Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tabikide en önemlisi saglik hayirdir kuzum neden öyle dedin kafani kurcalayan rahatsiz eden seylermi var?

ay evet ja gelsin vallah iyi oluyodu o burdayken:)

tabikide en önemlisi saglik hayirdir kuzum neden öyle dedin kafani kurcalayan rahatsiz eden seylermi var?

ay evet ja gelsin vallah iyi oluyodu o burdayken:)
stresim çok yüksek her zmanki gibi
valla sporda birinin önden coşması gerekli hafta sonu ben coşacam devamı gelirse sizi de coştururum

stresim çok yüksek her zmanki gibi
valla sporda birinin önden coşması gerekli hafta sonu ben coşacam devamı gelirse sizi de coştururum
tam olarak neye stress yapiosun canim azalmaya calisalim:)
ahaha hadi bakalim insallah bende su parmagim gecsin baslicam yanlislikla carparim falan tekrar kötü olur vallah ugrasamam

tam olarak neye stress yapiosun canim azalmaya calisalim:)
ahaha hadi bakalim insallah bende su parmagim gecsin baslicam yanlislikla carparim falan tekrar kötü olur vallah ugrasamam
hiç başlamayım boşver bitmiyor dert bende
haftaya dikiş alınsın güzel bir video buldum başlarız beraberce tugbaFB tatilden gelmiş olur segus ta katılırsa beraberce başlarız

ingilizcem olsaydı çok iyi bir şirkette iş imkanım olacaktı öğrenirimde diyemedim maşşaı çok iyiydi kafama tüküreyim belki öğrenirdim niye öğrenemem dedim ki
ilgili olmak lazım biraz benim arkadaşım sözlük ezberlemişti ilkokulda benimde ilkokuldan beri kötüdür ingilizcem sevmiyorum sevemiyorum hiçte hevesim yok istesem öğrenirdim orası ayrı işte ama ilgi meselesi

bişey diyim mi bende dış ticaret mezunuyum

aman bulmayımda konuşmayımda hiç sevmem

bölüm çok iyi aslında tam bayanlara göre. neden mesleklerinizden vazgeçtiniz ki?
2010 mezunuyum hiç işsiz kalmadım cidden
tabi ki belli bir sürünme dönemi var ama yine de o kadar kötü değil yani.

hala ingilizcem süper diyemem geliştirmem lazım ama şimdilik yetiyor

genc yasta baslasaydm sürünmeyi göze alabilirdim cünkü su an ki işimde baslangıcta öyleydi sefilleri oynadım uzunca süre ama rahatım yerinde simdi
tam rahata kavusmusken işi bırakıyorum

öğrenemem mi ddin saf yaaa belki adamlar seni kursa fln göndercekti
yok göndermiceklerdi ama aradıklara herşeye sahiptim fazlası bile vardı ama ingilizceye güvenemedim
şuan öğrenmek istiyorum bir iki kelimede olsa bileyim
muhasebecimisin sende kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…