- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.001
İns sen geldin ya icime umut dogdu kiz senin tokatlarla ericek bu yaglar ahaaha:))Yokyok sondukendıme tokat atıcam canım ben sımdılık :* insallah ulasırsın hırs yap bıtır şu işi tedavine başla hayırlısıyla...
Tamam selcanım yaz bana konusuruzİns sen geldin ya icime umut dogdu kiz senin tokatlarla ericek bu yaglar ahaaha:))
Masallah kiz bende toplamda 13 kg gitmis su 6 kg verseydim 19 kg olcak.anamm ne cok yaglar varmis bizde bacim iyiki vermissin valla masallah..Yok yok olmam bende kg ust bacak zAten yapmıyorm kı şısteden cıktıgımdan berı yapmıyorum sadece ın cık koruyodum işte bakalım yıne bı gaz geldı banaıstersem tabi yaparım 22kg kım verdi
Vallaa yaa ver ver bitmedılerMasallah kiz bende toplamda 13 kg gitmis su 6 kg verseydim 19 kg olcak.anamm ne cok yaglar varmis bizde bacim iyiki vermissin valla masallah..
Ahaha birde tek valiz diyor400 gram kardasın var desene
dün benim alacaklarım bunlar dedi bi baktın onlar 1 valiz eder dahada ayakkabı,terlik koymamışbiz ana kız valizin neresinde yer bulabilirsek kendimize artık
hadi bak geldiğimde zayıflamış göreyim seni
Iyi haberler ile gel kuzum20 yaşındayım abla buranın en iyi doktoruna gittim Ama hep böyle şüpheyle konuşuyorlar yarından sonra kesin sonuç vereceğiz dediler Ya hayırlısı
Beni kast ettiKaptın doğurdumu ? Doğurmustur dıye dusundum hayırlı olsun dıyecektım ama blacksee profılınde buldum kendımı yazmadımnuffıun km kız nıckmı degısık? Ozaman bı sız kalmıssınız :)
Iyıyım sekerım bayadr kk da takılmıyorum arada bakıp cıkıyorum. Burası cıktı karsıma bakayım napıyonuz dedım kımseler yokbenı gördüğüne mi sevındın bır mesaj uzagındayım oysa ki temelli gelmedım ama takımlara bakıcam gırsemmı bılemedım bı kac kg aldım hırslanmak lazım
Aklımda denetım kalmısAhaha birde tek valiz diyorsen kendine 1 kızına 1 valiz hazırla şok olsun .
Benim stres bitmedikçe ben zor veririm yine rahatsızlandım bugün toparlanmam zaman alacak sanırım
Iyi haberler ile gel kuzum
Beni kast etti
Merhaba
İyi çok sukur yaz geldi meyve ve dondurmayla basim dertteMerhabaseni görmemisim nasılsın nasıl gidiyo
Makarna olmasaymis dondurma göze batmayacakmisSabah
1 yumurta
1.5 ince dilim cavdar ek.
Ogle
4 kucuk top dondurma
Aksam
Dun esimin yaptigi kofteyi begenince bugun tekrar istedim ( yemegi ona yikmakta ise yariyor)
3 kofte 2 kucuk dilim patates (firinda)
2 3 kasik makarna
1 bardak ayran
3 lt su
Spor yok gun hep kosturmayla gecti kizim icin banka ve hastane pazar hic zaman kalmadi
Iyıyım dıyemıcem sıcaktan bunalıyorum suan... meyveyı öğlen az az yersen hıc bırİyi çok sukur yaz geldi meyve ve dondurmayla basim dertte
Sen nasılsın
Ben mezun olunca gelmeye karar vermişsin teessüf ederim o kadar yalvardik zamanında
Cok haklisin yarin telafi edecem adet donemimdeyim azicik tatli ihtiyacim oluyoMakarna olmasaymis dondurma göze batmayacakmis
Kiskanma canimm, ben burda eskiyim 2,5 yil oldu ellam,iste arkadaslari gorunce seviniyorum,ben bayagi ara verdimdi 2-3haftayi olacak sanirim buraya geleli.sagolsunben burda arkadaslarimiz sicak kanlilar sende alisirsin :))Buarada hepiniz birbirinizi taniyor gibisiniz azicik kiskanmiyo degilim
Sabahina yumurta eklesen iyi olurdu tok tutar ayrica sen bayagi bayagi oksijenle besleniyorsun herhaldeMenu
Sabah 8:30 kuru erik,bol su
Kahvalti10:00 peynir.iki dilim t.buğday.ek. bi salatalik,sekersiz cay
O
gle ari poleni,aslanpencesi cay
Ara yas kayisi erik elma
16:00 da ayran asi bi tabak,yaptigim kacamak iki lokma tatli(
Ara bi kiraz sapi cay salatalik
24:00 da yine hazirladigim kur
Bugun sacma sapan beslendim kurler yuzunden siserim die yarin bi tartiliyim..
Tabi o isin sakasiydi ama herkes bayagi birbirini taniyor gibi ben daha once almistm uyelik tup bebek hamilelik gaz sancilari derken simdi aktif olabildim :)Kiskanma canimm, ben burda eskiyim 2,5 yil oldu ellam,iste arkadaslari gorunce seviniyorum,ben bayagi ara verdimdi 2-3haftayi olacak sanirim buraya geleli.sagolsunben burda arkadaslarimiz sicak kanlilar sende alisirsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?