- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.101
genc yasta baslasaydm sürünmeyi göze alabilirdim cünkü su an ki işimde baslangıcta öyleydi sefilleri oynadım uzunca süre ama rahatım yerinde simdi
tam rahata kavusmusken işi bırakıyorum
bana da bu imkanları sunsalar hosgörülü olsalar bende devam ederdim sanırım ama dediğin gibi özel sektördoğuma bilgisayarım ve iş telefonum ile gittim
kızım 5 aylıkkende geri işe başladım esnek çalışma saatleri ile
mesela 11 de gelir 3 te çıkardım , yada sabah 8 de gelip 12 de 1 sene böyle devam ettim.
şubat ayından beri tam çalışıyorummm
özel sektör acımasız sen olmazsan başkası olur, o sebeple yerinde rahatsan fedakarlık etmek lazım.
ama senin sıkıntıların var diye okudum. hamilelik ve lohusalık döneminde ki bu dönemin en az 1,5 yıl sürdüğünü düşünüyorum. stresli iş bebek ve seni çok yıpratır o sebeple doğru karar vermişsin
evet o zaman güven yoktu bende şimdi cebimden çıkartırım çok müşaviri diyorumsırf özgüvensizlikten oldugumuz yerde sayıyoruz
tartılmadım ama eksildiğimi de düşünmüyorum koy verdim bugün belki 100 gram gider 200 gr gider diyeyarın tartı günü kilolar verilmiştir umarım
ay o benimde hayalım canım isteyince gideyim işesu sıralar hayalim ev hanımı olmak
tartılmadım ama eksildiğimi de düşünmüyorum koy verdim bugün belki 100 gram gider 200 gr gider diye
seninki mis gibi bir yavru için :)aa tedavi için yani oh o zaman temizlensin için mis gibi ben regl nedir unutum
yok ya o piyango bana vursa yine sonuç aynı olur gibime geliyor doktor öyle demişti ondan işte .....bu kiloda hamile kalırsan görürüm ben seni keşke zayıflasaydım diye aglarsın sonra
işte buna tecrube diyoruzevet o zaman güven yoktu bende şimdi cebimden çıkartırım çok müşaviri diyorum
kendi işimiz olursa bigün neden olmasınay o benimde hayalım canım isteyince gideyim işe
amn inşallah rabbim isteyen herkee nasip etsinseninki mis gibi bir yavru için :)
sonrasında bi süre sürekli adet gibi olacaksın zaten :)
sağlıkla huzurla hayırla kavuşun inşaallah
sen doktorun dediğine ne bakıyosunyok ya o piyango bana vursa yine sonuç aynı olur gibime geliyor doktor öyle demişti ondan işte .....
ay o benimde hayalım canım isteyince gideyim işe
benim biraz ingilizcem vardı ama toplantılarda zınk kalıyodum öğrenirim dedim girdim işe (alman şirket ama ingilizce raporlama oluyor) ama geliştirme gibi bi çabam olmadıingilizcem olsaydı çok iyi bir şirkette iş imkanım olacaktı öğrenirimde diyemedim maşşaı çok iyiydi kafama tüküreyim belki öğrenirdim niye öğrenemem dedim ki
amn inşallah rabbim isteyen herkee nasip etsin
belki 3 5 kilo gider o bahaneyle de
ajan çok yakıştı sana ama
ben diyetle değil sporla inceleceğim artıkın
ORASI ÖYLE DE DURUM ORTADA BE NEYSE BENİM KADERİMDE YANLIZLIK SANIRIMsen doktorun dediğine ne bakıyosunonların olmaz dedigi seylerde oluyo ona bakılırsa
ay dışardan izlemek ne güzelmişyarın tartı günü kilolar verilmiştir umarım
Ayyy bende bi olsam senelerdir yok yanikızlar ayrıca öyle bir adet oldum ki
saatlik ped değişimine rağmen taştı
üstüm başım mahvoldu
şu yaşıma kadar yaşamadım hiç neredeyse ...
gitsin pis kan :)
kiloalr ödemler.
Ev kadını ne yaaaev kadınıda değilbende geliyorm sizin meslege bekle beni
Alllllaaamaa tedavi için yani oh o zaman temizlensin için mis gibi ben regl nedir unutum
Hayale gellllsu sıralar hayalim ev hanımı olmak
Benyarın tartı günü kilolar verilmiştir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?