Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Neyse ki ben 10 gun daha ugrasicm sonra benden uzak

kaptinn
Canım bebişe nevresim çarşaf alacaktın yada diktirecektin naptın
Ay hadi aldıklarının fotoğraflarını yolla da sevelim
Ananem duymus baktigimi o diktirmis cnm bana da fotosunu yolladilar bende diktircem istedigim bi modelde. Hepsi bitsinde ataym fotolarini

Yok cnm ne kusuru evet o bezler cok iyiymus bende duydum alcm denk gelince detrrjsn organik sabun tozu aldim daha iyi diye okudum her yerde islak mendil almamistim senin tavsiyene uycm

Evet canım tabı asm nız sınıf olup esnek mesaı yoksa 9da baslar. Bızde fıx 9da baslanır poliklinige ama oturdugum mahallede her doktorun saatı farklı kımısı 10da baslıyo kımısı 7de
tamam canım hallettim ben çok teşekkür ederim bizim doktor erken başlıyomuş galiba normalde göz muayenesi de gerekiyomuş ama Allahtan göndermedi tanıdıktı dokktor zaten bu cuma göze gitmeyi de düşünüyorum göz numaram büyümüş olabilir

Neyse ki ben 10 gun daha ugrasicm sonra benden uzak
10 gün sonra yatışa geçiyosun resmen banada izin ne zaman istiyosun diye sordular 15 ağustostan 10 eylüle kadar dedim biraz abartmış olabilirim

neden öyle oluyor mesleğe göre mi iş çıkıyor . neyse sende yardım ediyorsun o daha zor bence başkasının işine destek olmak .
bugünde yapasım vardı aslında bilmiyorum bakarım . kabak detoksu olabilir dün dorty kabaklı havuçlu çorba önerdi en kötüsü onu yapacam bugünde hafif beslenecem akşam anneme gidicez orda da salata yerim yanına bir kase yoğurt günü süt ürünleri ağırlıklı olarak geçirmiş olurum . senin hazırlıklar tamam mı ?
bende o kadar dikkat ediyorum inmiyor kilom bende spora başlıcam bugün hep yürüyüş yaptım biraz yorayım kendimi bugün. diyetisyene devam ediyor musun ?
akşam olmamış pilav ve ekmek yemişsin
bizi diyet değilde psikolog paklar aslında rahatlama olunca kilo da veririz . bence de 1 2 kilo daha vermeye çalış keşke dememek için sende kürler yapabilirsen çok iyi olur .
diyete devam şekilde içtim tadı berbat ama bugünde yapacam burnumu kapatım içicem bende bir değişlik yok kuzu. ne wc ne pırtılama halen şişliğim var karnımda
Pakedim bitti annemlerdeyim simdi bugün yüklemeye çalışıcam fırsat bulabilirsem canim :)
anladım kuzum hazır ordayken yaklaşık kilonu bize söylersen cuma bildirimi için onu baz alırız yükleyemezsen
Canım kac kılo verdırıyo bu dukan bırası
bilmiyorum ki poncikbirgelincik çok yapardı bunu o bilir belki
bende pro women diye bir ilaç çıktı ona başladım içeriği çok zengin demir vitaminleri b vitaminleri e ve ce vitamini var ama e vitamini kilo aldırabilior ben ondan çok şişmiştim yaklaşık 1 sene kullandım .aslan pençesi çayını içiyorsun değil mi

Günaydın kızlar, 3 gündür buraya yazmıyorum öldün mü kaldın mı diyen bile yok, o yüzden transfer oluyorum başta bir takıma

YILIN TRANSFERİ

Canım şu dukan birasınin tarifini bana da verir misiniz nasil etkili mi sonuç alıyo musunuz

segus canım bu dukan birası bi kaç günlük değil 2 hafta falan yapıyodun sanırım

boşa mı yaptım ben şimdi tadı zaten çok kötü

en iyisini yapıyorsun eşimde diyetisyene git diyor ama benim göz kesmiyor malesef baştan devam edeydim şimdi 50 kilo olmuştum belki
evet kız bir günlük değil ya limonunu bol sıkınca içiliyo bence yazın üşenmesem ben yapardım kendime

hem çizim hem rapor yapıyoruz çizim işimizi durdurdular o yüzden benim işim yok rapor kısmına yardım ediyorum bende
benimde bu ara canım hiç yemek istemiyor hep peynir felan geçiştiriyorum, cacık favori yemeğim oldu
hazırlıklar bitti sayılır bugün valize yerleştirdim mi tamamdır
senin görümce nasıl her gün geziyo musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…