- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.881
Pakedim bitti annemlerdeyim simdi bugün yüklemeye çalışıcam fırsat bulabilirsem canim :)Silent Scream sen nerelerdesin kuzu
Gunaydin kaptanimm :))Günaydın kızlar
Neyse ki ben 10 gun daha ugrasicm sonra benden uzaköğrendim tabi8de gidicem sabah bide eski evin orda kalmış kaydım kafayı yicem çok uzak
yap kuzum madem sen bilirsin
ay valla ibretlik kız ya mail atmayı bilmemek ne demek kör de değil ya alıcı yazıyo nasıl yanlış göndermiş
ohhh misssss
Ananem duymus baktigimi o diktirmis cnm bana da fotosunu yolladilarkaptinn
Canım bebişe nevresim çarşaf alacaktın yada diktirecektin naptın
Ay hadi aldıklarının fotoğraflarını yolla da sevelim
Yok cnm ne kusurukaptinn müslin bezlerden almayı unutma canım hem büyüklerinden hem küçüklerinden
Ben çamaşırlarını dalin sıvı çamaşır deterjanı ile yıkıyorum hep ama uni de güzel. Islak mendilleri uni baby nin yeni doğan İçin ıslak pamuk mendil olanını al mutlaka.
Ay bugün sana taktımda kafayı canım kusura bakma
tamam canım hallettim ben çok teşekkür ederim bizim doktor erken başlıyomuş galibaEvet canım tabı asm nız sınıf olup esnek mesaı yoksa 9da baslar. Bızde fıx 9da baslanır poliklinige ama oturdugum mahallede her doktorun saatı farklı kımısı 10da baslıyo kımısı 7de
10 gün sonra yatışa geçiyosun resmenNeyse ki ben 10 gun daha ugrasicm sonra benden uzak
neden öyle oluyor mesleğe göre mi iş çıkıyor . neyse sende yardım ediyorsun o daha zor bence başkasının işine destek olmak .6 aydır hiç işim yok kuzum boşa gelip gidiyorum rahatsız oluyorum artık aldığım paradan çıkarsınlar niye tutuyolar diye düşünmeye başladım (kendim çıkmam 8 senem bitecek :)) gönüllü yardım ediyorum işi olanlara
öle bi riskin varsa hiç içme sen canım, kabak detoksunu mu denesen acaba bi 2 gün
bende o kadar dikkat ediyorum inmiyor kilom bende spora başlıcam bugün hep yürüyüş yaptım biraz yorayım kendimi bugün. diyetisyene devam ediyor musun ?kardeşim spor yapıyorum yapmaya çalışıyorum ama sabah tartıya çıktım hala sabit görünüyorum..75lerde ..
sanırım hafta sonu kahvaltısının etkisi ..ya da adet olacam bugün yarın ondan olabilir...
ama bugün ve yarında böyle dikkat edersem 2 kg olmasa da 1kg vs vermiş olurum inşaallah...
akşam olmamış pilav ve ekmek yemişsingünaydın arkadşlar ..
dünki menüm
sabah 2 yumurta haşlanmış
2 dilim ekmek
ara. yarım grissino
öğle
köfte salata ayran
ara. bi light kefir
yarım grissino
akşam
10kaşık kabak yemeği bi kaşık pilav bi dilim ekmek yoğurt
ara.üzüm
bizi diyet değilde psikolog paklar aslında rahatlama olunca kilo da veririz . bence de 1 2 kilo daha vermeye çalış keşke dememek için sende kürler yapabilirsen çok iyi olur .Ayy sorma bu sefer neden cok korkuyorum icten ice kendimi yiyip bitiriyorum halbuki güçlü bi kareketerim var hastalikla mucadele etmekte,galiba sukursuzluk seytanin verdigi vesvese bu sanirim,toparlanacagim ins.bide sunu fark ettim son zamanlarda kendimi diyetteyim modundan alamıyorum mutsuz oluyorum hani yiyincede mutlu olmuyorum bir garip birsey,bir an once gitseydi su kg lar cok sıkıldım hedefim var hayalim var bir an once tedaviye baslamak,bari bayramaca 6 kg verirmiyim kendime olan guvenime noldu,ama icimden bir ses zayiflayacaksin ama yavaşboyle beynime komut veriyorum galiba...yada nasipten otesi yok bana kalsa bu ay ama kg yuzundende hic rikse atmak istemiyorum verdigim paralarda cope gitmesin istiyorum hem vicdanen rahat olacagim ins..
diyete devam şekilde içtim tadı berbat ama bugünde yapacam burnumu kapatım içicem bende bir değişlik yok kuzu. ne wc ne pırtılama halen şişliğim var karnımdaCanım bemde bugun dukan bırası yapıyorum cok hosuma gıttı bıra nıyetıne cekıyprum  ben yarın kabak yapmayı dusundum o ıyı gelıyo bana hem lezzetlı. Bıde bu dukan bırasını yaparken normal yıyoruz dımı yanı yıne dıyet seklınde devammı yoksa sadece dukan bırasınımı ıcıyoruz.
