Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız ne 3 dakikası yapcaksın soğutcaksın limon sıkcaksın burda mutfak çok kücük sana video atmıştım ya hani çok sıkıntı oluyor şişem de yok o yüzden yyani evde olsam yaparımm
ana dukan birasımı bu kadar zor olan ah gelincik ah SchonerDuft

az değil aslında 5 ten çok versemde çok iyi olcak ama ilaç kilosu kısmen iyice yerleştide gitmiyor zaten 10 kiloya yakın verdim . senin yaptığın en doğrusu hedefine ulaşana kadar bırakma
heyecan çok ya kızımla ilk tatilimiz umarım eğlenceli olur hepimiz için dinlenebilirim (biraz zor ama)
hikayelerimden takip et yediklerimide paylaşacam
ederim kuzum paylaşımlarına bakıyorum zaten annenle de çok benziyorsunuz :) . bol bol suya girsin kızın akşam yorulur uyur sizde rahat edersiniz . yerken nasıl zor kilo verdiğini unutma

poncikbirgelincik tembelde değil aslında ama niyeyse çok zorsundu
tuğba sen dukan yaptığında wc rahatladı mı

evet annemin gençliğiymişim öle derler
valla hiç düşünemicem öle kiloymuş felan geldiğimde size sararım artık napsam nasıl verecem diye o yüzden ben değil siz düşünün

yeni gelinin tembel olduğu nerde görülmüş geçerli sebepleri var onun yapmamak için sadece
ben dukanı protein diyetiyle yapmama rağmen wc sıkıntım hiç olmadı

var tabiki annem çok iradelidir valla yeterki istesin

kız ben hiç üşengeç değilimdir normalde gerçkten hiç yerimde durmam sürekli temizlik yaparm beni bilen bilir otobüse falan binmeyi hiç sevmem yürürüm bişeye üşenmem burda onu yapıcak ortam yok yoksa yaparım Allah tan böyleyim biraz üşengeç olsam çok daha kilo alırdım

dukan birası bende wcye iyi geliyodu ama herkeste etkisi farklı olur tabii

alırımda veririm de diyorsun oda çok güzel
ben kç ay oldu kabızım ilaç bile etki etmiyor . ben vazgeçecem eğer iyi kilo vermezsem yoruldum ver al olayından bende yiyebilirim o zaman

poncik burda adın üşengeçe çıktı bile ama zaten yapma çayı kullanıyorsun ne durumdasın peki ?
bende pek bir etki yok bakalım belki yarında yaparım ilk günler etki etmeyebilir dimi sonuçta

Cheers
ben anlıyorum seni canım rahat ol
alırımda veririm de diyorsun oda çok güzel
ben kç ay oldu kabızım ilaç bile etki etmiyor . ben vazgeçecem eğer iyi kilo vermezsem yoruldum ver al olayından bende yiyebilirim o zaman

biliyosun hemencik veririm yapacağım bi detoksa bakar
sen tatilde yediklerini yedin yeter sana yok yemek
Aaaa kepin gelmis hayirli olsunn :)) yakisti bu renk :)
sen demesen farketmemiştim canım çook saol darısı herkese

Cheers

hiç özel birşey yemedim ki tatilde kokteyl dışında sen ikimizin yerine göm bende detokslanacam
sanki ben gdecek gibi oldum tuğba benide valizine koy götürsene
profilim şimdi pek bi havalı oldu
bi mezuniyet bu kadar mı yakışır yaw
çok yakıştı hemde kuzum

poncik burda adın üşengeçe çıktı bile ama zaten yapma çayı kullanıyorsun ne durumdasın peki ?
bende pek bir etki yok bakalım belki yarında yaparım ilk günler etki etmeyebilir dimi sonuçta

nomalde ederdi sanrım ama senin wc sorunun var biraz daha bekle bu günde yaptın mı?

Cheers

Hepinize merhabaaa

17.07.2018 menü

Sabah : yulaf+granola+yogurt
öğlen : tavuk haşlama + salata
akşam : yarım kavurmalı pide

ailem burada olduğu için ailecek yemeğe çıktık
bu karadenizliler efsane yapıyorlar pideyi valla. içini ağırlıklı yedim hamur kısmından pek yemedim ama yinede yem,iş sayılrım

bu sebeple kendime ceza verdim ve min 2 gün kefir +hurma detoksu yapıyorum

arkadaşlarım

sizlerin fikirlerine önerilerine ihtiyacım var... maalesef üstesinden gelemediğim bi durum içindeyim..

oğlum 24 aylık .. ben çalışan bi anneyim..oğluma normalde annem benim evimde bakıyordu ve işimle evim yakın olduğundan öğle araları gidip görebiliyordum ..şimdi yayladayız ve ben işe 40dk lık mesafe ile git gel yapıyorum..sorun şu annem daha önce 2 kez anjio oldu 15 gün içerisinde.. şimdilerde nadirende olsa rahatsızlanıyor ki artık oğlumun peşindende koşturamıyor yoruluyor..biraz da sıkıldı sanırım ; açıkca söylemese de davranışlarından anlayabiliyorum..
bu hafta oğluma eşim baktı : ama artık annem en azından yayla dönemi bakmayacak dinlenecek..
k validemler çok yoğun iş döneminde o da gelip bakamıyor ve ben aile dışından birine oğlumu emanet etmek istemiyorum 2 ay için...

nasıl bir yol önerirsiniz.. kendimi çıkmazda hissediyorum desteğinize ihtiyacım var...

o kadar zor ki canım bire bir yaşadım yaşadıklarını benim annem değil babam rahatsızdı
kreş bak bence hemde tam oyun zamanı
annelerede hak vermek lazım, cocukların çok zor zamanları artık bide 2 sene yoruldular artık
bende 2 ay sonra kreşe vermeyi düşünüyorum en temizi bakıcıydı sigortaydı uğraşmazsın

hiç özel birşey yemedim ki tatilde kokteyl dışında sen ikimizin yerine göm bende detokslanacam
sanki ben gdecek gibi oldum tuğba benide valizine koy götürsene

çok yakıştı hemde kuzum

bi boyoz bile yememiştin doğru
gömerim gömerim sen merak etme
gel gel senide valizin bi yerine sığdırırız (sahi ben nasıl sığacam valize yaa kara kara onu düşünüyorum)

eminin kep sana da çok yakışır

1 hafta neyki geçer :) inşallah önce arabayı beğenmedim diyordum şimdi bahanemde kalamdı
oo iyi ozaman negüzel sürersin bence simdi güzelce

valla ben yeni aldığımı da veremiyorum ama hafta sonu sağlam spor yapcam voleybol ve yüzme inşallah o zamana gider

ay gitsin canim ya insallah söyle bi 67 lere gelsen su 70 den bi uzaklassan harika olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…