Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ÇOK GÜLDÜM TUĞBA birazcık geliştir bari keşke bende biraz cesretli olsaymışım iyi zam aldın mı bari
ajan çok yakıştı sana ama
dimi yaparım bilirisin
ben diyetle değil sporla inceleceğim artıkın o nedenle her türlü spora varım hem takımıda spora teşvik edeceğiz,herkesler spor yapacak,
ben az araştırayım o zaman bir video buldum 2 3 video daha bulduk mu tamamdır bu iş

kız özel hoca geldi öğreneyim diye (iş yeri karşılıyo hee bu arada) ama gelen hocalar yabancıydı hep pratiğini yine öğrenemedim adam konuşup konuşup gitti işkenceydi dersler benim için o yüzden sanırım soğudum o kadar dedim türk ingilizce öğretmeni olsun diye (buldumda bunuyom ) ama böle daha iyi öğrenirsin dediler heeeh çok öğrendim ,
bayağı bayağı yaptılar +1000 di sanırım

hiç sıkıntı yok 3 ayda bir baktırıyorum insülin direncimde yok zaten veremezdim olsaydı . bugün sıvı beslenecem bakalım çorba içecem sadece bakalım ne olacak . senin nasıl gidiyor
Cnm ıyı gıdıyor cnm
Istedıgım gıbı valla cok sukur
Uc gundur sabıt ona cnm sıkıldı
Yarın bırden kırsam 74 ü
Motıve mesajlarına ıhtıyacım var :)

Senın menulerını denetım altına alalım
Hıc bızmadan bı hafta uygula bakalım
drdotty el atsın bi :)

ahahahahhha olmayan ingilizcenle 8 sene cok iyi valla senin yok dediğin ingilizcen bnm hayalimdir kesin

benim hiç ingilizcem yok sevemiyorum da açıkcası hiç bakmadım da dış ticaretten iş çünkü yanlış tercihti benim için hiç bana göre değil

yok göndermiceklerdi ama aradıklara herşeye sahiptim fazlası bile vardı ama ingilizceye güvenemedim

şuan öğrenmek istiyorum bir iki kelimede olsa bileyim

muhasebecimisin sende kuzu

öğren sen yaparsın
işte buna tecrube diyoruz

kendi işimiz olursa bigün neden olmasın
dimi neden olmasın ağdacı açarım ben anca

biz hala kızız
abamda aynı ollmustu yaa en son ne zaman oldm ahtırlamıyorum diyodu
segus bence yapmamıştır öyle bişey ama annelerde tehliekli

Hosbulduk canim dugun hazirligindasin ha keyiflidir

ne stres atılır o işte de beee cartt caaartrtt

Gozu akiyordu canim dun burçe icin hesap acmaya banka gitmistik bianda kotu oldu gozu saatte gec olmustu 5 e gelmek uzereydi en yakinda yasam hastanesi olunca hemen oraya gittik denizden yada klimadan olmus galiba birazda bogazinda varmis damla iyi geldi dun aksam verdim bugun iyi sagol canim

bn hiç bakmıorm ingilizce mailllere ama kullandıgım sistem ingilizce ne yazık ki ezbere gidiyorum onda da anlamlarını bilmeden

hangi sistem yada program türkçe ki sen bakmadığında maillere kim bakıyor peki?
benim fırsatım varken istediğim kadar öğrenemedim yanarım yanarımda ona yanarım
beni bazen almanya ofisten arıyorlar (masa telefonumu) numara almanya hemen yok oluyorum masamdan sekretere düşüyor oda bizim müdürü bağlıyor derdini ona anlatıyolar oda bana (müdürümüz Türk)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…