- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.041
geçmiş olsun canımGÜNAYDIN yazamadım bu hafta elif ecem hasta ishalle boğusuyoruz işim çok yoğun 3 ağustosa teslim etmem gerekn proje var coğunluk izinde müdür baskı yapıyor bebe hasta mal gibiyim menüm aynı zaten yazmıycm cok vakit ayaramadım bu hafta inaşşal yarın kilo bildirimi yapamya çalışırım
hiç sıkıntı yok 3 ayda bir baktırıyorum insülin direncimde yok zaten veremezdim olsaydı . bugün sıvı beslenecem bakalım çorba içecem sadece bakalım ne olacak . senin nasıl gidiyorCanım sen hiç kan değerlerine baktırdın mı eğer orada bir sorun yoksa sabırsızlığına bağlıyorum gerçekten
Tebrik ederim kendinden ödüllü üyelere kendinden cezalı üyemizde eklendihep böyle devam edersen hayatında hiç kilo sorunu yaşamazsın diye düşündüm.
Ohh pideye gel :))
Yarın cok dıkkatt
Umarim oyle olur belli eski oldugunuz bende artik buralardayim gibi gorunuyorSen de alışırsın kaynaşırsın merak etme Şu an takım da selcan poncik kaptinn ben lilipit buki 1 seneden fazladır buradayız
Aşkolsun alışmadın mı sen dahaUmarim oyle olur belli eski oldugunuz bende artik buralardayim gibi gorunuyor
Olur olur merak etme herkesi kucaklarız :)Umarim oyle olur belli eski oldugunuz bende artik buralardayim gibi gorunuyor
ayy dün ofiste boya badana vardı kokudan dolayı izin verdiler bende anneme gittim ordan eve gectm ordand a kv ye gittik eve 11 de gittim geriGörümce gitsin öyle gideyim olmazsa bugün çorba icicem sadece akşamları da öyle yapayım bu hafta sinirlerim bozuldu yeminle dikkat etmesem etmiyorum diyorum ama ediyorum
Sen nerelerdesin dün yoktun
veriyodu ama 3 ay sonra veriyodubakayım bu patronların vercek mi o kadar izindiğeri maas vermiyodu ama izin veriyodu adam
Emzirdigim için dengeliyor ama vermek istiyorum tabiIyıyım dıyemıcem sıcaktan bunalıyorum suan... meyveyı öğlen az az yersen hıc bırolmaz hatta dondurma da haftada bir vanılyalı bı top sana hiiic birsey yapmaz emın ol:) tabı ogun yemene dıkkat edersen:)
Evet senle aynı dönem yarısmadık ama sen gercektem ısrar etmıstın sağolasınben döncem demedım kı dıyete gircem dedım selcan gel gel dıyo yıne Kararsızım takımlara da bakmadım daha kım musait vs dıye zaten direk gırebılıyorum uzun zaman oldugu ıcın %5ım tutuyo malesef
Tebrık ederımmmmm bu arada umarım korursun kılonu... abartmadan erken saatlerde yersen ve arada proteın gunu yaparsan fıstık gibi kalirsın
Neden kiz bizde tanıyoruz iste yaBuarada hepiniz birbirinizi taniyor gibisiniz azicik kiskanmiyo degilim
amaann 1 hafta daha veriversinler o kadar veriyosalarveriyodu ama 3 ay sonra veriyodu
3 eylüle kadar verdi kesin o cepte de ben 10 eylüle kadar gelmesem olurmu dedim bi aramızda konuşalm bakalım dedi ay inşallah tamma der yoksa gocam evde yemek yapcak ben işe gelcem
10 gün vermiş oluyolar araya bayramda giriyo ya ay inşallah verirler yaamaann 1 hafta daha veriversinler o kadar veriyosalar
bence verirler idare ediversinler 10 günde nolcak10 gün vermiş oluyolar araya bayramda giriyo ya ay inşallah verirler ya
diyetisyene gittiğinde yediklerinde düzene girer bağırsağın içinde bi önerisi olur mutlaka canım, kafanada takmamaya çalış stres oldun iyiceaman erken koysaydın kırışcaktı kıyafetler iyi yapmışsın bende son dakikada hazırlıyorum hep valizleri
daha tam düzelmedi gribim onu çekiyorum birde bağırsaklarım bıktım kendimden
görümcem gitsinde öyle 1 ay gideyim diyetisyene bu şekilde ne yiceğimi bilmiyorum gerçi yine öğlenler sıkıntı olacak ama denge kurarım diyorum bende liste çok var ama en önemlisini atmışım protein ağırlıklı olanı olanları atarım ama bu ilk gttiğim diyetisyen
kv ne yemek yapmış .ayy dün ofiste boya badana vardı kokudan dolayı izin verdiler bende anneme gittim ordan eve gectm ordand a kv ye gittik eve 11 de gittim geri
kız tartıdan tartıya fark oluyor takılma kiloya hem doğumda hepsi gidecekeşim eve tartı almış dün tartıldım 71.3 cıktım
bence verirler . senin gitme durumun ne oldu eşinle beraberveriyodu ama 3 ay sonra veriyodu
3 eylüle kadar verdi kesin o cepte de ben 10 eylüle kadar gelmesem olurmu dedim bi aramızda konuşalm bakalım dedi ay inşallah tamma der yoksa gocam evde yemek yapcak ben işe gelcem
evet stresim hat safha da bakalım görümce bir gitsin dediyetisyene gittiğinde yediklerinde düzene girer bağırsağın içinde bi önerisi olur mutlaka canım, kafanada takmamaya çalış stres oldun iyice
güzel yemekler vardı haber verip gittik hazırlık yapmskv ne yemek yapmış .
iyi gelmiştir annenle zaman geçirmek . bende dün annemdeydim bayağı kötü gördüm onu kardeşimde özlemiş beni keşke yakın olsaymışım :)
kız tartıdan tartıya fark oluyor takılma kiloya hem doğumda hepsi gidecek
bence verirler . senin gitme durumun ne oldu eşinle beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?