- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.921
Canım benıde anlattıkları kadar vcye cıkarmadı ya yanlısmı yaptım acabaneden öyle oluyor mesleğe göre mi iş çıkıyor . neyse sende yardım ediyorsun o daha zor bence başkasının işine destek olmak .
bugünde yapasım vardı aslında bilmiyorum bakarım . kabak detoksu olabilir dün dorty kabaklı havuçlu çorba önerdi en kötüsü onu yapacam bugünde hafif beslenecem akşam anneme gidicez orda da salata yerim yanına bir kase yoğurt günü süt ürünleri ağırlıklı olarak geçirmiş olurum . senin hazırlıklar tamam mı ?
bende o kadar dikkat ediyorum inmiyor kilom bende spora başlıcam bugün hep yürüyüş yaptım biraz yorayım kendimi bugün. diyetisyene devam ediyor musun ?
akşam olmamış pilav ve ekmek yemişsin
bizi diyet değilde psikolog paklar aslında rahatlama olunca kilo da veririz . bence de 1 2 kilo daha vermeye çalış keşke dememek için sende kürler yapabilirsen çok iyi olur .
diyete devam şekilde içtim tadı berbat ama bugünde yapacam burnumu kapatım içicem bende bir değişlik yok kuzu. ne wc ne pırtılama halen şişliğim var karnımda
anladım kuzum hazır ordayken yaklaşık kilonu bize söylersen cuma bildirimi için onu baz alırız yükleyemezsen
bilmiyorum kiponcikbirgelincik çok yapardı bunu o bilir belki
bende pro women diye bir ilaç çıktı ona başladım içeriği çok zengin demir vitaminleri b vitaminleri e ve ce vitamini var ama e vitamini kilo aldırabilior ben ondan çok şişmiştim yaklaşık 1 sene kullandım .aslan pençesi çayını içiyorsun değil mi
Bende yesem 1 taneyle falan duramıyorum çok yiyorum. Mesela şimdi gözleme olacakta ben yarısını yeyip kalkacamHee ben yesem arti iki kg fazla cikarim :))) allahtan yemiyorum :)
Canım 750ml suya 2kasık yesıl cay demledım 1 sıse maden suyu yarımda lımon sıktım kabugunuda ıcıne attım. Bugun ılk defa yaptım ben. Daha ıcıyorum ama denıldıgı kadar vcye cıkmadım daha.Canım şu dukan birasınin tarifini bana da verir misiniznasil etkili mi sonuç alıyo musunuz
Bı yerde okudum 15 gunde 5 kılo dıyo yapcam bakalım canım burda arkadaslarda yapcak oyuzden daha kolay olur benım ıcın. Sen kac kılo vermıstınsegus canım bu dukan birası bi kaç günlük değil 2 hafta falan yapıyodun sanırım
Valla kizlar herseyi denemis biri.olarak kuru erik ve kiraz sapi cayi bi saat icinde vc goturuyo,bi iki bardak ictikten sonra ama muhakkak cikariyo rahatlatiyo bide bunumu deneseniz acep.yoksa benim seker hapi ile.kiraz sapi birlesimi mi vc cikariyor,alla bindeneyin :))Canım benıde anlattıkları kadar vcye cıkarmadı ya yanlısmı yaptım acaba
Annen ne çayı kullanmıştı gelin hanım.bayat oluyo o zaman taze demlemek gerekannem 88 kilo şuan almıyoda vermiyoda çok dikkat ettiği söylenemez çaydan bidaha alsak mı ki diyo ama aldırmam sanırm
Ben icememistim ama vc derken.idrar yonden denmistir bence idraradami cikmiyorsun odemin gider ins..Canım 750ml suya 2kasık yesıl cay demledım 1 sıse maden suyu yarımda lımon sıktım kabugunuda ıcıne attım. Bugun ılk defa yaptım ben. Daha ıcıyorum ama denıldıgı kadar vcye cıkmadım daha.
hatırlamıyorum canım 2-3 kilo sanrıım 5 çok abartı 5 zor olurBı yerde okudum 15 gunde 5 kılo dıyo yapcam bakalım canım burda arkadaslarda yapcak oyuzden daha kolay olur benım ıcın. Sen kac kılo vermıstın
internetten bi çay ismini vermeyeyim burda uygun olmazAnnen ne çayı kullanmıştı gelin hanım.
