- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.981
Cok karışık yemıssın yawHerkese iyi akşamlar
18.07.18 menüm
Kalkınca;
Yarım çb yoğurt suyu
1 bardak su
2 kayısı
Kahvaltı;
2 yumurta
5 yeşil zeytin
1 kk peynir
1 tk krem peynir
1 tk tereyağ
Salatalık, kelek, yeşil biber
1 fincan yeşil çay
Ara 1;
Sade Türk kahvesi
Ara 2;
1.5 kepçe ayran aşı
5 adet eti form
1 tk fıstık ezmesi
1 bardak gazoz (Bu buraya hiç olmadı)
Akşam
1.5 kepçe mercimek çorbası
1 adet biber dolması
Yoğurt
1 üçgen karpuz
Ara
Sade Türk kahvesi
Maden suyu
Su: 2.5 lt yaparım
SPOR
Sabah; 10 dk ısınma zıplama, 10 dk hit kardiyo
5 bin adım
Bugün fazla yürüyemedim
Yarın yine hastane telaşı olacak inşallah sağlam atlatırım her konuda
Hepinizi seviyorum
Ohh pideye gel :))Hepinize merhabaaa
17.07.2018 menü
Sabah : yulaf+granola+yogurt
öğlen : tavuk haşlama + salata
akşam : yarım kavurmalı pide
ailem burada olduğu için ailecek yemeğe çıktık
bu karadenizliler efsane yapıyorlar pideyi valla. içini ağırlıklı yedim hamur kısmından pek yemedim ama yinede yem,iş sayılrım
bu sebeple kendime ceza verdim ve min 2 gün kefir +hurma detoksu yapıyorum
Aaaaa hos geldin partemmmSelam kızlar
Bir bakayım dedım aylar sonra eskilerden kimse kaldı mı?
Basarılar
Kaptın doğurdumu ? Doğurmustur dıye dusundum hayırlı olsun dıyecektım ama blacksee profılınde buldum kendımı yazmadımAaaaa hos geldin partemmmnasilsin..keptinn var muffiun var muteri bende gormedim sekerpancarida gormedim..ay cok sevindim canim...
Amin canim darisi seninde basina insallah en kisa zamanda kavusursun bebegine belki bebeklerineçok şükür kavuşmuşsun bebeğine canım . ben de 3 tüp üzerine aşılama ile hamile kalmiştim . bende de yarım rahim var tek tüpüm var birde yumurtalarım kalitesizmiş . allah bağışlasın eksikliğini göstermesin canım.
Aldım aldım aslında bı ara kışın cok hastalandım o ara almıştım verdım onu@ParteMoralll canim nasilsin hala fit hatunmusun kg aldinmi verdinmi vermedinse gel yarışalımbu sayede zayiflaruk
Bana fıt deme carpılır agzın burnun haahh@ParteMoralll canim nasilsin hala fit hatunmusun kg aldinmi verdinmi vermedinse gel yarışalımbu sayede zayiflaruk
Keptinin az kaldi 3 aydan az ,keptinin hesap blacksla birlestirmisler blacksda o yuzde ugramiyo onuda merak ettim.kiz ozledimm inann profile 4-5 kez baktim aylar once yazmisin bende irahatsiz etmeyim dedim..gel gel guruba arkidisimmm mucukkk mucukk opuremn seni..Kaptın doğurdumu ? Doğurmustur dıye dusundum hayırlı olsun dıyecektım ama blacksee profılınde buldum kendımı yazmadımnuffıun km kız nıckmı degısık? Ozaman bı sız kalmıssınız :)
Iyıyım sekerım bayadr kk da takılmıyorum arada bakıp cıkıyorum. Burası cıktı karsıma bakayım napıyonuz dedım kımseler yokbenı gördüğüne mi sevındın bır mesaj uzagındayım oysa ki temelli gelmedım ama takımlara bakıcam gırsemmı bılemedım bı kac kg aldım hırslanmak lazım
Ohhh sen yine doyasi yemissin bende o da yok korkuyla tirtiklama dustu payima.tamamm bugun de yedin mantıyı son yarin aklin kalmaz iste :))))Aldım aldım aslında bı ara kışın cok hastalandım o ara almıştım verdım onugene 68lerde surunuyodum bır bodrum yaptım geldım gene kg almısım ama ne yedim beee her sene klasık ben
Bugunde esti mantı actım cok şiştim dedım en ıyısı dıyet yapayım 1senedır bırsey yaptıgım yok
Aaa baya oldu sankı doğurmustr dedım yanılmışım... blacksee ben cok merak edıyodm ama aylarrrr oldu gelmedı yapcak bir sey yok! Konusan varsa selam söylesin ben numarasını almamıştım. İşte dedım ya kuzum ne bıleyım takılmıyodum mesaj atsan görürdğm olsunnnKeptinin az kaldi 3 aydan az ,keptinin hesap blacksla birlestirmisler blacksda o yuzde ugramiyo onuda merak ettim.kiz ozledimm inann profile 4-5 kez baktim aylar once yazmisin bende irahatsiz etmeyim dedim..gel gel guruba arkidisimmm mucukkk mucukk opuremn seni..
Kac kg aldın bak sormadımm 76kıloysan ıyı ben bıraz dhaa yersem sana yetısırım hahhahOhhh sen yine doyasi yemissin bende o da yok korkuyla tirtiklama dustu payima.tamamm bugun de yedin mantıyı son yarin aklin kalmaz iste :))))
Ozaman normal kg lu diyim :)) olsun cok degil verirsin kac kg dusmek istiyorsun canimBana fıt deme carpılır agzın burnun haahh
Hahaha senelerdir hedef 58Ozaman normal kg lu diyim :)) olsun cok degil verirsin kac kg dusmek istiyorsun canim
76 kg dayim hedefim 70 de 73kg dusunce tedaviye baslamayi dusunuyorum canim.he gel takimda kacamak yapanlara bi tohat at seni tanisinlar,saka bir yana tokatini bile ozledimmm:)))Kac kg aldın bak sormadımm 76kıloysan ıyı ben bıraz dhaa yersem sana yetısırım hahhah
He ya yedım bir güzel yapmısım sormaaa3 tabak mıdeye gömdüm ben kurallaaar tokatlarrr nerdee gelmış mantı dıyorum
Yokyok sondu76 kg dayim hedefim 70 de 73kg dusunce tedaviye baslamayi dusunuyorum canim.he gel takimda kacamak yapanlara bi tohat at seni tanisinlar,saka bir yana tokatini bile ozledimmm:)))
Afiyet sifa olsun..bitti gari manti ne yok sana :))
Valla kiz icee zayif olmazmisin boyunda iyiydi senin.amannn zayif ol ver su kglari acik.yemeginin tadini cikarirsin..bence sen zayiflarsinki..Hahaha senelerdir hedef 58
Yok yok olmam bende kg ust bacak zAten yapmıyorm kı şısteden cıktıgımdan berı yapmıyorum sadece ın cık koruyodum işte bakalım yıne bı gaz geldı banaValla kiz icee zayif olmazmisin boyunda iyiydi senin.amannn zayif ol ver su kglari acik.yemeginin tadini cikarirsin..bence sen zayiflarsinki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?