anladım kuzum hazır ordayken yaklaşık kilonu bize söylersen cuma bildirimi için onu baz alırız yükleyemezsenPakedim bitti annemlerdeyim simdi bugün yüklemeye çalışıcam fırsat bulabilirsem canim :)
bilmiyorum kiCanım kac kılo verdırıyo bu dukan bırası
bende pro women diye bir ilaç çıktı ona başladım içeriği çok zengin demir vitaminleri b vitaminleri e ve ce vitamini var ama e vitamini kilo aldırabilior ben ondan çok şişmiştim yaklaşık 1 sene kullandım .aslan pençesi çayını içiyorsun değil miSchonerDuft canim bugun karar verdim sağlıklı yumurta olusmasi icin kurlere başlıyorum,hem kendimide test edecegim kg yonden etkiliyecekmi yanliz bu kurleri uygularken yemeği biraz azaltabilirim kg almamak icin..aslan pencesi+ari poleni+incir kuru de uygulamayi dusunuyorum.birde demir hapini kullanacagim ins demirim dusuktu ilaci aldim kullanmamistim..olur ya birden fikrim degisirse dr gidersem hic olmasa hazirlik olsun vucudum degerlerim iyi olsun sifa rabbimden:)
dün ya da önceki gün etiket yapmıştım seni sen cevap vermedinGünaydın kızlar, 3 gündür buraya yazmıyorum öldün mü kaldın mı diyen bile yok, o yüzden transfer oluyorum başta bir takıma
YILIN TRANSFERİ
Çok sükür canım biraz yorgunum ama daha iyiyimGünaydın canım
Biz iyiyiz çok şükür
Sen nasılsın
Canım şu dukan birasınin tarifini bana da verir misinizCanım bemde bugun dukan bırası yapıyorum cok hosuma gıttı bıra nıyetıne cekıyprum  ben yarın kabak yapmayı dusundum o ıyı gelıyo bana hem lezzetlı. Bıde bu dukan bırasını yaparken normal yıyoruz dımı yanı yıne dıyet seklınde devammı yoksa sadece dukan bırasınımı ıcıyoruz.
neden öyle oluyor mesleğe göre mi iş çıkıyor . neyse sende yardım ediyorsun o daha zor bence başkasının işine destek olmak .
bugünde yapasım vardı aslında bilmiyorum bakarım . kabak detoksu olabilir dün dorty kabaklı havuçlu çorba önerdi en kötüsü onu yapacam bugünde hafif beslenecem akşam anneme gidicez orda da salata yerim yanına bir kase yoğurt günü süt ürünleri ağırlıklı olarak geçirmiş olurum . senin hazırlıklar tamam mı ?
bende o kadar dikkat ediyorum inmiyor kilom bende spora başlıcam bugün hep yürüyüş yaptım biraz yorayım kendimi bugün. diyetisyene devam ediyor musun ?
akşam olmamış pilav ve ekmek yemişsin
bizi diyet değilde psikolog paklar aslında rahatlama olunca kilo da veririz . bence de 1 2 kilo daha vermeye çalış keşke dememek için sende kürler yapabilirsen çok iyi olur .
diyete devam şekilde içtim tadı berbat ama bugünde yapacam burnumu kapatım içicem bende bir değişlik yok kuzu. ne wc ne pırtılama halen şişliğim var karnımda
anladım kuzum hazır ordayken yaklaşık kilonu bize söylersen cuma bildirimi için onu baz alırız yükleyemezsen
bilmiyorum kiponcikbirgelincik çok yapardı bunu o bilir belki
bende pro women diye bir ilaç çıktı ona başladım içeriği çok zengin demir vitaminleri b vitaminleri e ve ce vitamini var ama e vitamini kilo aldırabilior ben ondan çok şişmiştim yaklaşık 1 sene kullandım .aslan pençesi çayını içiyorsun değil mi
boşa mı yaptım ben şimdisegus canım bu dukan birası bi kaç günlük değil 2 hafta falan yapıyodun sanırım
en iyisini yapıyorsun eşimde diyetisyene git diyor ama benim göz kesmiyor malesef baştan devam edeydim şimdi 50 kilo olmuştum belki
evet kız bir günlük değilboşa mı yaptım ben şimditadı zaten çok kötü
en iyisini yapıyorsun eşimde diyetisyene git diyor ama benim göz kesmiyor malesef baştan devam edeydim şimdi 50 kilo olmuştum belki
hem çizim hem rapor yapıyoruz çizim işimizi durdurdular o yüzden benim işim yok rapor kısmına yardım ediyorum bendeneden öyle oluyor mesleğe göre mi iş çıkıyor . neyse sende yardım ediyorsun o daha zor bence başkasının işine destek olmak .
bugünde yapasım vardı aslında bilmiyorum bakarım . kabak detoksu olabilir dün dorty kabaklı havuçlu çorba önerdi en kötüsü onu yapacam bugünde hafif beslenecem akşam anneme gidicez orda da salata yerim yanına bir kase yoğurt günü süt ürünleri ağırlıklı olarak geçirmiş olurum . senin hazırlıklar tamam mı ?
bende o kadar dikkat ediyorum inmiyor kilom bende spora başlıcam bugün hep yürüyüş yaptım biraz yorayım kendimi bugün. diyetisyene devam ediyor musun ?
akşam olmamış pilav ve ekmek yemişsin
bizi diyet değilde psikolog paklar aslında rahatlama olunca kilo da veririz . bence de 1 2 kilo daha vermeye çalış keşke dememek için sende kürler yapabilirsen çok iyi olur .
diyete devam şekilde içtim tadı berbat ama bugünde yapacam burnumu kapatım içicem bende bir değişlik yok kuzu. ne wc ne pırtılama halen şişliğim var karnımda
anladım kuzum hazır ordayken yaklaşık kilonu bize söylersen cuma bildirimi için onu baz alırız yükleyemezsen
bilmiyorum kiponcikbirgelincik çok yapardı bunu o bilir belki
bende pro women diye bir ilaç çıktı ona başladım içeriği çok zengin demir vitaminleri b vitaminleri e ve ce vitamini var ama e vitamini kilo aldırabilior ben ondan çok şişmiştim yaklaşık 1 sene kullandım .aslan pençesi çayını içiyorsun değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?