Hem önceki mesajlarda gördüm “üşenmek’ ne demek walla bekar olsan evde kalırsın derdim ya
İki haftamiBı yerde okudum 15 gunde 5 kılo dıyo yapcam bakalım canım burda arkadaslarda yapcak oyuzden daha kolay olur benım ıcın. Sen kac kılo vermıstın
Bende yesem 1 taneyle falan duramıyorum çok yiyorum. Mesela şimdi gözleme olacakta ben yarısını yeyip kalkacam
Mümkün değil 4 tane yerim
Benimki mecburi hareket korkuyorum çocuklara bişey olur diye en hareketli zamanı ortancanın 3 yaşında. Ama iyi oldu bana incecik oldumBence sen hakettin kaptanim tatildesin gozleme olursa affetme :))) okadar hareketlisin yakı verirsin.naptin kg hala eksidemi,valla imreniyorum zayif olmana,masallah gercekten gun boyunca hareket icindesin bize orneksin...
tam bihafta var canim ya dahane kadar kaldı ki dikişlerin alınmasına.
hafta sonu kullanacam erken saatte çıkarsak evden bakalım nasıl olcak
ıdrar dendı ama hergunku gıbıyım asırı bısey yok daha sonradanmı etkı edıyo acaba.Ben icememistim ama vc derken.idrar yonden denmistir bence idraradami cikmiyorsun odemin gider ins..
canım 5 kılo cok ya benden bı 3 gıtse oda yeterİki haftamikas kaybi olmasin bacim
Hadi bakalim dene sonuclari bize yaz.. iyi olursa varya bende yapardim ama korktum
ne kadar kaldı ki dikişlerin alınmasına.
çok yemeyim kşam anneme gidecez orda canımın istediği birşey olursa 1 yk kadar yiyebileyim
heyecan var mı tatil için. nereye gidiyorsunuz sormadım hiç . bol bol resim at bende tatil yapmış gibi olayım :)
sen iyi görümcelerdensin demek kigörümcemin görümceside biraz arsız bir tip sürekli didikler anlaşamazlar
1 günde nasıl kilo verdin bu kadar kendimden soğudum resmen
evet bozuyor diyetisyen demişti ton balığı bizim içinde idealdi . önceden bende yakın takip ediyordum artık etmiyorum psikolojim bozuluyorkepek ekmek mi bozuyormus yeni duydum ama onu hicgetirelim kullanmiyorum diyetisyen tam bugday onermisti..
Aa cidere bende uye olmustum hastane yuzunden,ama ben face kullanmiyorum cok sosyal medaya sevmiyorum sadece kk kuluba buraya giriyorum bana cok iyi geliyor..esimin faceden bakiyim bari bizimkinde yok yok her program var :))) ordan bilgi aliyim..
poncik herşeye bir lafın var heeebayat oluyo o zaman taze demlemek gerekannem 88 kilo şuan almıyoda vermiyoda çok dikkat ettiği söylenemez çaydan bidaha alsak mı ki diyo ama aldırmam sanırm
benide çıkarmadı tık yokCanım benıde anlattıkları kadar vcye cıkarmadı ya yanlısmı yaptım acaba
kuru erik değilde erik yediğim zaman çıkıyorum büyük kırmızı erik varya tatlı olan o . evde kalmadı alayım olmazsa gözlemleyim sonra :)Valla kizlar herseyi denemis biri.olarak kuru erik ve kiraz sapi cayi bi saat icinde vc goturuyo,bi iki bardak ictikten sonra ama muhakkak cikariyo rahatlatiyo bide bunumu deneseniz acep.yoksa benim seker hapi ile.kiraz sapi birlesimi mi vc cikariyor,alla bindeneyin :))
1 hafta neyki geçer :) inşallah önce arabayı beğenmedim diyordumtam bihafta var canim ya daha
ay kullan kiz alis öyle öyle negüzel
valla ben yeni aldığımı da veremiyorum ama hafta sonu sağlam spor yapcam voleybol ve yüzme inşallah o zamana gideryeni aldimya canim bikac gün tikininca hemen arti ciktim bir iki gün dikkat edince hemen indi:) yoksa normal kiloyu bukadar hizli asla veremem:) simdi iki yada üc kilo daha vermek hedefim kendime bu ayin sonunuda belirledim yani ay sonunda suanki kilomdan ekis 3
evet yok
boşa mı yaptım ben şimditadı zaten çok kötü
en iyisini yapıyorsun eşimde diyetisyene git diyor ama benim göz kesmiyor malesef baştan devam edeydim şimdi 50 kilo olmuştum belki
ne kadar kaldı ki dikişlerin alınmasına.
çok yemeyim kşam anneme gidecez orda canımın istediği birşey olursa 1 yk kadar yiyebileyim
heyecan var mı tatil için. nereye gidiyorsunuz sormadım hiç . bol bol resim at bende tatil yapmış gibi olayım :)
sen iyi görümcelerdensin demek kigörümcemin görümceside biraz arsız bir tip sürekli didikler anlaşamazlar
1 günde nasıl kilo verdin bu kadar kendimden soğudum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?