- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.141
İNANMIYORUM ingiliz bir ingilizce hocası geldi muhteşem birşey bu yine de birşeyler kapmışsındır . çok iyi bir zam almışsın umarım daim olur işyerin kaliteli bir şirkete benziyorkız özel hoca geldi öğreneyim diye (iş yeri karşılıyo hee bu arada) ama gelen hocalar yabancıydı hep pratiğini yine öğrenemedim adam konuşup konuşup gitti işkenceydi dersler benim için o yüzden sanırım soğudumo kadar dedim türk ingilizce öğretmeni olsun diye (buldumda bunuyom ) ama böle daha iyi öğrenirsin dediler heeeh çok öğrendim ,
bayağı bayağı yaptılar +1000 di sanırım
o konuda sıkıntı beni bir yerlerde unuttum sanırm tövbe yövbehiç kendini yalnız h,ssetme rabbim hepimizin ynında
el attı sağolsun bakalım yarından sonra değişecek düzenim bugün eski düzenin son günüydü.Cnm ıyı gıdıyor cnm
Istedıgım gıbı valla cok sukur
Uc gundur sabıt ona cnm sıkıldı
Yarın bırden kırsam 74 ü
Motıve mesajlarına ıhtıyacım var :)
Senın menulerını denetım altına alalım
Hıc bızmadan bı hafta uygula bakalım
drdotty el atsın bi :)
ay dur iyi dedin,niye az verdin diye kızıyım bide kızlara
iyi kapak attım ben burayaİNANMIYORUM ingiliz bir ingilizce hocası geldi muhteşem birşey bu yine de birşeyler kapmışsındır . çok iyi bir zam almışsın umarım daim olur işyerin kaliteli bir şirkete benziyor
o konuda sıkıntı beni bir yerlerde unuttum sanırm tövbe yövbe
el attı sağolsun bakalım yarından sonra değişecek düzenim bugün eski düzenin son günüydü.
şuan yorgunluk var üstünde oğlun hasta bence ondan sabit çıkıyorsun motiven düşmesin akşam ya yeme ya da az ye şaşar vücut 74 ü görürsün
bende öyle herseyi kafama takiyorum kuzum o yüzden seni cok iyi anliyorum...tamam öyle yapalim haftaya persembeden sonra bende yapcam ozaman bol bol spor
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM YA .Sagol canim gozu bi anda akmaya basladi gozunde varmis bide bogazlarinda yakinda burun akintisida baslar diye ilac verdi goz damlasi falan bide klimadan yada denizden oldu sanirim 1 kere sokmustuk denize
DORTTYE SÜPER ANNE DİYORUM PONCİĞİN DE LAKABI VAR AKLIMDA DEĞİL KAPTİN ZATEN KAPTAN DAHA NE OLSUN . DUR SANA 1 2 HAFTA İÇİNDE BULURUMMerak ediyorum beni nasil tanimlayacaksin ilerideben kendimi tuvalete bile zor giden bir anne olarak goruyorum
Hosbulduk canim dugun hazirligindasin ha keyiflidir
hahaha dimine stres atılır o işte de beeecartt caaartrtt
Denizden olmaması gerekir Aslında ama oteller bölgesinde girmiştiniz sanırım. Geçen sene mardan Palace tan sonraki bölgeye otel mutfak yağları dökülmüştü analiz sonuçları berbattı. Sağolsun Menderes temizletti.( gerçi işini yaptı)Sagol canim gozu bi anda akmaya basladi gozunde varmis bide bogazlarinda yakinda burun akintisida baslar diye ilac verdi goz damlasi falan bide klimadan yada denizden oldu sanirim 1 kere sokmustuk denize
Öpücükler yolluyorum onaGozu akiyordu canim dun burçe icin hesap acmaya banka gitmistik bianda kotu oldu gozu saatte gec olmustu 5 e gelmek uzereydi en yakinda yasam hastanesi olunca hemen oraya gittik denizden yada klimadan olmus galiba birazda bogazinda varmis damla iyi geldi dun aksam verdim bugun iyi sagol canim
Geçer canım benim sağlık olsun da hepsi geçerMerak ediyorum beni nasil tanimlayacaksin ilerideben kendimi tuvalete bile zor giden bir anne olarak goruyorum
Hiç bitmeyen meslek en zor ama en severek yapılan.Bende 2 unv. Mezunuym ikiside isletmeannelik meslegini icra ediyorum
hayaller hayatlar olmasındaoooo ben şooooook ben sevinç delisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
mühendislere de gidiyo aynı mailler onlar gelip anlatıyohangi sistem yada program türkçe kisen bakmadığında maillere kim bakıyor peki?
