Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok yok olmam bende kg ust bacak zAten yapmıyorm kı şısteden cıktıgımdan berı yapmıyorum sadece ın cık koruyodum işte bakalım yıne bı gaz geldı bana ıstersem tabi yaparım 22kg kım verdi
Masallah kiz bende toplamda 13 kg gitmis su 6 kg verseydim 19 kg olcak.anamm ne cok yaglar varmis bizde bacim iyiki vermissin valla masallah..

Selam kızlar nezmandir giremedim nasilsiniz nasil gidiyo diyetler.. tatilimin yarin son gunu cumaya hazirlik olsun diye yatin dikkat edicem. Aldigim kalorilerle birdan kosarak eve gitsem 500 kmde ancak yakarim gibi tatildeyim diye baya abarttim cuma sabah eve vardigim gibi tartilcam insallah buyuk bi surpriz yasamam yasarsamda kendim ettim kendim buldum detoksu yapicam... olumune aclik su bile cok bana mantigiyla..

Ahaha birde tek valiz diyor sen kendine 1 kızına 1 valiz hazırla şok olsun .
Benim stres bitmedikçe ben zor veririm yine rahatsızlandım bugün toparlanmam zaman alacak sanırım
20 yaşındayım abla buranın en iyi doktoruna gittim Ama hep böyle şüpheyle konuşuyorlar yarından sonra kesin sonuç vereceğiz dediler Ya hayırlısı
Iyi haberler ile gel kuzum
Beni kast etti

Sabah
1 yumurta
1.5 ince dilim cavdar ek.
Ogle
4 kucuk top dondurma
Aksam
Dun esimin yaptigi kofteyi begenince bugun tekrar istedim ( yemegi ona yikmakta ise yariyor )
3 kofte 2 kucuk dilim patates (firinda)
2 3 kasik makarna
1 bardak ayran
3 lt su
Spor yok gun hep kosturmayla gecti kizim icin banka ve hastane pazar hic zaman kalmadi

Makarna olmasaymis dondurma göze batmayacakmis

İyi çok sukur yaz geldi meyve ve dondurmayla basim dertte

Sen nasılsın

Ben mezun olunca gelmeye karar vermişsin teessüf ederim o kadar yalvardik zamanında
Iyıyım dıyemıcem sıcaktan bunalıyorum suan... meyveyı öğlen az az yersen hıc bır olmaz hatta dondurma da haftada bir vanılyalı bı top sana hiiic birsey yapmaz emın ol:) tabı ogun yemene dıkkat edersen:)
Evet senle aynı dönem yarısmadık ama sen gercektem ısrar etmıstın sağolasın ben döncem demedım kı dıyete gircem dedım selcan gel gel dıyo yıne Kararsızım takımlara da bakmadım daha kım musait vs dıye zaten direk gırebılıyorum uzun zaman oldugu ıcın %5ım tutuyo malesef

Tebrık ederımmmmm bu arada umarım korursun kılonu... abartmadan erken saatlerde yersen ve arada proteın gunu yaparsan fıstık gibi kalirsın

Menu
Sabah 8:30 kuru erik,bol su
Kahvalti10:00 peynir.iki dilim t.buğday.ek. bi salatalik,sekersiz cay
O
gle ari poleni,aslanpencesi cay

Ara yas kayisi erik elma

16:00 da ayran asi bi tabak,yaptigim kacamak iki lokma tatli (

Ara bi kiraz sapi cay salatalik

24:00 da yine hazirladigim kur
Bugun sacma sapan beslendim kurler yuzunden siserim die yarin bi tartiliyim..

Buarada hepiniz birbirinizi taniyor gibisiniz azicik kiskanmiyo degilim
Kiskanma canimm, ben burda eskiyim 2,5 yil oldu ellam,iste arkadaslari gorunce seviniyorum,ben bayagi ara verdimdi 2-3haftayi olacak sanirim buraya geleli.sagolsunben burda arkadaslarimiz sicak kanlilar sende alisirsin :))

Sabahina yumurta eklesen iyi olurdu tok tutar ayrica sen bayagi bayagi oksijenle besleniyorsun herhalde tatlidan bisey olacagini sanmiyorum digerler ogunlerle kapatmissin farki

Kiskanma canimm, ben burda eskiyim 2,5 yil oldu ellam,iste arkadaslari gorunce seviniyorum,ben bayagi ara verdimdi 2-3haftayi olacak sanirim buraya geleli.sagolsunben burda arkadaslarimiz sicak kanlilar sende alisirsin :))
Tabi o isin sakasiydi ama herkes bayagi birbirini taniyor gibi ben daha once almistm uyelik tup bebek hamilelik gaz sancilari derken simdi aktif olabildim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…