- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.121
benim biraz ingilizcem vardı ama toplantılarda zınk kalıyodum öğrenirim dedim girdim işe (alman şirket ama ingilizce raporlama oluyor) ama geliştirme gibi bi çabam olmadıtoplantılar, mailler ingilizce 8 senerdirde buradayım çat pat ingilizcemle herkes ingilizcem var sanıyor hiç çaktırmıyorum iş söylemek için alman bi çocuk geliyor (iş ingilizcem daha iyi normale göre) dediğini yapıyorum ama inşallah yanlış anlamıyorum diye diye ikili hiç muhabbete girmemeye çalışıyorum, ah ah ne çekiyorum bi görsen , ingilizceyi artık öğrendin diyede 4 sene önce güzel bi zam almıştım gerek yok dedim ama olurmu dediler
dimi yaparım bilirisinajan çok yakıştı sana ama
ben az araştırayım o zaman bir video buldum 2 3 video daha bulduk mu tamamdır bu işben diyetle değil sporla inceleceğim artıkıno nedenle her türlü spora varım hem takımıda spora teşvik edeceğiz,herkesler spor yapacak,
bi gidiyomus 4 kg2hedefim kg :) ancak fazlasına da tamam derim
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kız özel hoca geldi öğreneyim diye (iş yeri karşılıyo hee bu arada) ama gelen hocalar yabancıydı hep pratiğini yine öğrenemedim adam konuşup konuşup gitti işkenceydi dersler benim için o yüzden sanırım soğudumÇOK GÜLDÜM TUĞBA birazcık geliştir bari keşke bende biraz cesretli olsaymışım iyi zam aldın mı bari
dimi yaparım bilirisin
ben az araştırayım o zaman bir video buldum 2 3 video daha bulduk mu tamamdır bu iş
hiç kendini yalnız h,ssetme rabbim hepimizin ynında
ORASI ÖYLE DE DURUM ORTADA BE NEYSE BENİM KADERİMDE YANLIZLIK SANIRIM
Cnm ıyı gıdıyor cnmhiç sıkıntı yok 3 ayda bir baktırıyorum insülin direncimde yok zaten veremezdim olsaydı . bugün sıvı beslenecem bakalım çorba içecem sadece bakalım ne olacak . senin nasıl gidiyor
ay dışardan izlemek ne güzelmiş
bi fırsatını bulup gelicem bakalım kızlar napmış diye
ay dur iyi dedin,niye az verdin diye kızıyım bide kızlarakesinlikleeee dısardan bakıp bide her konuya mudehale etmek güzel oluyo
ahahahahhhabenim biraz ingilizcem vardı ama toplantılarda zınk kalıyodum öğrenirim dedim girdim işe (alman şirket ama ingilizce raporlama oluyor) ama geliştirme gibi bi çabam olmadıtoplantılar, mailler ingilizce 8 senerdirde buradayım çat pat ingilizcemle herkes ingilizcem var sanıyor hiç çaktırmıyorum iş söylemek için alman bi çocuk geliyor (iş ingilizcem daha iyi normale göre) dediğini yapıyorum ama inşallah yanlış anlamıyorum diye diye ikili hiç muhabbete girmemeye çalışıyorum, ah ah ne çekiyorum bi görsen , ingilizceyi artık öğrendin diyede 4 sene önce güzel bi zam almıştım gerek yok dedim ama olurmu dediler
ahahahahhhaolmayan ingilizcenle 8 sene cok iyi valla senin yok dediğin ingilizcen bnm hayalimdir kesin
benim hiç ingilizcem yok sevemiyorum da açıkcası hiç bakmadım da dış ticaretten iş çünkü yanlış tercihti benim için hiç bana göre değilbölüm çok iyi aslında tam bayanlara göre. neden mesleklerinizden vazgeçtiniz ki?
2010 mezunuyum hiç işsiz kalmadım cidden
tabi ki belli bir sürünme dönemi var ama yine de o kadar kötü değil yani.
hala ingilizcem süper diyemem geliştirmem lazım ama şimdilik yetiyor
yok göndermiceklerdi ama aradıklara herşeye sahiptim fazlası bile vardı ama ingilizceye güvenemedim
şuan öğrenmek istiyorum bir iki kelimede olsa bileyim
muhasebecimisin sende kuzu
dimi neden olmasınişte buna tecrube diyoruz
kendi işimiz olursa bigün neden olmasın
biz hala kızızAyyy bende bi olsam senelerdir yok yani
Menopoz mu acep
Ev kadını ne yaaa
Ev kızı böyle genç ve güzel oldu
Alllllaaam
Unutmuş hemen 6 ayda ablanız var burada yıllar geçmiş üstünden
Hayale gellll
Bensegus tan çok korkuyorum inşallah vermiştir (annesi var şimdi yapar yapar yedirir)
Sagol canim gozu bi anda akmaya basladi gozunde varmis bide bogazlarinda yakinda burun akintisida baslar diye ilac verdi goz damlasi falan bide klimadan yada denizden oldu sanirim 1 kere sokmustuk denizegeçmiş olsun canısı . boğazları mı yoksa kanda mı enfeksiyon
biz zamanında ne kilolar verdik hey gidi heey diyeay dur iyi dedin,niye az verdin diye kızıyım bide kızlara
bencede ya inşallah verirler vercekler gibime geliyo zaten adli tatile geliyo o çok iyi oldu
inşallah benimde içimden öyle geçiyor ama bakalım kuzum
daha o durum askıda çünkü kendimizi biraz toparlamamız lazım ordan ev tutulcak eşya alıncak vs en iyi ihtimal yeni yılda olur diye düşünüyorum olursa tabii
ay düğünTurkuaz07 hoşgeldin canım aramıza
bn hiç bakmıorm ingilizce maillleregoogle translate kankam olur bu süreçtebilgisayarı açar açmaz ilk işim onu açmak olur
BİZlede tanışırsın kimin neyni merak ediyorsan sor .poncikbirgelincik mesela ağustosta evlenecek düğün telaşı var tugbaFB hepimizi için tatile gidiyor segus a gelince detoksu tamamlayaman hatun diye tanı hep bozar bana gelince gıdım yol alamayan hep sorunlu biri diye tanı
ne stres atılır o işte de beeebenim hiç ingilizcem yok sevemiyorum da açıkcası hiç bakmadım da dış ticaretten iş çünkü yanlış tercihti benim için hiç bana göre değil
öğren sen yaparsın
dimi neden olmasınağdacı açarım ben anca
oooo ben şooooook ben sevinç delisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibi gidiyomus 4 kg
Geçmiş olsun bebeğim ne enfeksiyonu şimdi Aşkın’a götür çocuğu bak size de yakın.
Ne yazık ki ben okuduğum bölümde çalışamıyorum Yeni bir meslek edindim çoğu kadının kolaylıkla yaptığı ama benim için biraz zor ama çok güzel olan annelik mesleğini yapıyorum bununla beraber ev kızıyım3 çocuklu ev kızı ( kart kız)
bn hiç bakmıorm ingilizce mailllereama kullandıgım sistem ingilizce ne yazık ki ezbere gidiyorum onda da anlamlarını bilmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?