benim fırsatım varken istediğim kadar öğrenemedim yanarım yanarımda ona yanarım
beni bazen almanya ofisten arıyorlar (masa telefonumu) numara almanya hemen yok oluyorum masamdan sekretere düşüyor oda bizim müdürü bağlıyor derdini ona anlatıyolar oda bana(müdürümüz Türk)
hepimiz okuyup okuyup eve mahkum olcaz sanırım bigünBende 2 unv. Mezunuym ikiside isletmeannelik meslegini icra ediyorum
Sagol canim klimayi esim biliyor temizlemesini ayda 1 falan temizliyordu artik siklastiralim o zaman. Olmaz mi bizden cok kiyafeti tokalari saci yok ama bandana var bol bolDenizden olmaması gerekir Aslında ama oteller bölgesinde girmiştiniz sanırım. Geçen sene mardan Palace tan sonraki bölgeye otel mutfak yağları dökülmüştü analiz sonuçları berbattı. Sağolsun Menderes temizletti.( gerçi işini yaptı)
Klimaların temiz mi ben 15 günde 1 yıkardım (evim varken) filtreleri çok bakteri birikiyor ve çocukların göğsünde yanma şeklinde kendini gösteriyor. Temizle canım onları. Nasıl yapacağını bilmiyorsan özelden tarif ederim
Öpücükler yolluyorum onane güzel olur kız bebek. Elbiseside vardır onun tütü toka taç
Allah bağışlasın
Geçer canım benim sağlık olsun da hepsi geçer
Hiç bitmeyen meslek en zor ama en severek yapılan.
Ben ev kızı olduktan sonra (doğumdan sonraydı) keşke dedim işime yarayacak bi bölüm okusaydım ev ekonomisiaşçılık gastronomi gibi.
ni gizil bi iş yiriiyi kapak attım ben buraya
bi zamanlar gerçekten cok yoğun çalışıyorduk ama şimdi hiç yok işler ve aldığım paradan çekiniyorum (ve bunu onlara söylediğimde senin suçunmu vicdan yapma diyorlar), çıkardıkları zamanda hakkını fazla fazla veren bi işyeri(ihbar- kıdem dışında +5 ile +8 maaş (bürüt) verip ölee gönderiyorlar) o yüzden bu tazminatları yakıp kendim çıkamam ama çıkarırlarsada vicdanım rahatlar
eğitime çok önem veren bi şirket ben istesem amerikaya bile dil öğrenmeye gönderir ki teklif ettiler iş yoğunluğunun az olduğu bi zamanlar 3 aylığına gönderebilriz diye (ah buraya bekarken girecektimeşim yurt dışını bırak şehir dışına karşı)
hepimiz okuyup okuyup eve mahkum olcaz sanırım bigün
öğrenmeden burdan emekli olmak hayalimmühendislere de gidiyo aynı mailler onlar gelip anlatıyo
ne kac kac nereye kadar öğrende kurtul
rabbim veriyo dayanma gücünü be bnde hamile calışanlara hep hayranlıkla bakardımAslinda iyi bi taraftan dusunuyorum bazen calisan anneler nasil yetisiyor ben bu halde zorlaniyorum
yani yöle canım biraz keyifli biraz stresli artık şu sıra geçse de kurtulsam diyorum
hahaha dimi
bende ögrenmesem keşke ama seninki gibi bi işim olsaöğrenmeden burdan emekli olmak hayalim
rabbim veriyo dayanma gücünü be bnde hamile calışanlara hep hayranlıkla bakardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?