- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.021
Yumurtaya vaktim olmadiydi yoksa bugun yicektim,yok canim bu haftada ikinci kacamagim oldu bi daha yemicegim,bu hafta spor yapmadim nerdeyse yarin cok dikkat etmeliyim ins bir engel cikmaz..Sabahina yumurta eklesen iyi olurdu tok tutar ayrica sen bayagi bayagi oksijenle besleniyorsun herhaldetatlidan bisey olacagini sanmiyorum digerler ogunlerle kapatmissin farki
Hoşgeldin canım zaten kısa süre kalıp izne ayrılmıştın sen 573. Etapta 76 kilo ile izne çıkmışsın şimdi eğer artıdaysan 76 kilodan aşağı inmeni bekleyeceğizSelam kızlar ben döndüm. Sorunlar hala dewam ediyor fakat ben yine aldım başımı gidiyorum. Birinin bana dur demesi lazım artıkgecenin bu vakti yazıyorum alerjim tuttu uyuyamıyorum da. Ne zamandır tartılmıyorum. Korkuyorum o tartıya çıkmaya. Kaldırdım zaten ortalıktan. Yarın yeniden başlamak istiyorum. Yarın tartılıp tekrar aranıza katılmak istiyorum.geçmişi okuyamadım kaptanımız doğum yapmıştır aramızda değildir belki de yetkililere sesleniyorum bi el atın be bacılar
Ay canım hıc saymadım ama oglene kadar bıttı benımkı 4 buyuk bardak ıcmısımdır asagı yukarı.segus dukan birası sende kaç bardak çıkıyor
Sen de alışırsın kaynaşırsın merak etme Şu an takım da selcan poncik kaptinn ben lilipit buki 1 seneden fazladır buradayızBuarada hepiniz birbirinizi taniyor gibisiniz azicik kiskanmiyo degilim
Bende 4 bardak çıktı 200 ml kadar bir bardak bugün de yapacak mısınAy canım hıc saymadım ama oglene kadar bıttı benımkı 4 buyuk bardak ıcmısımdır asagı yukarı.
Icıyorum canım 3ltyı gecıyodur.Himm onun yanında bol su icersen bence hizlandirir,peki iciyon mu bol su..
Bence git canim biraz sabir isi ama yagdan verirsin hemen almazssin.hemde simdiyece denedin gordun birde diyetisyende denersin...Günaydın kızlar acaba bir diyetistene mi gitsem ya da ne yapsam bilemedim ki o kadar dikkat ediyorum ettim 100 gramdan başka inmiyor. O igrenc dukani bile içiyorum çok mu sabirsizim acaba
bakayım bu patronların vercek mi o kadar izintamam canım hallettim ben çok teşekkür ederim bizim doktor erken başlıyomuş galibanormalde göz muayenesi de gerekiyomuş ama Allahtan göndermedi tanıdıktı dokktor zaten bu cuma göze gitmeyi de düşünüyorum göz numaram büyümüş olabilir
10 gün sonra yatışa geçiyosun resmenbanada izin ne zaman istiyosun diye sordular 15 ağustostan 10 eylüle kadar dedim biraz abartmış olabilirim
Görümce gitsin öyle gideyim olmazsa bugün çorba icicem sadece akşamları da öyle yapayım bu hafta sinirlerim bozuldu yeminle dikkat etmesem etmiyorum diyorum ama ediyorumBence git canim biraz sabir isi ama yagdan verirsin hemen almazssin.hemde simdiyece denedin gordun birde diyetisyende denersin...
Sen nerelerdesin dün yoktunbakayım bu patronların vercek mi o kadar izindiğeri maas vermiyodu ama izin veriyodu adam
hala hazırlamadım valizi dün dışardaydık bugün erken gidip bitirmem lazım herşeyi, yine son dakikaya kaldı herşeyAhaha birde tek valiz diyorsen kendine 1 kızına 1 valiz hazırla şok olsun .
Benim stres bitmedikçe ben zor veririm yine rahatsızlandım bugün toparlanmam zaman alacak sanırım
Iyi haberler ile gel kuzum
Beni kast etti
ben bu fikri çok sevdimGünaydın kızlar acaba bir diyetistene mi gitsem ya da ne yapsam bilemedim ki o kadar dikkat ediyorum ettim 100 gramdan başka inmiyor. O igrenc dukani bile içiyorum çok mu sabirsizim acaba
aman erken koysaydın kırışcaktı kıyafetler iyi yapmışsın bende son dakikada hazırlıyorum hep valizlerihala hazırlamadım valizi dün dışardaydık bugün erken gidip bitirmem lazım herşeyi, yine son dakikaya kaldı herşey
hayırdır kuzum noldu neyin var ?
görümcem gitsinde öyle 1 ay gideyim diyetisyene bu şekilde ne yiceğimi bilmiyorum gerçi yine öğlenler sıkıntı olacak ama denge kurarım diyorum bende liste çok var ama en önemlisini atmışım protein ağırlıklı olanı olanları atarım ama bu ilk gttiğim diyetisyenben bu fikri çok sevdimhatta git listeni birebir bende uygulayımda 58 e ineyim yaw
Tebrik ederim kendinden ödüllü üyelere kendinden cezalı üyemizde eklendihep böyle devam edersen hayatında hiç kilo sorunu yaşamazsın diye düşündüm.
Canım 2 yaş çok erken hatta öyle sanıyorumki biraz çabalar sonra çocuk istemiyor alışamıyor diye vazgeçersin yıprandığınla kalırsın. Moral bozmak gibi olmasın ilk çocuğumda başımdan geçti çevremde de bunu yaşayanları gözlemledim. Bir bakıcı ile bir kreş arasında fiyat farkı var mı? Yada bu fark yaşam kaliteni etkiler mi bilemiyorum. Ama bir bakıcı alıp (hatta yatılı olabilir) yine çocuğuna annenin gözetiminde baktırsan hem bu bakıcı annenin işlerini de yapsa yardımcı olsa fena olmaz. Hem bu süreçte sizde çocukta bakıcıya alışmış olur.(bakıcıda sizin beklentilerinize alışır)
Bakıcı önerisinde bulunuyorum çünkü kreşleride güvenilir bulmuyorum çocuğun duygu ve düşüncelerini aktarabilecek duruma gelene kadar evinde güvendiği ortamda kalması özgüveni açısından en doğrusu olur. Uzmanlar bile kreş için 4 yaş diyor. 3 yaş önerileri pazara pay kazandırma fikriyle bu işte otorite gördüğümüz kişilere kazanç karşılığı söyletildi. İstersen bir pedagog fikri al bu konuda.
Bu arada bakıcılardan ne kadar bıktığımıda ben bilirim ama bu süreci desteksiz geçirmek çok zor.
Canım ya gerçekten kreş çok kolay değil 2 yaş çocuğu İçin. Bence tekrar gözden geçir bu konuyu. Ama mecbur kalırsan her koşulda alıştırırsın çocuğunu ayrı bişey.
Eve kamera takılabilir
Güzele ne yakışmaz
Canım sen hiç kan değerlerine baktırdın mı eğer orada bir sorun yoksa sabırsızlığına bağlıyorum gerçektenGünaydın kızlar acaba bir diyetistene mi gitsem ya da ne yapsam bilemedim ki o kadar dikkat ediyorum ettim 100 gramdan başka inmiyor. O igrenc dukani bile içiyorum çok mu sabirsizim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?