- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.181
Yeni trend arapçacokta lazım değil zaten artık evrensel dil olmaktan cıkıyo ingilizice eskisi kadar rtkili değil
Çok teşk edeeim canim h sonu bende başlamayı dusunüyorum bakalim 15 gün devam etme niyetindetim nasil gidiyo peki canim su ana kadarCanım 750ml suya 2kasık yesıl cay demledım 1 sıse maden suyu yarımda lımon sıktım kabugunuda ıcıne attım. Bugun ılk defa yaptım ben. Daha ıcıyorum ama denıldıgı kadar vcye cıkmadım daha.
Ben varımBirde benimle yogaya başlamak isteyen var mı ? @segustugbaFB tobosolu_dulcinea @Miray12_34 @Buki_89 poncikbirgelincik Turkuaz07 drdotty @gamzelim080 @patient women Luluuu94
ay seninki baya baya düşme olmuşO an oyle oluyor insan utanmistim bende ama suan guluyorum bide esim kaldirmadi ayagim kayip duruyordu kalkamiyorum yerden bi kahkaha aldi beni o ara bu sefer gulmekten kalkamadim
ben duş almaya zor zaman buluyorumBirde benimle yogaya başlamak isteyen var mı ? @segustugbaFB tobosolu_dulcinea @Miray12_34 @Buki_89 poncikbirgelincik Turkuaz07 drdotty @gamzelim080 @patient women Luluuu94
Yetmez canım ben 5-6 saat uyuyorum ah fırsat olsa da 10 saat uyusam ama Erimlekızlar 6 saatlik uyku yeter mi sizce yeni program yapıyorum kendime bol hareket içeren
Sen o güzelim turizm kentinde nasıl öğrenmezsinAynen aynen bende oyleyim hic sevmemistim ingilizceyi hala da oyle
Evet artık evrensel olmaktan çıkıyor biz hepimiz zaten iyi düzeyde İspanyolca biliyoruz değilmi kaptinimcokta lazım değil zaten artık evrensel dil olmaktan cıkıyo ingilizice eskisi kadar rtkili değil
Kesinlikle ev kızı olmak zor sizler yolun başındasınız iş telaşından insanların saçmalıklarından bunalıp şakın özenmeyin hiçbişey dışarıdan göründüğü gibi olmuyoryetişemiyoruz kiii
sadece öncelik sırasına göre kendimi ayarlıyorum vee benim önceliğim hep kızım
ev dağınık , yemek yok ama kız mutlu
birde işe gelince dinleniyorum yaaa.
Ev kızlığı daha zorrr
Bugünlerde işi var yoğun yarın İçin beni arayacak o derece yoğun yani ama bugünkü kilosu 80,8 di@patient women beğeni kraliçesi eskisi gibi aktif degilsin eski enerjinle birlikte sahalara bekleniyorsun
Kocanı şakın kaçırma elinden bu üşengeçlikle evde kalmadın şüküray seninki baya baya düşme olmuşiyi gülmüşsün okadar düşsem ben ağlardım sanırım
ben duş almaya zor zaman buluyorum
Sen şimdi biraz idare et canım bebiş küçükSagol canim klimayi esim biliyor temizlemesini ayda 1 falan temizliyordu artik siklastiralim o zaman. Olmaz mi bizden cok kiyafeti tokalari saci yok ama bandana var bol bolev kredisi oduyoruz bizde zorlaniyoruz calisayim diyorum yok cocuk var diyor bakalim ne olacak
Tabi çünkü bizim günümüz boş geçiyoray özlenir mi ki gerçektenben şöyle evimde ayaklarımı uzatıp yatıcağım günlerin hayalini kuruyorum bi günüm yok boş geçen
k.çımı kaşıyım
1000 kaloride kalırsan çok iyi sonuç alırsınÇok teşk edeeim canim h sonu bende başlamayı dusunüyorum bakalim 15 gün devam etme niyetindetim nasil gidiyo peki canim su ana kadar
Kaç saat uyucam ki 6 saat uyuyorum arada 8 oluyor birde gece kalkarım geneldeYetmez canım ben 5-6 saat uyuyorum ah fırsat olsa da 10 saat uyusam ama Erimle
Sen o güzelim turizm kentinde nasıl öğrenmezsinsana lazım
Evet artık evrensel olmaktan çıkıyor biz hepimiz zaten iyi düzeyde İspanyolca biliyoruz değilmi kaptinim
Kesinlikle ev kızı olmak zor sizler yolun başındasınız iş telaşından insanların saçmalıklarından bunalıp şakın özenmeyin hiçbişey dışarıdan göründüğü gibi olmuyorponcikbirgelincik kaptinn
Bugünlerde işi var yoğun yarın İçin beni arayacak o derece yoğun yani ama bugünkü kilosu 80,8 di
Kocanı şakın kaçırma elinden bu üşengeçlikle evde kalmadın şükür
Hadi ağdacı açta gelek şu an çok ihtiyacım var
Zaman ayirmazsan bulamazsın ki poncik senin lakabın üşengeç kalacak bu gidişleay seninki baya baya düşme olmuşiyi gülmüşsün okadar düşsem ben ağlardım sanırım
yetişemiyoruz kiii
sadece öncelik sırasına göre kendimi ayarlıyorum vee benim önceliğim hep kızım
ev dağınık , yemek yok ama kız mutlu
birde işe gelince dinleniyorum yaaa.
Ev kızlığı daha zorrr
ay seninki baya baya düşme olmuşiyi gülmüşsün okadar düşsem ben ağlardım sanırım
Birde benimle yogaya başlamak isteyen var mı ? @segustugbaFB tobosolu_dulcinea @Miray12_34 @Buki_89 poncikbirgelincik Turkuaz07 drdotty @gamzelim080 @patient women Luluuu94
Yeni trend arapçatabelaları okuyamıyorum burda
Olabilir canımBirde benimle yogaya başlamak isteyen var mı ? @segustugbaFB tobosolu_dulcinea @Miray12_34 @Buki_89 poncikbirgelincik Turkuaz07 drdotty @gamzelim080 @patient women Luluuu94
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?