Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kazançları olmasaydı şirketi kapatırlardı ya da gereksiz bölüm olsaydı bence sorun etme . amerikayı kaçırmak istemezdim açıkçası ama bazende olmuyor .
ay SchonerDuft benide tanımlasana ''bizim yerimize tatile gidecek'' beni tanımlamıyor zira
sen=nilay keçeci protein diyetinin kraliçesi olabilir zira hep öyle verdin kiloları
bende öyle herseyi kafama takiyorum kuzum o yüzden seni cok iyi anliyorum...tamam öyle yapalim haftaya persembeden sonra bende yapcam ozaman bol bol spor
işte takmasak ne iyi olacak ben saçma sapan şeyler düşünüyorum inan elimde olmayan şeyler elimde olsa git düzelt demi neyse biz sporu düşünelim

ay özlenir mi ki gerçekten ben şöyle evimde ayaklarımı uzatıp yatıcağım günlerin hayalini kuruyorum bi günüm yok boş geçen

Telasi olmasa da o heyecani ozluyorsun yani ben ozluyorum ve dugunu kendimi unlu biri gibi hissetmistim bilirsin gelinle fotograf cektirme merakini bizim insanlarimizdaki aayy ben bide dustum dans ederken alkolden degil valla ayagim kaydi

Telasi olmasa da o heyecani ozluyorsun yani ben ozluyorum ve dugunu kendimi unlu biri gibi hissetmistim bilirsin gelinle fotograf cektirme merakini bizim insanlarimizdaki aayy ben bide dustum dans ederken alkolden degil valla ayagim kaydi
ay bende nişanımda girişte düşüyodum topuk kırıldı çok komik o an ağlıcaktım ama çok kötüydü
evet gerçekten o gün özel oluyo onun farkındayım ama öncesi stresi çok fena

ay bende nişanımda girişte düşüyodum topuk kırıldı çok komik o an ağlıcaktım ama çok kötüydü
evet gerçekten o gün özel oluyo onun farkındayım ama öncesi stresi çok fena
O an oyle oluyor insan utanmistim bende ama suan guluyorum bide esim kaldirmadi ayagim kayip duruyordu kalkamiyorum yerden bi kahkaha aldi beni o ara bu sefer gulmekten kalkamadim

Aslinda iyi bi taraftan dusunuyorum bazen calisan anneler nasil yetisiyor ben bu halde zorlaniyorum

yetişemiyoruz kiii
sadece öncelik sırasına göre kendimi ayarlıyorum vee benim önceliğim hep kızım
ev dağınık , yemek yok ama kız mutlu

birde işe gelince dinleniyorum yaaa.

Ev kızlığı daha zorrr

Protein diyeti candır yaa zevk alarak kilo verdim ben (1 haftalik lahana corbamı saymazsam)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…