- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.081
dış ticarette iş bulamayınca
tabikide en önemlisi saglik hayirdir kuzum neden öyle dedin kafani kurcalayan rahatsiz eden seylermi var?kuzum güvenilir kreşleri araştır 2 3 aylığına oğlun içinde iyi olur yaşıtları ile oynar eğlenir .
valla yemedim çok yağlı deyince zaten baştan tırsmıştım
kaç valiz alacaksınfazla olsun eksik olmasın :)
inşallah 2 3 detoks yaparak verebilirim ama detoks gözümü korkutuyor olmadı dukan yaparım . sen en zaman döneceksin bakarsın geldiğinde mezun olmuşum
allah akıl sağlığımı korusun o zaman veririm @Vanillav bir gelse geçen sene bu dönemlerde onunla vermiştim 2 3 kilo belki yine veririm gazı ile jillian a başlarsam
stresim çok yüksek her zmanki gibitabikide en önemlisi saglik hayirdir kuzum neden öyle dedin kafani kurcalayan rahatsiz eden seylermi var?
ay evet ja gelsin vallah iyi oluyodu o burdayken:)
ay ne güzel özetlemişinBİZlede tanışırsın kimin neyni merak ediyorsan sor .poncikbirgelincik mesela ağustosta evlenecek düğün telaşı var tugbaFB hepimizi için tatile gidiyor segus a gelince detoksu tamamlayaman hatun diye tanı hep bozar bana gelince gıdım yol alamayan hep sorunlu biri diye tanı
iş bulunurda ingilizce bi olsadış ticarette iş bulamayınca
aman bulmayımda konuşmayımda hiç sevmemiş bulunurda ingilizce bi olsa
ben muhasebeci olca en güzeli oaman bulmayımda konuşmayımda hiç sevmem
tam olarak neye stress yapiosun canim azalmaya calisalim:)stresim çok yüksek her zmanki gibi
valla sporda birinin önden coşması gerekli hafta sonu ben coşacam devamı gelirse sizi de coştururum
bende muhasebe severim muhasebeciym diyorm zatenben muhasebeci olca en güzeli o
özetlemek benim işimay ne güzel özetlemişin
ingilizcem olsaydı çok iyi bir şirkette iş imkanım olacaktı öğrenirimde diyemedim maşşaı çok iyiydi kafama tüküreyim belki öğrenirdim niye öğrenemem dedim kiiş bulunurda ingilizce bi olsa
hiç başlamayım boşver bitmiyor dert bendetam olarak neye stress yapiosun canim azalmaya calisalim:)
ahaha hadi bakalim insallah bende su parmagim gecsin baslicam yanlislikla carparim falan tekrar kötü olur vallah ugrasamam
su sıralar hayalim ev hanımı olmakbende muhasebe severim muhasebeciym diyorm zatenama katip olmak hayalim tabiki adliyede
öğrenemem mi ddiningilizcem olsaydı çok iyi bir şirkette iş imkanım olacaktı öğrenirimde diyemedim maşşaı çok iyiydi kafama tüküreyim belki öğrenirdim niye öğrenemem dedim ki
ilgili olmak lazım biraz benim arkadaşım sözlük ezberlemişti ilkokulda benimde ilkokuldan beri kötüdür ingilizcem sevmiyorum sevemiyorum hiçte hevesim yok istesem öğrenirdim orası ayrı işte ama ilgi meselesiingilizcem olsaydı çok iyi bir şirkette iş imkanım olacaktı öğrenirimde diyemedim maşşaı çok iyiydi kafama tüküreyim belki öğrenirdim niye öğrenemem dedim ki
BİZlede tanışırsın kimin neyni merak ediyorsan sor .poncikbirgelincik mesela ağustosta evlenecek düğün telaşı var tugbaFB hepimizi için tatile gidiyor segus a gelince detoksu tamamlayaman hatun diye tanı hep bozar bana gelince gıdım yol alamayan hep sorunlu biri diye tanı
bişey diyim mi bende dış ticaret mezunuyum
aman bulmayımda konuşmayımda hiç sevmem
genc yasta baslasaydm sürünmeyi göze alabilirdim cünkü su an ki işimde baslangıcta öyleydi sefilleri oynadım uzunca süre ama rahatım yerinde simdibölüm çok iyi aslında tam bayanlara göre. neden mesleklerinizden vazgeçtiniz ki?
2010 mezunuyum hiç işsiz kalmadım cidden
tabi ki belli bir sürünme dönemi var ama yine de o kadar kötü değil yani.
hala ingilizcem süper diyemem geliştirmem lazım ama şimdilik yetiyor
yok göndermiceklerdi ama aradıklara herşeye sahiptim fazlası bile vardı ama ingilizceye güvenemedimöğrenemem mi ddinsaf yaaa belki adamlar seni kursa fln göndercekti
şuan öğrenmek istiyorum bir iki kelimede olsa bileyimilgili olmak lazım biraz benim arkadaşım sözlük ezberlemişti ilkokulda benimde ilkokuldan beri kötüdür ingilizcem sevmiyorum sevemiyorum hiçte hevesim yok istesem öğrenirdim orası ayrı işte ama ilgi meselesi
muhasebecimisin sende kuzubölüm çok iyi aslında tam bayanlara göre. neden mesleklerinizden vazgeçtiniz ki?
2010 mezunuyum hiç işsiz kalmadım cidden
tabi ki belli bir sürünme dönemi var ama yine de o kadar kötü değil yani.
hala ingilizcem süper diyemem geliştirmem lazım ama şimdilik yetiyor
sırf özgüvensizlikten oldugumuz yerde sayıyoruzyok göndermiceklerdi ama aradıklara herşeye sahiptim fazlası bile vardı ama ingilizceye güvenemedim
şuan öğrenmek istiyorum bir iki kelimede olsa bileyim
muhasebecimisin sende kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?