Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabahina yumurta eklesen iyi olurdu tok tutar ayrica sen bayagi bayagi oksijenle besleniyorsun herhalde tatlidan bisey olacagini sanmiyorum digerler ogunlerle kapatmissin farki
Yumurtaya vaktim olmadiydi yoksa bugun yicektim,yok canim bu haftada ikinci kacamagim oldu bi daha yemicegim,bu hafta spor yapmadim nerdeyse yarin cok dikkat etmeliyim ins bir engel cikmaz..

Selam kızlar ben döndüm. Sorunlar hala dewam ediyor fakat ben yine aldım başımı gidiyorum. Birinin bana dur demesi lazım artıkgecenin bu vakti yazıyorum alerjim tuttu uyuyamıyorum da. Ne zamandır tartılmıyorum. Korkuyorum o tartıya çıkmaya. Kaldırdım zaten ortalıktan. Yarın yeniden başlamak istiyorum. Yarın tartılıp tekrar aranıza katılmak istiyorum.geçmişi okuyamadım kaptanımız doğum yapmıştır aramızda değildir belki deyetkililere sesleniyorum bi el atın be bacılar

Hoşgeldin canım zaten kısa süre kalıp izne ayrılmıştın sen 573. Etapta 76 kilo ile izne çıkmışsın şimdi eğer artıdaysan 76 kilodan aşağı inmeni bekleyeceğiz

Günaydın kızlar acaba bir diyetistene mi gitsem ya da ne yapsam bilemedim ki o kadar dikkat ediyorum ettim 100 gramdan başka inmiyor. O igrenc dukani bile içiyorum çok mu sabirsizim acaba

Günaydın kızlar acaba bir diyetistene mi gitsem ya da ne yapsam bilemedim ki o kadar dikkat ediyorum ettim 100 gramdan başka inmiyor. O igrenc dukani bile içiyorum çok mu sabirsizim acaba
Bence git canim biraz sabir isi ama yagdan verirsin hemen almazssin.hemde simdiyece denedin gordun birde diyetisyende denersin...

bakayım bu patronların vercek mi o kadar izin diğeri maas vermiyodu ama izin veriyodu adam

Bence git canim biraz sabir isi ama yagdan verirsin hemen almazssin.hemde simdiyece denedin gordun birde diyetisyende denersin...
Görümce gitsin öyle gideyim olmazsa bugün çorba icicem sadece akşamları da öyle yapayım bu hafta sinirlerim bozuldu yeminle dikkat etmesem etmiyorum diyorum ama ediyorum
bakayım bu patronların vercek mi o kadar izin diğeri maas vermiyodu ama izin veriyodu adam
Sen nerelerdesin dün yoktun

Sabah
Muzlu süt 1 bardak
Ara
1 çiğ badem
Öğlen
Bolca.domates salatalık soğan
10 tane kadar sarma etli
Ara
Türk kahvesi
Akşam
2 yk kadar tavuk sote
1 yk kadar salata

Dukan birası + 2 lt su

hala hazırlamadım valizi dün dışardaydık bugün erken gidip bitirmem lazım herşeyi, yine son dakikaya kaldı herşey
hayırdır kuzum noldu neyin var ?

hala hazırlamadım valizi dün dışardaydık bugün erken gidip bitirmem lazım herşeyi, yine son dakikaya kaldı herşey
hayırdır kuzum noldu neyin var ?
aman erken koysaydın kırışcaktı kıyafetler iyi yapmışsın bende son dakikada hazırlıyorum hep valizleri
daha tam düzelmedi gribim onu çekiyorum birde bağırsaklarım bıktım kendimden
ben bu fikri çok sevdim hatta git listeni birebir bende uygulayımda 58 e ineyim yaw
görümcem gitsinde öyle 1 ay gideyim diyetisyene bu şekilde ne yiceğimi bilmiyorum gerçi yine öğlenler sıkıntı olacak ama denge kurarım diyorum bende liste çok var ama en önemlisini atmışım protein ağırlıklı olanı olanları atarım ama bu ilk gttiğim diyetisyen

GÜNAYDIN yazamadım bu hafta elif ecem hasta ishalle boğusuyoruz işim çok yoğun 3 ağustosa teslim etmem gerekn proje var coğunluk izinde müdür baskı yapıyor bebe hasta mal gibiyim menüm aynı zaten yazmıycm cok vakit ayaramadım bu hafta inaşşal yarın kilo bildirimi yapamya çalışırım

kuzum inan kreş yanlısı hiç değilim ve bi çocuğun olabildiğince geç okula başlamasını istiyorum..
ancak şartlar düşüncelerimi altüst etti karıştım..
yarım gün çalışma durumu olsa öğleye kadar eşim sonrasında ben bakacaktım ancak maalesef kanunui haklarımızı kullanamıyoruz..
annemle birlikte bakıcı evet mantıklı ancak annem eve bağlı kalınca sıkılıp stres oluyor yoksa oğluma gayet güzel bakabilir çünkü kendisini hiç yormadığını söylüyor ama annem yere b, şey dökülsede sinirlenen biri olunca zaararı da kendine oluyor maalesef..
kesinlikle 3yaş da çok erken ..
ücretsiz izin hakkım olsa bi dkka durmayacağım alacağım ama yok..
yaklaşık 2-3 hafta eşim bakacak sonrasında ben 1 hafta sonra bayram derken şu süreci böyle atlatıp eylül e kadar iyi bir bakıcı arayışında bulunacağız ...en mantıklısı bu koşullarda bu...
ayrıca pedagog ile genel gidişatla iligili bile görüşmek istiyorum açıkcası..
hatırlattığın iyi oldu canım :)

kızlar günaydın :)

tartıda hala sabitim hatta artı görünüyorum ancak adetim.. ve aşırı karın ağrım var ..belime bacaklarıma vuruyor...
sanırım ilaç etkiledi beni..

ama diyete spora devam :)

Canım sen hiç kan değerlerine baktırdın mı eğer orada bir sorun yoksa sabırsızlığına bağlıyorum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…