Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım 750ml suya 2kasık yesıl cay demledım 1 sıse maden suyu yarımda lımon sıktım kabugunuda ıcıne attım. Bugun ılk defa yaptım ben. Daha ıcıyorum ama denıldıgı kadar vcye cıkmadım daha.
Çok teşk edeeim canim h sonu bende başlamayı dusunüyorum bakalim 15 gün devam etme niyetindetim nasil gidiyo peki canim su ana kadar

O an oyle oluyor insan utanmistim bende ama suan guluyorum bide esim kaldirmadi ayagim kayip duruyordu kalkamiyorum yerden bi kahkaha aldi beni o ara bu sefer gulmekten kalkamadim
ay seninki baya baya düşme olmuş iyi gülmüşsün okadar düşsem ben ağlardım sanırım

ben duş almaya zor zaman buluyorum

kızlar 6 saatlik uyku yeter mi sizce yeni program yapıyorum kendime bol hareket içeren
Yetmez canım ben 5-6 saat uyuyorum ah fırsat olsa da 10 saat uyusam ama Erimle
Aynen aynen bende oyleyim hic sevmemistim ingilizceyi hala da oyle
Sen o güzelim turizm kentinde nasıl öğrenmezsin sana lazım
cokta lazım değil zaten artık evrensel dil olmaktan cıkıyo ingilizice eskisi kadar rtkili değil
Evet artık evrensel olmaktan çıkıyor biz hepimiz zaten iyi düzeyde İspanyolca biliyoruz değilmi kaptinim
Kesinlikle ev kızı olmak zor sizler yolun başındasınız iş telaşından insanların saçmalıklarından bunalıp şakın özenmeyin hiçbişey dışarıdan göründüğü gibi olmuyor poncikbirgelincik kaptinn
@patient women beğeni kraliçesi eskisi gibi aktif degilsin eski enerjinle birlikte sahalara bekleniyorsun
Bugünlerde işi var yoğun yarın İçin beni arayacak o derece yoğun yani ama bugünkü kilosu 80,8 di
ay seninki baya baya düşme olmuş iyi gülmüşsün okadar düşsem ben ağlardım sanırım

ben duş almaya zor zaman buluyorum
Kocanı şakın kaçırma elinden bu üşengeçlikle evde kalmadın şükür
Hadi ağdacı açta gelek şu an çok ihtiyacım var

Sen şimdi biraz idare et canım bebiş küçük
ay özlenir mi ki gerçekten ben şöyle evimde ayaklarımı uzatıp yatıcağım günlerin hayalini kuruyorum bi günüm yok boş geçen
Tabi çünkü bizim günümüz boş geçiyor
Fıstığım 2 bakıcı var ölüyorum koşturmaktan
k.çımı kaşıyım
Kaşı anam kaşı
Maşallah

Kaç saat uyucam ki 6 saat uyuyorum arada 8 oluyor birde gece kalkarım genelde tibet yogası diye birşey de buldum deneyim link atacam oğlunu da yerim ben maşallah ona şimdiden yoga lar yapıyor

Orasi dogru bazen calissam daha az yorulurum diyorum kizimdan dolayi benim ev calismadigim halde oyle

Slm kizlar
Menu
Sabah demir ilaci,kuru erik

Aslan pencesi cay

10:00 bi haslanmis yumurta 3dilim t.b.ek. peynir,salatalik,seker hapi

14:00 4 yk kabak yemek,bir tutam lavas,iki çatal karpuz

Ara bitki cay ari polenli

17:00 iki kucuk erik,yas kayısı, bir tabak soguk as ,seker hapi

2,lt su spor yok ceyramda kalmisim sirtim boynum tutulmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…