Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cok karışık yemıssın yaw
Ama fena degıl :)

Ohh pideye gel :))
Yarın cok dıkkatt

Aaaaa hos geldin partemmm nasilsin..keptinn var muffiun var muteri bende gormedim sekerpancarida gormedim..ay cok sevindim canim...
Kaptın doğurdumu ? Doğurmustur dıye dusundum hayırlı olsun dıyecektım ama blacksee profılınde buldum kendımı yazmadım nuffıun km kız nıckmı degısık? Ozaman bı sız kalmıssınız :)
Iyıyım sekerım bayadr kk da takılmıyorum arada bakıp cıkıyorum. Burası cıktı karsıma bakayım napıyonuz dedım kımseler yok benı gördüğüne mi sevındın bır mesaj uzagındayım oysa ki temelli gelmedım ama takımlara bakıcam gırsemmı bılemedım bı kac kg aldım hırslanmak lazım

Amin canim darisi seninde basina insallah en kisa zamanda kavusursun bebegine belki bebeklerine

@ParteMoralll canim nasilsin hala fit hatunmusun kg aldinmi verdinmi vermedinse gel yarışalım bu sayede zayiflaruk
Aldım aldım aslında bı ara kışın cok hastalandım o ara almıştım verdım onu gene 68lerde surunuyodum bır bodrum yaptım geldım gene kg almısım ama ne yedim beee her sene klasık ben
Bugunde esti mantı actım cok şiştim dedım en ıyısı dıyet yapayım 1senedır bırsey yaptıgım yok

Keptinin az kaldi 3 aydan az ,keptinin hesap blacksla birlestirmisler blacksda o yuzde ugramiyo onuda merak ettim.kiz ozledimm inann profile 4-5 kez baktim aylar once yazmisin bende irahatsiz etmeyim dedim..gel gel guruba arkidisimmm mucukkk mucukk opuremn seni..

Ohhh sen yine doyasi yemissin bende o da yok korkuyla tirtiklama dustu payima.tamamm bugun de yedin mantıyı son yarin aklin kalmaz iste :))))

Aaa baya oldu sankı doğurmustr dedım yanılmışım... blacksee ben cok merak edıyodm ama aylarrrr oldu gelmedı yapcak bir sey yok! Konusan varsa selam söylesin ben numarasını almamıştım. İşte dedım ya kuzum ne bıleyım takılmıyodum mesaj atsan görürdğm olsunnn

Ohhh sen yine doyasi yemissin bende o da yok korkuyla tirtiklama dustu payima.tamamm bugun de yedin mantıyı son yarin aklin kalmaz iste :))))
Kac kg aldın bak sormadımm 76kıloysan ıyı ben bıraz dhaa yersem sana yetısırım hahhah

He ya yedım bir güzel yapmısım sormaaa 3 tabak mıdeye gömdüm ben kurallaaar tokatlarrr nerdee gelmış mantı dıyorum

76 kg dayim hedefim 70 de 73kg dusunce tedaviye baslamayi dusunuyorum canim.he gel takimda kacamak yapanlara bi tohat at seni tanisinlar,saka bir yana tokatini bile ozledimmm:)))
Afiyet sifa olsun..bitti gari manti ne yok sana :))

76 kg dayim hedefim 70 de 73kg dusunce tedaviye baslamayi dusunuyorum canim.he gel takimda kacamak yapanlara bi tohat at seni tanisinlar,saka bir yana tokatini bile ozledimmm:)))
Afiyet sifa olsun..bitti gari manti ne yok sana :))
Yokyok sondu kendıme tokat atıcam canım ben sımdılık :* insallah ulasırsın hırs yap bıtır şu işi tedavine başla hayırlısıyla...

Valla kiz icee zayif olmazmisin boyunda iyiydi senin.amannn zayif ol ver su kglari acik.yemeginin tadini cikarirsin..bence sen zayiflarsinki..
Yok yok olmam bende kg ust bacak zAten yapmıyorm kı şısteden cıktıgımdan berı yapmıyorum sadece ın cık koruyodum işte bakalım yıne bı gaz geldı bana ıstersem tabi yaparım 22kg kım verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…