Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sohbet ediyorsunuz hayatlarinizi biliyorsunuz ya o yuzden ben bitek drdotty yle tanistim
BİZlede tanışırsın kimin neyni merak ediyorsan sor . poncikbirgelincik mesela ağustosta evlenecek düğün telaşı var @tgb1907 hepimizi için tatile gidiyor segus a gelince detoksu tamamlayaman hatun diye tanı hep bozar bana gelince gıdım yol alamayan hep sorunlu biri diye tanı

bence verirler idare ediversinler 10 günde nolcak
bencede ya inşallah verirler vercekler gibime geliyo zaten adli tatile geliyo o çok iyi oldu
inşallah benimde içimden öyle geçiyor ama bakalım kuzum
daha o durum askıda çünkü kendimizi biraz toparlamamız lazım ordan ev tutulcak eşya alıncak vs en iyi ihtimal yeni yılda olur diye düşünüyorum olursa tabii

ay düğün Turkuaz07 hoşgeldin canım aramıza

O hasta dun doktora gittik enfeksiyon kapmis
Geçmiş olsun bebeğim ne enfeksiyonu şimdi Aşkın’a götür çocuğu bak size de yakın.
bu arada cidden çalışanlar için meslekleriniz nedir?
hoş evde duranlarda cevaplayabilir neden ayrımcılık yaptıysam
Ne yazık ki ben okuduğum bölümde çalışamıyorum Yeni bir meslek edindim çoğu kadının kolaylıkla yaptığı ama benim için biraz zor ama çok güzel olan annelik mesleğini yapıyorum bununla beraber ev kızıyım 3 çocuklu ev kızı ( kart kız)

Ev kızıyım evsiz kızsız ev kızı

ev kadınıda değil bende geliyorm sizin meslege bekle beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…