- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.941
ana dukan birasımı bu kadar zor olankız ne 3 dakikası yapcaksın soğutcaksın limon sıkcaksın burda mutfak çok kücük sana video atmıştım ya hani çok sıkıntı oluyor şişem de yok o yüzden yyani evde olsam yaparımm
az değil aslında 5 ten çok versemde çok iyi olcak ama ilaç kilosu kısmen iyice yerleştide gitmiyor zaten 10 kiloya yakın verdim . senin yaptığın en doğrusu hedefine ulaşana kadar bırakmasenin vereceğin kilo az kuzum kendin düzenli beslenirsen yağdan vererek hedefine ulaşırsın
ben 83 den 65 e düşmeye çalışıtığım için diyetisyen şart ..
ya da bi rahatsızlığın olursa diyetsyen şart..
sen gayet güzel vermişsin...
ederim kuzum paylaşımlarına bakıyorum zaten annenle de çok benziyorsunuz :) . bol bol suya girsin kızın akşam yorulur uyur sizde rahat edersiniz . yerken nasıl zor kilo verdiğini unutmaheyecan çok ya kızımla ilk tatilimiz umarım eğlenceli olur hepimiz için dinlenebilirim (biraz zor ama)
hikayelerimden takip etyediklerimide paylaşacam
az değil aslında 5 ten çok versemde çok iyi olcak ama ilaç kilosu kısmen iyice yerleştide gitmiyor zaten 10 kiloya yakın verdim . senin yaptığın en doğrusu hedefine ulaşana kadar bırakma
ederim kuzum paylaşımlarına bakıyorum zaten annenle de çok benziyorsunuz :) . bol bol suya girsin kızın akşam yorulur uyur sizde rahat edersiniz . yerken nasıl zor kilo verdiğini unutma
poncikbirgelincik tembelde değil aslında ama niyeyse çok zorsundu
tuğba sen dukan yaptığında wc rahatladı mı
evet annemin gençliğiymişim öle derler
valla hiç düşünemicem öle kiloymuş felangeldiğimde size sararım artık napsam nasıl verecem diye o yüzden ben değil siz düşünün
yeni gelinin tembel olduğu nerde görülmüş geçerli sebepleri var onun yapmamak için sadece
ben dukanı protein diyetiyle yapmama rağmen wc sıkıntım hiç olmadı
var tabikievet bozuyor diyetisyen demişti ton balığı bizim içinde idealdi . önceden bende yakın takip ediyordum artık etmiyorum psikolojim bozuluyorilacı araştır istersen içeriği çok iyi kısa sürede popüler bir ilaç olur
poncik herşeye bir lafın var heeeannen bizden azimli çıktı vaalla
benide çıkarmadı tık yokbugünde hazırladım yarın detoks yapacam ama hangisini gözüm keser bilmiyorum
kuru erik değilde erik yediğim zaman çıkıyorum büyük kırmızı erik varya tatlı olan o . evde kalmadı alayım olmazsa gözlemleyim sonra :)
1 hafta neyki geçer :) inşallah önce arabayı beğenmedim diyordumşimdi bahanemde kalamdı
valla ben yeni aldığımı da veremiyorum ama hafta sonu sağlam spor yapcam voleybol ve yüzme inşallah o zamana gider
kız ben hiç üşengeç değilimdir normalde gerçkten hiç yerimde durmam sürekli temizlik yaparm beni bilen bilir
dukan birası bende wcye iyi geliyodu ama herkeste etkisi farklı olur tabiiaz değil aslında 5 ten çok versemde çok iyi olcak ama ilaç kilosu kısmen iyice yerleştide gitmiyor zaten 10 kiloya yakın verdim . senin yaptığın en doğrusu hedefine ulaşana kadar bırakma
ederim kuzum paylaşımlarına bakıyorum zaten annenle de çok benziyorsunuz :) . bol bol suya girsin kızın akşam yorulur uyur sizde rahat edersiniz . yerken nasıl zor kilo verdiğini unutma
poncikbirgelincik tembelde değil aslında ama niyeyse çok zorsundu
tuğba sen dukan yaptığında wc rahatladı mı
alırımda veririm de diyorsun oda çok güzelevet annemin gençliğiymişim öle derler
valla hiç düşünemicem öle kiloymuş felangeldiğimde size sararım artık napsam nasıl verecem diye o yüzden ben değil siz düşünün
yeni gelinin tembel olduğu nerde görülmüş geçerli sebepleri var onun yapmamak için sadece
ben dukanı protein diyetiyle yapmama rağmen wc sıkıntım hiç olmadı
poncik burda adın üşengeçe çıktı bilevar tabikiannem çok iradelidir valla yeterki istesin
kız ben hiç üşengeç değilimdir normalde gerçkten hiç yerimde durmam sürekli temizlik yaparm beni bilen bilirotobüse falan binmeyi hiç sevmem yürürüm bişeye üşenmem burda onu yapıcak ortam yok yoksa yaparım Allah tan böyleyim biraz üşengeç olsam çok daha kilo alırdım
dukan birası bende wcye iyi geliyodu ama herkeste etkisi farklı olur tabii
Himm onun yanında bol su icersen bence hizlandirir,peki iciyon mu bol su..ıdrar dendı ama hergunku gıbıyım asırı bısey yok daha sonradanmı etkı edıyo acaba.
