Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet simdi aslan pençesi cayini demledim öğle ve yatarken iciliyordu yanliz bu cayda kabiz yapma ozelligi varmis olsun sifa olsunda kullaniyim en azindan icime siner vicdanim hafifler,aslan pencesine ari poleni katip eritip icmeyi dusunuyorum,iki yil once hayit tohuma katip icmistim cok faydasini gordum,aslinda ayri ayri icilirde midem bulanmasin die ikisini karistirip bir dikiste icecegim ins.inciride gunde bir bardak suya göre uc tane kaynatip icersem posasinida yerim vc sorunu kalkar hem..

canim Pro women gibi ilaclari nerden aliyirsun dr mu önerdi,yoksa kullanan birimi..be en buyuk sikinti kansizlik oluyor bi 15 yildir onu duzeltemedim sonra kadin dogum dr kg yuzunden kullanma kirmizi ne gorursen ye demisti,ama demirim dusukmus biraz duzeltirsem yeter..

Benimde 2. De oldu ilki dustu hic asilama denemedik biz ihtimali dusuk diye direk tup bebek yaptik o stresi yasamayalim diye benim yumurta azligim vardi fshim yuksekti

evet kız bir günlük değil ya limonunu bol sıkınca içiliyo bence yazın üşenmesem ben yapardım kendime
birde yeni gelin olcaksın he üşünmek ne yapması 3 dkyı alır
anladım kuzum.
benimde istemiyor ama acıkınca ne varsa gidiyor öğlenede sarma gelmiş sabah muzlu avokadolu süt içtim yarım bardak ara öğünde yapmadım 4 tane yerim ekmek niyetine . yola ne zaman çıkıyorsunuz .
görümcem pazartesiden beri teyzesinde bugün anneme gidicez onla onu kvye bırakcaz cuma günü bize gelir pazartesi döner muhtemelen .
ara öğünlerde içtim bende karışıktı zaten çay içine hayıtta atıyorum bazen. hayıt ta içsene o cidden çok faydalı . wc sorunu hiç geçmiyor ki bari işimiz görülsün bol bol su iç kepek ekmeği yumurta kalitesini bozuyor diye biliyorum . harnup pekmezide iç 1 kaşık bunları yerken kilo vermek zorlaşıyor gerçi ama yapacak birşey yok
facebookta çider grubu varya orda sibel hanım paylaşmış dernek başkanı . ilaç tanıtım videolarını paylaşmış çok yeni bir ilaç benim ayrı ayrı kullandığım ilaçların tek şasede toplanmış hali içi bayağı zengin bu takviyeyi kullanan hamile kalan da var tabi onlar bizim gibi değiller . benim artık gücüm kalmamış normalde bebek gördüm mü üzülmezdim şimdi gözlerim doluyor ağlamaya başlıyorum allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Benimde 2. De oldu ilki dustu hic asilama denemedik biz ihtimali dusuk diye direk tup bebek yaptik o stresi yasamayalim diye benim yumurta azligim vardi fshim yuksekti
çok şükür kavuşmuşsun bebeğine canım . ben de 3 tüp üzerine aşılama ile hamile kalmiştim . bende de yarım rahim var tek tüpüm var birde yumurtalarım kalitesizmiş . allah bağışlasın eksikliğini göstermesin canım.

Yok kız korkma en zoru geçti bana bakma sen :)

Ya bende kullanmak istiyorum ama korkuyorum trafikten birine zarar vermekten falan . Yollarım aksilik olmazsa pazar gidicez
ahaha ya alsindlar dikisleride kurtulim evde bi temizlik yapamiom cok rahatsiz oldum bu durumdan:)

dikkatli kulandigin sürece bisey olmaz canim, ilk baslarda bende cok korkuyodum ama son uc dört senedir heryere arabayla gidiyorum alistim sayilir

4 sarmayla doyacak mısın ?
cuma sabah 9 da uçağımız
görümcenle anlaşmanız çok güzel bizde gelinimizle arkadaşız ama görümcelerim uzak dursun

bende dünki menümü yazim bari

Sabah Cappucino (yagsiz sütden) ve karamelli minik bisküvi
Öglen Peynirli sandvic
Aksam iki avocado yarim mango karisimi, esimle birlikde yedik yarisindan biraz fazla yemisimdir herhalde ve esime patatesli gözleme yapmistim kendimde bi yarim yedim

Sabah güne Eksi 1, 3 le basladim cok mutluyum

ne kadar kaldı ki dikişlerin alınmasına.
hafta sonu kullanacam erken saatte çıkarsak evden bakalım nasıl olcak
4 sarmayla doyacak mısın ?
cuma sabah 9 da uçağımız
görümcenle anlaşmanız çok güzel bizde gelinimizle arkadaşız ama görümcelerim uzak dursun
çok yemeyim kşam anneme gidecez orda canımın istediği birşey olursa 1 yk kadar yiyebileyim
heyecan var mı tatil için . nereye gidiyorsunuz sormadım hiç . bol bol resim at bende tatil yapmış gibi olayım :)
sen iyi görümcelerdensin demek ki görümcemin görümceside biraz arsız bir tip sürekli didikler anlaşamazlar
1 günde nasıl kilo verdin bu kadar kendimden soğudum resmen

İnanamıyorum gözleme bisküvi cappucino sandviç ve sonuç - 1,3
Tebrik ederim yani bu metabolizmanın önünde saygıyla eğiliyorum

kız ne 3 dakikası yapcaksın soğutcaksın limon sıkcaksın burda mutfak çok kücük sana video atmıştım ya hani çok sıkıntı oluyor şişem de yok o yüzden yyani evde olsam yaparımm

81 canim kilom sabah tartildim

81 canim kilom sabah tartildim

kepek ekmek mi bozuyormus yeni duydum ama onu hicgetirelim kullanmiyorum diyetisyen tam bugday onermisti..
Aa cidere bende uye olmustum hastane yuzunden,ama ben face kullanmiyorum cok sosyal medaya sevmiyorum sadece kk kuluba buraya giriyorum bana cok iyi geliyor..esimin faceden bakiyim bari bizimkinde yok yok her program var :))) ordan bilgi aliyim..

akşamdan yap sana çok şey öneririm biliyorsun ama içtiğin çay ı kullandığın için kullanma zaten . annen kilo verdi mi ?

ok kuzum

bayat oluyo o zaman taze demlemek gerek annem 88 kilo şuan almıyoda vermiyoda çok dikkat ettiği söylenemez çaydan bidaha alsak mı ki diyo ama aldırmam sanırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…