- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.061
Sohbet ediyorsunuz hayatlarinizi biliyorsunuz ya o yuzden ben bitekEmzirdigim için dengeliyor ama vermek istiyorum tabi
Neden kiz bizde tanıyoruz iste ya
O hastaAşkolsun alışmadın mı sen daha
Bak biiii ! Burçe gelse alışırdı
BİZlede tanışırsın kimin neyni merak ediyorsan sor .
geçmiş olsun canısı . boğazları mı yoksa kanda mı enfeksiyonO hastadun doktora gittik enfeksiyon kapmis
bencede ya inşallah verirler vercekler gibime geliyo zaten adli tatile geliyo o çok iyi oldubence verirler idare ediversinler 10 günde nolcak
inşallah benimde içimden öyle geçiyor ama bakalım kuzumkv ne yemek yapmış .
iyi gelmiştir annenle zaman geçirmek . bende dün annemdeydim bayağı kötü gördüm onu kardeşimde özlemiş beni keşke yakın olsaymışım :)
kız tartıdan tartıya fark oluyor takılma kiloya hem doğumda hepsi gidecek
bence verirler . senin gitme durumun ne oldu eşinle beraber
ay düğünBİZlede tanışırsın kimin neyni merak ediyorsan sor .poncikbirgelincik mesela ağustosta evlenecek düğün telaşı var @tgb1907 hepimizi için tatile gidiyor segus a gelince detoksu tamamlayaman hatun diye tanı hep bozar bana gelince gıdım yol alamayan hep sorunlu biri diye tanı
Hahaaa gıden gıder kaptanım kalan saglar bızımdırAy görmemişim ben bunu
Bonservisin bende ona göre karşılıksız vermem seni
ben muhasebeciyim ama şuan avukat yanında katiplik yapıyorumbu arada cidden çalışanlar için meslekleriniz nedir?
hoş evde duranlarda cevaplayabilir neden ayrımcılık yaptıysam
ben muhasebeciyim ama şuan avukat yanında katiplik yapıyorum
senin
bende bi fabrikada arge elemanıyımbu arada cidden çalışanlar için meslekleriniz nedir?
Geçmiş olsun bebeğim ne enfeksiyonu şimdi Aşkın’a götür çocuğu bak size de yakın.O hastadun doktora gittik enfeksiyon kapmis
Ne yazık ki ben okuduğum bölümde çalışamıyorum Yeni bir meslek edindim çoğu kadının kolaylıkla yaptığı ama benim için biraz zor ama çok güzel olan annelik mesleğini yapıyorum bununla beraber ev kızıyımbu arada cidden çalışanlar için meslekleriniz nedir?
bişey diyim mi bende dış ticaret mezunuyumbende dış ticaret uzmanıyım. okuduğum bölümde çalışıyorum
Ev kızıyımGeçmiş olsun bebeğim ne enfeksiyonu şimdi Aşkın’a götür çocuğu bak size de yakın.
Ne yazık ki ben okuduğum bölümde çalışamıyorum Yeni bir meslek edindim çoğu kadının kolaylıkla yaptığı ama benim için biraz zor ama çok güzel olan annelik mesleğini yapıyorum bununla beraber ev kızıyım3 çocuklu ev kızı ( kart kız)
ev kadınıda değilGeçmiş olsun bebeğim ne enfeksiyonu şimdi Aşkın’a götür çocuğu bak size de yakın.
Ne yazık ki ben okuduğum bölümde çalışamıyorum Yeni bir meslek edindim çoğu kadının kolaylıkla yaptığı ama benim için biraz zor ama çok güzel olan annelik mesleğini yapıyorum bununla beraber ev kızıyım3 çocuklu ev kızı ( kart kız)
ay niye öyle oldu kikızlar ayrıca öyle bir adet oldum ki
saatlik ped değişimine rağmen taştı
üstüm başım mahvoldu
şu yaşıma kadar yaşamadım hiç neredeyse ...
gitsin pis kan :)
kiloalr ödemler.
ay niye öyle oldu ki
aa tedavi için yani oh o zaman temizlensin için mis gibi ben regl nedir unutumya dr kese gördü ama gebelik değil
temizlensin diye sanırım ilaç verdi progestan onu kulllandım
ondan kaynaklanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?