Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İNANMIYORUM ingiliz bir ingilizce hocası geldi muhteşem birşey bu yine de birşeyler kapmışsındır . çok iyi bir zam almışsın umarım daim olur işyerin kaliteli bir şirkete benziyor
hiç kendini yalnız h,ssetme rabbim hepimizin ynında
o konuda sıkıntı beni bir yerlerde unuttum sanırm tövbe yövbe

el attı sağolsun bakalım yarından sonra değişecek düzenim bugün eski düzenin son günüydü.
şuan yorgunluk var üstünde oğlun hasta bence ondan sabit çıkıyorsun motiven düşmesin akşam ya yeme ya da az ye şaşar vücut 74 ü görürsün

ay dur iyi dedin,niye az verdin diye kızıyım bide kızlara

iyi kapak attım ben buraya
bi zamanlar gerçekten cok yoğun çalışıyorduk ama şimdi hiç yok işler ve aldığım paradan çekiniyorum (ve bunu onlara söylediğimde senin suçunmu vicdan yapma diyorlar), çıkardıkları zamanda hakkını fazla fazla veren bi işyeri(ihbar- kıdem dışında +5 ile +8 maaş (bürüt) verip ölee gönderiyorlar) o yüzden bu tazminatları yakıp kendim çıkamam ama çıkarırlarsada vicdanım rahatlar
eğitime çok önem veren bi şirket ben istesem amerikaya bile dil öğrenmeye gönderir ki teklif ettiler iş yoğunluğunun az olduğu bi zamanlar 3 aylığına gönderebilriz diye (ah buraya bekarken girecektim eşim yurt dışını bırak şehir dışına karşı)

hiç başlamayım boşver bitmiyor dert bende
haftaya dikiş alınsın güzel bir video buldum başlarız beraberce tugbaFB tatilden gelmiş olur @segus ta katılırsa beraberce başlarız
bende öyle herseyi kafama takiyorum kuzum o yüzden seni cok iyi anliyorum...tamam öyle yapalim haftaya persembeden sonra bende yapcam ozaman bol bol spor

Sagol canim gozu bi anda akmaya basladi gozunde varmis bide bogazlarinda yakinda burun akintisida baslar diye ilac verdi goz damlasi falan bide klimadan yada denizden oldu sanirim 1 kere sokmustuk denize
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM YA .
Merak ediyorum beni nasil tanimlayacaksin ileride ben kendimi tuvalete bile zor giden bir anne olarak goruyorum
DORTTYE SÜPER ANNE DİYORUM PONCİĞİN DE LAKABI VAR AKLIMDA DEĞİL KAPTİN ZATEN KAPTAN DAHA NE OLSUN . DUR SANA 1 2 HAFTA İÇİNDE BULURUM

Sagol canim gozu bi anda akmaya basladi gozunde varmis bide bogazlarinda yakinda burun akintisida baslar diye ilac verdi goz damlasi falan bide klimadan yada denizden oldu sanirim 1 kere sokmustuk denize
Denizden olmaması gerekir Aslında ama oteller bölgesinde girmiştiniz sanırım. Geçen sene mardan Palace tan sonraki bölgeye otel mutfak yağları dökülmüştü analiz sonuçları berbattı. Sağolsun Menderes temizletti.( gerçi işini yaptı)
Klimaların temiz mi ben 15 günde 1 yıkardım (evim varken) filtreleri çok bakteri birikiyor ve çocukların göğsünde yanma şeklinde kendini gösteriyor. Temizle canım onları. Nasıl yapacağını bilmiyorsan özelden tarif ederim
Öpücükler yolluyorum ona ne güzel olur kız bebek. Elbiseside vardır onun tütü toka taç
Allah bağışlasın
Merak ediyorum beni nasil tanimlayacaksin ileride ben kendimi tuvalete bile zor giden bir anne olarak goruyorum
Geçer canım benim sağlık olsun da hepsi geçer
Bende 2 unv. Mezunuym ikiside isletme annelik meslegini icra ediyorum
Hiç bitmeyen meslek en zor ama en severek yapılan.
Ben ev kızı olduktan sonra (doğumdan sonraydı) keşke dedim işime yarayacak bi bölüm okusaydım ev ekonomisi aşçılık gastronomi gibi.

mühendislere de gidiyo aynı mailler onlar gelip anlatıyo
ne kac kac nereye kadar öğrende kurtul

Sagol canim klimayi esim biliyor temizlemesini ayda 1 falan temizliyordu artik siklastiralim o zaman. Olmaz mi bizden cok kiyafeti tokalari saci yok ama bandana var bol bol ev kredisi oduyoruz bizde zorlaniyoruz calisayim diyorum yok cocuk var diyor bakalim ne olacak

ni gizil bi iş yiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…