Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

3 yaş olsaydı kreş çok dha uygun olacaktı..ama şu an aileye ihtiyacı olduğunu ddşünüyorum..
ücretsiz izin hakkı maalesef doğum, hastalık harici yok..
kısmi süreli çalışma için de maalesef yönetmeliğin çıkmadığını söylüyorlar..genel müdürlüğün bilgisi bile yok..
işe başlayalı 1 .5 yıl oldu hala yarım çalışma için bekliyorum şaka gibi..

bakanlara bakanlıklara ulaşmak ne mümükün.hakkım olanı kullanamıyorum ne acı..

kuzum güvenilir kreşleri araştır 2 3 aylığına oğlun içinde iyi olur yaşıtları ile oynar eğlenir .
valla yemedim çok yağlı deyince zaten baştan tırsmıştım
kaç valiz alacaksın fazla olsun eksik olmasın :)
inşallah 2 3 detoks yaparak verebilirim ama detoks gözümü korkutuyor olmadı dukan yaparım . sen en zaman döneceksin bakarsın geldiğinde mezun olmuşum
oo iyi ozaman negüzel sürersin bence simdi güzelce

ay gitsin canim ya insallah söyle bi 67 lere gelsen su 70 den bi uzaklassan harika olur
allah akıl sağlığımı korusun o zaman veririm @Vanillav bir gelse geçen sene bu dönemlerde onunla vermiştim 2 3 kilo belki yine veririm gazı ile jillian a başlarsam

et derken .. kırmızı et, tavuk ve balık içerisinde ben ton balığı ve salat ile yaptım
öğlen sürekli dışarı çıkamıyorum et ürünü bulmak zor o yüzden heryerden de yiyemiyorum malesef . yaparsan sana sorcağım çok şey var detoks senden soruluyor gibi :)

aa devlet kurumundasın ve yarım gün kullanamıyo musun? şaka gibi
2 yaş kreş için banada erken geliyor ama benimde başka bi çarem yok hiç tanımadığım birine evde baktırmaktan iyidir diye düşünüyorum
inşallah bi çıkış bulursun canım, bende bi zaman kafayı yiyecektim uyku tutmadı kaç hafta, ki benim 2 haftalık bi süreç olmasına rağmen

yağlı ama güzeldi keşke yeseydin
valla eşime kalsa bir valize sığarsın diyor ama imkansız (valizleri o taşıyacak ben bebek arabasını öle anlaştık )
sen herkesi drdotty gibi aylarca tatil yapıyor sandın heralde perşeme dönüyorum 1 haftan var

o aşamadayım
aşırı stres oldum
Rabb im sağlıkla hayırla bi kapı açsın inşaallah

yemedim valla yağ olunca 1 yerde görmüştüm gerçi çok yerde karşıma çıksaydı yiyebilirdim :) .
her güne 2 kıyafet koysan valiz dolar zaten
ay ne bilim yıllık izin olunca 10 günden fazla olmazsın diye düşündüm 1 hafta da çok iyi otelde bol bol dinlenirsin . sen geldikten sonra bkarız kep işine artık sararım azcık ucundan sana

400 gram kardasın var desene
dün benim alacaklarım bunlar dedi bi baktın onlar 1 valiz eder dahada ayakkabı,terlik koymamış biz ana kız valizin neresinde yer bulabilirsek kendimize artık
hadi bak geldiğimde zayıflamış göreyim seni

