Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

geçmiş olsun canım

Canım sen hiç kan değerlerine baktırdın mı eğer orada bir sorun yoksa sabırsızlığına bağlıyorum gerçekten
hiç sıkıntı yok 3 ayda bir baktırıyorum insülin direncimde yok zaten veremezdim olsaydı . bugün sıvı beslenecem bakalım çorba içecem sadece bakalım ne olacak . senin nasıl gidiyor

Tebrik ederim kendinden ödüllü üyelere kendinden cezalı üyemizde eklendi hep böyle devam edersen hayatında hiç kilo sorunu yaşamazsın diye düşündüm.

ay inşaaallaaah
hedef kiloma ineyim bu çileyi bir daha çekmemek için yemicem zaten

bu arada reglim başladı bugün yarına tartı vermek istemiyorum mümkün müdür?
Cezası varsa ben + 2 gün daha detoks yapaym

Görümce gitsin öyle gideyim olmazsa bugün çorba icicem sadece akşamları da öyle yapayım bu hafta sinirlerim bozuldu yeminle dikkat etmesem etmiyorum diyorum ama ediyorum

Sen nerelerdesin dün yoktun
ayy dün ofiste boya badana vardı kokudan dolayı izin verdiler bende anneme gittim ordan eve gectm ordand a kv ye gittik eve 11 de gittim geri

bakayım bu patronların vercek mi o kadar izin diğeri maas vermiyodu ama izin veriyodu adam
veriyodu ama 3 ay sonra veriyodu
3 eylüle kadar verdi kesin o cepte de ben 10 eylüle kadar gelmesem olurmu dedim bi aramızda konuşalm bakalım dedi ay inşallah tamma der yoksa gocam evde yemek yapcak ben işe gelcem

Emzirdigim için dengeliyor ama vermek istiyorum tabi

Buarada hepiniz birbirinizi taniyor gibisiniz azicik kiskanmiyo degilim
Neden kiz bizde tanıyoruz iste ya

3 eylüle kadar verdi kesin o cepte de ben 10 eylüle kadar gelmesem olurmu dedim bi aramızda konuşalm bakalım dedi ay inşallah tamma der yoksa gocam evde yemek yapcak ben işe gelcem
amaann 1 hafta daha veriversinler o kadar veriyosalar

diyetisyene gittiğinde yediklerinde düzene girer bağırsağın içinde bi önerisi olur mutlaka canım, kafanada takmamaya çalış stres oldun iyice

ayy dün ofiste boya badana vardı kokudan dolayı izin verdiler bende anneme gittim ordan eve gectm ordand a kv ye gittik eve 11 de gittim geri
kv ne yemek yapmış .
iyi gelmiştir annenle zaman geçirmek . bende dün annemdeydim bayağı kötü gördüm onu kardeşimde özlemiş beni keşke yakın olsaymışım :)
eşim eve tartı almış dün tartıldım 71.3 cıktım
kız tartıdan tartıya fark oluyor takılma kiloya hem doğumda hepsi gidecek
bence verirler . senin gitme durumun ne oldu eşinle beraber

güzel yemekler vardı haber verip gittik hazırlık yapms
annemlerde de kahvaltı yaptım babamda evdeydi insan ailesiyle zaman geçirmeyi özlüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…