Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

genc yasta baslasaydm sürünmeyi göze alabilirdim cünkü su an ki işimde baslangıcta öyleydi sefilleri oynadım uzunca süre ama rahatım yerinde simdi
tam rahata kavusmusken işi bırakıyorum

doğuma bilgisayarım ve iş telefonum ile gittim
kızım 5 aylıkkende geri işe başladım esnek çalışma saatleri ile
mesela 11 de gelir 3 te çıkardım , yada sabah 8 de gelip 12 de 1 sene böyle devam ettim.

şubat ayından beri tam çalışıyorummm

özel sektör acımasız sen olmazsan başkası olur, o sebeple yerinde rahatsan fedakarlık etmek lazım.

ama senin sıkıntıların var diye okudum. hamilelik ve lohusalık döneminde ki bu dönemin en az 1,5 yıl sürdüğünü düşünüyorum. stresli iş bebek ve seni çok yıpratır o sebeple doğru karar vermişsin

bana da bu imkanları sunsalar hosgörülü olsalar bende devam ederdim sanırım ama dediğin gibi özel sektör
dısarda iş cok ama işten eve gelip cocuguma bi güler yüz gösterip onunla ilgilenicek enerjiyi bulamıcaksam calışmam daha iyi diye düşündüm

ay o benimde hayalım canım isteyince gideyim işe

aha haaa benim de hayalim ev hanımı olmak ...
zaten şu sıra evde oğlumla olmak istiyorum :)
istediğim saatte kalkayım rahat acelesiz kahvaltılar : oğlumla bol oyun eğlence..
o uyuduğunda kendi işlerimi halledeyim ya da yatayım yanına mis gibi uyuyayım ..
ilokula başlayınca döneyim işe :)

ingilizcem olsaydı çok iyi bir şirkette iş imkanım olacaktı öğrenirimde diyemedim maşşaı çok iyiydi kafama tüküreyim belki öğrenirdim niye öğrenemem dedim ki
benim biraz ingilizcem vardı ama toplantılarda zınk kalıyodum öğrenirim dedim girdim işe (alman şirket ama ingilizce raporlama oluyor) ama geliştirme gibi bi çabam olmadı toplantılar, mailler ingilizce 8 senerdirde buradayım çat pat ingilizcemle herkes ingilizcem var sanıyor hiç çaktırmıyorum iş söylemek için alman bi çocuk geliyor (iş ingilizcem daha iyi normale göre) dediğini yapıyorum ama inşallah yanlış anlamıyorum diye diye ikili hiç muhabbete girmemeye çalışıyorum, ah ah ne çekiyorum bi görsen , ingilizceyi artık öğrendin diyede 4 sene önce güzel bi zam almıştım gerek yok dedim ama olurmu dediler

hiç başlamayım boşver bitmiyor dert bende
haftaya dikiş alınsın güzel bir video buldum başlarız beraberce tugbaFB tatilden gelmiş olur segus ta katılırsa beraberce başlarız
ben diyetle değil sporla inceleceğim artıkın o nedenle her türlü spora varım hem takımıda spora teşvik edeceğiz,herkesler spor yapacak,

kızlar ayrıca öyle bir adet oldum ki

saatlik ped değişimine rağmen taştı

üstüm başım mahvoldu
şu yaşıma kadar yaşamadım hiç neredeyse ...
gitsin pis kan :)
kiloalr ödemler.
Ayyy bende bi olsam senelerdir yok yani
Menopoz mu acep
ev kadınıda değil bende geliyorm sizin meslege bekle beni
Ev kadını ne yaaa
Ev kızı böyle genç ve güzel oldu
aa tedavi için yani oh o zaman temizlensin için mis gibi ben regl nedir unutum
Alllllaaam
Unutmuş hemen 6 ayda ablanız var burada yıllar geçmiş üstünden
su sıralar hayalim ev hanımı olmak
Hayale gellll
yarın tartı günü kilolar verilmiştir umarım
Ben segus tan çok korkuyorum inşallah vermiştir (annesi var şimdi yapar yapar yedirir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…