Kızım ben evsizlikten buradayım. Yokluğun gözü kör olsun

profilim şimdi pek bi havalı oldu
bi mezuniyet bu kadar mı yakışır yaw

Tebrik ederim kendinden ödüllü üyelere kendinden cezalı üyemizde eklendi hep böyle devam edersen hayatında hiç kilo sorunu yaşamazsın diye düşündüm.
Canım 2 yaş çok erken hatta öyle sanıyorumki biraz çabalar sonra çocuk istemiyor alışamıyor diye vazgeçersin yıprandığınla kalırsın. Moral bozmak gibi olmasın ilk çocuğumda başımdan geçti çevremde de bunu yaşayanları gözlemledim. Bir bakıcı ile bir kreş arasında fiyat farkı var mı? Yada bu fark yaşam kaliteni etkiler mi bilemiyorum. Ama bir bakıcı alıp (hatta yatılı olabilir) yine çocuğuna annenin gözetiminde baktırsan hem bu bakıcı annenin işlerini de yapsa yardımcı olsa fena olmaz. Hem bu süreçte sizde çocukta bakıcıya alışmış olur.(bakıcıda sizin beklentilerinize alışır)
Bakıcı önerisinde bulunuyorum çünkü kreşleride güvenilir bulmuyorum çocuğun duygu ve düşüncelerini aktarabilecek duruma gelene kadar evinde güvendiği ortamda kalması özgüveni açısından en doğrusu olur. Uzmanlar bile kreş için 4 yaş diyor. 3 yaş önerileri pazara pay kazandırma fikriyle bu işte otorite gördüğümüz kişilere kazanç karşılığı söyletildi. İstersen bir pedagog fikri al bu konuda.
Bu arada bakıcılardan ne kadar bıktığımıda ben bilirim ama bu süreci desteksiz geçirmek çok zor.
Canım ya gerçekten kreş çok kolay değil 2 yaş çocuğu İçin. Bence tekrar gözden geçir bu konuyu. Ama mecbur kalırsan her koşulda alıştırırsın çocuğunu ayrı bişey.
Eve kamera takılabilir
profilim şimdi pek bi havalı oldu
bi mezuniyet bu kadar mı yakışır yaw
Güzele ne yakışmaz

Kızım ben evsizlikten buradayım. Yokluğun gözü kör olsun
Öle bahanenin gözünü severim
Evet kuzum erken ama annemlerde belli etmeselerde sıkıldılar haklilarda, bakıcı çok aradım zamaninda bulamadım,kamera bile olsa yabanci biriyle aynı evde oldugu düşüncesine bile gelemiyorum o yüzden kres daha güvenli gibi
Insallah is yeri cikarir beni de bende kendim bakarim bi süre kızıma o yüzden beklemedeyim bi süre

Herkese iyi akşamlar
18.07.18 menüm
Kalkınca;
Yarım çb yoğurt suyu
1 bardak su
2 kayısı
Kahvaltı;
2 yumurta
5 yeşil zeytin
1 kk peynir
1 tk krem peynir
1 tk tereyağ
Salatalık, kelek, yeşil biber
1 fincan yeşil çay
Ara 1;
Sade Türk kahvesi
Ara 2;
1.5 kepçe ayran aşı
5 adet eti form
1 tk fıstık ezmesi
1 bardak gazoz (Bu buraya hiç olmadı)
Akşam
1.5 kepçe mercimek çorbası
1 adet biber dolması
Yoğurt
1 üçgen karpuz
Ara
Sade Türk kahvesi
Maden suyu
Su: 2.5 lt yaparım
SPOR
Sabah; 10 dk ısınma zıplama, 10 dk hit kardiyo
5 bin adım
Bugün fazla yürüyemedim
Yarın yine hastane telaşı olacak inşallah sağlam atlatırım her konuda
Hepinizi seviyorum

20 yaşındayım abla buranın en iyi doktoruna gittim Ama hep böyle şüpheyle konuşuyorlar yarından sonra kesin sonuç vereceğiz dediler Ya hayırlısı

İyi haberlerle bekliyoruz canım

İşte emziren annenin günlük menüsü...

Sabah 7:30 kahvalti

1 sekersiz cay, 5 adet siyah zeytin, 3 adet yesil zeytin,1 dilim kizarmis kaşarlı ekmek, salatalık

Ara ogun 1o:30

2 kayisi
1 kupa poşet çay ballı ıhlamur

Oglen 12:30

Bır porsıyon domatesli sarımsaklı biber
Bır kase yogurt
1 dılım ekmek

Ara öğün 15:30

Bir tane mürdüm eriği

Aksam 17:30
bir tane biber dolması
10 tane sarma
3 yk yogurt

Ara ogun 20:00
2 tane fındıklı gofret

Notlar: sekersız 21 gune baslamıstım yapamadm, erteledm baslangıcı çocuklarım hasta duzenım alt ust, uykusuzluk perısanlkk, işyerınde de sıkıntılarım var

Cuma kilo:74.600
Güncel kilo: 74.000
Haftalık hedef: -850
Hedefe kalan: -250

Gruba katılım tarih / kilo: 24.07.2017 / 84.9
İzne ayrılış tarih / kilo: 18.11. 2017 / 75.8
Toplam kayıp: 9.750

İzinden dönüş tarih / kilo: 06.07.2018 / 75.15
1. Hafta: -900
2. Hafta :-550
Bu hafta :-600

Toplam kayip:10.900
Ana hedefe kalan:5.000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…