Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım benıde anlattıkları kadar vcye cıkarmadı ya yanlısmı yaptım acaba

Canım şu dukan birasınin tarifini bana da verir misiniz nasil etkili mi sonuç alıyo musunuz
Canım 750ml suya 2kasık yesıl cay demledım 1 sıse maden suyu yarımda lımon sıktım kabugunuda ıcıne attım. Bugun ılk defa yaptım ben. Daha ıcıyorum ama denıldıgı kadar vcye cıkmadım daha.

Valla kizlar herseyi denemis biri.olarak kuru erik ve kiraz sapi cayi bi saat icinde vc goturuyo,bi iki bardak ictikten sonra ama muhakkak cikariyo rahatlatiyo bide bunumu deneseniz acep.yoksa benim seker hapi ile.kiraz sapi birlesimi mi vc cikariyor,alla bindeneyin :))

bayat oluyo o zaman taze demlemek gerek annem 88 kilo şuan almıyoda vermiyoda çok dikkat ettiği söylenemez çaydan bidaha alsak mı ki diyo ama aldırmam sanırm
Annen ne çayı kullanmıştı gelin hanım.
Hem önceki mesajlarda gördüm “üşenmek’ ne demek walla bekar olsan evde kalırsın derdim ya

Canım 750ml suya 2kasık yesıl cay demledım 1 sıse maden suyu yarımda lımon sıktım kabugunuda ıcıne attım. Bugun ılk defa yaptım ben. Daha ıcıyorum ama denıldıgı kadar vcye cıkmadım daha.
Ben icememistim ama vc derken.idrar yonden denmistir bence idraradami cikmiyorsun odemin gider ins..

Bı yerde okudum 15 gunde 5 kılo dıyo yapcam bakalım canım burda arkadaslarda yapcak oyuzden daha kolay olur benım ıcın. Sen kac kılo vermıstın
hatırlamıyorum canım 2-3 kilo sanrıım 5 çok abartı 5 zor olur
Annen ne çayı kullanmıştı gelin hanım.
Hem önceki mesajlarda gördüm “üşenmek’ ne demek walla bekar olsan evde kalırsın derdim ya
internetten bi çay ismini vermeyeyim burda uygun olmaz
yok canım normalde hiç üşenmem ama burda mutfak çok sıkıntılı 1 metre falan bi alan çay kahve makinesi bardaklar ve çeşme var onu yapcak yer yok şişe yok sıkıntılı yani evde yapıp getirmem içinde sabah 5 te falan uyanmam lazım

Bende yesem 1 taneyle falan duramıyorum çok yiyorum. Mesela şimdi gözleme olacakta ben yarısını yeyip kalkacam
Mümkün değil 4 tane yerim

Bence sen hakettin kaptanim tatildesin gozleme olursa affetme :))) okadar hareketlisin yakı verirsin.naptin kg hala eksidemi,valla imreniyorum zayif olmana,masallah gercekten gun boyunca hareket icindesin bize orneksin...

Bence sen hakettin kaptanim tatildesin gozleme olursa affetme :))) okadar hareketlisin yakı verirsin.naptin kg hala eksidemi,valla imreniyorum zayif olmana,masallah gercekten gun boyunca hareket icindesin bize orneksin...
Benimki mecburi hareket korkuyorum çocuklara bişey olur diye en hareketli zamanı ortancanın 3 yaşında. Ama iyi oldu bana incecik oldum
Bu yıl ortanca kreşe başlayacak bende bol bol yatarım küçük izin verirse

yeni aldimya canim bikac gün tikininca hemen arti ciktim bir iki gün dikkat edince hemen indi:) yoksa normal kiloyu bukadar hizli asla veremem:) simdi iki yada üc kilo daha vermek hedefim kendime bu ayin sonunuda belirledim yani ay sonunda suanki kilomdan ekis 3

evet bozuyor diyetisyen demişti ton balığı bizim içinde idealdi . önceden bende yakın takip ediyordum artık etmiyorum psikolojim bozuluyor ilacı araştır istersen içeriği çok iyi kısa sürede popüler bir ilaç olur
bayat oluyo o zaman taze demlemek gerek annem 88 kilo şuan almıyoda vermiyoda çok dikkat ettiği söylenemez çaydan bidaha alsak mı ki diyo ama aldırmam sanırm
poncik herşeye bir lafın var heee annen bizden azimli çıktı vaalla
benide çıkarmadı tık yok bugünde hazırladım yarın detoks yapacam ama hangisini gözüm keser bilmiyorum
kuru erik değilde erik yediğim zaman çıkıyorum büyük kırmızı erik varya tatlı olan o . evde kalmadı alayım olmazsa gözlemleyim sonra :)
tam bihafta var canim ya daha
ay kullan kiz alis öyle öyle negüzel
1 hafta neyki geçer :) inşallah önce arabayı beğenmedim diyordum şimdi bahanemde kalamdı
valla ben yeni aldığımı da veremiyorum ama hafta sonu sağlam spor yapcam voleybol ve yüzme inşallah o zamana gider

boşa mı yaptım ben şimdi tadı zaten çok kötü

en iyisini yapıyorsun eşimde diyetisyene git diyor ama benim göz kesmiyor malesef baştan devam edeydim şimdi 50 kilo olmuştum belki

senin vereceğin kilo az kuzum kendin düzenli beslenirsen yağdan vererek hedefine ulaşırsın
ben 83 den 65 e düşmeye çalışıtığım için diyetisyen şart ..
ya da bi rahatsızlığın olursa diyetsyen şart..
sen gayet güzel vermişsin...

heyecan çok ya kızımla ilk tatilimiz umarım eğlenceli olur hepimiz için dinlenebilirim (biraz zor ama)
hikayelerimden takip et yediklerimide paylaşacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…