran
Ara ogun 21:30
Kucuk dondurma
Notlar: sekersız 21 gune baslamıstım yapamadm, erteledm baslangıcı çocuklarım hasta duzenım alt ust, uykusuzluk perısanlkk, işyerınde de sıkıntılarım var
Cuma kilo:74.600
Güncel kilo: 74.000
Haftalık hedef: -850
Hedefe kalan: -250
Gruba katılım tarih / kilo: 24.07.2017 / 84.9
İzne ayrılış tarih / kilo: 18.11. 2017 / 75.8
Toplam kayıp: 9.750
İzinden dönüş tarih / kilo: 06.07.2018 / 75.15
1. Hafta: -900
2. Hafta :-550
Bu hafta :-600
Toplam kayip:10.900
Ana hedefe kalan:5.000
Yok kuzum 3 kere yaptırdım pgt için olmadı şimdi olursa doğal ya da aşılama başka düşünce yok kafamızda. Senin kaçıncı denemede olduTup bebek tedavisi gordun mu gorecekmisin benim kizim da tup bebek
Sağol canımBak memun guzel saglikli buldum afiyet olsun canimmm
Seni anlıyorum haftalardır bende o moddayımMenü
Sabah yas kayisi,kiraz sapi cay
12:30da peynir t.bugday ekmek
Ara soguk as bi kase
Aksam kiyma kavurmasi bol acili iki dilim ekmek
Ara uc erik
Ara bi neskafe
Ara kirazsapi cay
2,5lt su 35dk kondisyon bisiklet,15dk yürüyüş
Bugun canim hic bisey yapmak isemedi zorla spora verdim,kızlar desteginize ihtiyacim var,diyetteyim mutsuzumm:)
Hani aclik degil ruhsal aclik yerine birsey koyamiyorum sanki..
Çok geçmiş olsun canım ya minigeCnm ıyı degıl ya
Kanında yuksek enfeksıyon cıktı
Igne verdı
Ama kac gecedır ateslı
Suan yıne cıktı atesı
Ondan gıremedım
Hıc durmuyor
Mızmız cok
Eve geldıgımde yapısıyor bana sürekli aglama ınleme halınde kucuk kuzum
Afiyet olsun canımİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 7:30 kahvalti
1 sekersiz cay, 5 adet siyah zeytin, 3 adet yesil zeytin,1 dilim kizarmis ekmek, kahvaltılık salatalık, yesil bıber 1 kıbrıt kutusu beyaz peynır, bir parça varil peyniri, 1 haslanmıs yumurta
Ara ogun 1o:30
2 kayisi
1 kupa poşet çay ballı ıhlamur
Oglen 12:30
Bır porsıyon kabak yemegı
Bır kase yogurt
Bır salatalık
2 biber
Ara öğün 15:30
Bır kupa ballı ıhlamur poşet sekersız
Bir tane mürdüm eriği
16:30 kaçağı sıcak simit
Aksam 17:00
Bir tabak makarna
Domates salatalık
Bir bardak ayran
Ara ogun 21:30
Kucuk dondurma
Notlar: sekersız 21 gune baslamıstım yapamadm, erteledm baslangıcı çocuklarım hasta duzenım alt ust, uykusuzluk perısanlkk, işyerınde de sıkıntılarım var
Cuma kilo:74.600
Güncel kilo: 74.000
Haftalık hedef: -850
Hedefe kalan: -250
Gruba katılım tarih / kilo: 24.07.2017 / 84.9
İzne ayrılış tarih / kilo: 18.11. 2017 / 75.8
Toplam kayıp: 9.750
İzinden dönüş tarih / kilo: 06.07.2018 / 75.15
1. Hafta: -900
2. Hafta :-550
Bu hafta :-600
Toplam kayip:10.900
Ana hedefe kalan:5.000
6 aydır hiç işim yok kuzum boşa gelip gidiyorum rahatsız oluyorum artık aldığım paradan çıkarsınlar niye tutuyolar diye düşünmeye başladım (kendim çıkmam 8 senem bitecek :)) gönüllü yardım ediyorum işi olanlaraNe güzel bir iş arkadaşısın sen öyle :) .
2 3 gün yapsam yumurtlama dönemine gelecek bir şey olur mu . Biri düşük yaparsın gibi birşey demişti zaten tadı çok kötü ya zorla 3 bardak içtim
Bende eşimle kipaya indim az yürüdük iyi geldi .
Bu ara sağlam spor yapıyorsun hadi bakalım bub hafta da 2 kilo verebilirsin böyle giderse
Yok kuzum 3 kere yaptırdım pgt için olmadı şimdi olursa doğal ya da aşılama başka düşünce yok kafamızda. Senin kaçıncı denemede oldu
Sağol canım
Seni anlıyorum haftalardır bende o moddayımstresini azaltma yolları bulman lazım öyle başla tedaviye stres olumsuz etkiliyor biliyorsun
Çok geçmiş olsun canım ya minige
Gunaydin canim afiyet olsun guzel menugünaydın arkadşlar ..
dünki menüm
sabah 2 yumurta haşlanmış
2 dilim ekmek
ara. yarım grissino
öğle
köfte salata ayran
ara. bi light kefir
yarım grissino
akşam
10kaşık kabak yemeği bi kaşık pilav bi dilim ekmek yoğurt
ara.üzüm
Ah canım bebeğim çok geçmiş olsun. İnşallah atlatır hemen. Sanada çok zor hem yorgunluğu hem üzüntüsü olur. Sende dikkat et kendine. Hem buna şükür Allah dermansız dertler vermesin kuzucum.Cnm ıyı degıl ya
Kanında yuksek enfeksıyon cıktı
Igne verdı
Ama kac gecedır ateslı
Suan yıne cıktı atesı
Ondan gıremedım
Hıc durmuyor
Mızmız cok
Eve geldıgımde yapısıyor bana sürekli aglama ınleme halınde kucuk kuzum
Evet canım tabı asm nız sınıf olup esnek mesaı yoksa 9da baslar. Bızde fıx 9da baslanır poliklinige ama oturdugum mahallede her doktorun saatı farklı kımısı 10da baslıyo kımısı 7defotoğrafla gelsin veririm demiş anneme ama 9da mı gelir aile hekimi diyosunn
Günaydın canımGünaydın kızlar nasılsınız
Canım bemde bugun dukan bırası yapıyorum cok hosuma gıttı bıra nıyetıne cekıyprum  ben yarın kabak yapmayı dusundum o ıyı gelıyo bana hem lezzetlı. Bıde bu dukan bırasını yaparken normal yıyoruz dımı yanı yıne dıyet seklınde devammı yoksa sadece dukan bırasınımı ıcıyoruz.dortty nin verdiği çorbayı yapacam smothie de yazmış onu da yaparım senin önerin var mı ?
olsun kontroller önemli gerçi eskiden kontrol mü vardı . neyse sen aksatma zaten 15 gün sonra çıkıcaksın işten rahat edersin
pişirirken sarımsak koysam nasıl olur rende yapıp haşlıcam blenderdan geçecem bu kadar dimi. yarın anneme gidecem 2 haftadır görmüyorum orda yapamam zorlanırım perşembe günü yaparım bugün dukan birası yapıyorum akşamda muzlu süt içicem dengeler bu haftayı sanırım
Pakedim bitti annemlerdeyim simdi bugün yüklemeye çalışıcam fırsat bulabilirsem canim :)Silent Scream sen nerelerdesin kuzu
Canım kac kılo verdırıyo bu dukan bırasıdukn birası ne zaman wcye çıkarar dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?