Aaaa kepin gelmis hayirli olsunn :)) yakisti bu renk :)evet yok
ananas diyeti bana şöyle uymuyor öğlen eti nerde yicem . et yerine tavukta olmaz sanırım birde yulaf sevmiyorum
Cheers
ben anlıyorum seni canım rahat olvar tabikiannem çok iradelidir valla yeterki istesin
kız ben hiç üşengeç değilimdir normalde gerçkten hiç yerimde durmam sürekli temizlik yaparm beni bilen bilirotobüse falan binmeyi hiç sevmem yürürüm bişeye üşenmem burda onu yapıcak ortam yok yoksa yaparım Allah tan böyleyim biraz üşengeç olsam çok daha kilo alırdım
dukan birası bende wcye iyi geliyodu ama herkeste etkisi farklı olur tabii
alırımda veririm de diyorsun oda çok güzel
ben kç ay oldu kabızım ilaç bile etki etmiyor . ben vazgeçecem eğer iyi kilo vermezsem yoruldum ver al olayındanbende yiyebilirim o zaman
sen demesen farketmemiştim canım çook saol darısı herkeseAaaa kepin gelmis hayirli olsunn :)) yakisti bu renk :)
hiç özel birşey yemedim ki tatilde kokteyl dışındaCheers
ben anlıyorum seni canım rahat ol
biliyosun hemencik veririmyapacağım bi detoksa bakar
sen tatilde yediklerini yedin yeter sana yok yemek
sen demesen farketmemiştim canım çook saol darısı herkese
çok yakıştı hemde kuzumprofilim şimdi pek bi havalı oldu
bi mezuniyet bu kadar mı yakışır yaw
poncik burda adın üşengeçe çıktı bileama zaten yapma çayı kullanıyorsun ne durumdasın peki ?
bende pek bir etki yok bakalım belki yarında yaparım ilk günler etki etmeyebilir dimi sonuçta
Cheers
ben anlıyorum seni canım rahat ol
biliyosun hemencik veririmyapacağım bi detoksa bakar
sen tatilde yediklerini yedin yeter sana yok yemek
sen demesen farketmemiştim canım çook saol darısı herkese
yaptım bugünde kuzum :) yarında yaparım muhtemelen ne giderse kar benim için
nomalde ederdi sanrım ama senin wc sorunun var biraz daha bekle bu günde yaptın mı?
o kadar zor ki canım bire bir yaşadım yaşadıklarını benim annem değil babam rahatsızdıarkadaşlarım
sizlerin fikirlerine önerilerine ihtiyacım var... maalesef üstesinden gelemediğim bi durum içindeyim..
oğlum 24 aylık .. ben çalışan bi anneyim..oğluma normalde annem benim evimde bakıyordu ve işimle evim yakın olduğundan öğle araları gidip görebiliyordum ..şimdi yayladayız ve ben işe 40dk lık mesafe ile git gel yapıyorum..sorun şu annem daha önce 2 kez anjio oldu 15 gün içerisinde.. şimdilerde nadirende olsa rahatsızlanıyor ki artık oğlumun peşindende koşturamıyor yoruluyor..biraz da sıkıldı sanırım ; açıkca söylemese de davranışlarından anlayabiliyorum..
bu hafta oğluma eşim baktı : ama artık annem en azından yayla dönemi bakmayacak dinlenecek..
k validemler çok yoğun iş döneminde o da gelip bakamıyor ve ben aile dışından birine oğlumu emanet etmek istemiyorum 2 ay için...
nasıl bir yol önerirsiniz.. kendimi çıkmazda hissediyorum desteğinize ihtiyacım var...
hiç özel birşey yemedim ki tatilde kokteyl dışındasen ikimizin yerine göm bende detokslanacam
sanki ben gdecek gibi oldum tuğba benide valizine koy götürsene
çok yakıştı hemde kuzum
oo iyi ozaman negüzel sürersin bence simdi güzelce1 hafta neyki geçer :) inşallah önce arabayı beğenmedim diyordumşimdi bahanemde kalamdı
valla ben yeni aldığımı da veremiyorum ama hafta sonu sağlam spor yapcam voleybol ve yüzme inşallah o zamana gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?