- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.161
ay özlenir mi ki gerçektenKeyfini cikar benim o telasi ozledigim oluyor
k.çımı kaşıyımni gizil bi iş yiri
bende ögrenmesem keşke ama seninki gibi bi işim olsa
bende ögrenmesem keşke ama seninki gibi bi işim olsa
kazançları olmasaydı şirketi kapatırlardı ya da gereksiz bölüm olsaydı bence sorun etme . amerikayı kaçırmak istemezdim açıkçası ama bazende olmuyor .iyi kapak attım ben buraya
bi zamanlar gerçekten cok yoğun çalışıyorduk ama şimdi hiç yok işler ve aldığım paradan çekiniyorum (ve bunu onlara söylediğimde senin suçunmu vicdan yapma diyorlar), çıkardıkları zamanda hakkını fazla fazla veren bi işyeri(ihbar- kıdem dışında +5 ile +8 maaş (bürüt) verip ölee gönderiyorlar) o yüzden bu tazminatları yakıp kendim çıkamam ama çıkarırlarsada vicdanım rahatlar
eğitime çok önem veren bi şirket ben istesem amerikaya bile dil öğrenmeye gönderir ki teklif ettiler iş yoğunluğunun az olduğu bi zamanlar 3 aylığına gönderebilriz diye (ah buraya bekarken girecektimeşim yurt dışını bırak şehir dışına karşı)
sen=nilay keçeci
işte takmasak ne iyi olacak ben saçma sapan şeyler düşünüyorum inan elimde olmayan şeyler elimde olsa git düzelt demibende öyle herseyi kafama takiyorum kuzum o yüzden seni cok iyi anliyorum...tamam öyle yapalim haftaya persembeden sonra bende yapcam ozaman bol bol spor
ay özlenir mi ki gerçektenben şöyle evimde ayaklarımı uzatıp yatıcağım günlerin hayalini kuruyorum bi günüm yok boş geçen
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM YA .
DORTTYE SÜPER ANNE DİYORUM PONCİĞİN DE LAKABI VAR AKLIMDA DEĞİL KAPTİN ZATEN KAPTAN DAHA NE OLSUN . DUR SANA 1 2 HAFTA İÇİNDE BULURUM
DARILMACA YOK AMAMerakla bekliyorum
ay bende nişanımda girişte düşüyodum topuk kırıldı çok komikTelasi olmasa da o heyecani ozluyorsun yani ben ozluyorum ve dugunu kendimi unlu biri gibi hissetmistimbilirsin gelinle fotograf cektirme merakini bizim insanlarimizdaki aayy ben bide dustum dans ederken alkolden degil valla ayagim kaydi
kaşı kaşı kovmasnlar durduk yerek.çımı kaşıyım
valla insan severek ögrenmeyince unutuyo demek ki hemen bende zmanlar bile yok su an what is your name seviyesindeym1 sene hazirlik okudum fakat ingilizcem ilkokul seviyesinde hala nasil gectim hazirligi bilmiyorum
O an oyle oluyor insan utanmistim bende ama suan guluyorum bide esim kaldirmadi ayagim kayip duruyordu kalkamiyorum yerden bi kahkaha aldi beni o ara bu sefer gulmekten kalkamadimay bende nişanımda girişte düşüyodum topuk kırıldı çok komiko an ağlıcaktım ama çok kötüydü
evet gerçekten o gün özel oluyo onun farkındayım ama öncesi stresi çok fena
Aynen aynen bende oyleyim hic sevmemistim ingilizceyi hala da oylevalla insan severek ögrenmeyince unutuyo demek ki hemen bende zmanlar bile yok su an what is your name seviyesindeym
cokta lazım değil zaten artık evrensel dil olmaktan cıkıyo ingilizice eskisi kadar rtkili değilAynen aynen bende oyleyim hic sevmemistim ingilizceyi hala da oyle
Aslinda iyi bi taraftan dusunuyorum bazen calisan anneler nasil yetisiyor ben bu halde zorlaniyorum
Protein diyeti candır yaa zevk alarak kilo verdim benkazançları olmasaydı şirketi kapatırlardı ya da gereksiz bölüm olsaydı bence sorun etme . amerikayı kaçırmak istemezdim açıkçası ama bazende olmuyor .
sen=nilay keçeciprotein diyetinin kraliçesi olabilir zira hep öyle verdin kiloları
işte takmasak ne iyi olacak ben saçma sapan şeyler düşünüyorum inan elimde olmayan şeyler elimde olsa git düzelt demineyse biz sporu düşünelim
Yoga hic bana gore degil canim bu sefer seninle degılimBirde benimle yogaya başlamak isteyen var mı ?segus tugbaFB @tobosoludulcinea Miray12_34 Buki_89 poncikbirgelincik Turkuaz07 drdotty G gamzelim080 @patient women @Bir garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?